- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Apple iPhone 11 - népalma
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- iPhone topik
- Motorola Edge 40 neo - színre és formára
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Magisk
-
Mobilarena
Keresni/kínálni/hirdetni tilos itt a topikban! Legyen az telefon, kiegészítő vagy szolgáltatás!
Új hozzászólás Aktív témák
-
zAPAtyin
tag
Telekomos rom lecserélhető szolgáltató független romra? (hogy ne legyen benne a sok telekomos ikon, hang stb)
Ha igen melyikre? -
janaman01
addikt
Garit nem veszti vele az ember? Illetve ha garanciális javitásra leadja esetleg akkor vissza kell rakni az eredeti szolgáltatói romot?
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
cstom
aktív tag
Sziasztok!
Most tölt le a telefon egy 1274,28 Mb-os frissítést. Mi ez a több mint egy gigás valami? Érdemes telepíteni?
Jelenlegi verzióm:
gyári Nougat 7.0
Alapsáv verziója: G935FXXU2DRB6
Build száma: G935FXXS2DRC3
Bizt. javítás szintje: 2018. márc. 1[ Szerkesztve ]
-
kirky
csendes tag
Sziasztok! Ma vettem észre, hogy a zárolt képernyő sima húzással is feloldható. Eddig csak ujjlenyomattal lehetett. Megnéztem, és a beállításoknál még mindig az ujjlenyomatos feloldás van, de mégis engedi sima húzással. Mi lehet az oka?
Samsung Galaxy S3 LTE
-
gerner1
nagyúr
XEF aktív CSC -vel rendelkező készülékek is elérhetik ezt az Oreo release -t (mivel OXA multi-CSC -re adta ki az anycég).
-
gerner1
nagyúr
Vodafone Ireland -nek (VDI) is elkezdték osztani, az OTA szerverek (1490.82MB) : G935FXXU2ERD5/G935FVFG2ERD7/G935FXXU2ERD5. Ez pedig nem más, mint a VFG multi-CSC.
[ Szerkesztve ]
-
chubby2o6
senior tag
Szia! A "Beállítások/Zárolt képernyő és védelem" menüpont alatt keresgélj. Valószínűleg beállítottad, hogy adott helyen ne kelljen ujjlenyomat a feloldáshoz. Talán "Biztonságos hely" vagy "Hely alapú feloldás" vagy vmi hasonló neve van, nem tudom, nekem sima húzásra van állítva, így nincs is ilyen menüpontom, de a tieden biztos megtalálod. Asszem "Smart Lock" a neve.
[ Szerkesztve ]
-
envagyok
veterán
Olyannal találkozott valaki, hogy fénykép készítésekor mégse menti el a képet a telefon?
-
krystman
őstag
Már van ami megkapta a 8- as Androidot. Frissülnek az S7es telók.
[link] -
vodrosjozsi
őstag
Basszus DRB6-os szoftver van rajta.. fel lehet rakni a drb5-öst?
Samsung Galaxy A35/Samsung Watch 4
-
RZS
tag
hello
keszitettem a telommal olyan fotokat ahol varazslo vagyok vagy kutyafulem, macskafulem van stb....
akkora pancser vagyok, hogy most nem talalom ezt a lehetoseget....
hol a frncba lehet?koszi!
-
Alonso69
senior tag
válasz alcapone386 #47072 üzenetére
Èn a full verziót dobtam fel,de valamiért merült,közben kijött a Black Pearl S9+v.4 : [link] most ezt tesztelem,ha nem jó akkor én is a lite Note 8-ra visszatérek.
Semmi felesleges app,jó hangzás itt is van Dolby Atmos ,arcfelismerés,egyenlőre ennyi.Xiaomi 14
-
Cry0
őstag
-
Keem1
veterán
Ez inkább az Android appok topikjába tartozik
Egyébként valami snapchat és társai app lesz[ Szerkesztve ]
-
OCTAMD
őstag
válasz Ferenczi Áko #47076 üzenetére
Vótmá
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
janaman01
addikt
Első ránézésre gyorsabb gördülékenyebb mint a nougat. Gyors fellökték egy angol romot ..garit nem akarok veszteni..
Persze miután frissült full Wipe. Lehet azért gyors😁😁[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Ferenczi Áko
addikt
válasz OCTAMD #47079 üzenetére
Csak gondoltam írok, hogy nekem is elérhetővé tették..Majd akkor telepítem ha minden frankó vele, vagy biztosan vissza lehet állni telepítés után 7-es androidra.. Huawei Mate 9-nél nem volt valami szuper a frissítés, ott lehetett downgradelni..
[ Szerkesztve ]
Honor 200 Pro - Playsation 5 - Honor Watch Gs Pro - Hisense 55U8QF & 65U8QF
-
OCTAMD
őstag
válasz Ferenczi Áko #47081 üzenetére
Gondoltad te kimaradsz?
már írták, hogy OXA BTU-ra már kijött
Ha XEH magyarra kaptad volna,na az lett volna a top
[ Szerkesztve ]
Yukyung Viliv S5 3G 32SSD Win7 Home Premium 32bit ,Toshiba Libretto W100-106 62GB SSD Win7 Home Premium 32bit
-
gerner1
nagyúr
ITV -re érkezett a szokásos havi biztonsági frissítés 7.0 -ra (41,53MB), OTA -n. G935FXXU2DRDI / G935FITV2DRB5 / G935FXXU2DRB6 . Biztonsági szint: ápr.01.
[ Szerkesztve ]
-
h_benjamin
aktív tag
válasz Ferenczi Áko #47076 üzenetére
Remélem Telenorra is hamar kidobják!
i5 10600KF + Z590 + RTX 3070 + 32GB + 1 TB SSD + 120GB SSD + 2TB HDD // iPhone 14
-
OCTAMD
őstag
válasz Jack Oneill #47087 üzenetére
Még lesznek páran
-
Alonso69
senior tag
válasz vodrosjozsi #47075 üzenetére
Szia.
Itt a [link]
Az adds-on zip-et is le kell tölteni hozzá,kicsomagolni,van benne 5 zip.fájl amit lehet még telepíteni,Csc telepítő ,no navbar ,a többi nem jut eszembe.[ Szerkesztve ]
Xiaomi 14
-
-
cstom
aktív tag
válasz gerner1 #47091 üzenetére
Az ikonok szerintem ugyanúgy néznek ki. Igen van Facewidget. Az alkalmazásokat a kijelző aljáról felfelé "suhintással" lehet előhozni. Új óra és AOD stílusok, illetve a kamerába a cicafüles marhaságok. Tetszik, hogy az akkuhasználatban már nem kell belépni adott menüpont alá, hogy megnézzem mennyi időt ment. Eddig egész jó az akksi, pedig nulláról raktam vissza mindent. Pár kép:
-
Cry0
őstag
válasz gerner1 #47086 üzenetére
olvasom napi szinten a topikot, tisztába vagyok vele hogy reggel írtátok hogy Btu-ra is megérkezett a frissítés csak DRB6 verziónál több órát kellet várni hogy jelezze a frissítést.
Más: gyári romnál knox 0x1 nél hogyan oldható meg hogy működjön az S-healt?
Iphone 15 Pro Max Kék Titán
-
gerner1
nagyúr
A #47085 -ös posztod szövegkörnyezetből nem ez derült ki, hogy a te készüléked is le tudta tölteni, hanem az, hogy általánosságban elindult az Oreo kiadása. Ez utóbbi viszont, már posztolt hír volt. Persze nem tilos, hogy meglegyen többször is, ez igaz ...
[ Szerkesztve ]
-
Varnyalag
csendes tag
Sziasztok,
G935FXXU2DRB6 Nougat van a telefonomon, az XDA-n írják, hogyha felteszek egy BTU United Kingdom-os Nougat FW-et, akkor utána egyből tudok OTA-n frissíteni. Nem vagyok túl járatos benne, de a BTU mintha vmi más lenne, mint az enyém, megéri feltenni ezt vagy inkább keresgéljem az ír Voda (az enyém is az volt eredetileg) FW-jét?
-
Új hozzászólás Aktív témák
Az S7 és S7 edge variánsok nagy átfedése miatt, mindkét topik egyformán használható bizonyos kérdésekre. Íme, a
- Galaxy S7 topik.
OFF témával kapcsolatban pl:
- Android alkalmazások (3rd party app -ok, pl: Nova launcher, Poweramp, stb)
- Facebook / Messenger app
- Android OFF
- Galaxy OFF
- Telekom Mobile
- Vodafone
- Yettel
- Digi Mobil
- Garancia & Fogy.védelem
- Mobiltelefon beárazás
- Melyik "telefont" vegyem ?
- E-Robot topik
- Tasker topik
- Reklámblokkolók topikja
topikok valemelyikének a haszná-
lata javasolt!
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás! Amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos a warez, az FRP-lock, és a készülékfüggetlenítés
⇒nem-hivatalos módon témái, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás !
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Gumi és felni topik
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Most épp a Red Magic 10 Pro+ ült az AnTuTu trónjára
- Autós topik
- OLED TV topic
- Házimozi belépő szinten
- Androidos tablet topic
- Építő/felújító topik
- További aktív témák...
- Apple watch Ultra megkímélt 2026.01.18-ig jótállás névre szóló számlával!!!
- Apple Watch 7 45mm Cellular Használt/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3797
- Apple Watch S9 Stainless Steel 45mm Milanese Loop Silver - Újszerű, Apple garancia, beszámítok
- Apple Watch S10 ESIM 46mm Jet Black ML
- Apple watch Series 9 41mm Starlight 2025.09.01. Apple jótállás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs