- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mattb
senior tag
A lényeg hogy a két frissítés fusson le és utána be tudj lépni a boot menübe. (power+ hangero fel míg be nem jön a logó). Ha ezek megvannak, elvileg jó a tab. Az hogy a hangszóró jó e az majd csak kicsit később derül ki.. Vagyis kí probalhatod ott helyben is, ha sípol vagy nem jó akkor csere. Van akinek csak egy idő után jelentkezett, van aki azt mondta hogy alacsony toltottsegnel (<30%), de nem annyira jellemző. KB ezek a lényeges teendők.
-
tupuk
aktív tag
Látom pár embernek bekapcsoláskor leheli ki a lelkét a gép.
Ez ellen a potenciális rizikó ellen lehet azzal a parasztos egyszerűségű módszerrel védekezni, hogy a lehető legkevesebbszer kapcsolom be (azaz nem kapcsolom ki) a tabot? Milyen sűrűn "egészséges" neki egy újraindítás? -
tupuk
aktív tag
Na még pár kérdés egy kezdő androidostól:
1. Én a windowshoz szoktam, amelynél lehet ugyan fel-le telepítgetni progikat, de a win egy idő után összegyűjt mindenféle szemetet, ezért is kell néha reinstall. Az andoridnál hogy van ez? Lehet nyugodtan kipróbálgatni, fel-le telepítgetni appokat, vagy ennek is "árt" hosszútávon? Mert szívesen kipróbálnék appokat, de nem tudom hogy törlésnél tényleg teljesen töröl-e.2. Amikor felmegyek a google playbe, hol látszik egy-egy app-ról, hogy hány MB? Inkább a kisebbeket választanám, de nem látom a méretüket.
3. Bankos alkalmazást (konkrétan OTP) feltelepíteni rizikós, vagy biztos? És stabil? Van aki itt utalgat androidos felületről?
4. Ne ez egy furi ötlet, lehet meredek, de ki lehet vezetni otg-n át a tab képét egy monitorra valamilyen átalakítóval? Szövegszerkesztésénél jól jönne.
Az ebay-en ilyeneket találtam: A., B., C.[ Szerkesztve ]
-
Rodzser Mór
senior tag
Utána már nem böngésztem, akkor már növekedett a töltöttségi szint.
Szemkímélés gyanánt felraktam pár itt javasolt progit is. Aztán most "Bluelight screen filter" -t használom. Opacity: 0, color: night, brightness: majdnem végighúzva a csúszka a jobb végállásba. Ha kikapcsolom, akkor a tab saját legsötéttebb beállítása kiégeti a szemem szinte.
-
fater01
tag
Meg fogsz lepődni! Ez is teleszemeteli a rendszert. Nyugodtan próbálgathatod nem kell kímélni. Ha nem kell letörlöd. Nem a bekapcsolásra érzékeny, hanem a frissítésre. De ha elsőre felmegy utána már nincs gond. Otp direct rendesen működik. Napi használatban.
Van egy alkalmazás SD maid. ezzel le lehet takarítani a visszamaradt szemetet.
[ Szerkesztve ]
-
Quqesz
nagyúr
2. Ki van írva, hogy "olvass tovább" zöldel,azt megnyomod és a legalján ott lesznek az adatok..
Újraindítani nem kell ha nincsen baj,max 500 óra után is csak ajánlott. De ha vmi rendellenesen működik,akkor érdemes(pl beragad vmi,nem forog el a képernyő,stb)
Kép tvre..van ugyan otg,de ha jól tudom az mhl-t nem támogatja,tehát csak tartalmakat tudsz átküldeni pl wifin directen...én erre az iMediaShare appot használom.[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
Kryczek
aktív tag
Most mi történt? Ez az open dott-os sztori megbukott? Most láttam debrecen reptéri tescoban hogy még a helyét is megszüntették a maradék három mobilt meg besuvasztották a többi közzé a polcra. Ennyi volt a történet?
Mert a stílus ízlés dolga. Nem pénzkérdés.
-
Frigetrus
aktív tag
válasz Kryczek #5310 üzenetére
Az is lehet, hogy annyira lecsökkent már a készlet, hogy nem érdemes külön polcot már fenntartani neki. Elég bugyután nézne ki egy polc hatalmas logókkal, árcédulákkal, molinókkal, és közben ott árválkodna 3 db készülék. Mivel le voltak eléggé akciózva, nem kizárt, hogy lassacskán mindenhol elfogynak.
-
koma106
senior tag
Sziasztok! Valaki lenne kedves és lefotózná a készüléket gyári tokban? Milyen vastag lesz tokkal együtt? Milyen minőségű a tok? Fekete tok létezik még valahol? Köszi.
-
-
törölt tag
hajduboszormenyben van meg vki tudja?
-
tupuk
aktív tag
válasz RoundRobin #5318 üzenetére
Köszi, de az én régi sima asztali monitoromnak nincs semmilyen wireless funkciója, csak a hagyományos vezetékes csatlakozója, pont ezért kerestem ki az ebay-ről a belinkelt usb-átalakítókat. De ha nem lehet, hát nem lehet, annyi baj legyen
-
RoundRobin
aktív tag
Köszi, de az én régi sima asztali monitoromnak nincs semmilyen wireless funkciója,
Nem is a monitorodon kell lennie ilyesminek, a gepeden ha van wifi, akkor csak egy szoftver kell, amely a streamet kihorgassza a wifin erkezo packetekbol es a monitorodon megjeleniti.
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
sanyie70
tag
válasz RoundRobin #5331 üzenetére
Létezik ilyen program? Mert ez érdekelne
-
Matykoh
tag
válasz RoundRobin #5332 üzenetére
s a másik fele?
-
Andris_2
aktív tag
válasz RoundRobin #5332 üzenetére
Igen, itt is ilyen szám volt:
http://m.mobilarena.hu/hir/sajat_markas_keszulekekkel_boviti_kinalatat_a_tesc.html -
telefon6310
tag
Tesco Pesterzsébet (Megapark): készlet kifosztva. Az Op3n Dottos pult helyén hólapátok vannak kirakva. Az üzletben máshol sem láttam teszkó tabletet...
-
raziel01
veterán
Savvies fólia tényleg egy okádék fos.
Eleve csak 2 rétegű, már a felrakásnál tiszta karc lesz, akármilyen puha ronggyal próbálom kiegyengetni.
8 darabot csesztem el mire hagytam az egészet a fenébe. Komolyan még a gyári fólia is többet ért. Büszkék lehetnek a németek, hogy ilyen szart adnak el. -
telefon6310
tag
Na, az első hiba nekem is kijött. Bekapcsolásnál opendott feliratnál a karika csak megy körbe-körbe. El is szidtam rendesen az egész termékcsaládot, kitalálóival és azok felmenőivel együtt...
Pár perc körözés után meguntam és kikapcsoltam. Hangerő fel plusz bekapcs, reboot, semmi változás. Következő próba recovery, factory reset. Az megoldotta a dolgot, csak éppen újra állíthattam be mindent. De sebaj, az a lényeg, hogy nem kell szervízbe vinni. Előtte és azóta is hibátlanul működik.Amúgy meg két hét használat után is azt mondom, hogy ennyi pénzért teljesen jó vétel volt ez a tablet. (én 13500-ért vettem, egyéni kedvezménnyel)
Kijelzője szép, bár a pixelek látszanak. Ez van. A fém hátlap nekem nagyon bejön, masszív a szerkezet és ami nekem a legjobban tetszik, az a rendkívül vékony kialakítás. 8mm (?) kb. Ez már majdnem iPad szint!
A hardver teszi a dolgát, Intel proci nem hoz szégyent a nevére.
Emberek, 15000Ft-ért mit várunk? Ennyi pénzért 800x480-as kijelzővel, 512 rammal (talán) lehet kapni valami ugyancsak noname cuccot.
Bőven megérte ennyiért, még most is azt mondom!Az iPad Minihez meg ne hasonlítsuk, mert az nem 15000Ft, hanem 70E. Más kategória. Ha fél millát keresnék havonta, akkor tuti Apple-t vettem volna, de sajnos nem így van
-
RoundRobin
aktív tag
válasz RoundRobin #5341 üzenetére
Ugy nez ki, hogy megoldhato ez a WiDi dolog.
Ay idisplay.apk kell hozza server oldalon (ez a TAB), client side (PC) meg csak letezik valami, ha mar driver letezik win7-re, 8-ra, legalabbis a kugli szerint.
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
Quqesz
nagyúr
válasz telefon6310 #5342 üzenetére
+1
De ha félmilát keresnél akkor sem vennéd meg az almát...elvből v mert olcsóbban is van olyan vagy jobb tudásu is. Ha akartam volna megvehettem volna,de minek? Nem játszom rendszeresen, minden másra 100%-ban megfelel ez is!
Apropó
Androidon frissítés után egy fr mindég ajánlott...kiváncsi lennék hányan tették meg,mert ugye ez is okozhat összeakadást.....van akinek ez ki is jött!Más
Játék:kicsit leteszteltem az angry birds go játékkal a 3 tabot. Nos az asus full akadás mentes(4 mag),a samu versenyben van akadásban a tecsóssal,talán egy hangyafingnyivel jobb a samu(mind kettő 2 magos),de élvezhető szinten van mind a 3om..szóval antutu ide v oda(ugye ott 3dben ez volt a nyerő) a hétköznapi tapasztalat az igazi mérvadó!Nekem is zöld gyári tokom van,sztem okés darab,alig lesz vastagabb tőle.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
tupuk
aktív tag
válasz RoundRobin #5331 üzenetére
Köszi, de akkor már be kell legyen kapcsolva a rendes pc is, akkor meg minek az egész hajcihő? Épp a pc-t akarom kiiktatni.
-
Drótszamár
őstag
Én a Peggle Blasttal teszteltem. Akad, és késik is a hang, amikor túl sok effekt van egyszerre
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Konzolokról KULTURÁLT módon
- Wise (ex-TransferWise)
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- OLED TV topic
- PlayStation 5
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest