- Milyen okostelefont vegyek?
- Huawei Mate 40 Pro - a csúcson kell abbahagyni?
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
ilyr
tag
válasz Winner_hun #26751 üzenetére
-
ztoldy
senior tag
Mennyi ideig kell nélkülözni a telefont gariztatás esetén? Ki kell még találni hogyan tudom áthidalni azt az időt.
https://www.refundo.hu/?ref=175161
-
Predike
csendes tag
Sziasztok, Segítséget szeretnék kérni lehet már valaki találkozott ezzel a problémával.
Adott egy OP3, 2 éve rendeltem, semmi tuning, nem sérült. Minden rendben volt vele de kb. 1 hete a mikrofon szarakodik, recseg telefonbeszélgetés közbe és elmegy a hangja, de legtöbbször nem működik.
Illetve működik ha teljesen hangosan bele beszélek akkor halkan hallatszom. (diktafon app eztadja vissza)
Letöltöttem egy diktafont, azis ezt adja, néha visszaadja a hangos beszédet halkan, néha csak recseg, és néha semmit nemvesz fel.Utána olvastam hogy anno az elején volt ilyesmi mikrofon baja, de sztem ez nem az mert eddig semmi gondom nemvolt...
Mi lehet a megoldás ? Nem teletelepítettem utóbbi időben rá semmit, gyári szoftverrel megy.
Esetleg egy hard reset segíthet ? Bár nemsok kedvem van hozzá hogy lementsek mindent, de ha segíthet akkor megcsinálom.
Vagy a megoldás inkább a Gariba visszaküldés lenne ?
Köszi, a segítséget előre is.
-
FingR86
őstag
bocsi ha már volt esetleg korábban.
-
szpali
addikt
válasz FingR86 #26758 üzenetére
Emlékeim szerint régebben is volt ilyen, de nevetségesen alacsony árat kínáltak a készülékedért (Nexus 5 valami 15e Ft volt, ha jól emlékszem)
iPhone 13 Pro/Mi13 || MBP M1 Pro 14 || Philips 55OLED805 | Denon X2400 | Wharfedale Diamond 240+220C+220+10.GX || Signum Z28NEL & Bertone Cabrio Z18XE
-
FingR86
őstag
itt írnak bővebben az árakról
[link]az enyém Jun 29, 2016 vásárlás.
még mindig a gyári fólia van rajta
meg gyári módosítatlan 6.0.1 rendszer (OOS 3.2.8)állapotra sztem teljesen patika, minimális zseb"karc" a fém kereten
amit szabadon hagyott a gyári carbon tok[ Szerkesztve ]
-
zhata
senior tag
Néhány napja a telefon makacskodik. Nagyon nehezen (néha egyáltalán nem) kapcsolódik az otthoni regisztrált wifire, ugyanakkor a beállítások akkumulátor menüpontjába sem tudok belépni, vagy csak nagyon nehezen. Úgy tűnik, hogy a két hiba kapcsolt.
A telefon újraindításával a probléma ideiglenesen megszűnik, látja a wifimet és az akkumulátor pontba is be lehet lépni.
Próbáltam biztonsági módban is a telefont, de ez a hiba ott is fennáll. Fennáll akkor is, ha az agresszív doze módot kikapcsolom.
A telefon 2 hónap híján két éves.
Ha valami ötlete van valakinek, azt előre is megköszönöm. -
PartyShan
aktív tag
Volt erről szó az op5 topikban is. 2-3 napja van topik róla az XDA-n és oneplus fórumon is. Mindenki aki panaszkodik 2-3 napja vette észre egyszerre. Én is. Nálam is van ez a gond. Akkor ha lemegy alvóba a telefon és utána felébresztem. Legutóbb a play services frissült sokunknak lehet az zavar be valamit. Egyelőre mindenhol a találgatás megy.
-
HSM
félisten
-
zhata
senior tag
Leállítottam a Kernel Adiutort. A képernyő ki és bekapcsolása után a wifi megjelent!
Újra elindítottam a Kernel Adiutort, a wifi-re a mobil NEM csatlakozott!
Újra leállítottam, megint van wifi!
Úgy tűnik, hogy ez okozta a problémát, és valószínúleg nem csak nálam.
Nagyon köszönöm!! -
-
-
zhata
senior tag
-
ratobi
senior tag
Sziasztok!
Keresek valakit aki céges flottát üzemeltet, rendszergazda jogokkal a telefonokon..
Kérlek írj rám némi infóra lenne szükségem, privátban.
Köszönöm! -
HSM
félisten
Igazán nincs mit. Remélem azért segít valamennyit.
(#26776) zhata: Nálam az volt az érdekes, hogy korábban is előfordult, hogy megmakacsolta magát a Wifi, de mondjuk havonta egyszer, azt azért ki lehet bírni, főleg, hogy rengeteget kapcsolgatom, sokféle hálózaton. De mióta felraktam a K.A.-t, azóta volt, hogy félnaponta kellett rebootoljak, hogy legyen wifim... Sajna nekem sem tűnik 100%-osnak az uninstall után sem (reggel uninstalláltam, nem sokkal azelőtt, hogy írtam) de ezerszer jobb, most legalább újra működik némi masszírozás után, K.A.-val teljesen esélytelen volt megmozdítani a wifit amikor rájött a dolog.
(#26778) PartyShan: Nálam mindenféle frissítés ki van kapcsolva, akkor is tud az frissülni? A play-ben a "Google" nevezetű appra azt írja, van frissebb, és 4 hete nem frissült, az lenne a feltételezett mumus?
[ Szerkesztve ]
-
PartyShan
aktív tag
En úgy tudom a play services a play szolgáltatások magyarul az akkor is frissül amikor tiltva van az auto frissítés. Nálam legalább is frissült. A Google app az meg a Google now vagy asszisztens lesz. A play services nem is jelenik meg az áruházban hogy frissíteni kellene azt a háttérben megoldja.
Áthidaló megoldásként amíg nem lesz javítva ez ha lesz egyáltalán én azt csinálom, hogy kézzel kapcsolom ki a wifit amikor tudom hogy nem fogom használni a telefont. Így nincs gond csak kényelmetlenebb 😊[ Szerkesztve ]
-
ToniSlow
senior tag
válasz PistiSan #26775 üzenetére
Szia,
Egy kis infó kellene nekem LOS-as kapcsolatosan. Korábbi rendszerem openbeta 35 volt, most feldobtam a LOS-t official twrp-al. Kettő érdekesség eddig: ha újraindítom nem bootol be, hanem az OP logo után csak egy kis elem logo jelenik meg. Ha kikapcsolom meg vissza akkor teljesen jó. A másik hogy a status bar-on állandóan ott figyel a helyzetmeghatározás ikonja, mint ha állandóan aktív lenne. Modem firmware-t nem raktam fel külöm.
Nálad is jelen vannak ezek a hibák? -
PistiSan
addikt
-
ToniSlow
senior tag
válasz PistiSan #26786 üzenetére
Köszönöm. Közben kiderült hogy GPS problémát mi okozza, úgy tűnik a livedisplay a ludas.
-
ADAM1337
nagyúr
Montanába tűnt fel egy bug.
2 sim-el használom a telefont, telenoros és vodással az első kártyám a telenoros.
De ha átváltom a mobil adatot a 2. kártyára ami a vodás, lesz net rajta de a messengerem az istenért nem kapcsolódik vissza.
Van rá valami megoldás ? -
eladogeppc
veterán
Sziasztok!
Várhatóan meddig lesz rá még software támogatás?
Honor 9-et dobnám le egy ilyenert.Köszi szépen!
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Tibko8
senior tag
válasz eladogeppc #26792 üzenetére
Szerintem még max 1 hónap. Talán még egy utolsó frissítést kidobnak. De ez sem biztos. Főleg annak tudatában hogy 1 hete "késik" a béta új verziója.
De custom rom szempontból kb végtelen ideig
Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
-
zhata
senior tag
Valakinek rendbejött már a wifis probléma? Tegnap még azt hittem hogy igen, de nálam nem.
-
ToniSlow
senior tag
válasz Tibko8 #26793 üzenetére
Vélhetően az OP6 miatt késik a beta, egyébként 5/5T-hez már kijött az új, így várhatóan a 3/3T-hez is érkezik hamarosan. Ha már találgatunk a támogatást illetően akkor az egy hónappal szerintem nagyon alálőttél, tekintettel arra hogy a 8.1-et 2018 közepére ígérte a gyártó OP3-ra és még a beta sem jött ki belőle (remélem a következőben benne lesz).
-
plejik
addikt
Csak beszélni kellett róla és már itt is az új béta. De semmi extra nincsen benne, annyi hogy májusi "szekuriti peccset" kaptunk.
[ Szerkesztve ]
[Apple Watch Series 7][iPhone 14 Pro][MacBook Pro M1 pro 14" 2021][PlayStation 5 Pro][LG CX3 OLED]
-
PartyShan
aktív tag
-
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest