- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Usgyi
aktív tag
Eddig sem terveztem a telefonom cseréjét, de most már biztosan nem fogom. Reggel fent felejtettem a kocsi tetején és kb 40-50km/h tempónál hallottam ahogy végig pattog a tetőn aztán lerepül. A telefont megtaláltam, működik, csak a jobb sarkán van egy kis ütődés nyom, szerencsére a kijelzőn karcolás sincsen. A mobilon egy sima nillkin tok volt és a gyári kijelzővédő fólia.
A tok persze letört róla. Még adok neki egy évet, ha már túl élt egy ilyet....Samsung Galaxy Z Fold 5 & Samsung Galaxy Watch 5 pro
-
pècsimunkás
addikt
90 euró lesz a telefonom javíttatása .
Viszont bajban vagyok , mert nem tudok a neten utalni , mert küldene a bankom egy ellenőrző sms-t , de nincs másik telefonom , amivel fogadhatnám az sms-t . Holnap elsétálok a bankba , feladom papíron , aztán reménykedek , hogy ide ér péntekig . Ha nem , akkor lehet gondolkodnom a hogyan továbbról ...Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #25702 üzenetére
Senkinek sincs egy telefonja 5 percre kölcsön, vagy egy 1000ft-os készülék a közelben?
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pècsimunkás
addikt
Nincs .
Pontosabban a Coolpadom megvan , de nincs IMEI száma , próbáltam helyreállítani , de nem megy . FR-t nem akarok rajta megcsinálni , nehogy bootloop-ba kerüljön . Viberre meg whatsapp-ra tudom használni . Hungobungo tette még rá a ROM-ot mikor vettem az OP3-at , és eddig fel sem tűnt a hiánya , mert csak GPS -nek használtam .Köszi szépen , de Németországban vagyok . Öcsém , akivel együtt lakom , most ment haza ...
Közben megoldódott . Öcsém , amint hazaér , átutalja a pénzt Lengyelországba .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #25704 üzenetére
Ha Szegeden vagy, tudok adni egy kis samsungot.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
bikepank
tag
Sziasztok járt már valaki ugy hogy a töltő kábel (gyári) szinte ki esik ugy el van kopva a telefon csatlakozó.
Ez garanciális lehet 1 éves készülék. -
bAtt001
addikt
válasz StarDeLuxe #25707 üzenetére
Legyen inkább fogpiszkáló, főleg a töltő körül ne piszkáljunk vezetővel
-
zhata
senior tag
válasz StarDeLuxe #25709 üzenetére
Egy száraz közepesen erős fogkefe is megteszi.
-
bikepank
tag
Sajna teljesen tiszta
-
Traugutt
csendes tag
Sziasztok!
Az a problémám, hogy a OP3 készülékemen nem működik a Google navigáció.
Az utat kijelöli, de hiába bökök a start gombra, nem történik semmi. Illetve jelöli a helyemet az úton, de nem navigál.Van vmi ötletetek, mi lehet a gáz?
Kösz.
(Az összes többi navis program működik.)
-
Rem-X
senior tag
Sziasztok!
Hogy lehet megcsinálni hogy ha a kocsiban lévő fejegységre kapcsolódik a telefon Bluetoothon akkor egyből kezdje el játszani a zenét? Korábban fülessel ment ez a dolog alapból de most nem találok ilyen beállítást.
Try again, fail again, fail better!
-
snyper990
őstag
válasz Traugutt #25714 üzenetére
Bár nekem 3T-m van, de gond nélkül megy.
Frissítve van az app? Ha igen, én az app cache-ének törlésével kezdenémRem-X: a lejátszó app beállításait is átnézted? (Bár ha be van állítva a megfelelő gesztusvezérlés, még a képernyőt sem kell feloldani a lejátszás elindításához, szóval az a plusz 3 másodperc és egy mozdulat nekem akkor sem tűnik olyan vészesnek, ha nincs olyan beállítás...)
-
snyper990
őstag
-
snyper990
őstag
Magától nyilván nem indít el semmit. Vagy ne zárd be a Play Music-et (lakatold be az alkalmazásváltóban), vagy használj valami értelmesebb lejátszó appot. Én Poweramp-et használok évek óta, pont most néztem, beültem a kocsiba telefonon bekapcsolt Bluetooth-al, kapcsolódott, és pár másodpercen belül lehetett a fejegységről indítani a zenét. (És nálam belakatolva sincs, valószínűleg a háttérben futhat valami folyamata. De ennek ellenére 1%-ot mutat fogyasztásra az akkustatban úgy, hogy elég sok zenét hallgatok)
-
snyper990
őstag
Eléggé off, de hátha hasznos információ valakinek: a Nova Launcher Prime (azaz a teljes verzió) a szokásos év végi leárazás keretében most ismét 125 Ft-ért megvásárolható. Ennyit szerintem mindenképp megér, ha eddig nem a teljes verziót használta valaki.
-
ADAM1337
nagyúr
125ft a nova prime [link]
-
pècsimunkás
addikt
A CTDI azt írja , hogy 28. körül lesz kész a telefon . Ezt vajon ráhagyással írták , vagy úgy is lesz ?
Aki gariztatott vagy szervizeltetett , annak mi a tapasztalata ?Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Proky
senior tag
[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
Valakinek esetleg van infója arról hogy LOS-ból készül-e majd oreo alapú rom?
-
Winner_hun
titán
Ez lenne az autó fókus hiba vagy csak az éjjeli fényviszonyok zavartak be? Esetleg a waze-zel lenne probléma? A kamera amúgy működik, nem szokott ilyet csinálni. Előtte-utána tudtam képet készíteni vele sötétben (tán 1 hely volt ahol szintén csak homályos képet sikerült csinálni).
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
Macika66
őstag
válasz Winner_hun #25733 üzenetére
Pontosan ugyanezzel a tünettel cserélték idén márciusban a kamerámat gariban, 3 nap alatt...
-
MrSealRD
veterán
Ez a fókusz hiba törvényszerűen bekövetkezik vagy mondhatni eseti jellegű?
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
silvergod
őstag
igen ez lesz az...így kezdődik általában és egyre rosszabb lesz, a végén már csak ugrál de nem áll rá semmire...nekem is cserélték,azóta még jó
sutszi hát volt belőle nem kevés "eseti" szerintem[ Szerkesztve ]
Iphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
ToniSlow
senior tag
Nekem is így kezdődőtt...
-
Winner_hun
titán
Remek. Bár egyelőre tényleg csak a waze és csak este vacakol, kamera programmal még nem sikerült nem fókuszálnia.
Más: híváskor nem kapcsol be a képernyő - pár napja csinálja, nem jövök rá, hogy miért. Mit/hol ellenőrizzek? Nem tettem fel semmi programot, szenzor kalibrációt nem találtam, gyári fólia van jelenleg a telefonon. Telefon újraindítása nem oldja meg a problémát.
[ Szerkesztve ]
► "Kicsit olyan webcaritas" ◄ ヅ
-
hard74
senior tag
válasz Winner_hun #25738 üzenetére
Nálam béte oreon csinalta ezt a hívaskor fekete képernyőt!
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
klooo
tag
Nem tudja valaki mikor várható újabb béta?
Samsung Galaxy S23 Ultra, PS5
-
zhata
senior tag
válasz Winner_hun #25738 üzenetére
Régebben "idényjelleggel" nekem azt csinálta, hogy nem tudtam felvenni híváskor, nem volt mivel. Itt a fórumban is szóvá tettem. Csak az volt a baj, hogy csak ritkán tette, így nem volt mire hivatkoznom.
-
PartyShan
aktív tag
Én arra vagyok kíváncsi, hogy közölni fogják-e a beta program zárását.
-
MrSealRD
veterán
válasz silvergod #25736 üzenetére
Nem volt szerencsés a megfogalmazás... Szóval ez már-már szériahiba.
Mondja, Mr. Babbage, ha rossz adatokat ad meg a gépnek, akkor is jó válasz fog kijönni belőle?" Képtelen vagyok felfogni azt az értelmi zavart, ami valakit egy ilyen kérdés feltevésére késztethet. - by Charles Babbage
-
ToniSlow
senior tag
Használ esetleg valaki Freedom OS-t?
-
Madoc
veterán
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest