- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S9 és S9+
Kérlek olvasd át az összefoglalót, mielőtt a fórumban kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42501 üzenetére
És akkuban mennyit bír ki? A pluson is gondolkodom, mert az a 3700mAh nekem kicsit kevésnek tűnik. Az S9 új kora óta 1 nap alatt 80%-ot merül. Az a plusz 1500mAh eléggé csábító.
-
csorbajeno
veterán
-
Rinocerosz
őstag
válasz Vitaqo #42502 üzenetére
A probléma az, hogy már régebben is volt olyan videó, hogy a nagyobb kijelző igen sokat elzabál az akkumulátorból, így hiába a nagyobb kapacitás a végén ugyanannyi lesz a kijelzőidő.
Nekem már az s7 óta ugyanaz a véleményem... ezek a telefonok olyan 4 órát bírnak ki. Nekem az s7, s9+ és most az s20 is ugyan ezt tudja produkálni. Otthoni körülmények között persze ráhúzhatsz még +1 vagy 1,5 órát, de ennyi.Szerintem az s22-es szériánál is örülni kell ha meglesz ez a kijelzőidő. Persze majd kiderül miket tudnak okoskodni, de a hírek szerint a proci nem lett takarékosabb szóval...
[ Szerkesztve ]
-
Vitaqo
senior tag
válasz Rinocerosz #42504 üzenetére
Értem amit mondasz, ettől függetlenül azért megnézem a boltban, hogy mekkora. Mert nem lapát kezem van, így lehet a sima S készülék lesz a nyerő. Inkább egy kézreeső a mindennapokban, mint egy lapáttelefon. Viszont most néztem S21+-ból van ezüst, és hát eléggé szép a színe. Szóval dilemmázok. Hátha beesik az S21+ ára még, és akkor lehet az lesz. A slusszpoén, hogy tegnap egész nap vacakolt az S9 kijelzője, ma kutya baja.
-
|AP|
veterán
én is követem az S22 híreket, meg itt a fórumon is a véleményeket és elég sokan már előre lehúzzák az S22 akkuidejét.
Én azért megvárnám a teszteket, nagyon bízom benne, hogy nem lesz annyira vészes.
Lassan váltanék S9-ről és leginkább pont azért mert az akksi kezdi megadni magát.Az S22 nagyon tetszene: a 3 kamera, a méret, a sík kijelző: mind-mind olyan dolog, ami nagyon jó. Ez lehetne az egyik legkisebb, nagy tudású telefon.
De ha tényleg nem lesz jó az akku teljesítmény, akkor inkább cseréltetek az S9-ben akkut és várok tovább a megfelelő készülékre
-
Tyca
senior tag
Sziasztok!
Aki rakott már fel főzött romot s9-re, esetleg van tapasztalat, hogy otp-s alkalmazás elindul-e, vagy dobja a "A készüléked nem felelt meg a SafetyNet ellenőrzésnek" hibaüzenetet?Kb emiatt az egy app miatt vagyok még gyári romon
-
bmt50
senior tag
Éppen a minap nézegettem osztszoroz kollega által ajànlott ArrowOS-t, de érdekel az XDA-n portolt Android 11 is Oneui 3.1-gyel, novemberi biztonsági frissítéssel.
Az OTP appot nagyon jó volna nem elbukni, mert kiváltotta az sms-t, ami elvitt 3ezret havonta[ Szerkesztve ]
Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42501 üzenetére
Neked hogy alakult az üzemidő? Kamera milyen?
-
Vitaqo
senior tag
válasz csorbajeno #42511 üzenetére
Bocsi, tényleg. Engem első sorban az óra érdekelne, de az meg egyén-térerő függő. Az S9 reggel 100 környékéről indulva este 6-ra 20-40 között produkál. 40, ha csak a zsebemben van. Sajnos a kijelzője is halódik, szürke-zöld foltos sötét képeknél. Gyári háttérnél is pixeles.
-
pusszycat
nagyúr
válasz csorbajeno #42516 üzenetére
MI 11 Lite 5G 15-20% fogyaszt / 8 óra Gps+Mobilnet kevés piszka (4500 akku)
Xiaomi Poco F6 12 GB/512 GB Titanium :-p , Xiaomi Redmi Pad 4/128 GB, Laptop Asus Oled Vivobook 16GB/1TB " Azért vagyunk, h legyünk " by pusszycat [175cm/105 kg.]
-
TaaT
nagyúr
Amikor tavaly feldobta az applikáció hogy válthatok a google payre, akkor egyből váltottam. Azóta nincs problémám a telefonos fizetéssel (előtte az erstés verzióval volt bőven). Rosszul fogalmaztam, a telefonos fizetés az egyetlen ok amiért fázok a rootolástól.
Give them hell Ukraine!
-
Evo50
tag
Sziasztok.
Pár napja Ne zavarjanak üzemmódban megszólal az ébresztő, de nem kapcsol be a képernyő. Félálomban, koromsötétségben nem egyszerű leállítani a csörgést..
Mi a fenét állíthattam el? -
bmt50
senior tag
Ehhez az akkus telefontok témához egy pillanatkép:
Mikor merülni kezd a telefonod, és megszokásból töltőt keresve eszedbe jut, hogy elég megnyomni hátul egy gombot. Már mehetsz is a telefonnal bárhová, nem vagy kábelhez kötve. Nem kell energia gazdálkodással foglalkoznod, mehet az AOD meg minden és mégsem kell attól félned, hogy már délután 30% alatt leszel[ Szerkesztve ]
-
jupp008
senior tag
-
dredjudge84
őstag
Sziasztok!
Ma délután használtam az s9 plus telomat. Amikor már nem kellett akkor kikapcsoltam (még több mint félig volt az akkumulátor tehát nincs le merülve), és most nem tudom bekapcsolni sehogy sem nem csinál semmit. Van esetleg valakinek valami ötlete vagy ez a szerviz?
-
jeni
félisten
válasz dredjudge84 #42527 üzenetére
külső sérülés van-e rajta?
a hátlap púpos-e?
a töltőre rátéve reagál a teló?
a PC gép felismeri a telót? -
bmt50
senior tag
Igen, alul csatlakozik. Úgy kell betenni a tokba, hogy először oda becsúsztatjuk, és utána pattintjuk fenn bele.
Megértem az álláspontodat. Én pont az ellenkezőjét tapasztaltam: szépek ezek a penge vékony mobilok, csak nekem sokszor felvenni is kihívás egy asztalról mondjuk. Csúszósak is tok nélkül, így a leejtés veszélye a másik.
Anno volt 3110-em, és emlékszem milyen jó fogása volt megmarkolni. Utána jöttek a kisebb mobilok, de még azok közül is volt jó fogású. Most van ez a csupa kijelző/extra vékony tepsimobil divat, és ezekkel az én ujjaim nem találnak fogást.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
ACE-
addikt
S9-emet sosem használtam tokkal, csak egy Dbrand fólia volt a hátulján, hogy kevésbé legyen csúszós. Az S20 FE-met az első héten eldobtam, mert egyszerűen nem tudtam rendesen megfogni, pedig nincs kicsi kezem, úgy hogy lábbal tompítottam az esést, szerencsére nem lett baja de rögtön kötöttem rá egy biztosítást...
Revolut (7000 Ft azonnal) Curve (1% visszatérítés 30 napig mindenre)
-
ArthurShelby
addikt
Én tok nélkül használom a telefont (eltörött már alul a tok, és mindig ki akart csúszni).
Mióta tok nélkül használom van egy szép telefonom, ami csúszik a kezemben, de a fő gondom inkább az, hogy a lekerekített kijelző miatt rendszeresen hozzáérek a kezemmel véletlenül, nem lehet rendesen megfogni. Ha le akarom támasztani az asztalra, akkor is elcsúszik. A következő telefonom biztos nem lesz lekerekített kijelzős.A rosszban mindig van valami megtévesztően jó, különben nem választanánk a rosszat
-
gorgo
őstag
Üdv!
Kis segítséget kérnék! Elővettem a jó kis S9-et, régi céges telómat. Szerettem volna gyári visszaállítást csinálni, de nem hajlandó rá. Igazoljam, hogy én vagyok (pin kód ok) után még egyszer igazoljam: ímélre küld valami szart, tadada tadada, csakhogy a céges mail fiókom rég inaktív, nem ott dolgozom...
Nem tudom resetelni, bakker !
Mit lehet ilyenkor tenni?"Lehet az olaj keletről jön, de a szabadság mindig nyugatról érkezik"
-
-
veterán
Ezt én is eljátszottam egy Redmi Note2 telefonnal, rokonnak kellett volna odaadni, factory reset kellett volna, de a fiókokat csak belépés után engedte (volna) törölni, viszont Xiaomi fiókba való belépéskor hibát jelzett, pedig a felhasználónév/jelszó páros tuti jó volt
Több napos szívás, rengeteg guglis keresés után jött elő valami kerülőutas megoldás, a telefonok sokszor a saját gazdájuk ellen is védekeznek.
Ha nem ígértem volna tutira oda a rokonnak, akkor biztosan szétvertem volna egy baltával, amit felraktam volna a youtube-ra, az tuti
Minden jó, ha a vége jó. Ha nem jó, akkor még nincs vége.
-
regener
veterán
Sziasztok, adott egy S9+ amiben akksit cseréltek pár hónapja, mégis iszonyatosan merül.
A durva hogy még akkor is ha kikapcsolja, ötletek? -
regener
veterán
válasz csorbajeno #42544 üzenetére
Köszi a választ, valahogy sejtettük hogy ez lehet a háttérben.
-
bmt50
senior tag
Koreában már elkezdték küldeni S9-re a februári frissítéseket: [link]
A cikkből olvasva sima biztonsági frissítés lesz, ~188Mbyte[ Szerkesztve ]
-
Bjørgersson
félisten
A OneUI 2.5 után mást már nem is kap.
As if all this was something more than another footnote on a postcard from nowhere, another chapter in the handbook for exercises in futility... • Samsung Galaxy S9, Fractal Design Define C, Kefine Delci HiFi IEM, Donner Dobuds ANC TWS eladóak: https://tinyurl.com/2jhv79td
-
bmt50
senior tag
válasz Bjørgersson #42548 üzenetére
Nézegettem ezeket az XDA-s romokat, de egyelőre nem találtam olyat, amire váltanék. Közös jellemző, hogy az írisz szkenner bukó, az ujjlenyomat olvasóval nem lehet a banki appokba belépni, csak kóddal. A OneUI 3.1-es romban a 2.5-ös kamera modul van, mert nem tudják a 3.1-et az S9 kamerára megírni. A kijelző alul nyomásra már nem reagál, mert az S10 és felfelé nincs már meg ez a fícsör a telefonokban.
ArrowOS jó lenne, de full fapad Google dizájn, Samsung appok jó része nem működik.Dudálj csak nyugodtan, épp tárazok!!!
-
Rinocerosz
őstag
Szerintem ezeknek a romoknak már nincsa akkora létjogosultságuk mint régebben volt. A Galaxy S Advance-nél sokat próbálkoztam én is és voltak igen csak jó romok, de már akkor is voltak aprób dolgok amikről le kellett mondani. Mostanában meg inkább veszít az ember mint nyer velük.
Mondjuk az s9-nek sovány vigasz, de az új modellek már 4 főverzó frissítést kapnak (S21-től fölfelé). Az s20 is 3 főverzót kap szóval ez már nem annyira rossz.
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
A Telekom gyári függetlenként értékesíti a készülékeket, míg a Telenornál és
a Vodafone-nál az aláírt hűségidő lejárta után az adott szolgáltatónál lehet
igényelni a hálózati zár feloldását.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest