- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltiz
aktív tag
Egyrészt már most is működik (meglepően jól és gyorsan), mert alap android feature. Nálam is be van kapcsolva. Egyet nem tud, feloldás után nem dob a home screenre.
Másrészt viszont semmi értelme, pláne ilyen jó előlapi ujjlenyomat olvasó mellett. Utóbbi kényelmesebb.
A face unlockhoz
- meg kell nyomni a power gombot
- rá kell nézni a telóra (szemből)
- feloldás után még kell egy swipe hogy a home screenre jussEhhez képest az ujjlenyomat olvasó egyetlen érintés és pl asztalra lerakott telefont is fel tudsz oldani anélkül, hogy fölé kéne hajolnod, hogy lásson a kamerája
[ Szerkesztve ]
-
Nippel
tag
Nektek is van olyan hogy egy egy programnál nem érzékel azonnal a vissza gomb?
-
ToniSlow
senior tag
-
ToniSlow
senior tag
válasz purcigeorge #25854 üzenetére
Én is. Bár ahogy nézem a beta-ba azért más is belekerült úgyhogy nagy bajt nem csináltunk.
-
silvergod
őstag
-
ToniSlow
senior tag
válasz silvergod #25859 üzenetére
Igen, az utolsó beta-ban is ez van. Úgy működik a történet hogy ha felismeri az ujjlenyomatot akkor nem rezeg, ha nem ismeri fel akkor rezeg. Ha be van kapcsolva a "Rezgés koppintásra" akkor ugyanúgy működik mint eddig, viszont akkor értelemszerűen a fizikai gombok érintésekor is rezeg.
-
AcCEsS
senior tag
Tegnap tettem fel én is az új bétát, eddig nem mertem az Oreo-val kísérletezni. Azt be tudom valahogy állítani az értesítések kezelésénél, hogy pl. az ACR hívásrögzítő működési ikonja továbbra is látszódjon a értesítési sávon, de a záróképernyőn ne legyen kint folyamatosan az értesítése? Mintha az Oreo-ban a külön állításra nem lenne lehetőség, vagy csak nem találom...
AcCEsS (https://www.metalenciklopedia.hu)
-
zsoltiz
aktív tag
válasz purcigeorge #25854 üzenetére
Ezért nem teszek fel bétát, mindig ez van, pár nappal utána jön a final. (egyébként így mi értelme a bétának? 2 nap alatt nem lehet visszajelzéseket kapni és hibákat javítani. Ez is csak a oneplusra jellemző baromság.)
-
-
ToniSlow
senior tag
-
Aljasvip
senior tag
válasz zsoltiz #25867 üzenetére
Már ne haragudj, de az, hogy a telefon a főképernyőre lép, nem elég jel arra, hogy feloldott?
Én értem, hogy fáj a változás, de olyan apróság ez... Én a kommented hatására vettem most újra észre, hogy tényleg rezeg, mert annyira megszoktam már, hogy csak ráteszem az ujjam és nyílik is. -
ToniSlow
senior tag
válasz zsoltiz #25867 üzenetére
Többen panaszkodnak ez miatt, és igen tényleg abból a szempontból jogos hogy így szokták meg a felhasználók. Valóban lehetett volna egy olyan megoldás hogy kapcsolhatóvá teszik ezt a funkciót. Viszont azt is többször jelezték a felhasználók hogy így sokkal gyorsabb a feloldás.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz Aljasvip #25868 üzenetére
"Már ne haragudj, de az, hogy a telefon a főképernyőre lép, nem elég jel arra, hogy feloldott?"
De igen, látom. De a rezgés egy azonnali jelzés volt, egy plusz infó ha úgy tetszik, amit azonnal éreztél az ujjaddal. Most elsőre olyan érzésem volt, hogy mi van, nem működik?
Ha így a jó, akkor eddig miért rezgett minden korábbi verzióban?
Nem arról van szó hogy nem lehet megszokni, csak arról, hogy feleslegesen változtatnak olyan apró dolgokon, amiket a felhasználók már megszoktak. Lásd még az alert slidert, ami korábban tök jó volt, aztán 7.0 vagy 7.1-nél megváltoztatták és most nem lehet priority módban rezgésre állítani. (tök szembe megy az android DND koncepciójával) -
SuperMario
tag
válasz zsoltiz #25871 üzenetére
Van benne ráció, mert egyel kevesebb műveletet kell végrehajtania a processzornak. Ami 4.x alatt soha nem jelentett észlelhető időbeli többletet, de 5.0 alatt nálam párszor előfordult, hogy kellett fél másodperc, mire feldolott a telefon, pedig nem futott alkalmazás a háttérben. Majd most kiderül, az volt-e a ludas, vagy csak a gyors tákolás miatt jelent meg.
-
zsoltiz
aktív tag
válasz SuperMario #25872 üzenetére
Betenne ha egy rezzenés fél másodpercet elvenne a procitol. Másrészt ezek akár párhuzamosan is futhatnak, a rezgés nem kell hogy megakassza a folyamatot (nem kell megvárni a rezgés végét).
-
UberMutant
őstag
zavaróan hangos volt a rezzenés feloldásnál. én örülök ennek a módosításnak
-
SuperMario
tag
válasz zsoltiz #25874 üzenetére
Maga a rezgés nem, de az 5.0 elég érdekes kiadás lett, nem lepne meg, ha sikerült volna összekeverni a folyamatok sorrendjét valahol. Most az 5.0.1 feltevése után a widget frissítésjelző rezgése is késett fél másodpercet. Igaz, a feloldás azóta tökéletesen ment minden egyes alkalommal, plusz nekem rezeg továbbra is, úgyhogy eddig minden jó.
-
PartyShan
aktív tag
Búék mindenkinek b...meg. 😀😀😀😀
-
Tibko8
senior tag
válasz PartyShan #25878 üzenetére
Térerőben gazdag Boldog új évet mindenkinek
[ Szerkesztve ]
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
pècsimunkás
addikt
Úgy látszik , hogy idèn is kettő OnePlus telefon jön majd : [link]
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
emeron
tag
válasz ToniSlow #25858 üzenetére
Elvileg már így működik egy vagy két főverzió óta, csak az OEM partnerek cseszik kiadni időben... 🙄
@zhata: Ez sovány vigasz... Attól hogy a Samsung/Huawei/LG/stb. még a OnePlus-nál is lassabban adja ki a rendszer és biztonsági frissítéseket, nem jelenti azt hogy ez elfogadható. Biztonsági szempontból nagyon fontos lenne a friss security patch mielőbbi kiadása. A negyed év már rég késő...
De kár ezen itt vitatkozni. Az emberek sajnos túlnyomó többsége nem érti, hogy ezekre miért van szükség, meg macerás telepíteni. Azt meg hagyjuk, ha teljesen naprakész rendszert akarok akkor vegyek Pixelt...
A Google-nek kellene szigorúbb licenc feltételeket szabni.
-
Traugutt
csendes tag
Ebbe a frissítésbe visszarakták az "integetős" képernyő felvillantást?
-
emeron
tag
Nincs benne. De nálam eléggé megbízhatatlan volt. Ez a gyorsulásmérős változat jobb, persze meg kell emelni hozzá a telefont. Mondjuk asztalon fekve én a dupla koppot használom.
@YAS-dude: igen, de tartok tőle OP3/3T nem fogja megkapni. Tudni valamit a magyar kezdeményezésű petícióról?
-
szpali
addikt
Sziasztok!
Tapasztalt valaki Oreo frissítés óta olyat, hogy látszólag elmennek a Viber üzenetek akár privát, akár csoportos csevegésbe, de nem minden esetben jelennek meg ott a többieknél (1-2 üzenet eltűnik)iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
Traugutt
csendes tag
Tudom, hogy kb. két hónapja már annak a frissítésnek, ami kivette az "integetős" fícsört.
Azóta csak reménykedek, hogy talán visszarakják. De nem.
Ha megkérdezték volna a felhasználókat, 99,9% ellenezte volna a funkció elhagyását.Csak arra lennék kíváncsi, hogy miért zavarta őket.
-
pècsimunkás
addikt
válasz Traugutt #25887 üzenetére
Elvettèk a Jedi erőmet
Amúgy egyet èrtek veled , a felhasználók 99,9%-át nem zavarta . Azèrt erre a cègre lehet mondani , hogy hallgat a felhasználókra , talán vissza kerül majd , ha sokan reklamálnak miatta .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Pug
veterán
válasz pècsimunkás #25888 üzenetére
Igazabol az volt a kedvenc feature szamomra a telefonban....
-
Csorbi
addikt
Az 5.0.1-et visszavonták? Nekem sehogy nem akar megérkezni, VPN-en sem - a korábbiak mindig pikkpakk megjöttek.
-
Rick4
félisten
válasz Csorbi #25891 üzenetére
Itt megnézed, mi a legfrissebb: [link], letöltöd, a download mappából átmásolod a belső tárhely gyökerébe, a beállítások, frissítéseknél jobb felül lesz egy fogaskerék, ott helyi frissítés, és telepíted. Nem kell semmiféle vpn.
Amúgy ezek szerint visszavonták...
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
ToniSlow
senior tag
válasz Csorbi #25891 üzenetére
A full ROM linkeket eléggé késve szoktát frissíteni. Ezt az alkalmazát feltelepítve szerintem meg fogod találni amit keresel. Miután letöltötted úgy tudod telepíteni ahogy Rick4 is írta, vagy recovery-ből. Attól függően hogy milyen verzió van most a telefonodon el kell dönteni hogy incremental vagy full rom-ot szedsz le.
[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
Én az Oxigen Updater nevű aplikációval frissítettem, nem látok semmi rendellenességet, az ujjlenyomat feloldás is maradt a régi, azaz rezeg feloldásnál.
Ja, és közben kaptam értesítést, mi lett a petíció vége (gugli fordítás) :
"Tisztelt Résztvevők: Itt az ideje, hogy lezárjuk a petíciót, mivel megkaptuk a Oneplus válaszát, hogy nem támogatják a Project Treble-t. Mindenki levonhatja a következtetést, személyesen csalódott vagyok, de talán néhányan elégedettek a hivatalos válaszral. Különben is, köszönöm a támogatást és a majdnem 14 kilenc jeleket, csodálatos! Boldog Új Évet Kívánok!"[ Szerkesztve ]
-
laca71
aktív tag
Sziasztok !
Hogy tudom visszazárni a bootloadert ?
-
Scooter74
őstag
válasz laca71 #25898 üzenetére
Ha a gyári recovery van a telefonodon akkor parancsablakban kiadod a
"fastboot oem lock" parancsot.
De azt most mondom, hogy törölni fog mindent a telefon.
Újra be kell lakni.[ Szerkesztve ]
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest