- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
- LG V30 - vezércsel
-
Mobilarena
sᴧᴍsᴜɴɢ ɢᴀʟᴀxʏ Note 3
Olvasd el a topik összefoglalót!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Parallaxis
addikt
No, a Samsung elismerte, hogy egy hiba miatt nem működnek a KitKat frissítéssel a külsős kiegészítők, rövidesen jön a javítás.
-
baladam86
aktív tag
Srácok! Egyszerűen a kamera szoftver bélsár, előlapi és hátlapi kamerával is sokszor olajfestményszerű a hatás, hardveres problémát én kizárnám, nem olyan rossz az a fő kameramodul, S4-gyel nagyon jó képeket tudtam lőni, és ugye a cucc elvileg ugyanaz a Note 3-ban. Én még reménykedem a kameraszoftver frissítésében/javításában.
SIISIIIS4Note3Note4Note9S23Ultra
-
james008bond
őstag
-
adequate_cou
senior tag
Még egy próba, ebből is látszik, hogy sajnos manuálisan kell állítani a dolgokat. Első kép minden auto smart be. Második ISO 100, white balance fluorescent és exposure value -0.5. Az eredmény szerintem magáért beszél.
Egy teljes képből kivágott részeket vágtam össze.
[ Szerkesztve ]
-
Varszegig
veterán
A házhozjövő szervizt válaszd, ha kell javítani. Kijön, megjavítja, neked semmibe sem kerül. Ha mégis el kell vinnie, akkor kérhetsz cseretelefont. Ha csak besétálsz a szervizbe, akkor biztosan nem kapsz cseretelefont, és a javítás ideje nem 2-3 nap, hanem 2-3 hét lesz.
-
robi30
tag
A nem működő S VIEW tokra ezt a választ kaptam,
"GALAXY NOTE 3Samsung will Zubehör von Drittanbietern wieder unterstützen
Das Galaxy Note 3 wird bald auch mit Android 4.4 alias Kitkat wieder Zubehör von Drittanbietern vollständig unterstützen. Samsung will schnellstmöglich ein Update bereitstellen, um den gemachten Fehler zu korrigieren.Samsung will innerhalb kurzer Zeit ein weiteres Update für das Galaxy Note 3 veröffentlichen. Damit soll ein Fehler in den aktuellen Kitkat-Versionen beseitigt werden. Dieser Fehler führt dazu, dass sich so manche Sonderfunktion von Zubehör für Drittanbieter nicht mehr mit dem Gerät nutzen lässt. Bisher war befürchtet worden, dass dies von Samsung so gewollt war und diese Einschränkungen für weitere Geräte kommen werden.
Sonderfunktionen einer S-View-Hülle abgeschaltet
Nach der Installation von Android 4.4.2 alias Kitkat kann unter anderem die spezielle S-View-Hülle von Spigen nicht mehr einwandfrei mit dem Galaxy Note 3 verwendet werden. Die Hülle unterstützt die S-View-Window-Funktion, um Informationen auf der Hülle anzuzeigen. Dazu gibt es einen durchsichtigen Bereich, auf den der Bildschirmausschnitt beim Schließen der Hülle verkleinert wird. Genau diese Funktion arbeitet nach Einspielung des Updates nicht mehr korrekt.
Als weitere Einschränkung hat das Cover einen speziellen Home-Knopf, der nach dem Update ebenfalls nicht mehr wie gewünscht arbeitet. Als Grund liegt Ars Technica eine Samsung-Stellungnahme vor, wonach es sich dabei um einen Softwarefehler handelt. Samsung will den Fehler mit einem weiteren Update korrigieren. Wann dieses zweite Update erscheint, ist nicht bekannt. Offen ist auch, ob nach dem Update auch der spezielle Home-Knopf der Spigen-Hülle wieder wie bisher funktionieren wird.
Derzeit ist unklar, ob die in Deutschland begonnene Updateverteilung für das Galaxy Note 3 nun fortgesetzt oder angehalten wird. Im Fall des Updates auf Android 4.3 für das Galaxy S3 gab es so viele Probleme bei den Anwendern, dass Samsung das Update k"
Kiváncsian várom...
[ Szerkesztve ]
-
-
Djatis
senior tag
Sziasztok!
Olyan problémám lenne hogy nem tudok a telefonon belépni a samsung hub-ba, volt már valakinek ilyen problémája vagy esetleg tud valaki valamilyen megoldást???
Mindig azt írja ki, hogy nem sikerült a bejelentkezés!A magyarázat olyan mint a segglyuk, mindenkinek van de senki nem kíváncsi a másikéra!!!
-
banhammer
veterán
válasz adequate_cou #8807 üzenetére
Ugyan ezt magyarul nem lehetne?
@robi30 #8810:
Szintén magyarul, bírom a német nyelvet, nem adnak el könnyen németül, de azért így hirtelen ennyire nem megy.
A lényeget ki bírtam hámozni belőle.[ Szerkesztve ]
\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
Necc
addikt
válasz baladam86 #8811 üzenetére
En is milliardszor jobb kepet keszitek a dSLR gepemmel mint ezekkel a mobil bohockodasokkal, nem kell hozza tudomanyos diploma sem, csak a 2 szep szemem .
Mai napig megmosolyogtat mikor arra fele megy a tema vagy a vita hogy X mobil jobb kepet keszit mint Y pedig olyan nevetsegesen minimalis kulonbseg van koztuk hogy az 2 szonal tobbet nem er.
Persze ettol fuggetlenul mindenki leirhatja a sajat velemenyet meg tapasztalatait, csak nekem nem esett le hogy te most vagy ez utobbit teszed, vagy pedig valami komolyabb hibara probalod meg ugy felhivni a figyelmet, hogy tul sok szubjektiv dolgot irsz le benne az ilyen eseteknel elvart objektivitas helyett.
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
Viktor18
tag
-
banhammer
veterán
Nem biztos, hogy sok ember beáldoz 100 ezer körüli összeget arra, hogy műkedvelő amatőr szinten naponta, kétnaponta kattintson egyet amit aztán felrak a közösségi média egyik oldalára.
Haver sár részegen fetreng az árokban.
Pistike lerókázza Szintike szülinapi bulijában a születésnapi tortát.
Szemirámisz édi-bédin hintázik a játszótéren.
Stb, stb, stb.Szerintem még a legolcsóbb 20 ezer Ft alatti kompakt fényképezőgépekkel is jobb minőségű képeket lehet készíteni, mint egy méregdrága mobillal.
Miért?
Mert a kompakt fényképezőgép is már egy célgép amit arra készítettek fel, hogy fotózzon vele az ember.Ahogy szoktam mondani cipőt a cipőboltból.
Egyeseknek ez tetszik, nem tetszik ez a kijózanító, brutális igazság.\m/ Minden lehetséges, kivéve forgóajtón átsíelni... \m/
-
qpakcovboy
őstag
válasz banhammer #8820 üzenetére
Én nem várom el, hogy olyan képet csináljon, mint akár egy kompakt gép, de azt elvárom, hogy legalább olyan képet csináljon, mint az S3. Arról nem beszélve, hogy az S3 a gyengébb hardware ellenére sokkal gyorsabban lövöldözi a láthatóan jobb minőségű képeket.
Sajnos a fényképkészítési tudása engem kiábrándított.
-
Criton
veterán
válasz qpakcovboy #8821 üzenetére
Sajnos a Nexus4 is jobb képeket csinál, ami nem a kamera minőségéről híres...de igazából nem az érdekel melyik telefon milyen képet csinál, hanem azért az árért amennyibe a Note3 került, ne ilyen minőségű képeket készítsen...
-
AliceWake
HÁZIGAZDA
válasz qpakcovboy #8821 üzenetére
Valóban hagy némi kihánynivalót maga után a Note 3 kamerája, a Note 2-éhez - hogy az első Note-ról ne is beszéljünk - képest is, de még az S3 is magasan veri. Beállítás ide, vagy oda.
Non omnis moriar.
-
okiman
tag
válasz adequate_cou #8800 üzenetére
na ezt hogyan is lehet beállítani?
Amióta lefekvéskor kikapcsolom a mobilom, azóta utolérhetetlen vagyok az ágyban!
-
adequate_cou
senior tag
Camera appban a beállításoknál ott van. De ugye minden helyzet egyedi, érdemes utánaolvasni, hogy melyik mit jelent és hogy adott környezetben mit érdemes állítani.
Ha sikerült ezt jól eltalálni valamint Google Enhance-szal ráerősítesz, akkor átlagosan jó képek elérhetőek szerintem beltérben is.
mod: Most látom, hogy a google enchancera gondolsz. Google Photos-ban be kell állítani a backupot, és amit feltölt azt szerintem alapbeállítás szerint ki is javítja.
[ Szerkesztve ]
-
Criton
veterán
válasz qpakcovboy #8825 üzenetére
Sajnos sokat fogsz rajta bukni
-
adequate_cou
senior tag
Igazából nem a kamera a rossz, hanem az auto mód. Gáz sajnos, de ez van.
-
Necc
addikt
válasz banhammer #8820 üzenetére
De azt se mondom hogy mindenkinek kotelezo fullprofi rendszert beszereznie, es igy rohangalnia az utcan nap mint nap:
Mondanivalom lenyege, hogy legyen mar az embereknek szelesebb latokore, es ne azok ajnarozzanak ejt nap ala teve hogy X mobil mennyivel kulonb kepet csinal Y mobilhoz kepest, mert ez kb olyan mint azon vitatkozni hogy 2 babszem kozul melyik a kerekebb, formasabb, holott ugyis megy mindketto a fozelekbe, es a vegen ugyanolyan lesz az ize.
Konkret peldaval levezetve a legnepszerubb gyenge fenyviszonos fotozas, jonnek a juzerek, sirnak hogy "fatyolos" meg minden, szidjak hogy fujjdeszarezamobilbezzegamasikOMFGdejobb, holott akrahany telefon volt eddig a kezemben az osszes kivetel nelkul bemozdult mert az osszes juzer csak megall, fokuszal, es klikkel es jonapot, a kep meg lesz olyan amilyen, a veletlen fogja meghatarozni hogy az adott kep elsutesekor mennyire reccent meg a juzer keze, mennyire billent ki millimetereket az egyensulyabol arra a tized masodpercre mig rogzitette a kepet a kis szenzor, vagy hogy mennyire mozdult el a tema, de maga a keperzekelo rendszer csak a legutolso lesz a sorban de megis errol mennek a legnagyobb vitak.
[ Szerkesztve ]
Yo momma's so FAT she can save files bigger than 4GB!
-
iSonic
addikt
válasz adequate_cou #8829 üzenetére
ezért kell azt hanyagolni a fenébe és más üzemmódba fényképezni..
-
mimis
tag
Milyen egy ostoba nyelv ez a német... magyarul 3 szó, németül meg fél oldal...
(#8832) Necc:
Mindazonáltal sok múlik a képfeldolgozó algoritmuson is. Nem hiába szokták olykor a DSLR-ek firmverét is frissíteni. (hiába jó az optika, az érzékelő, ha sz@r a szoft)[ Szerkesztve ]
-
kavics325i
őstag
Hol vetted?3 nap el állásod van az tudod ugye???
" A fantáziát kárpótlásul kaptuk mindazért, amik nem vagyunk, a humorérzéket pedig vigaszképpen azért amik vagyunk.” ( Széchenyi Zsigmond )
-
mimis
tag
A kamerát még megérteném, bár azért megválni egy telefontól. Nade a mérete??? Az nem volt "zsákbamacska", mint a kamera... Nem próbálgattad ki előtte valahol? (MM-ban, vagy valamelyik márkaboltban megtapizni)
-
Varszegig
veterán
válasz kavics325i #8836 üzenetére
Nincs 3 nap elállás már nagyon régen.
-
Peterson_
addikt
válasz handrash #8842 üzenetére
Nagyon szódával...mondjuk ekkorára kinagyítva nem is tudom ki mit vár...
Szerintem senki nem akar pósztert nyomtatni a telefonjával fotózott képekből, fénykép méretűre összehúzva meg simán jó kép.Varszegig:
-Ne felejtsd el, hogy hozzányúltak ezekhez a törvényekhez pont most, a netes elállást is megnövelték.
Érdemes utánanézni ennek.[ Szerkesztve ]
Apu mi ez?-Ez? Feketeribizli...-Akkor miért piros?-Mert még zöld...
-
Varszegig
veterán
válasz kavics325i #8843 üzenetére
Két dolog van: 1) 3 napon belüli csere, ha a rendeltetésszerű használatot akadályozza a hiba, 2) 8 napon belüli elállás, ha neten rendeltél.
Ennyire kötelezi a törvény a kereskedőket. Ettől eltérhet kedvezőbben, de ilyen esetben nem fog.
De persze meggyőzhető vagyok, ha linkelsz egy vonatkozó törvényt. -
banhammer
veterán
válasz banhammer #8840 üzenetére
Ismerem magam, tudok rugózni dolgokon, tudok dolgokat a végletekig fokozni, de ez már nekem is sok.
Bele kell törődnöd, hogy ennyit tud ez a kamera.Még annyit megtehetsz, hogy:
- bepróbálkozol a szervíznél, talán nem röhögnek körbe az első pillanatban.
- megveszed a X-Rite ColorChecker® Passport programot és azzal eljátszol.
- bedugod a fejed a földbe és nem foglalkozol a dologgal.
- veszel Kodak Color Control képet és addig játszol a kamera beállításaival amíg nem azt látod amit látnod kéne.
- veszel egy kompakt kamerát és azzal fotózol. Tudod ahogy a mondás is tartja: "Cipőt a cipőboltból".[ Szerkesztve ]
-
őstag
válasz handrash #8842 üzenetére
Oszinten megmondva, nekem az eddigi kepei is megfeleltek volna Mondjuk en muszaki analfabeta vagyok, nem tagadom, soha nem tudtam, mit kell nezni egy foton, hogy jo e avagy sem. Nagyon becsulendo, hogy probaljatok a maximumot kihozni a dolgaitokbol. Bar teny, ha nekem otthon kellett volna telefont vennem, akkor soha nem lett volna s4-em, de gyanitom paromnak se note 3. Miota PH-t olvasok azert fejlodom, jo uton haladok
-
banhammer
veterán
válasz fojtviki #8847 üzenetére
"Miota PH-t olvasok azert fejlodom, jo uton haladok"
Erre inkább nem írok semmit, hogy mi a véleményem a hw lapokról, a tesztekről, összeborulásokról, magukat függetlennek beállító IT online oldalakról.
Nem a rosszindulat, irígység beszél belőlem.
Egyszerűen arról van szó, hogy egy lap addig független amíg meg nem jelenek a komolyabb szponzorok, reklámozók.[ Szerkesztve ]
-
qpakcovboy
őstag
válasz kavics325i #8836 üzenetére
Vodafone-ban vettem, ezért szerintem nincs elállás.
Mind1, így alakul, szerintem 130-140 környékén el tudom adni és veszek egy S4-et. Ez van... -
Criton
veterán
válasz banhammer #8840 üzenetére
Befejezem a kamerás dolgot, egy valami miatt, megnyugodtam, hogy nem a kamerával van a gond. Ajánlottak egy kamera appot, ami szerintem messze jobb képeket csinál mint a gyári, de kíváncsi vagyok a ti véleményetekre. A gyári appal nem sikerült még ilyen jó/éles képeket csinálni, szóval valami a gyári szoftverral nem okés.
és én akkor most befejeztem már csak egyedül arra kéne rájönnöm, hogy a facebook app miért jelentkezik ki mindig...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest