- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz Nagytoll #25198 üzenetére
Igen, csak sima flash Twrp-ből. Igaz nálan dirty flash volt, így anmagiskmanager már fenn volt.Igaz a safetynet-en csak egy reboot után ment át, de így már ment az OTP app is újrareg után.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
-
ztoldy
senior tag
válasz TomWexX #25207 üzenetére
Na már látom, egy régi probléma jött elő. A PowerManagerService.WakeLocks folyamatosan ébren tartja a telefont. Ez régen sokáig jelenlévő probléma volt. Valamelyik Google process produkálja. Jelenleg a CmaSystemUpdateService tűnik bűnösnek.
[ Szerkesztve ]
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
emeron
tag
Finoman szólva is besz*ratott a telefon. Nagy vígan játszok a Lineage 2: Revoltuion-nel
(amit mindenkinek ajánlok)és egyszer csak három függőleges zöld vonal megjelenik az elsötétült képernyőn, majd se kép se hang kikapcsol a telefon. 5 percig nem reagált semmire, rádugtam töltőre is. Majd szerencsére vissza tudtam kapcsolni... Oreo, vagy játék a ludas? Frissítés előtt is játszottam ugyanezzel a játékkal. Megjegyzem eddig soha nem produkált még ilyet, minden gyári/jogtiszta/stb.[ Szerkesztve ]
-
pècsimunkás
addikt
Amikor 6xx - ről váltottam tavasszal 7xx - re , pár óra alatt lemerült a telefon , használat nélkül . Meg nagyon melegedett , csinátam egy ard resetet , és minden okés lett . Én is úgy olvastam több helyen is amúgy , hogy ajánlott a főverzió váltás után a " fr " .
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #25213 üzenetére
Én meg sose csináltam, és sosem volt ilyen bajom, se az asszonynak, se a havernak
De se ezzel, se sonykkal, se samsungokkal nem csinálram ilyet. Ha ez kellene, akkor a gyártó kérné, sőt, létezne bármilyen program, ami előtte backupol, utána restore- ol.Mivel fr-et toltál, nem derült ki, mi lett volna második töltéssel, de ilyesmi szerinted a felhasználók 70%-ának menne, meg bevállalná? Dehogy, ennek ellenére mindenknek megy a telefonja..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
pècsimunkás
addikt
Ok , akkor mások a tapasztalataink . Írtam is tegnap , hogy èn csak a hètvègèn szedem le az Oreo- t , ès csak akkor , ha lesz időm resetelni , ès újra belakni a telefont , mert el akarom kerülni az esetleg előforduló problémákat .
Szerk .: Pènteken letöltöm , ès megírom a tapasztalataimat .
[ Szerkesztve ]
Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
NextError
tag
Sziasztok!
Szeretném felrakni az új oreo romot. Ha valaki tudna ehhez egy picit részletesebb leírással szolgálni mi a teendő rootolt teló esetén azt megköszönném.
Ha elveszik utána a root meg a twrp akkor légyszíves annak a visszarakásának is a leírása meg egy twrp link, sajnos nagyon régen csináltam utoljára ilyen jellegű frissítést picit megkoptak az emlékek[ Szerkesztve ]
-
PistiSan
addikt
válasz PistiSan #25085 üzenetére
Végül 1x került levonásra a pénz, tehát hiányba szerepelt 2x az appban, attól még csak 1x került ténylegesen levonásra, ennek örülök.
Már csak a rendszerfrissítés utáni fizetésre leszek kíváncsi, hogy okoz e gondot neki mint a simple alatt, vagy itt problémamentes lesz a fizetés. -
Rick4
félisten
válasz pècsimunkás #25216 üzenetére
Én meg letöltöttem, és nálam minden klappol, teljesen rendben működik mindenféle reset nélkül, tegnap netet osztottam, waze, ment, neteztem, telefonáltam, mint eddig, eszembe nem jutna újrapakolni. Szerinted az android ott tartana, ha a főverzió váltáskor mindig újra be kellene lakni, és 2 milliárd ember a bolygón egy ilyen mentés- visszaállításra önmagától nem képes? Megválaszolom, persze, hogy nem. Amennyiben a letöltött fájlod hibás, szerintem még telepíteni se engedi, amennyiben bitről bitre egyezik a letöltőszerveren tárolttal, akkor nem lehet benne hiba.
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
-
TomWexX
addikt
Felesleges erről vitázni, te nem nyomsz fr-t, én fogok. Te szerencsés ember vagy, én meg azt tapasztaltam hogy jót tesz neki, és jó néha tiszta lappal frissíteni. Az utóbbi 4-5 frissítés után én se reseteltem, de már érzem hogy szükséges lesz, mert előfordulnak "a program nem válaszol" üzenetek..
Xiaomi 13 | Ipad Pro 10.5
-
pècsimunkás
addikt
Este csak letöltöttem !
3x újra kellett indítani , mert forrósodott a telefon , meg kiírta , h 2 óra ès lemerül az akkumulátor 76 %-nál . Most egyelőre minden okès . Ha marad így , akkor nem csinálok resetet .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
Madoc
veterán
Valaki megoldotta valahogy az értesítési sávon hogy kellene eltüntetni a :háttérben fut 2 app üzenetet? Exdialer és a tasker van feltéve de ez az állandó értesítés az oreon ez kiakaszt.
[ Szerkesztve ]
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
sszemtelen
őstag
-
patoga
tag
válasz sszemtelen #25225 üzenetére
Az első nálam működik.
-
Madoc
veterán
válasz sszemtelen #25225 üzenetére
Köszi!
Dad by day, gamer by night. Jelenlegi konzoljaim: Xbox Series X, Xbox One X - Playstation 5 Standard- Nintendo Switch
-
PistiSan
addikt
válasz plejik #25220 üzenetére
Csak Mastercard, vagy Maesto kártyával működik, nekem VisaElectron volt, be mentem a bankba, kértem másikat, kb 1 hét alatt le is rendezték teljesen, utána már hozzá tudtam adni a kártyát.
Így most már a kártyám is érintős, de nem használom, mert a telefonom mindig kéznél van, nekem így egyszerűbb, illetve tetszik a simple-höz képest, hogy itt kiírja mennyit fizettél. -
plejik
addikt
válasz PistiSan #25228 üzenetére
Aha, akkor nekem azért nem jó, mert Visa van, csak anno amikor Amerikába utaztam, ott jobban szerették még a Visa kártyákat, és azóta ez van. Meg most kaptam újat, nem hinném, hogy díjmentesen cserélnék.
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
ToniSlow
senior tag
Nektek működik gmail-nél a ledes értesítés oreo alatt??
-
Boli77
tag
Na ahogy látom ,olvasom nem lett akkor tökéletes az Oreo.:-( . Munkatársamnak Huawei mate 10 proja van .Azon is Oreo van és ha nézi a Youtubet és kap egy üzenettet messengeren akkor telefon teljesen lefagy . Remélem ez a hiba itt nincs meg . Bár még nem jelzett a telefon Otán .
-
ToniSlow
senior tag
Javitanam a korabbi hsz-t: gmail, index nem megy, a tobbi jonak tunik.
-
Madoc
veterán
Oreon nem megy az ogyoutube nekem. Másnak? Esetleg alternativa?
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest