- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- 7000 mAh fölé lőne a következő OnePlus Ace
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Mi várható 2025-ben a mobilpiacon?
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Mobil flották
- Redmi Note 9 Pro [joyeuse]
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
bodnar10261
aktív tag
Sziasztok ! Nálam most jött Update, 14.0.0.900 (100 volt mikor jött a 14 es verzió) Júliusi Biztonsági update, megújult a hangerő panel és az állapotsáv (Ios stilusú mindkettő). + Frissültek a rendszeralkalmazások is. Azért 1.39 gb. Eddig szerintem jó.
Bodnár Dávid
-
DS39
nagyúr
Kijött az Android 14 a telefonra.
-
Victoryus94
őstag
Nézem az alternatívákat így nyár végén, de mindegyik felsorolt telefon (Poco F3-tól a GT Masterig, de nézhetem a Redmi Note 11 Pro -t, vagy a 1+ Nord2-t) minimum 20-40%-al drágább a normális boltokban.
(Régi mobil beszámítással ez 60 ezer Ft körül elvihető, míg az összes alternatíva 90-100 ezer Ft fölött lenne, ha egyáltalán kapható az adott boltokban)[ Szerkesztve ]
-
=Mentor=
őstag
Szerintem 100k környékén még mindig a Poco F3 az abszolút bestbuy vétel, hiába csaknem egy éves teló.
-
DS39
nagyúr
Elég jó telefon lett. Én az IPS LCD kijelző miatt választottam, sajnos ezen a téren szűkül a piac, de amíg nem muszáj, kerülöm a villódzós OLED-et.
Egyetlen dolog lepett csak meg a telefonnal kapcsolatban, hogy nem a szokásos módon kell kikapcsolni/újraindítani. A hangerő fel + bekapcsoló gombot egyszerre kell nyomva tartani, akkor jön be a választási lehetőség újraindításra/kikapcsolásra. ez fura.
-
válasz viragdani01 #19 üzenetére
Köszönöm
A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
viragdani01
HÁZIGAZDA
válasz Luck Dragon #11 üzenetére
A MA!gazin S03E14-ben a válasz a kérdésedre, linkelem azt a részét az adásnak, ahol Bog erről beszél.
Azért került a pro érvek közé, mert a tavaszi közvetlen napfényben még simán olvasható maradt a panel.Kérlek, ha hibát látsz egy cikkben, ha bármilyen észrevételed van, írj PÜ-t, mert arról egyből kapok értesítést! Köszi!
-
Noukoum
veterán
válasz Luck Dragon #17 üzenetére
Példa?
„Kettős úton halad az emberi élet: Egyik a gyakorlat, másik az elmélet. ”
-
-
joey04
titán
válasz Elit3Zotya #10 üzenetére
külön kivan emelve, hogy a képek milyen beállítással készültek. Mert mikor az van kiírva, hogy melyik oszlop meg sor mi, az eléggé kaotikus szerintem.
+1
-
DDA40X
aktív tag
Oldalsó ujjlenyomat-olvasó. Eeeeeeee! Nem nyert.
-
Kijelzőnél írtakat nem értem , mérésnél 434 nit van írva , de Pro érvelésnél már fényes kijelzőt írnak , most akkor melyik ?
Nekem kifejezetten tetszik a kütyü későbbiekben úgy is be esik az ára és jó döntés lehet , IPS kijelzővel nekem nincs bajom , sőt!A káosszal teremtek rendet. Philips & TPvision primary visitor. Philips Design line.
-
addikt
Nem minden esetben történik meg az, hogy végre itt is külön kivan emelve, hogy a képek milyen beállítással készültek. Mert mikor az van kiírva, hogy melyik oszlop meg sor mi, az eléggé kaotikus szerintem.
A teló szerintem, nem a legjobb ajánlat ennyiért.Red Magic 9S Pro Frost White, Leading Version Eladó..!!!
-
rigoberto
őstag
A "pro" szócska ilyen és hasonló telefonokra aggatva sokat veszít a varázsából..:/
-
addikt
-
Graphics
Jómunkásember
Nagyon szimpatizáltam a Realme cuccokkal, meg biztosan ki is próbálom őket.
Én már várom a hazai boltnyitást is, kíváncsi vagyok a termékeikre.
Egyedül ez a Snapdragon 695 fekszi meg a gyomrom a FullHD videóval.
[ Szerkesztve ]
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
klaya86
senior tag
Ennyi pénzért inkább egy Realme GT master edition. Mindenen jobb készülék. Ez sem lenne rossz kb 80-90 környékén.
-
janeszgol
félisten
Hát. Tuti nem rohannék érte a boltba. De ha a szolgáltató adná féláron, akkor se kellene.
A kijelző jó, az SoC elmegy, a kamera fotóban elmegy, a videó gyenge minőségű. Az akku idő lehetne picit több is akár.
Nem. -
Majd a Realme Pro+ Max Ultra jobb lesz mindenben...
Csak nevess, ne vedd túl komolyan!
-
zozzo72
aktív tag
Egynek elmegy...
Új hozzászólás Aktív témák
- Honor 200 Pro - mobilportré
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Milyen házat vegyek?
- Óra topik
- Tőzsde és gazdaság
- Házimozi és Hifi kábelezés!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Villanyszerelés
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest