- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Z Fold6 - ugyanaz, sarkosan fogalmazva
-
Mobilarena
Samsung Galaxy S4 - negyedik, bővített kiadás, téma összefoglaló
Új hozzászólás Aktív témák
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #4216 üzenetére
„They fuckin' poke each other on Facebook.”
-
nagyúr
Köszi a választ! De én szerintem alapvető tévedésben vagyok. Utoljára S2-őt root-oltam kb másfél éve. Nem a root miatt ugrik egyet a számláló? Vagy csak a nem stock rom miatt?
Igazából a Titanium miatt kéne a root...
Kicsit utána olvastam máshol is, és állítólag, ha visszateszem a stock magyar romot is nullázódik.[ Szerkesztve ]
-
csabám
addikt
válasz bulikavagyok #4255 üzenetére
Amint felteszel egy gyári romot odin-al (azt hiszem három fájlosnak, repartosnak kell lennie) a számláló nullázódik.
A számláló akkor ugrik egyet, ha mondjuk odin-al teszel fel egy módosított kernelt. A cwm-es dolgokat nem számolja.
De ezek nem biztosak, igazából sosem tudtam pontosan, hogy mit számol és mit nem[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
migabi24
nagyúr
válasz FrankMonzano #4257 üzenetére
Neked a cwm felrakása miatt számolt, csak az odinnal felrakott cwm vagy módosított kernel számít, cwm telepítések nem pörgetik a számlálót, a repartos rom meg nem törli a számlálót, arra találták ki a triangle awayt
[ Szerkesztve ]
-
vick33
tag
Aki tmobile webshopban rendelt, annak mikor jött meg a készülék? Nincs kedvem kivárni a rendeléstől számított második munkanapot:-) Tegnap rendeltem igazán kihozhatnák ma:-)
-
Moorzsa
csendes tag
Valaki használ ilyet? Vélemény róla?
[ Szerkesztve ]
-
-
mycso
veterán
S4-nél a számláló nem számláló, legalább is, én nem ezt tapasztaltam:
Tehát csak simán "Custom"-ot ír ki.
Egyébként ha simán ODIN-al felraktam egy mezei egy fájlos gyári romot, utána nekem visszaállt eredetire, tehát még repartos rom sem kellett hozzá. (illetve semmilyen egyéb segédprogram sem)
A számláló, egyébként valóban így van az ODIN-al felrakott custom romokat, kerneleket számolja illetve ettől változik meg a telefon státusza custom-ra. Emlékeim szerint, pl.: az ODIN-al felrakott custom recovery nem befolyásolja.
“The Night is Dark and Full of Terrors”
-
Dare2Live
félisten
válasz Dare2Live #4239 üzenetére
Akik arra panaszkodtak, hogy halk a zene az S4nél azoknál tök alap(első) ROM+Kernel van fent?
Mert nálam semmi probléma nincs a hangerővel, de kb 3/4ed hangerő fölött "pattog" a zene. Az a gyanum ezt Samsung avval orvosolta, hogy lejjebb vette a hangerőt.
Ezuton is csokoltatom a mobilarenat és a többi tesztoldalt akik annyira nem voltak képesek, hogy ezt az alaphibát kiderítsék.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
nagyúr
-
charlie1975
aktív tag
tudnátok linket adni cwm ből telepíthető legujabb romhoz?köszi előre is
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
Dare2Live
félisten
válasz bulikavagyok #4269 üzenetére
Persze ez mindig így volt. A tezstelők mindig olyan telefont kapnak ki ahol a probléma nem jelentkezik. Teljesen mindegy, hogy GPS, LAG vagy ez utobbi ominozus eset.
don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up, don't look up...
-
veterán
-
torrente777_
aktív tag
Aki kedveli a Wanam romot 9505 re készen van:[link]
Rommer.
-
Dare2Live
félisten
válasz N.YCityBoy #4272 üzenetére
Annyira nem zavar mondjuk, Samsung majd addig cserélgeti a telefonom amig hozzám nem kerül egy jó.
-
Sz.Miki
őstag
Aki telenorban akar venni telót és arra számít hogy független, szólok, hogy már nem az.
Ma voltam az Árkád telenorban és ott már a I9505XXUAMDM I9505PANAMDB verziójú szoftver van ami a szolgáltató függő verzió.
Ez a verzió valakinek már meg van?:
I9505XXUAME2 I9505VFGAMDC
Esetleg infó, hogy miket javítottak? I9505VFGAMDC nekem még a GAMDB van.
[ Szerkesztve ]
-
veterán
Lenne pár kérdésem a kedves hozzáértő emberektől akik már nem kezdők rootolás terén
Egy dolog miatt szeretném rootolni a telót, mégpedig, hogy a sok sz.r alkalmazást le tudjam fagyasztani vagy törölni a Titanium segítségével, mert egy kicsit abszurdum, hogy alig van cucc a telón és mégis 1,4GB RAM van használatban de van amikor felmegy 1.7-re is
Ez miatt bizony néha be-be lassul és tele van a puttonyom ezzel
Egyszóval ha valaki lenne olyan kedves és leírná, hogy melyik most a legjobb és legstabilabb ROM amit érdemes feltenni rootolás után azt megköszönném
Linknek is nagyon örülnék, hogy ne kelljen keresgélnem
Nekem most ez a független ROM van fent amúgy!
XXUAME2
Erre mehet bármi?[ Szerkesztve ]
-
baladam86
aktív tag
válasz N.YCityBoy #4279 üzenetére
Ha fagyasztod vagy törlöd, akkor sokkal jobb lesz a helyzet, utána szerintem a gyári rendszer is vállalható. Főzött ROM még nem sok van, idővel úgyis ömleni fognak, és egyre jobbak lesznek.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
veterán
-
Max_218
tag
Játékok csak SD-kártyára másolásával fognak ,működni ? leszedtem a modern combat.-ot ,+ vice city.-t ,de egyiksem indul el ,egyik xapk.-ra hivatkozik a másik csak kilép Sd-kártyám jelenleg nincsmég csak a régi .
-
baladam86
aktív tag
válasz N.YCityBoy #4281 üzenetére
Először kell rootolnod, hogy fagyasztani/törölni tudd a felesleges dolgokat.
Ha ezután Odinnal felraksz egy gyári ROM-ot, akkor ezek az alkalmazások újra futni fognak, tehát megint fagyasztani/tiltani kell őket.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
Redplee
senior tag
lehet hülyeséget írok ma s4-et szerettem volna venni, elmentem a MM-ba, és nem tudtam kipróbálni a telót, így egyelőre elhalasztottam.
A kijelzőn ki volt írva az idő a felső sarokban, töltöttség dátum, és nem tudtam feloldani a bill zárat :s megnyomtam az oldalsó gombot, így kijött az óra, de utána nem reagált az érintésemre... az s3ban az ujjamat kellett kihúzni a lakatból. Itt pedig nem jött elő semmi. Mi lehetett vele?
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
charlie1975
aktív tag
lécci valaji dobjon meg egy legujabb romhoz linkel amit fellehet dobni cwm ből köszi
Galaxy S4,Galaxy Note3,Note7,S7 EDGE
-
pancerock
csendes tag
válasz Sz.Miki #4278 üzenetére
Itt fent északon nincs ilyen,h a szolgáltató lekorlátoz,magát az előfizetést veszed meg 6 hónapra.Neki nem érdeke,h lekorlátozza a telefonokat,mert akkor nem lenne előfizetőjük.Minden telefon független minden szolgáltatónál.Csak otthon divat még ez,ráadásul 1-2 èvre hűsèget fogadni arany áron.
Más:most tünt fel,h nincs a szövegbevitelben a telón smile.Kieg. megoldást tud vki?
[ Szerkesztve ]
Note 4 FZDENEE Bronze Gold
-
patakidr
aktív tag
válasz Redplee #4289 üzenetére
Olvasd végig a hozzászólásodat
1. Elmentél megvenni egy negyed milliós telefont, de előtte kipróbálnád.
2. A kiállított darabon nem sikerül feloldanod a billentyűzárat. (Simán ráböksz a képernyőre bárhol és elhúzod az ujjadat tetszőleges irányba, ha nem hibás a készülék.)3. Ezt követően nem keresel egy eladót, hogy segítsen, hanem feljössz egy szakmai fórumra érdeklődni.
Ugye ez szerinted is teljesen életszerű?
-
Redplee
senior tag
válasz patakidr #4290 üzenetére
Szia,
megkérdeztem egy eladó hölgyet, akinek fogalma sem volt róla...
A telefon jobb oldalán levő gombra nyomtam - ahogy a jelenleginél is - majd a kijelzőn gyakorlatilag nem jelent meg semmi, csak az idő, az is a kijelző felső részén mondjuk másfél x 3cm sávban. Akár hova böktem rá, nem reagált... Közben a kijelző egész többi része full fekete volt. Az a rész világított csak, ahol az S view "tok" "ablaka" van.
Tech YouTube csatornám: Ren-Tech - Technology Unboxed
-
veterán
Na sikerült rootolnom
Minden okés csak a leírásban ez az EFS mappa mentése nem tiszta
Hogy tudom SD kártyára menteni, mert megtalálom de ha hosszan nyomom egy csomó lehetőséget kiad de mentés SD kártyára nincs sőt sehova nem lehet menteni csak COPY, MOVE, meg email-ben küldés stb...
Ja és egy CWM linket tudna dobni valaki ahonnan le lehet tölteni, mert a megadott link valami képfájlt tölt le -
csabám
addikt
válasz N.YCityBoy #4293 üzenetére
Copy értelemszerűen...
Cwm: *.tar - nak kell lennie pedig[ Szerkesztve ]
-
Draken
őstag
Egy kérdésem lenne, mivel nem teljesen tiszta az a dolog, miszerint lesz egy google-s s4 is. Ez csak külföldön fog megjelenni vagy idővel idehaza is lehet majd kapni?
-
veterán
-
veterán
válasz N.YCityBoy #4296 üzenetére
Hülye vagyok már régen volt S2-őm azt rootoltam utoljára vagy 2 éve, sikerült a mentés, köszönöm
De a CWM-et nem értem miért lesz lemezképfájl ha kibontom! -
veterán
És akkor csak ezt az 1 fájlocskát kell lementeni igaz?
efs -> /dev/block/mmcblk0p10
Új hozzászólás Aktív témák
A topicot a közelmúlt eseményei miatt (flame, OFF, személyeskedés, stb.) gyakrabban ellenőrizzük, nem érdemes itt (s persze máshol sem) a szabályokat megszegni, különösen a visszaesőknek!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest