- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Hammer Construction 2 Thermal 5G - építő jellegű kritika
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Pityu.
nagyúr
válasz
tomsolo #3042 üzenetére
Igen,2 hetet én is oda voltam egy helyen és csak a telefon volt nálam,mindent azzal fotóztam és nagyon jó képek lettek,és természetesen a google camerát használtam
Egyébként nem vagyok nagy videós de elég jók a videók is amiket csinálok néha az RN7 el.Ja még kocsiban utazás közben is fotóztam tehát mozgó autóban és elég jó minőségűek lettek azok a képek is -
G48
senior tag
válasz
Viktor0610 #3028 üzenetére
Az én dobozomra az van írva h Global version. 128-ra szavazok én is, ha már...
-
-
aelod
veterán
Nem értem, hogy jön a SIM kártyák száma a belső tárhely mérettel összefüggésbe?
32-es nekem is kicsi már. Gondolj bele ha nincs otthon fényképezőgép az átlag ember telefonnal fotóz. Főleg ha családos akkor sok kép = szükség van a nagyobb tárhelyre. Nem fogja senki kimásolgatni és törölni a telefonról, vagy felhő szolgáltatást igénybe venni. Léteznek ilyen opciók de az átlag nem tökörészik ezekkel. -
válasz
Viktor0610 #3028 üzenetére
Az enyém 128-as és Global.
Szóval van,csak itthon nincs "hivatalos" forrásból.
Nekem kellett a nagy tárhely,a memkártya (fat32) nem opció amikor a gopro-ról húzom át sok-sok gigás videókat. -
-
satmen
tag
Hivatalos forgalmazók: Mi Store - 4/128-as RN7-et nem forgalmaznak,,, (nem éri meg... az üzletben mondták)
Likestore - több mint egy napja nem válaszolnak az e-mailemre (árulnak-e 4/128-ast)
Vásároljunk hivatalos helyről...Abszurdisztán!
-
-
Drughi
addikt
Nem tudja véletlenül valaki, hogy a UPC beltéri egységet, lehet-e a távirányító appal kezelni?
-
-
metal 17
csendes tag
Hol lehet a SIM kártya pin kódját kikapcsolni? Köszi.
-
Crvsh3R
senior tag
K&H Bank vagy valamelyik bank alkalmazását használja valaki a készülékén? Nálam valamiért a csekkbeolvasás funkció nem működik. Esetleg erre van valami fix? Előző készülékemnél (Samsung Galaxy A3 (2017)) ez minden gond nélkül működött.
A másik kérdésem pedig az lenne, hogy a Facebook Messengernél valahogyan beállítható, hogy az értesítési led jelezze az új üzenetet? Alkalmazáson belül be van állítva, de ennek ellenére nem jelzi.
-
G48
senior tag
TX1- TX1+ RX2- RX2+ hiányzik a gyári kábelből is. Gondolom akkor nem 3-as a telefon USB vezérlője.
-
G48
senior tag
CSAK akinek újdonság: Nem szabad mindenféle Type C kábelt megvenni. Az 56 kΩ-os ellenállás hiányzik.
TypeC -
satmen
tag
Szerintem a 1187 hsz-ben szereplő linknek (ITT) az összefoglalóban lenne a helye! Gyakorlatilag azonnal vehetünk pl.tokot, üveget, elfogadható áron! Én mindenesetre nagyon köszönöm paolinho "kollégának"!
-
Pityu.
nagyúr
Na még semmi hír a telefonról,már 3 hete van oda.Most annyit írtak írtak a szerviznek ha kapnak választ majd megírják.Arra is gondoltam,hogy én írok valahogy a szerviznek csak mondjuk nekem nehezebb dolgom lenne,mondjuk email címet találtam ahol lehetne írni bár nem tudom közvetlen a szerviz email címe lehet e,meg ugye nekem egy itthoni szerviz munkalap száma van saját nevemen meg nem tudom tudnék e érdeklődni.
-
azimut
aktív tag
Hajlok arra, amit gloob kolléga írt, MIFlash, gyári rendszer vissza (jajjj, csak a bl-t be ne zárjam), aztán ismét nekiugrom a szűz területről. Nektek sikerült, én is meg szeretném tanulni! Eddig bármit mókoltam, nem téglásítottam, imeik sem vesztek el, talán ennyire hülyebiztos a készülék. Mindnyájatok segítségét köszönöm.
OF-ban nem tetszik nekem a fájlrenszer. A könyvtárak úgy kezdődnek, hogy: acct, cache, config, cust, data, dev, etc, FFiles, firmware (üres), license.... stb, nem a szokásos dcim, download, meg ilyesmi. Margit, ez noooormális?
Új hozzászólás Aktív témák
ma Nem mintha a Redmi 7 ne lett volna elég erős ajánlat, de a Redmi Note 7 így is magasan felülmúlja. Nyilván egy kicsit többe is kerül, ami még mindig ritka kedvezőnek minősül a képességeit tekintve.
- Hír Elérhető az új színvariáció a Redmi Note 7-ből
- Hír Új színben lesz elérhető a Redmi Note 7
- Hír Nagyon fogy a Redmi Note 7
- Hír 10 milliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Űrsétán a Redmi Note 7
- Hír Négymilliónál jár a Redmi Note 7
- Hír Százezer Redmi Note 7 már elkelt, de milliós a cél
- Hír Tulajdonképpen vízálló a Redmi Note 7
- Hír A Note 7-tel mutatkozott be a Redmi márkanév
- Hír Benchmark-teszten járt a Redmi Note 7
- Samsung Galaxy A13 4G 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell USB-C dokkolók: (K20A) WD19/ WD19S/ WD19DC + 130W, 180W, 240W töltők
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I9 13900K / RTX 4080 / 32GB RAM / 1 TB SSD
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest