- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Benyaking
aktív tag
Masnak is jott mar gyari frissites kitkatre?Elovastam az osszefoglalo root reszet.De nem jon le hogy 4.4.2 ugrik e knox.
-
Finaly
tag
Sziasztok!
Pár héttel ezelőtt rendeltem egy külföldi oldalról, Galaxy S View Covert (valszeg utángyártott, de chipes), amivel működött az ablakos funkció is a chipnek köszönhetően.
Ma frissítettem 4.4.2-re a telefont és azóta nem működik ez a funkció. Utána olvasgattam, hogy a Samsung valószínüleg kinyirta a 3. féltől származó kiegészítőket, hogy csak a gyári tartozékok működjenek.Tud valaki erre valamilyen megoldást? Rendben van, hogy utángyártott tokról beszélünk ami "csak" 4000 HUF volt, de akkor is, ez lett volna a fő funkciója, más miatt nem vettem volna meg...
Előre is köszönöm!
Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
Finaly
tag
válasz Parallaxis #8906 üzenetére
Tényleg? Csak mert külföldi fórumokon azt írták, hogy ezt a Samsung direkt csinálta, hogy csak az eredeti tartozékokkal működjön a telefon... :S
Samsung Galaxy S7 EDGE - Marshmallow 6.0.1.
-
GhostRider23
tag
Egyébként ez a knox-os védelem valahogy resetelhető lesz vagy resetelhető most? Mert én utólag értesültem erről a knox-os faszságról és sajnos én már így bebuktam a garit mert 0x1 re váltott a dolog, de helyre lehet vajon állítani ?
-
GhostRider23
tag
Értem, végülis ezt is valahogy szoftveresen számlálja ez a knox dolog a törést, csak lehet valahogy resetelni majd nem?!
[ Szerkesztve ]
-
Parallaxis
addikt
válasz GhostRider23 #8910 üzenetére
A gond az, hogy nem szoftveres és nem számláló.
-
iSonic
addikt
válasz GhostRider23 #8910 üzenetére
Leírás holnap ez is belekerül az első hszbe
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #8906 üzenetére
Nem bug, feature!
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
bbubby00
őstag
válasz Parallaxis #8911 üzenetére
Én nem is babrálok ezzel a knoxos dologgal. Maradjon csak meg a garancia, annyit nekem nem ér a dolog..
Amúgy hol tudom megnézni ezt? Meg ha nem volt piszkálva akkor hogy néz ki ez eredetiben?[ Szerkesztve ]
Eladó Mazda MX5 széles választékban: https://www.facebook.com/hasznaltmx5
-
handrash
őstag
Help! Hol kell bekapcsolni, hogy bejövő hívás ne teljes képernyőn, hanem kis ablakban nyíljon meg?
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
kiskornel
addikt
Gondom van. Az xlsm állományokat meg tudom nyitni OfficeSuite alkalmazásban. Gond az, hogy fájltársítás egyáltalán nem tartozik hozzá. Tehát ha emilbe kapom a .xlsm fájlt, le kell mentenem, megnyitnom a programot, és abba betölteni.
Lehetne-e megadni neki, hogy a .xlsm fájlokat OfficeSuite-hoz társítsa.Lécci senki ne írja azt, hogy töröljem az alapértelmezett társítást... mert az xlsm-hez nincs semmilyen alapértelmezés. Ha meg próbálom nyitni, azt írja, hogy ehhez a fájlhoz nincs társítás.
Ezt csak azért írom, mert már hányhatnékom van ettől a választól, mert a kicseszett google csak ezt a választ ismeri.[ Szerkesztve ]
http://www.flickr.com/photos/34330024@N05/sets/
-
banhammer
veterán
válasz kiskornel #8923 üzenetére
Próbáld meg a Total Commanderen keresztül társítani, talán úgy megeszi a rendszer is.
Ha nem megy küldj nekem egy fájlt (.xlsm) és kitalálom hol van a kutya elásva.
Ha küldesz előtte írj privátot, mert... ...mert megtudod privátban, hogy miért...\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
handrash
őstag
Biztonságot? ---> http://www.athsecurity.hu/
-
Criton
veterán
beállítható valahol az, hogy a google ne töltse fel automatikusan a készített képeket? egy kicsit idegesítő...
-
banhammer
veterán
válasz kiskornel #8923 üzenetére
Kipróbáltam.
Beírtam a Google-ba, hogy xlsm sample (azzal a fájllal kísérleteztem amit kidobott).
Letöltöttem a stock böngészővel, lehúztam az értesítési sávot, ráböktem a fájlra, kiválasztottam az OfficeSuite Pro 7-et (megvettem), de csak úgy, hogy most az egyszer és az OfficeSuite Pro 7 megnyitottam a letöltött fájlt.
Utána kipróbáltam a Kingsoft Office-szal az előbb leírtak szerint, az is megnyitotta.
Ezek után úgy töltöttem le a fájlt, hogy mindig megnyissa az OfficeSuite Pro 7 a fájlt mikor rábökök letöltés után és úgy is megnyitotta.Remélem erre gondoltál.
-
banhammer
veterán
Szerintem megoldható.
Nem használom a Dropbox-ot mobilon, elég sok személyes dolgom van ott.Beléptem a Dropbox-ba és nem találtam utalást erre a beállítások között.
Próbáld meg törölni a Dropbox accountod, majd lépj be újra és az első képernyőn a "Turn on Camera Upload" gombra ne nyomj rá.[ Szerkesztve ]
-
banhammer
veterán
válasz Parallaxis #8935 üzenetére
Tényleg ott van.
Ma is tanultam valamit.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Peterson_
addikt
válasz GhostRider23 #8898 üzenetére
Van xda-n rá script, de root kell hozzá. Ezen kívül ahogy olvasgattam, jópáran panaszkodnak, hogy úgy meg torzít fülessel is.
Lődd be az adapt soundot meg az equalizert egyénire, egy normális fülhallgatóval, nem lesz rá panaszodApu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
kavics325i
őstag
válasz Parallaxis #8935 üzenetére
Dropbox-ban van. Beállítások és ott turn off upload
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
banhammer
veterán
A francba...
Akkor kilőve...
Egyáltalán miért kell lezárni a telefont?
Félnek, hogy ki akarják használni a hardverben lévő lehetőségeket?
Komolyan mondon egyszerűbb lenne úgy árulni a mobilokat, mint a notebookokat, hogy kap rá az ember x, y, z gyártó által modolt Androidot pénzért vagy kap egy csont üres telefont és azt rak rá amit akar.Engem nem zavar.
Az öreglányok meg úgy özönlenek a templomokba mintha fizetnének érte.
Csakhogy!
A jó Istenke csak a templomban figyel rájuk, az oda, visszavezető úton nem.
Nem baj, majd lesz melója a balesetis péhás kollegának.[ Szerkesztve ]
-
iSonic
addikt
válasz banhammer #8944 üzenetére
Pontosan ahogy leirtad.. nen akarjak hogy szerkessze a user a telefont plusz aki meg ne ert hozza ne tegye tonkre aztan meg vigye gariztatni es plusz koltseget okozzon a Samsungnak.. igy inkabb mindent zarnak..
Mas: nekem csak az idegesit hogyha megyek egyetemre mondjuk vizsgara es nekik mindig akkor kell menniuk piacra.. -.-'
-
james008bond
őstag
válasz banhammer #8946 üzenetére
Amúgy megoldódott a proci pörgetős android magas fogyasztás problémája,legalábbis úgy néz ki az AVG antivírus volt az okozója. Csak nem értem,miért? Minden vasárnap automatikusan lefuttatja a keresést,most is,de utána pörgette a procit...annak ellenére is,hogy többször ki/bekapcs,sőt akkukivétel is volt...már a fr-en gondolkodtam ,de aztán letöröltem a progit és rendeződni látszik a dolog.[ Szerkesztve ]
Life's Good!/Samsung Galaxy S 6 Edge + Gold/Platinum/S 7 E/Fit 2/PowerBeats 2 wireless/Sony LX900
-
berigazek
őstag
Ha valakinek fent van a Google+ észrevette,hogy több százszor is magát aktíválja magát annak ellenére,hogy nem használjàtok.A háttérben mindent figyel és zabál...Uninstall,ha annyira nem fontos...
,,Tanulj tinó,ökör lesz belőled!"
-
banhammer
veterán
válasz berigazek #8948 üzenetére
Mi a pontos neve a programok között?
Gondolom üzenget a Google szervernek.A Hangouts-ot töröltem, letiltottam.
U.i.: már rég letiltottam, töröltem a Google+-t.
Nem kell nekem, hogy mindenki tudja mit, hol csinálok, főleg a Google ne tudja.
Majd saját magam döntöm el, hogy mit osztok meg az életemből.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest