- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
nosferat9
csendes tag
válasz Varszegig #15002 üzenetére
Hát nem tudom, tény, hogy tegnap elég sokat használtam olvasásra meg mobilnetre, de akkor a chrome-nak, a cellakésznelétnek vagy a kijelzőnek kéne nagy fogyasztásnak látszódnia, nem a rendszernek. A következő egy-két napban nem nagyon fog kelleni, úgyhogy majd nézem, hogy bírja.
-
geccoblaze
aktív tag
-
nosferat9
csendes tag
válasz geccoblaze #15007 üzenetére
A biztonság kedvéért letöröltem, figyelem majd a hétvégén, hogy lett-e hatása.
-
Bagoly81
aktív tag
vennék navigációt a telora! ti melyiken mondanátok? navigont nemszeretnék
-
Yakk
csendes tag
Az a kérdésem, hogy a fölösleges háttárfolyamatokat hogyan tudnám kigyomlálni/letiltani? Tehát például van olyan játék amit felraktam, de túl sokat nem játszottam vele, de egyelőre nem akarom letörölni, viszont az aktív alkalmazások közt látom, biztos állandóan futtat egy szálat amivel frissítések után keres, meg akciókat akar eladni nekem. Ne akarjon. Ezt szeretném letiltani ráadásul ami erőforrást használ az meríti az akksit is. Szóval hogy lehetne ezeket megakadályozni?
Nektek mennyi a bootolási idő? Nekem most 43 mp Az all in one toolbox szerint. Nem tudom mennyi az ideális, de szerintem lehetne kevesebb is. Valszeg ez is a rengeteg felesleges háttérfolyamat miatt van. (Jó, tudom itt a legtöbben már hónapok óta nem indították újra, én viszont még nem elsődleges telefonként használom ezért pár naponta kikapcsolom, amikor épp nem kell)Fekete Note 3 + KitKat - örömboldogság
-
Zsirmanc
aktív tag
válasz Bagoly81 #15014 üzenetére
Igen. Még 2 éve vettem. HTC One X-en futott egészen addig mig azt el nem adtam. Ott töröl, Note 3-ra telepit. Folyamatosan frissül. Kiválóan megy, soha nem volt baja.
A Play-ről letölthető 7 napos kipróbálható verzió nem indul nálad?
Ja igen, most, hogy mondod. Nálam is csaka belső memóriából megy a kártyát nem szereti, de az inkább Kit-Kat probléma.
[ Szerkesztve ]
"WRC is for boys. Group B was for men." - Juha Kankkunen
-
Ck.
addikt
válasz banhammer #14984 üzenetére
Az illeszkedési probléma még csak-csak, a nagyobb gond 1 nap használat után az a toll lehetetlen kivétele ésa power ,valamint a hangerő gombok totális érzéketlensége . Reagálnak a nyomásra, de nem érezni, hogy megnyomtam őket ,szintesemmi nyomás pontjuk sincs. A Tiéd is ilyen?
-
iSonic
addikt
válasz kavics325i #14999 üzenetére
legfrisebb XEH ROM (Magyar független)
jó töltögetést (2014.márciusi)
futor: meglesem szerintem
[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
A tollat ki tudom venni, a gombok nyomáspontja is megvan.
A toll így is, úgy is mélyen van benn, mert ugye a tok miatt beljebb kerül.
Ez szerintem egyénfüggő, hogy kinek milyen virsli ujjai és mekkora köröm van az ujján.
Én a mutatóujjammal húzom ki a tollat és kb. 1-2 mm-es körmöm van.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
banhammer
veterán
Ez mondjuk szubjektiv dolog.
Probalj meg esetleg egy mobilos boltba bemenni es ott kiprobalni egy eredeti tokot.
Lehet, hogy ugyan olyan a nyomaspontja.
Ha eddig tok nelkul hasznaltad a telefont akkor szerintem azert is szokatlan lehet a tok.
Probald meg a Spigen Neo Hybrid tokot, annak konnyen jarnak a gombjai.
Nekem azzal az volt a gondom, hogy a taskaban ohatatlanul is megnyomodott a Pwr gomb es bekapcsolt a kijelzo.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
iSonic
addikt
válasz kavics325i #15030 üzenetére
-
kavics325i
őstag
válasz iSonic #15032 üzenetére
Köszi,igen megtaláltam az 1. hszben amiért külön hála, csak közben fedeztetést beszéltem meg pedigree-ket néztem. Köszi,hogy ilyen gyors voltál
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
gabesszg
aktív tag
Valaki tudja esetleg , hogy még mindig nem támogatott a nem gyári s view tokok 4.4.2nél?(esetleg ennél a legújabbnál)?
-
geccoblaze
aktív tag
Az infra távirányítót lehet tanítani, mint a G2-nél?
Ericsson GA 628 -> Sony CMD J6 -> Ericsson T65 -> Nokia 6610 -> Nokia N95 8GB -> Samsung Galaxy SII -> Sony Xperia Z3 Compact -> Samsung Galaxy S7 -> Samsung Galaxy S21
-
Parallaxis
addikt
válasz geccoblaze #15036 üzenetére
Nem, mert csak adó, vevőként nem üzemel.
-
iSonic
addikt
válasz kavics325i #15033 üzenetére
Szívesen remélem sikerült felrakni
-
törölt tag
Valami gebasz van a telómmal... Folyamatosan írogatja, hogy dokkoló csatlakoztatva... Újraindítom, downloadba ment Most nincs redőnyön a fényerő(reset után visszajött)... Merül mint állat, a töltés akadozik(kb semmit nem tölt rajta csak kapcsolgatja ki be a kijelzőt)...
Telenoros készülék, de nem telenoros rom van rajta, a gép se érzékeli a telót így nem tudok azt rakni rá... Ilyenkor mi van? Knox 0x0
Odin mégis látja, de semmi más, nem tudom, hogy bepróbáljam NB4-el(magyar xeh) a szervizt, vagy az Odint próbáljam be a telenoros ROMmal
-
törölt tag
válasz torrente777_ #15041 üzenetére
Minden megvolt, szerencsére rá tudtam dobni a telenoros ROM-ot, de most is előjön még a dokkolás, és hogy megáll a töltés. :/ Holnap beviszem az Alleeba.
-
laci0530
senior tag
válasz #24536576 #15040 üzenetére
Alapos usb port tisztítás megvolt? (Még ha nem is tűnik szennyezettnek, rengeteg dzsuva lerakódhat benne, elég, ha poros helyről párásabb helyre viszed be a telót, már kezdődik is a bevonat képződése, ami aztán a részleges eltömődésig vezet, aminek következtében a töltési/csatlakozási anomáliák is fellépnek).
-
jacis
nagyúr
Srácok nagyon tetszik a Note 3-am. Soha nem tetszettek a samu telók, de ez a megjelenéskor már a vágyaim tárgya lett. Akksi szempontjából nagyon acélos és iszonyatosan gyors. A kijelző meg ámulat milyen szép.
[ Szerkesztve ]
iPhone 15 Pro Max, Samsung Galaxy Z Fold 5
-
Peterson_
addikt
válasz laci0530 #15044 üzenetére
Vagy rosszabb esetben hw hiba.
Illetve, azt úgyis kiderítik és legalább majd csereberélgetnek rajta ezt-azt.
Én is házhoz szervizt javaslom.
Előtte természetesen chaten/ emailen egyeztetés.Jacis:
-Örülök az örömödnek
De egyébként hogyhogy pont most?
Egy ideje megvan már, nem?[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Alcatel 3x duál SIM 4/64Gb új állapotban eladó!
- Apple iPhone 14 Pro, Space Black, független, garanciális, 88% akku, karcmentes
- Apple iPhone 11 Pro, Gold, 64Gb, 86% akku, független , új állapotú
- Apple iPhone Se 3, ( 2022 ), 64Gb, független ,Space Gray, új állapotú, 87% akku
- Samsung Galaxy A32 5G 128GB
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest