- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
banhammer
veterán
válasz AliceWake #9450 üzenetére
Én inkább furcsálom, hogy más azt furcsálja, hogy más (Mása, Szása) munkaeszköznek vette a Note 3-at.
Megértem a valakit, észérvekkel leírta, hogy mi volt az eddigi baja a cuccokkal amit cuccolt magával.Én hasonló gondok miatt adtam el a Galaxy SIII-am és a Note 10.1-em és vettem a pénzből Galaxy note 3-at.
Nehéz volt az SIII, Note 10.1 kombó a táskámban.
Idővel csak az SIII-at hurcolásztam magammal, azon meg kínszenvedés volt a netezés az állandó nagyítgatás miatt.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
bbubby00
őstag
Nekem ezelőtt note2volt. Napi 7órás kijelzőidővel. Szgép hiányában ezen intéztem mindent, el is szoktam már a billentyűtől, hisz a telefonon gyorsabban gépelek majdnem Bár bevallom a sok FB meg hasonló dolog miatt a képernyő felénél szabad szemmel látható volt a beégés a billentyűzet miatt. Note3 2hete van meg, itt is megvan a napi 7óra kijelzőidő (1töltéssel), remélem nem fogok hasonlóan járni, mint az elődjével, de ha igen akkor hívom a szervizt úgyis!
Szerintem is ez a telefon teljesen kielégíti egy hétköznapi ember igényeit. Ez mindig kéznél van és sokmindent lehet rajta csinálni. Igaza van itt sok embernek, hogy egy fényképező jobb képet csinál, egy laptop/szgép-en könnyebb szöveget szerkeszteni stb., de ennyi szart nem tud az ember a hétköznapjaiba magával hordozni a bkv-n, vagy bárhol máshol!Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
Peterson_
addikt
-
Dr.FantastiK
őstag
ez valoban nagyon szuper gep ! !
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
robi30
tag
válasz banhammer #9452 üzenetére
két hét alatt de megváltozott az álláspontod
-
banhammer
veterán
"két hét alatt de megváltozott az álláspontod"
Politikusnak készülök.
Problem?"Ezért a nyamvadt pennáért vettem az egészet. ..
Nálam az írás működik, csak a mentés nem..."
Úgy emlékszem, hogy akkor abban a pillanatban nem közölted, hogy a munkára kell a jegyzet funkció.
Megtörtént, visszacsinálni nem lehet, ezen már felesleges rágódni.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
gabesszg
aktív tag
Látom mindenki leírja kívánságait Én nekem csak annyi lenne legyen annyi megkötés mint pl samsung galaxy s 1 nél (knox és társai) (sajnos nem sajnos de mivel én kezdő androidos vagyok nem hittem, volna, hogy egy root vagy downgrade esetleg nem lehetséges gyárilag) na de mindegy. Ja és tiny wings
[ Szerkesztve ]
-
handrash
őstag
Igen ez egy svájci bicska, de eredeti Victorinox!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
laci0530
senior tag
válasz AliceWake #9422 üzenetére
Nagyon igaz! Velem is többször előfordult, hogy az iroda német ügyfeleinek kellett azonnali tájékoztatás, vagy intézkedés előtti információ, pl. a gyerekkel oviban, vagy bevásárlás közben nehézkes lenne egy laptopot előkapni, netet varázsolni. Ezekkel a gépekkel minden megvan a zsebben, jön a mail, megy vissza a válasz (dokumentumokkal, képekkel, ami kell) gond és időpazarlás nélkül. Ez az igazi felhasználói mobilitás.
-
Dr.FantastiK
őstag
Most mennyi a legolcsobb ára Ujonann ?
Main full time job : >>> The ultra fast money producer !!!
-
handrash
őstag
válasz Dr.FantastiK #9464 üzenetére
Nem tudom, nekem már van!
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
iSonic
addikt
válasz Dr.FantastiK #9464 üzenetére
olyan 150-160k körül van garanciával
-
berigazek
őstag
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
iSonic
addikt
aha tényleg... soha nem értem az emberek miért vesznek touchwiz -zel felszerelt Samsung-ot majd felteszik az alap Android-ot... főleg Note-ra.. mert a többire még ok, de a Note, amin a TouchWiz kötelező..
ennek a neve pedig: Smaxher X ROM XDDDD hát valami szánalmas...
[ Szerkesztve ]
-
addikt
Tudnátok segíteni? Valami oknál fogva a telefonom a yahoo-s email fiókomat nem szinkronizálja és azt írja ki, e-mail szinkronizálás letiltva?? Nem állítottam el semmit! Mi lehet az oka?? A beállítások/általános/fiókok/e-mail/ alatt is azt írja, hogy szinkronizálás letiltva??
Sőt! Most nézem, hogy minden fiókomnál a szinkronizálás tiltása van???
[ Szerkesztve ]
My name is Bond, James... Dean.
-
handrash
őstag
válasz Dr.FantastiK #9471 üzenetére
Én is arról jövök. Mindent tud amit az 1. csak ez zökkenő mentesen.
Például nem izzad két ablakos módban....Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
bbubby00
őstag
SAMSUNG Mobile MTP device-t nem tudja a gép feltenni. XP-ről beszélünk. már a f..zom kivan h nem tudok semmit rámásolni a telefonra, mert ez a b..zi oprendszer nem engedi.
Valakinek valami ötlet???? megköszönném.[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
iSonic
addikt
Piwi: hát ha a tulajdonosa nem csinált belőle, akkor mi sem fogunk..
Na összeállítottam egy ROM "szépségversenyt":
~.¸¸.•´¯☆HaWKiSH™ELITE SERIE☆~.¸¸.•´¯ ROM:
NAN0 active ROM:
KINGDROID (vissza a múltba)
[ Szerkesztve ]
-
addikt
válasz Memmaao #9474 üzenetére
Megoldódott. Szerintem a dolphin browser battery saver app-ja kavart be. Már tegnap töröltem, mert nem volt szimpatikus, de az kapcsolt ki minden szinkronizálást. A gmail fiókomra frissítve kiírta, hogy ki vannak kapcsolva a szinkronizálások, kapcsoljam vissza. Megtettem és most működik minden fiók.
My name is Bond, James... Dean.
-
berigazek
őstag
Ez sem ,,kutya",de nekem a másik linkelt por és vízálló kell a munkahelyem viszontagságai miatt.
-
iSonic
addikt
válasz fater1969 #9489 üzenetére
akkor az még messze lesz.. most mégcsak Európa nagy részén, Dél-Amerika egyes országaiban van 4.4.2... szóval még pár hét mire jönni fog oda is.. de a Voda általában gyorsan kihozza a ROM-ot..
Piwi: szerintem úgy értette, hogy Voda kártya független telo de ha nem akkor valami új típus.. N900612736... VAU VAU Dog Editon..
[ Szerkesztve ]
-
berigazek
őstag
Srácok!
Írtátok korábban,hogy ezek az alumínium(fém) tokok megzavarják a GPS vevőt,nehezebben talál műholdakat a telefon,ezt tudomásul vettem...egyébként müködik a tokkal a navigáció ugye?
banhammer!
Természetesen aki irodában dolgozik annak nem kell ilyen tok,de nekem szükségeltetik...[ Szerkesztve ]
-
Prien
addikt
Több ablakos módba be lehet rakni bármelyik letöltött appot vagy csak egyet-kettőt, amit a Samu úgy gondolt?
A kevés is több a semminél.
-
Hauptmann
addikt
Ha valakit érdekel esetleg, a madaras boltban most 5999 Ft az ECS-K200BEG autós tartó, ma láttam.
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
soha nem értem az emberek miért vesznek touchwiz -zel felszerelt Samsung-ot majd felteszik az alap Android-ot... főleg Note-ra.. mert a többire még ok, de a Note, amin a TouchWiz kötelező..
Mi az ami a MotionWiz (mert ugyebár a Note 3-on az van) tud, de a többi launcher nem?
Mert fordítva elég sokáig lehetne sorolni a Samsung üdvöskéjének hibáit és hiányosságait.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest