- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tucsok.
senior tag
4.3 belül lehet visszamenni? TMH mk2-ről vissza TMH mj6-ra? a Knox ugrik?
"So say we all"
-
addikt
válasz gabesszg #6996 üzenetére
Te is eredetinek vetted a tokot from China? Én sajnos megjártam a boxytech.com-mal. 35$-ért kamut küldtek, gondolom ugyan arról a gyártósorról, mint amit hirdetsz, mert hasonlóan "vékonyabb" a betűk karaktere. Csak az enyém sárga volt, ma elkelt a vakerán. Minőségre nagyon jó! Csak zavart a tény, hogy nem genuine. Persze írtam nekik és fotókkal igazoltam, hogy nem eredeti, írtak is, hogy "The supplier provided it as the original cover. We can double check another and resend it to you. You won’t need to return the cover." Én meg kértem, hogy OK küldjetek egy eredetit, tracking number-rel, és mikor már zavart, hogy nem írnak vissza, hogy küldték-e, akkor ismét rájuk írtam, mire: "Our warehouse was able to make the reshipment on Saturday. It can take about 5 to 14 days to deliver." Kérdezem, hol a tracking number?? Erre: "Hello. It doesn’t come with a tracking number as it’s sent via regular mail." Szóval lóf@szt fogok én kapni, nem eredeti double checked tokot! Ha mondjuk két hét múlva rájuk írok majd, hogy nem jött meg az eredeti tok, majd jön a válasz, hogy ők feladták, biztos a postán elveszett. Kurv@ életbe, hogy sajnos a sztereotipiák igazak: kínában semmi sem eredeti!
My name is Bond, James... Dean.
-
Titana
tag
válasz james008bond #6981 üzenetére
Szia!
Neked is köszönöm a választ.Még nem tudom melyik lesz,de valamelyik az biztos.
-
berigazek
őstag
Srácok!
Egy kérdés: annyira büszke voltam,hogy nagyon gyors és erős a GPS-em,hogy még a házban is jelet fogot 10 sec alatt internet rásegítés nélkül is,nem is használtam 3 hete.Most internettel 2 perc alatt megtalálja a 12 műholdat és nagy nehezen vált át zöldre a pirosról,mi lehet az oka?Ilyennel még nem találkoztam...(,,Ami nem kínai az hamisitvány"...lehet,hogy a Note 3 telefonotok hologramos címkéje koreai csak,,a többi mind kínai!)
[ Szerkesztve ]
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
kiskornel
addikt
válasz berigazek #7008 üzenetére
Azért, mert AGPS van benne. Ez azt jelenti, hogy ha internetre fellépsz, akkor egy hétre (legalábbis a leírások szerint) előre letölti a műholdak állását. Így offline-ba is gyorsan megtalálja a műholdakat... de ha sokáig nincs használva, és nincs bekapcsolva a net, akkor bizony a műholdról kell letöltődnie a helyzetüknek, ami lassan megy, lévén az AGPS-nek nincs erre külön célhardver támogatása.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
berigazek
őstag
válasz handrash #7009 üzenetére
Vicces kedvedben vagy ma
kiskornel!
Nem úgy van..itt valami,valamelyik progim megzavarta a GPS müködést...mindig intrnet nélkül használtam (mikor a dobozból kivettem,ez volt az első,hogy kipróbáltam és dobtam egy hátast,olvasd vissza,keresd meg mit írtam december 19-én a tavaly!),épp ez az!És max 10 sec alatt bejött,gyorsan...itt más lesz...
-
handrash
őstag
válasz berigazek #7011 üzenetére
Most ha azt hiszed vicceltem, tévedsz! Vagy hét éve használok gps-t.
Két dolog van amit utálnak:
1. Ha mozogsz mielőtt stabil a vétel.
2. Ha lényegesen távolabb kapcsolod be mint ahol legutóbb leállt. Ez utóbbin segít az AGPS.[ Szerkesztve ]
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
berigazek
őstag
válasz handrash #7012 üzenetére
Én is....nem most kezdtem a GPS-kedést...
1.Ablak párkányra le van téve nem mozgatom..
2.Ugyanitt próbáltam legutóbb is,akkor is nehezen fogott jelet....Lehet,hogy Gyári visszaállítás lesz a hétvégén...sokszor az segít...csak azért tettemn fel a kérdést,mert mások is panaszkodtak az utóbbi időben és mi egymástól 1000 km-re vagyunk
[ Szerkesztve ]
-
cultfeca
tag
A Note3 GPS-e a glonass technológiától gyors én úgy tudom.Nekem eddig a leghosszabb amit vártam rá kb 10 mp(autópálya 120 km/h borús idő). Nagyon megvagyok elégedve.
-
banhammer
veterán
Akkor lehet, hogy én vagyok a peches de engem alig talál meg a GPS kikapcsolt WiFi, mobilnet helymeghatározással.
(nem szeretem ha programok követnek és lekérik a tartózkodási helyem)\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
kiskornel
addikt
válasz cultfeca #7018 üzenetére
a glonass az a gps orosz megfelelője. Itt euban nem.müxik. Az az ő műholdjokról veszi a jelet. Az agps net nélküllassú. Ha bekapcsolod a gpst akkor először a wifiállomások helyzete alapján azonosítja a helyet. Majd jön a gsmből vett info, aztán jön csak a gps. Amíg fent nem rakja ki azt a jelet, vagy villog, addig fizikailag nincs gps vétel.
A téekép szoftver már mutatja a helyzeted, de ha bemész a műholdakhoz, még nem látsz annyit, hogy legyen gps.szerintem senki ne reseteljen ez miatt, csak olvassa el a dolsikat.
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
fujifilm1
senior tag
válasz tucsok. #7003 üzenetére
Sajnos downgradelni nem lehet a bootlodert a note3 nál, knox bit ugrása nélkül.
Viszont a legtöbb firm verzió figyeli a hozzátartozó bootloadert is. (Ez alól volt egy két kivételes frissités, de az már az itt lévőket nem nagyon érinti. )
Gyakorlatilag szinte nem lehet downgradelni ha a knoxbit megtartása a cél... -
banhammer
veterán
Kártyafüggetlen XX ROMhoz vagy, hogy a toszban van a magyar kártyafüggetlen Samsung gyári garanciás Note 3-hoz kijött már OTA-n keresztül a 4.4.2?-es frissítés?
Minden nap nézem és még semmi.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
leslien
nagyúr
Láttál már farkast, aki rosszul alszik a birkák véleménye miatt?.....
-
-
Necc
addikt
válasz kiskornel #7024 üzenetére
"Az agps net nélküllassú."
Gramma nazi-zást hanyagolva , de az AGPS-nek az eg egy adta vilagon semmi koze sincs a nethez. Az AGPS a muholdak elore eltarolt pozicioival dolgozik (GPS almanac, GPS ephemeris), ezaltal jelentosen lerovidul az elso fix pozicio megtalalasahoz szukseges ido.
Termeszetesen az egyik legynilvanvalobb modja az hogy ez az info eljusson a vevokhoz mobilokon az az hogy lezuzza wifirol/mobilnetrol azt a par 10KB adatot, de ez nem jelenti automatikusan azt, hogy AGPS = "mobilnettel gyorsitott GPS" (szogletesen fogalmazva).
Van nekem egy olyan kulso GPS vevom, ami ugyszinten assisted (azaz AGPS) es az informaciot ugy kell kulso segedprogrammal ratolteni. Ekkor kb. 1 hettel elore tudja a vevo az almanac es ephemeris adatokat, de ugyanez a logika vonatkozhat mobilokra is. Anno regen a symbianra csinalt a Samsung egy hasonlo megoldast, napokkal elore le lehetett tolteni az AGPS adatokat, de sajnos mas mobilban nem talalkoztam hasonlo megoldassal.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Djatis
senior tag
Hát uraim nagyon megvagyok elégedve a telefonnal! Tegnap levettem 5:30kor a töltőről és 4 órás kijelző használattal másnap hajnal 1 kor még 20%-on volt!
A pf-em ilyenkor már a tabbal is feladta volna! Mondjuk sejtettem mit vállalok a note és note 2 után ezzel a telefonnal de fura volt hogy du. 3kor nem kellett tölőtért rohanni!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
iSonic
addikt
válasz AliceWake #7045 üzenetére
akkor ott más lesz a gebasz.. akkor vettem észre sokszor üzemidő csökkenést, amikor Odinnal felnyomtam a teleszaros mobilra a gyári független rom-ot még anno, de az is megszűnt pár nap után..
nézd meg lehet hogy valami kis szar alkalmazás fut a háttérben, amit nem tiltottál le.. mert 2 óra kijelző az egy vicc.. az S3-am 1 évesen tudott jobb eredményt produkálni..
-
banhammer
veterán
Én azt az Isten verte rövid Home gomb nyomásra elinduló szart Újságos vagy mi a tosz a neve, tiltanám le, de sehogy se tudom.
Konkrétan megőrölök tőle.
Kicsit rövidebben nyomom meg a Home gombot és azonnal elindul ha kilépek belőle akkor meg továbbra is ott marad a háttérben.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
tchriss
tag
nekem nem jött semmi frissítés de most nekem is hamar leszívta az akksit a telefon fenn van ez az all in one toolbox pro és ami fura a knox idáig 12% evett az akksiből most meg 25% ír, nem tudom miért független teló.
van esetleg jobb progi az all in one -nál amit használtok? hogy megnézitek mik futnak és rendesen lehessen feltelepített programokat eltávolítani?[ Szerkesztve ]
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
Wakelock Detector és Android Tuner szerint semmi nem fut, aminek nem kell.
Fényerő kézi beállítás kb háromnegyedénél, 4G letiltva, mert úgysincs az előfizetésemben.
A 1013 ébresztget iszonyú sokat, AudioOut_2, de azt értelemszerűen nem tilthatom le.
A napokban az Android Operációs Rendszer kúszott fel 25%-ra, ami nekem eddig mindig 9-10% körül szokott lenni.Lehet, hogy pillanatnyi elmezavar volt. Majd megfigyelem ma mit produkál. De a tegnapi performance tényleg szánalmasra sikeredett.
Azt meg sem említem, hogy pár napja, sima screen mirroring közben 90 (!) fokra kúszott fel a CPU, hozzá se tudtam nyúlni a készülékhez. Kíváncsi lennék, milyen ötvözetet hoztam létre a kamerából és az alaplapból
Non omnis moriar.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Tudományos Pandémia Klub
- Derült égből villámcsapásként itt a Galaxy S24 FE
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3D dual SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest