- Vodafone mobilszolgáltatások
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 13 - hízott, de jól áll neki!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- iPhone topik
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
dacsa
senior tag
Srácok, nem tudok eligazodni a sok hozzászólás között. Most érkezik egy ilyen vas, akkor frissítsek vagy ne ezt itt a kérdés?
-
fater01
tag
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/13/421563_eirwlb6qug77lbkh_img_20150113_131913.jpg
http://prohardver.hu/dl/upc/2015-01/13/421563_kbnr68pesgop4neg_img_20150113_131952_2.jpg62dkg tabbal együtt.
Én mikor becsukom, kihúzom a billentyűzetet. Így nem aktiválódik a kijelző. Nem vettem észre lényeges különbséget a fogyasztásban.
Alapértelmezett billentyűzetnek external keyboardot kell kijelölni, nem a googlit.
[ Szerkesztve ]
-
fater01
tag
válasz RoundRobin #5600 üzenetére
Nem, nem kap. Volt már róla szó talán 1000 hozzászólással előbb hogy nem tudott @ jelet írni. Amit az altgr gombbal tudnál előhozni, az csak a fent nevezett kiegészítővel működik.
[ Szerkesztve ]
-
RoundRobin
aktív tag
Szerintem addig ne frissitsd amig nincs rá szükség.
Vedd használatba a tabot, ha jól működik minden, akkor fölösleges frissiteni.
Többek között én sem frissitettem, naponta használom, immár három hete. Első öt napban napi 10 órákat szórakoztam vele.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
dacsa
senior tag
válasz RoundRobin #5607 üzenetére
Oksa, zsir! Ha nem jön be a bootloader a hang fel + bekapcs gomb megnyomására, akkor szerintetek vissza vihetem a teszibe, hogy wtf? vagy elhajtanak??
-
Rodzser Mór
senior tag
Köszi a válaszokat! Csütörtökön érkezik meg a tok, ha minden igaz.
-
Quqesz
nagyúr
Na ami ment karira keresztszülőknek az rámhozta ma a frászt....csak a 101 frissítést tettem fel anno,erre a play megkergült. Nem frissült fel és semmilyen appot nem töltött be. Plussz még pár dolog és a restart csak a forgó feliratig jutott.....fasza,de toltam recoveryből egy factory resetet és utána minden rendbe lett.2 frissítés is felment,de a play a frissülés után sem dobta fel a saját appokat. Viszont mikor rájuk kerestem volt frissítési lehetőség is(mintha fent lenne) majd felfrissülés után berakta a listába. Most úgy fest ok minden,újra is indítottam és elindult rendesen.
[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
KTU
addikt
Ha csak USB jelet látsz:
hang fel + bekapcs gomb megnyomására,
akkor cseréltesd!!!!!Nekem képesek voltak másik kibontottat adni cserébe,
de még ott a pultnál teszteltem és az is rossz volt
kértem másikat."Sajnálom, a válaszok készen vannak, csak jól kell kérdeznie."________Magyar Xiaomi Mi 10 Lite 5G #monet____https://t.me/MagyarXiaomiMI10Lite5G
-
törölt tag
.
[ Szerkesztve ]
-
bagkri01
őstag
Nekem kicserélték. Azt, azért hosszá teszem, hogy olyan műszakis volt ott aki értette mi az a bootloader. Le is vágta, hogy miért kell nekem, a következő kérdése az volt a másik tabhoz (mert kettőt vittem, egy jót és egy rosszat), hogy rootoltam-e már.
samsungI600>tmobile pulse>nokiaE52>se xperia mini>nexus s>acer liquid gallant duo>JiayuG3>WayteQTalk5H(MIUIbyKelzsoca)>Xiaomi Hongmi 1S>lumia 535>Lenovo A6000>Meizu M2 Note
-
Lacusa
csendes tag
Hali,lehet még ilyen cuccot kapni valamelyik Bp-i tescóban?
-
RoundRobin
aktív tag
LIMBO-t próbálta már valaki?
Nekem feszt kiájul. Pedig szivesen feltettem volna egy win98-at a tabra.
A DOS emulátor viszont halad gond nélkül.
Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
golyani
őstag
válasz RoundRobin #5560 üzenetére
A miskolci Tescoban pl mindegyiket lefrissítették bent, akkor is meghalhatott, mi így jártunk.
-
b0bcat
addikt
Elvileg igen. Mi a hatból egyet sem frissítettünk, és egy hibásat kivéve a többi azóta is kifogástalanul működik. Az egy hibásat kétszer kellett cserélni, mert a cseredarab is hibás volt, de amit a helyett adtak, az már jól működik.
Online angol nyelvtanfolyam tanári felügyelettel, mindössze havi 990 Ft-tól! > http://tinyurl.com/yvpnn99r
-
nagyúr
válasz RoundRobin #5624 üzenetére
Mi az a limbo és mi köze a win98-hoz? A linuxos megfejtés nem jó arra, amire a win98 kellene?
-
dacsa
senior tag
Köszi a válaszokat! Holnap kiderül
-
RoundRobin
aktív tag
A limbo egy x86 emulátor androidra. Gyakorlatilag egy intel PC-t emulál. Ezen lehet futtatni PC-s programokat, ha előtte installálva van az emulátorra valamilyen PC-s oprendszer, pl. win98. De van aki sikerrel futtatott rajta XP-t is.
A win98 - legalább - azért lenne fontos, mert saját fejlesztésű programjaimat szeretném futtatni a táblán.
-
Drótszamár
őstag
válasz RoundRobin #5635 üzenetére
Ennek át lehet adni usb eszköz kezelését?
Tehát hogy a win98, vagy az xp kezelje azt?
PL usb-s adatgyűjtő, amire nincs androidos kiolvasó szoftver.
( 2b || !2b ) az itt a kérdés...
-
raziel01
veterán
válasz RoundRobin #5635 üzenetére
Teljes linuxot lehetne futtatni a TAB-on?
-
AndrewBlase
senior tag
válasz RoundRobin #5600 üzenetére
Én ezt cáfolnám. Nekem érezhetően jobban merül a tab, ha rádugom a(z Overmax típusú) billentyűzetes tokot. Készenlétben is! Fél nap alatt kb 30%-ot merült tőle a masina készenlétben.
(#5605) fater01: Nálam nem kellett külön app-ot telepíteni hozzá, egyedül a tabon kellett átállítani a nyelvet, billentyűzetet. És megy a @ is.
[ Szerkesztve ]
Miért mindig én???
-
RoundRobin
aktív tag
válasz Drótszamár #5637 üzenetére
Igen, valószinűleg.
Van a bochs PC-re.
Ez a limbo is hasonló. Ott, a Bochs-nál a külső portok kezelése megoldott. Gondolom itt, ebben is.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz AndrewBlase #5639 üzenetére
Hú, 30 % az marha sok. Ott valami gond van.
Egy normál PC-s key sem fogyaszt ennyit.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
RoundRobin
aktív tag
válasz Drótszamár #5637 üzenetére
De ezt meg tudod oldani BASIC-ben is.
Az RFO basic egy free, open source, ingyenes fejlesztőeszköz, elég jól megcsinálva. Igaz, hogy interpreteres, de .apk-ba lehet gyömöszölni a kódot, így elvileg bármely androidos eszközön futhat.
A gond csak az, hogy a legutóbbi verzió valamiért bugzik. De lehet, hogy a PC-n, apk-vá generált appot simán megeszi a droid.Vennék: 286-os (esetleg XT) alaplapot.
-
fater01
tag
BlueLine-os billentyűzetről van a szó.
-
RoundRobin
aktív tag
Nálam ennyit (2 %) merült, 35 perc alatt, úgy, hogy még matattam is a tabon. Nekem is overmax bill. van.
[ Szerkesztve ]
-
Mattb
senior tag
válasz RoundRobin #5647 üzenetére
Eleg jo kis uzemidot produkalhat akkor a tab. Erdekelne hogy erted ezt el?
-
nagyúr
válasz raziel01 #5638 üzenetére
Roundrobin: miért nem próbálod meg ezt a debiant? Kicsit szarakodni kell vele, de wine alatt natív kód fut, nem emulált. Ennél egy emulátor se lesz soha gyorsabb, virtuális pc-t, ami a kódot virtualizálva futtatja meg még nem találtam (pedig lenne értelme, mivel x86 proci van a gépben ugyebár).
Még kipróbálom majd performance governor-rel is, hogy mennyire gyors, de gyanítom, amikor a linux fut, 100%-on pöröghet a processzor, mert durván merül tőle.Más: van, aki kijelzővédő fólia nélkül használja és tutira meg tudja mondani, hogy üveg a kijelző vagy műanyag? Mert ha üveg, akkor levenném róla a gyári fóliát, nagyon utálom ugyanis azt fogdosni...
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- Weblap készítés
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Xbox Series X|S
- iOS alkalmazások
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Windows 11
- Kávé kezdőknek - amatőr koffeinisták anonim klubja
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Telekom mobilszolgáltatások
- További aktív témák...
- MS Surface Pro 7 eladó mindenféle tartozékával
- IPAD PRO 11" 64GB WIFI+CELLULAR / 4G LTE / , ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
- TÖRÖTT Surface Pro 7+ - i5-1135G7 16GB RAM 512GB SSD
- ÚJ Surface Pro 10 Business edition Intel Core ultra 5 135U 16GB RAM 512GB SSD
- Apple iPad Air M2 13" Wi-Fi + Cellular + Apple Smart Folio + Apple Pencil Pro
- Eladó/cserélhető gyönyörű iPad 7.generáció, Wifi+Cellular, 97% gyári akksi
- Lenovo M10 Plus 3rd 128GB
- iPad Pro 11 128GB 2020
- Apple iPad 9, Space Gray, makulátlan, 64Gb, Wifi+Cellular ( eSim ) 10.2'' Retina + Smart billentyű
- Apple iPad Air 4, Silver, 64Gb, Wifi, karcments, 10.9'' Retina+ Pencil 2 ugy.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest