- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Maxxy10
addikt
Nézitek majd a mai Samsung eventet?
-
Maxxy10
addikt
válasz vihartigris #41502 üzenetére
Nem tudom
Lehet csak új Galaxy book de remélem több minden.
UK-ban durva akció van az S21 családra. Plusz beszámítás, 150£ értékű Google play voucher, fél árú buds, ajándék Harman Kardon hangszóró...
Szóval kíváncsi vagyok mit jelentenek be a mai napon. -
atos30
aktív tag
válasz Vitaqo #41483 üzenetére
Elindítasz egy navigációt full fényerővel. Egész este egy led lámpával világítod, így megnövelt fényerővel fog világítani. Reggelre lesz egy fekete vagy szürke háttérnél látható ideiglenes beégés. Pár óra alatt eltűnik, de ha a szervízbe beérsz vele, beégés miatt csrrélik az aksivval eggyütt. Én így cseréltettem aksit a 2 év lejárta elött.
A pénz azért van, hogy elköltsük!
-
RockCNC
senior tag
Ujrainditás után sem működik az ujjlenyomat olvasó ez hardveres hiba lehet?
-
pengész
csendes tag
válasz thedarkfox #41504 üzenetére
A telefon végig az íróasztalon volt. A legobb a mai nap volt, reggel 8-kor 100%, este 6-kor 25%, kevesebb, mint 1 óra képernyőidő és kb. 45 percnyi beszèlgetés mellett. Mindezt 2 hónapos akkuval.
Fejben visszapörgettem az elmúlt napokat, nem csinálok semmit másképp, nincs új alkalmazás sem a telefonon. A hétvégén egyszer leejtettem, járólapra esett, a hátlappal. Tokban volt ugyan, de nem a gyári ütésállóban, csak egy Spigen Thin Fit volt rajta, ami segített abban, hogy az üveg ne törjön, de az esést nem nagyon tompította. Ez hazavághatta az akkut?
-
-
szemy94
senior tag
-
pengész
csendes tag
SEStore-ban cseréltettem. Nem akku lesz, csak az irodában csinálja, éjjel nem volt töltőn, óránként 1%-ot merült. A benti wifire gyanakszom, bár elvileg nem változtattak rajta semmit a héten, de amikor kikapcsolom, lassabban merül. Otthon végig be volt kapcsolva a wifi.
-
vihartigris
őstag
feltöltődés hete utolsó órái
Hátha valaki éppen vásárolni akar.bármi reciproka a semmi
-
Maxxy10
addikt
válasz vihartigris #41516 üzenetére
329e Ft a sima s21? Jól láttam?
-
bmt50
senior tag
válasz vihartigris #41519 üzenetére
Várjál!? Akkor mindjárt veszek kettőt
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
bmt50
senior tag
válasz vihartigris #41521 üzenetére
Símán!!! Veszek itt mindenkinek...de csak egy lottó5 után!
Aztán hogy a fórumtársak felé ilyen nagyvonalú voltam, tennék egy ajánlatot a NAV -nak is: ne csak az kapjon kis űrlapot(miből éltél meg az elmúlt 5 évben), aki nagy értékű ékszert vesz, hanem az is, aki zsebből ennyiket kifizet egy telefonért(plussz watch active 2 ugye ). Tuti fognának pár nagy halat.
Visszatérve a valóságba: sokba kerültek anno az S9-ek is, de ez a pofátlanság csimborasszója. Szerintem.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
válasz thedarkfox #40619 üzenetére
SM-N960F teló, Odinnal felrakott (Frija-val letöltött) XEH ROM után
SAOMC_SM-N960F_OXM_AUT_QQ_0013
AUT/AUT,AUT/TMHA kódot sem a Samsung, sem a Google tárcsázó nem fogadja el.
-
takcslajos1
tag
Sziasztok!
Aki használ Vanced-et, nektek is nagyon elkezdte zabálni az akksit? Mitől lehet? Egyelőre letöröltem, illetve ma volt egy eléggé fura kifagyása a telefonnak, csak force reboot-tal tudtam megoldani.
(Töltöttem, majd akármit csináltam, csak az a két sor látszott alul, hogy Töltés 34%, ennyi meg ennyi idő van hátra, ha nagyon próbáltam nyomkodni, eltűnt, levettem a töltőről, de ez a felirat ugyanúgy nem változott. A Home gomb erős nyomásánál a rezgés ugyanúgy megvolt, de kezelni a telefont nem lehetett, és nagyon fel is melegedett.) -
ArthurShelby
addikt
válasz takcslajos1 #41528 üzenetére
Igen, nálam is
A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
mapalika
csendes tag
válasz takcslajos1 #41528 üzenetére
Szia Más fórumokon olvastam egyre több hasonló panaszt . A javaslat az,hogy vissza kell tenni egy régebbi verziót.
-
szemy94
senior tag
Másnak is iszonyat lassú lezárt képernyőnél az alkalmazás frissítés?
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
ratkaics
senior tag
Egyszer már feldobtam a témát, hogy az S9+-omat szeretném lecserélni. Akkor azt mondtátok, hogy érdemes a Samsungnál maradni és az S21 széria jó választás lenne. Most elkezdtem aktívabban nézelődni. Megfogdostam az S21-eket is. Igazából a kamera miatt az S21 Ultra érdekelne, de annak már nagyon brutális ára van.
A Huawei P40Pro miért nem ajánlott?[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
pusszycat
nagyúr
válasz Parallaxis #41539 üzenetére
Nekem megtetszett, csak most vettem Mi 10T-t. Mindig elsietem. Pedig nem szeretem a vastag és nehéz telefonokat.
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
ratkaics
senior tag
válasz pusszycat #41538 üzenetére
Ha már téglát hordok, akkor mind1 nekem hogy mennyire vastag. A fotós képességek viszont fontosak. Az 5G-t meg egyenlőre nem érzem annyira fontosnak. A Mi 11 Ultra érdekes lenne, de az is horror árban lesz...
[ Szerkesztve ]
Olyan nincs, hogy valami nem sörnyitó ....
-
bmt50
senior tag
válasz ratkaics #41541 üzenetére
Win-win alapon én egy darabig még nem cserélem le az S9-et. Az A50 után eldöntöttem, hogy több péklapát nem kell. Az ergonómia legalább annyira fontos, mint az, hogy milyen Soc, mennyi RAM, mekkora tárhely, milyen kamera, stb. És sajnos kisebb telefonban elég kicsi a kínálat: S10e, Iphone SE2, 12 Mini, és kb. ennyi
Állítólaflg a Sony tervez egy új "kompaktot", dehát a 6coll+ az már csak a mai mezőnyben kicsi.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Maxxy10
addikt
Én majd a S21FE leszek kíváncsi. Sőt reménykedem egy Note21-ben is. Az előzőt majdnem megvettem de végül a SoC miatt lemondtam róla.
-
szemy94
senior tag
válasz csorbajeno #41543 üzenetére
Jó lenne, ha lenne egy S9 2021 Edition, valami Qualcomm procival, 4000-res akksival (S21-ben elfért), többi maradhatna is úgy, ahogy volt, nem kellene 120Hz meg istennyila, lenne egy normális fogyasztású, 3 év szoftverfrissítést kapó tökéletes telefon...
Mi13T, S9, xBox One S 1TB
-
-
bmt50
senior tag
válasz ArthurShelby #41546 üzenetére
Tisztelt Kolléga, erről beszélek
Az S9 Soc még sokáig elég mindenre. Az akku...hát ez a gyenge pontja a telefonnak, de pl. lehet rá venni akkus tokot, ami 4700mAh-s. Kvázi 1,5x fel lehet vele tölteni, és csak picivel lesz vastagabb, nem szélesebb.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
csorbajeno
veterán
válasz ArthurShelby #41546 üzenetére
Az utolsó frissítes óta a játék nagyon akadozik, de addig semmi gond nem volt vele semmilyen téren. Mindenre elég volt a teljesítménye.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest