- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Jövő héten érkezik a Red Magic 10
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- iOS alkalmazások
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huami Amazfit Bip okosóra
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
4400 mAh-s akkumulátor van benne, most láttam a honlapján, ha nem írták volna még
és persze "hatalmas méretű tárhely"
[ Szerkesztve ]
-
lucifer15
tag
Üdv!
A váci tecsóba a tokok 50% 1995 Ft. Minden féláron. Tab nincs. -
rasky
senior tag
Nem lesz egy hosszú élete ezeknek a taboknak...érzem. Eddig semmi problémám nem volt vele, ma rátettem a töltőre, 80%nál ránéztem, majd fél óra után se kép se hang. Bekapcsolásra nem reagált, se a recovery, semmi. Majd megint 10 perc után rápróbáltam és nagy nehezen felvillant és azóta ok...
-
lucifer15
tag
válasz Orionhilles #5958 üzenetére
Az nem az teleár 29990 FT
-
őstag
Na hál istennek az enyém is beszart nem veszi a tőltèst csak néha
-
L.L.
senior tag
"Konnektor a tabon"
-
janaman01
addikt
na most a miénk is beszart.....elkezdett hangosan sipolni , de mint állat olyan hangos volt....se kép ( hang az volt ) majd kikapcsológomb hosszan....kb 10 perc után tért magához....
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Csináltam egy űrlapot, ami alapján talán feltárható néhány hibás széria az Op3n Dott tabletek között.
Az alábbi linken találjátok meg, csak néhány kérdés az egész: [link]
Ha van rá két percetek, és kitöltitek, azt szerintem mindenki nevében köszönhetem!
Garry84
-
csubuka
addikt
Ha az Újbuda Centerben vagy a Camponában netán Budaörsön van akciós tok azt jelezzétek légyszi
Ma nekem is megvadította a digitizert a töltő... innentől inkább a Sony-t használom majd.
-
syler123
veterán
Nah holnap reggel remélem még lesz akciós tok
-
dioka7
senior tag
Sziasztok!
Próbálta már valaki OTG-n és USB modemen keresztül mobilnettel a készüléket (pontosabban a készüléken netet)? Kollégának csak mobilnetje van, és nem ért hozzá egyáltalán. Én értenék hozzá, de nekem meg nincs mobilnetem (csak "madzagos" wifin szétdobva), így nem tudtam tesztelni. A kérdés az lenne, ha van vki, aki így használja, hogy kell-e hozzá valami app, vagy csak bedugod - esetleg önállóan telepít valami segédprogit-, és már megy is a net?
Köszi a válaszokat!
[ Szerkesztve ]
-
golyani
őstag
Miskolci teszkóban tab 29990-ért van a polcon. Tokok 1995.
-
janaman01
addikt
ha az usb stickes mobilnet re gondolsz otg -n az nem megy....nekem van kipróbáltam de nem tudja kezelni....
most egy ilyennel tolom ha kell net...és nem otthon vagyok..
[ Szerkesztve ]
/tudom hogy nincs igazam, de attól még nem tévedek/
-
Süvi
őstag
Beletettem egy memóriakártyát az ismerős gépébe és nem jön ki 😃
Golyani. Köszi hogy szóltál, holnap megyek is, melyikben nézted es milyen színűek vannak?
[ Szerkesztve ]
-
syler123
veterán
-
Garry84
tag
Sziasztok!
Köszi szépen az űrlapra adott válaszokat, csak így tovább, hadd gyűljön az infó!
Eddig mindenki, aki töltötte, annak felment az első frissítés. Holnap lesz a kezemben egy már biztosan, amire nem, akkor talán látunk valamit.
Ami már most egyértelműen látszik: három széria van, fekete, fehér/bronz, majd újra fekete. Bővebb statisztikát még nem merek mondani.
Töltsétek, töltsétek!
-
Jece
csendes tag
Sziasztok!
Már régóta követem a Prohardver forumát, de csak most jutottam el a regisztrációig!
Páromnak vettem egy ilyen tabletet, ami igen pöpecül megy, frissített is, reco is megy rajta, ergó nem hibás. A problémám ma jelentkezett: Először egy csodás errort dobott ki a play áruház bármi letöltése esetén, majd be se töltötte az áruházat, netet viszont kapott. A visszaállítás megoldotta, de nem szeretném hetente ezt eljátszani. Volt már valakinek ilyesmi? Érdemes visszadobni tesconak ilyen hibával? Egy hete van meg, szóval már a 3 nap nem él.
-
Jece
csendes tag
Sajnos ezekkel próbáltam alapból, de nem segítettek - töröltem párom fiókját, letöltéskezelő, play áruház, szolgáltatások keretrendszer, play szolgáltatásoknál adatokat töröltem, maaajd utána nem jött be egyáltalán a Play Jelenleg jó, csak kellemetlen lenne mindig ezt végigfutni.
Új hozzászólás Aktív témák
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest