- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
e-newsee
addikt
válasz dredjudge84 #42449 üzenetére
Ha a gari nem érdekel, akkor nincs igazán más hátrány, de miért pont az USA változat kell? A Snapdragon miatt? Olyat is kapsz itthon, némelyik boltból, még pár hónap bolti garit adnak is rá, ráadásul nem kerül 100k-ba. De ha nem létszükséglet a Snapi, akkor simán az EU-s változatot venném. Egyrészt kb mindenhol már csak használtat kapsz, mert régóta nem forgalmazzák. Ha van is elfekvő készlet az újból valahol, hát... az akksija annak sem lehet a topon, ha évek óta a dobozban hever bontatlanul, ki tudja milyen környezeti tényezők között.
Szóval nem akarlak lebeszélni, csak konkrétan 2/3-a áron kapnál itthon valószínűleg ugyanolyan állapotú készüléket, és még esetleg reklamálni is tudsz, ha bármi van vele.
De hát te tudod."Csak egy olyan töltött édesség van, ami megoldja az élet problémáit, és az az Oreo." /Sheldon Cooper/
-
bmt50
senior tag
-
jupp008
senior tag
Én pont most gondolkozom, hogy elengedem a telefont. Aksi megint megrottyant és harmadszorra már nem akarom cseréltetni.
Jó lenne ha az S22 bejelentésekor lennének értelmes akciók S21 vagy akár a maradék S20 készlere. -
jupp008
senior tag
válasz vihartigris #42454 üzenetére
Gondolkozom rajta, de mintha az egyszer már lett volna a kezembe és méretre az nagyobb.
Nincs nagy kezem és az S9 nagyon kellemes méretűre sikeredett. -
lafaty80
addikt
Másnak volt már olyan jelenség, hogy a hangerő gombos oldalon kb a telefon majdnem teljes hosszábban elengedte a hátlapot a ragasztó (helyesbítve, még tart, de nyúlik )? Párom s9-e most ilyen. Próbáltam hajszárítózni, majd összenyomni, de elengedi...
Még nem vált le a hátlap ott, de szerintem csak idő kérdése.... nem is tudom hirtelen, mit lehetne vele kezdeni.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
lafaty80
addikt
-
LEON_01
tag
válasz dredjudge84 #42461 üzenetére
Márkaszerviz bruttó 17 e., fél év gari.
-
atos30
aktív tag
válasz dredjudge84 #42467 üzenetére
Márkaszervíz mindig csinál nyomáspróbát is.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
bmt50
senior tag
válasz osztszoroz #42458 üzenetére
Köszi a linket, megnézem majd.
Van most is GCam a telefonon, Pixel3 beállítással. Gondolom ha Snapdragonos lenne, akkor natívban működne minden, és nem kellene becsapni a programot.
Még nem volt idő rá, pedig egy ideje tervezem a root-ot is, és a romolást is.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
LEON_01
tag
Azt nem tudom hogy csinálták. Ugyanis ez fix ár a Samsungnál. Én tavaly cseréltette az S9+-on 17-ért a páromét két éve S9 16 e. Két különböző helyen. Tökéletes mind a kettő.
-
LEON_01
tag
válasz dredjudge84 #42467 üzenetére
Márkaszerviz. Szerinted? De nem kötelező senkinek oda vinni. Leírtam a tapasztalatom, mindenki úgy csinálja ahogy neki jó. Nekem tökéletes.
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz LEON_01 #42470 üzenetére
Én se. Cégre lett fizetve, nem zavart.
Az viszont biztos, hogy jó munkát végeztek és ugyanúgy maradt a vízállóság.Kollégám egyszer a helyi telefonossal csináltatta az ő telefonján az aksicserét ... hát egy okádék ahogy az kinézett utána. Engem rögtön meggyőzött, hogy továbbra is csak a márkaszerviz.
-
LEON_01
tag
-
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz Rinocerosz #42474 üzenetére
[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
válasz Rinocerosz #42477 üzenetére
Most már megint nem, mert állandóan töltőn van.
-
bmt50
senior tag
válasz mormota67 #42482 üzenetére
Lehet vastagabb, de nem szélesebb! Tehát kezelni nem sok különbség. És emelett az zuhanásokat is jól tűri.
Enyém zakózott egy 2 métereset ebben az akksis tokban. Másért nyúltam sietve az asztalon, beleakadt a kezem, ahogy húztam vissza és bumm. Volt bőven lendület, azt hittem itt a vége a telefonnak. Se semmi baja 🙏Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Bjørgersson
félisten
Februári biztonsági frissítés következik most.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
lafaty80
addikt
válasz lafaty80 #42463 üzenetére
Na, tegnap este megvolt a műtét.
Az akksi volt az, bomborodott rendesen már. Aztán ahogy kivettem és letettem az asztalra, egy helyen megcsuklott, mintha gyurmából lett volna. kiszakadt egy pötty helyen és izzott rendesen. Komoly pánik volt benne, hogy felgyullad vagy robban esetleg... nem láttam még ilyet ilyen akksinál. Nem tudom meddig ment volna még.
Az eredeti hátlapot sajnos nem tudtam üveg törés nélkül leszedni, bárhogy is próbáltam finomkodni. Szerencsére rendeltem azt is (utánygyártott persze).
A legtöbb meló a maradék ragasztó anyag lekaparása volt, vele együtt látni a telót tényleg gusztustalan látvány
Most tesztelődik az új akksi, ip68 ugrott, de megnéztem a teló használt árát és nekem sok lett volna a márkaszervizes csere.Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
bmt50
senior tag
válasz Bjørgersson #42484 üzenetére
Köszi
lafaty80: valóban szerencséd volt, és így egy rakás pénzt megspóroltál.
[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
lafaty80
addikt
Igen, valamit valamiért alapon. Nekem már nem lett volna gazdaságos szervizeltetni.
Inkább azon agyaltam, hogy ha ez páromnál telefonálás közben történik...
És a legijesztőbb, hogy ezt is csak azért vettük észre, mert tokot szeretett volna cserélni...Cuccaim: https://kit.co/lafaty
-
pusszycat
nagyúr
Remélem nem minden akksi domborodik meg pukkan, pl a samsung wave telefonom van vagy 10 éves és semmi probléma vele akku téren.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Vitaqo
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémával küzdök, hogy egyre sűrűbben kijelző feloldáskor csak egy zöld vízszintes csík jelenik meg a kijelző tetején. Valakinek volt ilyen gondja?
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42493 üzenetére
Akkor megérett a cserére. Lehet S22 lesz az utód, vagy S21.
-
Bjørgersson
félisten
válasz pusszycat #42495 üzenetére
Ezt már így megjelenés előtt látatlanban tudod biztosra?
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
pusszycat
nagyúr
válasz Bjørgersson #42497 üzenetére
Aham. [link] Én olvasom a mobilarenat te nem?
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
Bjørgersson
félisten
válasz pusszycat #42498 üzenetére
Ezt olvastam én is, arra gondoltam, hogy már így előre tudod, hogy felejtős.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest