- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco X6 5G - egy Redmi álruhában
- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Fotók, videók mobillal
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Hauptmann
addikt
Note 3-al álmodtam. Valami haverral beszéltem Viberen, aztán én hallottam őt, de ő engem nem. Égett műanyagszagot éreztem hirtelen, és a telefon olyanná kezdett a kezemben válni,mint egy zselé. Ki akartam kapni az akkumulátort, de összeégett az érintkezőkkel, csak kitépni tudtam, közben z járt a fejemben, hogy hogyan fogom ezt megmagyarázni garanciális javításnak a házhözjövősnél.
-
Jano_023
őstag
Erre valaki ? Van most akkor hivatalos frissítés ?
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Tav-Csoves
őstag
válasz Jano_023 #29008 üzenetére
menj download/odin modba!
Kikapcsolt állapotban: hangerő gomb le, home gomb be, és powergomb, hosszan. Bejön az írás, ezután hangerő gomb le.
Ha ott Customot látsz bárhol is, akkor módosított, ha Official mind a 2, akkor hivatalos. Visszalépéshez hosszan nyomj bekapcsoló gombot. -
Jano_023
őstag
válasz Tav-Csoves #29009 üzenetére
Köszönöm, úgy néz ki hogy custom.
Akkor a következő kérdés ha már custom akkor mit érdemes feltenni? Most 4.4.2 van fent. Van valami frissebb ami jól is működik? Köszi''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
Jano_023
őstag
[ Szerkesztve ]
''Az életet nem a lélegzet vételek száma határozza meg, hanem azok a pillanatok mikor eláll a lélegzetünk !''
-
-
apaszka
veterán
válasz Hauptmann #29021 üzenetére
Nem a menüt nézegetem egész nap csak! De a világos ég be tényleg,nem a kék mint a régebbi kijelzőn!
Viszont ennek a menütől kevés az esélye! Persze ha belépsz a menübe,és a háttérben ez fut hetekig akkor igen ! Be fog égni. Én viszont inkább alkalmazásokat futtatok,és a menüt ritkábban nézegetem,akkor is csak rövid ideig. A beégéshez meg folyamatosan egy háttér kell a kijelzőn lennie,és az nem természetes csak egy áruházban ! Pedig azt mondják[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
-
veterán
Valakinek jelzett már hogy van frissítés?
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
hunluigi
senior tag
Jól értem van független magyor loli?
A kezdetek kezdetén... XT 8Mhz; 640Kb ram; HERCULES monitor (papirfehér) és csatoló (256k ram); 20Mb MFM HDD 5,25''; 1.2Mb 5.25'' FDD; PC Speaker Hová szalad a világ...
-
Hitch
senior tag
válasz gyuri81 #29029 üzenetére
Köszi!
Én reggep feltettem Kies-el mivel a képeket, s a zenéimet szinkronizáltam.
Nekem hibálan.
Akkumulátor használat, illetve a rendszer sebesség számomra észrevehetően jobb.
Valamint vagy új, avagy csak most vettem észre, de a samsung gyári böngészőben (mint a chrome-ban) a felső rész jobbra-balra húzásával váltogathatunk![ Szerkesztve ]
-
oldman96
csendes tag
Szerintetek feltehetem a magyar független nyalókát, a mostani gyári független osztrák romra?
-
wozzy
tag
Elvbe az osztrakra is megjott... South East Europe (SEE) regioba benne van sztem az ATO(osztrak fuggetlen). Meg egyelore nekem se jelzett. En is ATO-s vagyok.
-
derrik
őstag
..... a Lollipop frissítéssel kapcsolatban egy problémába ütköztem. Mivel az OTA frissítés még nem Jelzett gondoltam telepítem a KIES 3-at. Windows 7 64bit a telepítés után valami dll hibát dob és nem indul el !
Valaki tudná a megoldást?[ Szerkesztve ]
-
xtend
senior tag
-
törölt tag
Lolliban az animációk a legfaszábbak. Néha 1-2 dolog lassabban megy, mint KitKaten, de elviselhető.
-
apaszka
veterán
válasz hnyagboy #29047 üzenetére
Én is így raktam fel éjjel. Sima ügy volt.
Kies mentés volt unroot és SU/ root -ot igénylők eltávolítása után. Hr , és ment fel. Utána kies mentés vissza, és minden klappol. Szinkronizálás megvolt, még néma mod is van .... Hibát nem találtam,3-4 óra nyomkodás után. Remélem nem is lesz.
https://hardverapro.hu/apro/hp_14-am100nh_laptopom_billentyuzetet_szeretnem_ja/hsz_1-200.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Iphone 12 Pro 128GB Pacific Blue, Független 100% Új AKKU, Üzletből Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB PURPLE, NAGYON SZÉP ÁLLAPOT, GARANCIÁVAL,ÜZLETBŐL
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- IPHONE 12 MINI 128GB SZÉP ÁLLAPOT,NAGYON JÓ AKKU, ÜZLETBŐL GARANCIÁVAL
- Apple iPhone 11 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest