- Azonnali mobilos kérdések órája
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Huawei Pura 70 - fura lettem
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24+ - a személyi asszisztens
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
-
Mobilarena
Samsung Galaxy Note9 - stylus-szimbólum
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foszlock00
csendes tag
Samsung azt mondja ha Németországból hozom be a terméket akkor csak 1 év gari lesz a Note 9-re. Ez valóban így van, van tapasztalatotok? Samsung UK meg DE is a warranty alatt 2 év EU gariról ír....
-
törölt tag
válasz Foszlock00 #12651 üzenetére
Beszéltél a Samsunggal, de azt várod, hogy majd itt mást mondnunk? Kinek lesz igaza garanciáztatásnál? Odamész, hogy xy azt írta MA-n, hogy 2 év van rá? Mellesleg, ha visszaolvasnál, választ kapnál a kérdésedre.
-
Igen, itthon csak 1 év garanciát kapsz, ahol vetted, ott lesz 2 év. Ha itthon vennéd, itthon is 2 évet kapnál.
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
kazanka
őstag
A második évet csak a németeknél tudod érvényesíteni,de ha van ismerős nem biztos hogy rosszabbul jársz ,mint ha a Telemaxba küldenéd
-
axlfsi
veterán
válasz jbauer05 #12597 üzenetére
Azt egeszen pontosan, mibol lehet tudni/latni, ha ez lekopott?
(illetve, ha kijelzovedo megoldasokat hasznalunk; tg, folia, stb, akkor az gondolom nem kophat le, csak az ido mulasaval, hanem fizikai behatasok kovetkezmenye az emlitett felulet "elkopasa"?).˜”*°•.˜”*°• 𝟚𝟘+ é𝕧𝕖 𝕒 𝕜ö𝕫ö𝕤𝕤é𝕘 𝕥𝕒𝕘𝕛𝕒 •°*”˜.•°*”˜
-
nagyúr
válasz #46922752 #12654 üzenetére
Nekem nem kell direkt összetörnöm.... sosem ejtettem le egy telefont sem úgy,hogy azon látszott volna, erre ma szállok ki a kocsiból, telefon a zsebemből ki, hallom, csattan a betonon. Na mondom ennek annyi. Szerencsére, csak az egyik sarkán jött le kicsit a festék, fólia volt rajta, így az a nagyobb karctól megvédte. Kijelző sértetlen, hátlap meg nem karcolódott, rajta a Dbrand. Mákom volt. Ehet kellene valami tok ezek után (van, csak nem használom).
Apple Watch Ultra eladó: https://shorturl.at/RPJJU
-
HaliGab23
senior tag
válasz tylerddd #12650 üzenetére
Elképzelhető, hogy csak a one connect box-os tévékkel megy, nekem Q85ös a tévém, ehhez már az van.
Gondolom csak a connect box kapcsol be, a tévé képernyő pedig nem.
Mondjuk sokat nem fogom használni, akkor lenne igazán nagy durranás, ha távolról is menne.[ Szerkesztve ]
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
HaliGab23
senior tag
válasz #46922752 #12660 üzenetére
Én pl. azért nem vennék most Note 9-et, mert már megvárnám a Note 10-et...
Szóval ez is benne lehet a pakliban.Egyébként sajnos ez van, kihozol valami új cuccot, egy hónapra rá már 10-30% bukta.
Autóval jártam így tavaly, egyéb okokból mégsem lett jó az az autó (VW Passat BiTdi), 1300km és 2 hónapos volt, 1.7misi buktával adtam el..
Ez ilyen biznisz műszaki cikkeknél. Jah megfogadtam nem veszek új autót többé, aztán de.Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
-
legenda
válasz Foszlock00 #12648 üzenetére
Ahogy előttem is írták, a többi szolgáltatóra gondoltam.
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
tothjani81
senior tag
Köszönöm a segítséget mindenkinek. Még olyan kérdésem lenne hogy ,milyen kijelzővédő használható hozzá tokkal együtt a,i nem tjön le. És ami nagyon fontos lenne hogy milyen vízálló tok ajánlott víz alatti fotózásra . Egyiptomba megyünk ugye sós víz kb 3 5 méterre merülülnék vele
Köszönöm[ Szerkesztve ]
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
tothjani81
senior tag
Még egy kérdés! Ki milyen vezeték nélküli tötltőt hadznál? Ja és ezek a töltők tokon keresztülnis működnek vagy nem?
[ Szerkesztve ]
Ha tudsz segíts, ha tudok segítek de amihez nem értek nem szólok
-
petymeg
addikt
válasz tothjani81 #12671 üzenetére
Én alis samsung klónt. Vékonyabb tokokkal tölti, de csigalassúsággal.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
petymeg
addikt
válasz #46922752 #12654 üzenetére
Féléves, alig használt drónt adtam el 100k bukóval. 350-ért vettem, 250-ért adtam el. 7 repült óra volt benne. Majd a szívem szakadt meg, de még így is jobban jártam, mintha a szekrényben állva íródik le nullára. Ez van műszaki cikkeknél.
Mocskos idők, szeretned kéne, A jövő itt van és sose lesz vége! Mocskos idők a sarokba bújva! A jövő itt van, kezdjük újra!
-
ToomyC
aktív tag
Szlovák Telekom (TMS) kimaradt a frissítésből, miért?
-
m1lan
őstag
válasz icecave #12647 üzenetére
Én igen.
Minden funkciója tökéletesen működik, egyedül a hívó fél nevének kijelzését nem tudja, szimplán "Incoming call"-t ír. Valószínűleg a Samsung szoftverében máshogy van paraméterezve, ezért nem tudja átvenni, viszont ha a névjegyzék app értesítéseit bekapcsolod, akkor utólag a nem fogadott hívásról már olyan értesítést kapsz, amiben a név vagy a telefonszám benne van. Egy dolog van, ami sokkal jobban működik, mint az előző Honorommal, az pedig az SMS kijelzés. A Google-féle üzenetküldő duplán küldte az értesítést, sőt, ha nem jelöltem őket olvasottnak, akkor egy idő után teljesen bezavarodott, és régebbi SMS-eket küldött az órára... itt egyszer jön, és az tökéletes!Telekom HU | IPHONE 13 PRO MAX
-
fRooStzzZ
senior tag
Üdv.
Kérdésem lenne. Milyen vérnyomásmérőt érdemes venni ami kompatibilis a telefonnal?
Nézegettem 1-2 Omron típusút de volt ami csak Droid 4-5 ig volt vagy feljebb is de S6 vagy N8-on nem működött valamiért.
Használ valaki ilyet? -
félisten
-
spawn21
veterán
válasz Plazmacucci #12684 üzenetére
Szerintem 340,l. Mondta, van hozzá tok is
[ Szerkesztve ]
s24U+15p
-
legenda
A hívó fél nevét is kellene, hogy kijelezze, ha megkapja az engedélyt az Egészség alkalmazás és hozzáfér a Telefonhoz és a Névjegyzékhez.
Nekem ugyan nem GT van, de Huawei és ez volt a gond, a fentiek engedélyezése óta pedig megfelelően működik.[ Szerkesztve ]
Réges-rég, egy messzi-messzi galaxisban...
-
törölt tag
-
-
Dr_Senkihazi
aktív tag
üdv
szoktam bizonyos idöközönként,vagy frissitések után antutut futtatni,csak úgy...258-260k pont jött ki rendszeresen.
a mai 600mb körüli frissités után pedig 215k.
nem gondolom hogy észre fogom venni használat közben,de ez normális hogy egy frissitéstöl,amiben éppen a teljesitmény javitása is szerepel,csökken a teljesitmény közel 20%-ot?...i need a [̲̅$̲̅(̲̅1)̲̅$̲̅] ____http://steamcommunity.com/id/drsenkihazi...WoT/Uplay:Dr_Senkihazi origin:x_Dr_Senkihazi_x https://www.twitch.tv/dr_senkihazi
-
anadroid
senior tag
válasz Dr_Senkihazi #12690 üzenetére
Újonc leszek a Note 9-nél, hétfőn megyek érte, szóval lesznek majd kérdéseim. Az első: vett-e valaki osztrák Saturnból vagy Media Marktból Terabyte Editiont? Ha igen, melyik firmware volt rajta? Elég sok rosszat olvastam a Pie update-ről, ami a funkcióvesztést illeti, jó lenne elkerülni. A Note 8-amon sem engedtem meg.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
HaliGab23
senior tag
válasz Dr_Senkihazi #12690 üzenetére
Lehet csak a lóerő csökkent, a nyomaték nagyobb lett, jobban megindul alulról
Nem lehet, hogy még valamit a háttérben bütykölt? Ha megméred most, lehet már a szokásos érték lesz (?)
Kezdetek... 1996... Nokia 1610...
-
anadroid
senior tag
Az xda-developers szerint nem megy az ACR EU-s készülékkel (thai CSC-vel illetve thai mobilkártyával gyógyítanak valamit, hogy egyáltalán tudjon beszélgetést rögzíteni - barom EU-s előírás és a Google fafejűsége miatt kell). A másik gond egy videomódus elvesztése volt, amiről eddig olvastam.
Kérd privát üzenetben a Curve és a Monese kódot 5 angol font (kb. 2000 Ft) ajándékhoz, a Wise kódot az első, max. 150000 Ft-os ingyenes utaláshoz, a Vivid kódot ingyen fém kártyához és 100 € havi visszatérítéshez! Egyes kártyák ingyen postával érkeznek.
-
Most olvastam, hogy ha az S pen nem lenne, 800mAh-val nagyobb akku férne a telefonba.
[ Szerkesztve ]
Pénztárca bemutatók: https://www.youtube.com/playlist?list=PLYQxd5Rbby46cPtVVMQodEGZuxZm7csIo
-
félisten
Új hozzászólás Aktív témák
! Tilos a hirdetés, keresés, kí-
nálás, amelyek helye itt van :
- hardverApró
! Tilos az FRP-lock témája, a warez, és az ezekkel kapcso-
latos segítségnyújtás továbbá a készülékfüggetlenítés nem hivatalos módon!
- Milyen egeret válasszak?
- Milyen notebookot vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- DIGI kábel TV
- OLED TV topic
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Asszociációs játék. :)
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- További aktív témák...
- Apple iPhone 16 Pro 256GB Black Titanium, Bontatlan, 1 Év Apple Garancia
- iPhone XR 64GB Black Refurbished
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- SAMSUNG Z FLIP4 8GB/128GB GOLD (Fóliás, mindene ÚJ), 2025.DEC-ig GARANCIÁS, ÜZLETBŐL, BESZÁMITÁS
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest