- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Poco F5 - pokolian jó ajánlat
- Apple Watch
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Irónia, mi az, egy tablet?
@all: Ez egyébként tényleg szükséges minden hardver hír alá? Legyen az bármilyen márka, bármilyen gyártója. Tegye fel az a kezét, akit pisztollyal kényszerítettek arra, hogy A vagy B hardvert vegye meg. Attól, hogy neked A van, miért kell a B-t utálni? Vehetted volna B-t is, szabad a választás. Az már csak hab a tortán, hogy páran olyan távolságokba mutató kimutatásokat vázolnak, amiről szerintem a mai világban még a legnagyobb cégek sem mernek álmodni. Mindezt egy bemutató alapján, független tesztek nélkül...
-
Hááát, nem tudom. AMD-nél én most a VGAval állok hadilábon, tekintve, hogy egy év után ismét sikerült elrontani az R380 driverét és fagynak tőle a játékok... Így hiába szeretem a FreeSync-et, a következő kártyám már biztosan nem AMD lesz.
Amúgy meg hosszú éveken át hitegettek az embereket a különböző baromságaikkal, nem csoda, ha senki nem hisz nekik. Az univerzális és tartós platform a múltban is előjött már emlékeim szerint, én gyakorlatilag mégis új alaplapot kényszerültem venni amikor processzort akartam cserélni néhány év múlva. Egyszerűen nem hiszem el, hogy egy csapásra olcsóbb és jobb processzorokat adna ki, mint a konkurencia, de ne legyen igazam.
Mindenesetre ha úgy adódik, akkor idén még frissítek egy i7-6xxx-re és mire az elavul, addigra már bőven kijön Ryzen és a többi csoda is az AMDtől és maximum platformváltás lesz.
Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a legkisebb asztali GeForce RTX 50-es VGA
- HiMedia lejátszók
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- Haladó fotósok digitális fényképei
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Diablo IV
- BestBuy topik
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Asus B760M i7 12700KF 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Rampage SHIVA FSP 700W
- Beszámítás! Sony PlayStation 4 PRO 1TB fekete játékkonzol extra játékokkal garanciával hibátlan
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged