- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
Laniva
újonc
válasz emeron #25448 üzenetére
Köszi szépen a választ. Akkor itt az lesz a gond, hogy a gyárit le kell tiltsam valahogy, hogy ne "ugasson" bele a többi sms küldő dolgába.
Sajnos épp az android Messages (ami majdnem Messenger, de mégse) volt a meggyalázott, őt szedtem le, majd vissza, de semmi se változott. Lehet az android 8 kavarja itt nekem a dolgokat.A facebook Messengerét viszont nem szeretném a telefonra rátenni, mivel a facebook sincs rajta nem véletlen.
[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Nem csak nálunk vannak problémák az Oreoval. Lásd itt.
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok!
Aki használja az új beta-t az megnézné hogy a gmail-t be lehet-e állítani optimalizáltnak az akku használatnál? Stabil oreo-nál ugye ezt nem lehet megtenni, mert sem az optimalizált, sem a nem optimalizált alkalmazások között nem jelenik meg.
Továbbá az érdekelne még hogy a cella készenlét fogyasztás bug megszűnt-e, illetve hogy gmail-nél az értesítési led problémával mi a helyzet.[ Szerkesztve ]
-
Tibko8
senior tag
válasz ToniSlow #25454 üzenetére
Nem lehet állítani itt sem mert nincs benne.
Leddel nem volt nekem gond villogott mindig ha jött email.Cellakeszenlétre nem emlékszem pontosan de mintha a első helyen lett volna tegnap.
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
zhata
senior tag
válasz ADAM1337 #25453 üzenetére
Mint már írtam, nekem egyetlen gondom van vele, de az nagyon komoly, hogy WiFi nélkül se a Viber, se a Whatsapp nem megy. Vodás vagyok, de hiába törlöm az APN-t, a hiba marad.
Ráadásul az alapértelmezett APN-en (Vodafone Live! VitaMAX) még az ActionVoip se megy. Ezt törölve két másik APN jelentkezik, a Vodafone Internet és a VMAX Internet. Bármelyiket választva az ActionVoip megy, viszont a Viber és a Whatsapp továbbra sem. -
zhata
senior tag
válasz ADAM1337 #25458 üzenetére
Ezt nem tudom, nekem Tutim van, és most néztem meg, még bőven van netkeretem.
Nekem alapból a Vodafone Live! VitaMAX jön be, de az a legszarabb.
Most tétovázok, hogy csinálok egy újrainstallálást, teljes radírral, ha az sem segít, akkor meg megy vissza 3.2.8. Eddig nekem ez volt a legbiztosabb. -
ToniSlow
senior tag
Köszi az infókat mindenkinek. Még egy dolog:
Eddig a céges exchange fiókjaimat outlook-ban használtam, gondoltam most kipróbálom gmail-ben.
Amikor az elsőt beállítottam a gmail megkérdezte hogy engedélyezem-e hogy a gmail fusson a háttérben de így több energiát fogyaszt (vagy valami ilyesmi) de persze ezt visszacsinálni már nem tudom, jön is néha az értesítés hogy a gmail fogyasztja az energiát stb.
Gondolom itt jönne képbe az optimalizálás, de persze ez rohadék gmail app nincs ott. -
emeron
tag
válasz Laniva #25451 üzenetére
Beállítások > Alkalmazások > Alkalmazáslista
Itt keresd meg a gyári OnePlus Üzenetek alkalmazást. Arra rábökve tudod letiltani az appot. Ezután talán nem lesz gond az Android Messages appal sem.
Biztos, ami biztos alapon azért ellenőrizd le hogy alapértelmezett-e az Android Messages (bár az Üzenetek app letiltása után elvileg egyből azzá válik). Ezt ugyanúgy a Beállítások > Alkalmazások > Alapértelmezett menüben tudod megtenni.
Egyébként sajnos Oreoval vannak ilyen gondok, nekem is sokszor leállnak appok. Remélem hamarosan javítják.
-
kapcs-R
tag
Érdekesnek tartom megjegyezni, hogy Oreón (OB28) normál appok soha nem szoktak nálam leállni, viszont, ha néhanapján játszok valamivel, és játék után home gombot nyomok csak (nem szoktam bezárni semmit), akkor a home gomb megnyomása után pontosan 24 óra után állítja azt le, és ilyenkor kiírja pl., hogy Into the Dead 2 működése leállt.
-
tibcsi0407
félisten
Sziasztok,
Nem tudom hányan tudnak róla, de gondoltam ide is posztolom.
Indítottam egy petíciót a Project Treble-ről, hogy a Oneplus-nak támogatnia kellene az Oxygen OS-ben.
Segítsetek nekünk, spammeljük vele tele a netet!
Oneplus 3/3T esetén különösen értékes feature lenne, ha leáll az OOS fejlesztése rá.Néhány média, amit sikerült elérnük eddig:
Notebookcheck
Appnama
Gizchina
Phandroid
Portugál oldal
Olasz Gizchinautdetailing.hu
-
Nagytoll
senior tag
válasz tibcsi0407 #25464 üzenetére
Signed
-
PartyShan
aktív tag
Szintén aláírva
-
Scooter74
őstag
Tegnap már aláírtam én is.
Nexus S => Nexus 4 => Nexus 5 => LG G4 => OnePlus 3 => Xiaomi MI MIX 2 => < la passione ci guida >
-
tocsa
senior tag
OnePlus 3T-vel kapcsolatban kerdeznek.
1. Ez a megfelelo forum-e? Nem latok kulon topikot a 3T-nek
2. Mukodik-e valakinek is a OnePlus 3-n elvileg mukodo DayDream hack OnePlus 3t-n (https://android.stackexchange.com/questions/167077/a-daydream-of-oneplus-3t/169762#169762)? Nekem eloszor nem mukodott, azutan nyar kornyeken/osz elejen volt egy idoszak, amikor igen, vegul a keso oszi OS update (nem a mostani Oreo-ra gondolok, azt meg nem raktam fel) ota megint csak nem mukodik ugy.
3. Mit hasznaltok Root-ra es mukodik-e az Android Pay? En egy jo ideig a klassszikus SuperSU-t hasznaltam es probaltam hide-olni, de az Android Pay nem mukodott. Legutobbi update-kor attertem Magisk-re (legfrisseb beta-ra) es ott egybol megy, de valahogy a Magisk ugy elrejtette magat, hogy most nem latom sehol. De amugy mukodik. Ha felteszem a vadiuj Oreo-t ott mukodni fog az Android Pay?Udv!
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
tocsa
senior tag
Az jo! Alairtam!
Acer Predator Helios 500 Ryzen, Samsung 960 Pro NVMe + GeChic 15.6" kulso monitor a mobil irodahoz
-
PartyShan
aktív tag
Még nem volt a telefonomon és amíg van béta program nem is lesz. Nem tudok róla nyilatkozni.
Tudom nem a bétát kérdezted, de azért leírom. Meg vagyok vele elégedve. Jónak tűnik az üzemidő, értesítések megjönnek időben. Egy hibát találtam eddig, amit már korábban írtam. Azt hogy ha kapok egy viber üzenetet akkor a stock launcher nem jelez a viber ikonján egy kis pöttyel csak akkor ha két üzenetem már érkezett.[ Szerkesztve ]
-
PACSA75
őstag
válasz Laniva #25451 üzenetére
Nálam semmi gond az gyári sms apkval. Nem más aplikációkat kellene próbálgatni, hanem megoldani ezt a gondot, hiszen ez nem normális. Miután frissítetted oreora, csináltál factory resetet? Ha nem, akkor léci próbáld azt. Én nem csináltam és nincs gond, de nálad hátha megoldja.
-
FeRkE
őstag
Nalam a mobilnet szarakszik Oreo update óta, Sokszor wifi lekapcsolas utan nem kapcsol be újra a mobilnet. Repülő módba rakás és kivétel se oldja meg, csak reboot. Bosszantó
-
ADAM1337
nagyúr
Aláírtam, ahogy lesem 7ezren vagyunk.
-
tibcsi0407
félisten
válasz ADAM1337 #25482 üzenetére
Köszi!
Igen, lassan 7500. Ez már egy szabad szemmel is látható mennyiség. Innentől kezdve a Oneplus sarokban van, mert vagy nagyot nő a felhasználók szemébe és megmutatja, hogy be tudja tenni a frissítést, vagy koppan és sok vevőt veszít.
Többen is leírták, hogy nem szeretnének többé Oneplus-t venni, ha nem lesz Treble. Ugyanis semmilyen technikai akadálya nincs.
Közben megjelent a Tech 2 cikk is. [link][ Szerkesztve ]
utdetailing.hu
-
se4ever2
aktív tag
Sziasztok!
Oreo alatt hogy tudom megoldani hogy magyar nyelv mellett is a Oneplus betűtípusa legyen az alapértelmezett?
-
SuperMario
tag
válasz tibcsi0407 #25483 üzenetére
7500 az nem kevés, de én mondjuk pont feleslegesnek látom a OP-t ezzel feltartani. Egyrészt ha jól tudom a Huaweien és a Google-ön kivül még senki nem szállt be a programba, másrészt lényegében semmit nem garantál a dolog. Főleg OP tulajok körében nem fog változni ezzel semmi, még ha ez a 8.0-ás frissités nem is sikerült fényesen, szerintem nem nagyon panaszkodhatunk a frissitések mennyiségére, sem sebességükre. Még egy normális oreoért is több értelme lenne aláirásokat gyűjteni. Vagy az IP67-ért.
Tudom, én egy személy vagyok, ami még kevésbé mérvadó, mint 7500, de az én szememben épp csökkenne a szinvonal, ha minden hasztalan szart beletennének a telefonba, csak mert pár ember szeretné. Ha meg valakinek ennyi elég a váltáshoz, isten véle.
-
tibcsi0407
félisten
válasz SuperMario #25485 üzenetére
Ha elolvasnád, hogy mi a Treble és miről szól, akkor megértenéd, hogy miért butaság, amit írtál.
utdetailing.hu
-
bAtt001
addikt
válasz SuperMario #25485 üzenetére
hasztalan szar Nyilván azért erőlteti a Google is, hogy ami telefon Oreoval jelenik meg abban kötelezően implementálva legyen Mert esetleg megtörténhetne hogy 1-2 év utánne kelljen könyörögni a gyártóknak hogy adjanak ki ujabb szoftvert a hardverükre. Attól hogy te nem látod értelmét még nem biztos hogy felesleges vacak valami
-
PACSA75
őstag
-
emeron
tag
válasz nutfile #25493 üzenetére
Szerintem sem szabad ezzel számolni. Még egy 8.1 frissítést ígértek, aztán ennyi volt a támogatás. Persze most az 5T Oreo frissítése élvez prioritást, úgyhogy ki tudja mikor lesz 8.1... Lassan jobb lesz eljátszani egy custom ROM gondolatával. Én személy szerint nem szeretnék romolni, de egyelőre nem tervezem új telefon vásárlását.
-
PiciDikenz
aktív tag
Lassan én is elgondolkodom egy LOS próbán, ha kijön belőle valamikor a 15-ös verzió, kicsit megingott a Oneplus "tiszta android" értelmezésbe vetett hitem az 5-ös OxygenOS óta. Tele van mindenféle felesleges csiricsáré vackokkal, amik előtte tökéletesen működtek, mégis megváltoztatták. Súlyos akkugondjaim is vannak (egy éjszaka alatt 13% merülés), de ezt betudom valamelyik appnak, nem hibáztatom őket érte.
Tőlem is távol áll a romolás, de az OPO-n nagyon bejött a CM, szóval szerintem nem lenne gond vele, csak még rá kell vennem magam a cserére
-
djhalasz
tag
Azt hiszem így lehet árulni.↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓ ↓
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest