- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Megérkezett Magyarországra a Galaxy A16 4G is
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
Samsung unpacked eseményt követni fogja valaki? Este 10kor kezdődik, bár egyelőre nem találtam stream-et, de szerintem a yt-on lesz Samsung közvetítés.
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
anadroid
senior tag
válasz icecave #13256 üzenetére
Samsung főoldalról nyílik.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
válasz icecave #13256 üzenetére
Ja, nézni fogom.
Amúgy jó lesz az új Exynos, 30%-kal kevesebbet fogyaszt, mint az S10-ben levő. Plusz az UFS3 modulok is kevesebbet fogyasztanak a mellett, hogy gyorsabbak is.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
-
válasz Plazmacucci #13260 üzenetére
Nem. Az S10-ben levő Exynos azért fogyaszt sokat, mert 8 nm-en készült, mint a tavalyi. A mostanival viszont áttértek 7 nm-re.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
juuzer
addikt
Sziasztok!
Egy olyan kérdésem lenne, hogy az "Az eszköz karbantartása/akku" menün kívül valahogy meg tudnám nézni, hogy mi szívja az akkumat? Akár 3rd party appal?
Egyszerűen kiéget, hogy egy napot se bír ki a telefon max 2-3 SOT-vel. Igaz nekem se megy nagyon a térerő 2 csík fölé. :/ :(
[ Szerkesztve ]
Vamos a la playa.
-
Sera26
aktív tag
Sziasztok!
Telekomos note 9-re valóban csak 1 év garancia van? Az oldal ezt írja. Hol a 2 év gyári Samsung gari?
-
törölt tag
-
LoGeN90
aktív tag
Na lassuk mit talaltak ki a jubileumi Notera.🤔😉
-
őstag
háát.. ez a note 10.. AI érdekes, de kb 10 perc játék után soha többet nem használnám. többi plusz feature nem győzött meg igazán.
Samsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
Ati007
őstag
nincs ledes visszajelző , marad a note9
-
törölt tag
Ez engem se fogott meg.
Kössek kompromisszumokat, ha a kisebb méret tetszik? Miért?
Mindegy... Marad a 9. -
juuzer
addikt
válasz #24536576 #13272 üzenetére
Meh :/ pedig reménykedtem :/
Nem, csak felénk nem túl jó a Telekom hálózata. Igaz néha Szentendrén és Budapesten is csak 2 csíkom van...
AOD megy a max fényerején (ezt levettem már mjuk) meg nagyon sokat hallgatok zenét Spotifyon. a BT a Huawei Watch GT miatt aktív. De kb ennyi. De ezen kívül messenger/insta/böngészés szokott lenni.
Vamos a la playa.
-
félisten
-
törölt tag
Nem semmi a Note10... 50 ezer forintot sikerült drágulni, mert kihoztak mellé egy nyamvadt klónt. Ráadásul most olvasom, hogy max 142.000ft-ot ér a beszámított telefon. 😂😂😂 Hát oké.
-
tylerddd
veterán
Note 10/10+
Nagyon jó az előlapi dizájn, de nem értem, hogy hátul miért nem maradtak az egysoros, vízszintes elrendezésnél. Alá mehettek volna a szenzorok. Így nagyon szokványos lett, hiszen rengeteg telón állnak így a kamerák. Nekem hiányzik a jack, nem hiszem, hogy ez eddig kiszorított volna valamit és ha megnéztek egy videót, a SIM tálca is foglal el annyi helyet belül, amit ennyi erővel cserélhettek volna eSIM-re, ha annyira kell a hely valaminek. Nem is tudom, hogy van-e mmég olyan csúcskészülék, amiben van jack?! A BT fülesük miatt kukázták szerintem ők is. Az viszont jófejség, hogy normális fülest adnak hozzá USB-C-vel. Reméltem azt is, hogy tévednek a kisebbik 1080-as kijelzőjét illetően, de nem. Érthetetlen számomra a ki/bekapcs gomb bal oldali elhelyezése. ~2010 óta vagyok az okostelefon bizniszben, de én még bal oldalon nem t alálkoztam ezzel a gombbal. Vagy ha már összeboronálták a bikszbivel, úgy voltak vele, hogy "jó van az ott"?! Engem ezek a tollal levegőben hadonászós dolgok sem hatnak meg.
Most ez nagyon fikázós hozzászólásnak tűnhet, pedig biztos vagyok benne, hogy nagyon komoly telefont rarktak össze! Egyszerűen nekem ezek furcsák és hiányosságok, amik a Note 9-re jellemző kompromisszummentességet csorbítják és ha most kellene új telót vennem, nem tudnék olyan egyértelmű döntést hozni, mint tavaly augusztusban.
Csak egészség legyen, meg térerő!
-
S e t h
nagyúr
válasz tylerddd #13283 üzenetére
Ez nem fika, hanem a véleményed.
Én azt veszem észre, hogy egyre inkább kompromisszumokat várnak el tőlünk, ami egy flagshipnél azért furcsa.
Egy 300-400 ezres készüléknél tuti nem férne be egy átalakító, ha már nincs jack.
A bekapcsoló gomb variálására mi a magyarázat?
Olyan érzése van azt embernek, hogy lényegi újítások hiányában ilyen semmiségekkel akarják elterelni a figyelmünket és elhitetni velünk, hogy ez vmi más, ez új.
Arrébb tolják a notchot, megváltoztatják a kamerák elhelyezését, átrakják a gombot.
Nem néztem a bemutatót, elkezdtem, de nézhetetlen volt a tömény erre onanizáljatok plebejusok attitűd miatt, viszont esett arról szó, hogy miért variàlják a notchot, kamerákat, bekapcsoló gombot?This signature is completely useless! Don't waste any time by reading it!
-
félisten
Szerintem túl kompromisszumos mindkettő. Túl jó ez a kilences .
Vissza kell vinnem pár kazettát.
-
őstag
ha valakit érdekelne, TMX felvásárlás:
112 000 Ft ha tökéletes a kijelző, akkumulátor jó, hátlap/keret jó, hibátlanul működik, és független
ha karcos a keret már csak 89 600 Ft-ot adnak érteSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
félisten
-
nagyúr
válasz sanyijedi #13289 üzenetére
Nekem spec. pont jól jönne, ott a hálózati adapter, olyan kábel, type C mindkét végén, mert a laptopomon és a gépem alaplapján is van ilyen kivezetés. Persze, az is igaz,hogy nem vagyok átlag user.
Viszont ha meg az lennék, akkor hálózatról tudom tölteni, gépre meg minek dugjam rá, ott van millió program, amivel wifin keresztül látom a teljes struktúrát. Viszont akkor meg azért lehet necces, mert odinnal frissítés az kábelen kell,hogy menjen, de az már megint nem átlag felhasználás, hisz az az, ha megvárja az illető az OTA-t.
-
őstag
válasz icecave #13292 üzenetére
pl autókban bár már kezd elterjedni a C, de sok helyen még bőven A-van, power bankok, repülőterek, másodlagos hálózati adapterek.. szóval fognak azért hozzá venni kábelt
(#13291) Plazmacucci
igen, note9-értSamsung Galaxy S25 + Apple iPhone 17
-
nagyúr
válasz sanyijedi #13293 üzenetére
Jogos. Mondjuk mint írtam én emiatt nem hisztiznék (saját igényeimnek megfelelően), sőt, örülnék, mert lenne egy kábelem, ami még nincs a repertoárban. Jack hiánya annál inkább para, de leginkább az átalakító miatt, hogy azt külön kell venni. Ok, a gyári headset az USB-C-s, csak épp nekem van másik, sokkal jobb, amit eddig simán bedugtam a telefonba.
-
félisten
-
tylerddd
veterán
válasz icecave #13294 üzenetére
Nem lenne para ez az USB-C-s fül/fejhallgatós dolog, ha mindenen lecserélnék a jack-et erre, mint hangkimenet és a fülesek/fejesek is USB-C csatlakozóval jönnének (laptopomon nekem van egy). Ha ennyire elavult a jack és jövőbemutató az USB-C, akkor miért nem megy az átállás?! Gyakorlatilag minden eszköz, ami hangot ad ki magából, rendelkezik jack csatlakozóval (tévé, erősítő, keverők, soundbar, mp'akárhány lejátszó, sok autós fejegység, BT-hangfalak, hangszerek stb.) Ez egy nagy blama volt az Apple részéről, akik az AirPods-nak csináltak ezzel piacot és a többi meg majmolja őket. Most néztem meg MKBHD prezijét az új telókról és azt mondta, hogy f***ság, hogy nem fér el benne ... Az egy dolog, hogy a nagy többség valóban BT-hangfallal és fülessel használja, de egy csomó mindenre nem lehet így rádugni amire meg rá lehetne és van, akinek kellene is. Az meg nekem nem opció, hogy húzom magammal az átalakítót. És ha nincs nálam és pl. egy buliban nagy hangrendszerről menne a zene, nem BT-hangfalról, akkor nézek hülyén a 300k+ -os telefonommal?! Nem beszélve ugye arról, hogy az alsóbb kategóriába akkor hogy a büdös francba fér bele fizikálisan?! Agyrém, komolyan mondom!
[ Szerkesztve ]
-
veterán
válasz Plazmacucci #13295 üzenetére
Annyiért én is megveszem tőletek
-
nagyúr
-
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest