- Telekom mobilszolgáltatások
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Yettel topik
- Íme az új Android Auto!
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Google Pixel topik
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Mobil flották
-
Mobilarena
OnePlus 3 - A harmadik Plus
Új hozzászólás Aktív témák
-
hard74
senior tag
válasz pampika #25308 üzenetére
Eleinte nálam is a Cella készenlét volt magasan a legnagyobb fogyasztó, de minnél több töltési ciklus van, úgy kerül egyre hátrébb. Most már normalizálódott a helyzet, bár a nougatnál még mindig rosszabbul teljesít az oreo.
LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
ToniSlow
senior tag
Sziasztok. Eddig a képeim mentésére onedrive-ot használtam, de áttértem a google photos-ra. Ami nekem nem megszokott az az hogy ha törlök egy képet a google photos-ból és az szerepel a galériában akkor a galériából is törli.
Ez normál működés? Nem lehet valahol azt beállítani hogy ha a felhőből törlök akkor ténylegesen csak onnan töröljön? -
-
StarDeLuxe
tag
A memória használat is magasabb, folyamatosan 3-3.5 Gb felett van, elötte ilyet sem nagyon láttam. 2-2.5 körül mozgott.
Oneplus 3 / Oneplus 7T Pro / Amazfit GTR 2e
-
ToniSlow
senior tag
válasz StarDeLuxe #25312 üzenetére
Nekem automatikus ment. Lehet ez okozza.
-
ToniSlow
senior tag
válasz pècsimunkás #25313 üzenetére
OP fórumon olvasottak szerint a 4G/LTE hálózat használatakor jelentkezik ez a probléma, bár elehet ez csak találgatás.
-
-
silvergod
őstag
Sziasztok!
mi a tapasztalat, érdemes feltenni az oreot?
olvasom a merüléseket ...ez mindenkinek jelentkezik? az a bug javítva van hogy telefonálás közben nem ébred a kijelző? mert 4.1.6 on párszor lerektam az arcommal ... valami fő dolog van esetleg benne amit rontottak ez előző verzióhoz képest?
kösziIphone 12/12 PRO tokok-fóliák-lencsevédők és Samsung S20--S20 PLUS--S10 Lite - tokok és fóliák eladók ---> aprón megtalálod
-
pècsimunkás
addikt
válasz silvergod #25318 üzenetére
Szerintem jobb lett az üzemidő . De , ahogy olvastam , másnál is . Esetleg , ha felrakod a 8.0.0.- t , jelentkezet a merülès ès a melegedès . Vagy nyomsz egy factory resetet , ès újra belakod a telefont , vagy - pl èn - 3x újra indítottam ès minden ok . Nem volt kedvem - időm sincs - újra belakni a telefont , èn nemrèg csináltam a hard resetet , nincs kedvem szöszmötölni az újra belakással .
1-2 èrtesítèsnèl nincs LED èrtesítès , kb ennyi hibát látok egyelőre .Egyszer már hadat üzentünk az USA- nak, úgy látszik nem tanultak belőle!
-
PistiSan
addikt
K&h mobiltárca, újabb pozitív tapasztalat, tegnap frissítettem a telefont a novemberi Security update miatt, ma mentem vele fizetni, simán működött, ennek nagyon örültem.
Simple alatt mindig kellett ilyenkor egy ki/be logolás, volt akinek a kártyát is újra kellett regisztrálni. -
emeron
tag
válasz silvergod #25318 üzenetére
Üzemidő nálam is jobb, maga a rendszer is gyorsabb. Viszont van pár idegesítő dolog. Időnként pár app leáll, nem jönnek meg értesítések. Fene tudja, hogy az app vagy az OS miatt... Remélem erre lesz bugfix, de lehet az ígért 8.1-ig várni kell vele. Ja és én is gyári alaphelyzetbe állítottam a frissítést követően a telefont.
-
UberMutant
őstag
Nem volt FR, jobb akkuidő, gyorsabb rendszer
-
stigma
addikt
Sziasztok!
Sajnos elért a végzetem, Oreo-ra akartam frissíteni a mostani rendszert, TWRP 3.1.1.2 de sajnos Error: 7-es hibával kezdődött minden, feltenni sajnos nem tudtam.
Sima gyári 8.0-t akadtam feltenin nem sikerült, ezután a Linageos 15 következett volna de ott is hibára futottam.Úgy döntöttem fullra letörlök mindent, melyhez nekem kellene egy friss és jó TWRP mert azt is legyalulom róla.
Tudtok ebben segíteni, melyik aza TWRP ami Oreo-t is enged feltenni és enm fut hibára. (Most 3.1.1.2-es volt fenn de flasheltem fel twrp_Oreo_3_3T-t is mely 3.1.1.0 volt.
A full törlés lépéseit kettészedtem:
1. lépés: adatok törlése:
- TWRP-be bemenni Wipe/Advanced Wipe => USB OTG kivételével mindent törlünk.2. lépés: TWRP újrarakása :
Ittt jelenleg 2 dologgal szívok. Sajnos régebben sikerült titkosítanom az adatoket azért ha TWRP-be lépek kell egy kód, mellyel belép illetve mikor az OS indul akkor is kér egy kódot a titkosítás miatt, ezt szeretném törölni fullra a TWRP-t és feltenni újra az általatok ajánlottat.3. lépés:
OOS feltétele => hivatalos oldal=> Oreo => LinkMelyikkel járok jobban?
- Telóra teszem és az új szűz TWRP-ből felpakolom
- vagy adb sideload-al telepítema telefonraTörléshesz hasznos link.
https://logout.hu/bejegyzes/bodrik/oneplus_3_unroot_es_gyari_allapot_visszaallitasa.htmlSegítségeteket előre is köszi.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
stigma
addikt
válasz PistiSan #25325 üzenetére
Hali. Innen néztem, első vagy utolsót töltöttem le, nem tudom pontosan de bajom volt vele.
Feltettem, majd Gapps Micro-t felnyomtam, reboot, és hát elég idegbeteg voltam, mert nekem utána az adatok titkosítása miatt kér kódot, melyet ha megadok, akkor írta hogy valami nem jó , és kéria gyári adatok visszaállítását.
Ha a gombra nyomok, TWRP-be visszadob, szóval elég érdekel.
Itt az Error : 7-re látom te Modem driver frissítettél és jó lett, nekem valamiért az sem segített.
Ezenfelül TWRP-ben ha sima OOS 5.0-t tettem fel, a TWRP installálás végén, ha reboot, és rákérdez, hogy újra e szerené indítani, mert nincs OS a telefonra telepítve...pedig zipből betallózta, feletepült és írta hogy successful..szóval ezt én nem értem.
Arra jutottam, fullra mindent törlök, vagy a gyári recovery marad fenn TWRP nélkül, vagy pedig TWRP és gyári OOS 5.
Most mindent visszatettem ahogy van (R 5.8.5) melynek elég jó üzemideje van, csak hajtott az Oreo vágy.
....iPhone 13 / iPad 9th Gen. Wifi 64GB...
-
hard74
senior tag
válasz stigma #25326 üzenetére
Ezzel a Twrp-vel hibakód nélkül fel tudod tenni az oreo-t.
https://forum.xda-developers.com/devdb/project/dl/?id=27381LG K990 Viewty-->LG P920 Optimus 3D-->LG G2-->Lenovo Vibe Z2 Pro-->LG G4(G2)-->O+3-->Huawei Mate 10Pro-->OnePlus 7pro-->OnePlus 8T-->Asus Zenfone 8-->Pixel 7-->Pixel 9
-
lesli.h
aktív tag
Valaki tudna segíteni, hogy hol lehet beállítani a kép a képben funkciót. Teljesen gyári rendszer.
-
hard74
senior tag
-
xenom0rph
őstag
ez az oreo egy érdékes állatfaj. Eltünhetetlen értesítésben közli velem, hogy a a messenger (és egyéb dolgok ) futnak a háttérben, de ettől függetlenül a messenger csak akkor kapja meg a push jelzéseket ha megnyitom az alkalmazást... és nem a doze miatt van ez.
halahala
-
snyper990
őstag
válasz lesli.h #25329 üzenetére
Elég korlátozott, ahol működik a PIP. Azt olvastam, VLC lejátszóval megy. De például Youtube esetén kell Red előfizetés is, hogy úgy tudd használni. Kipróbálni pl. indavideo.hu-s videó lejátszás közben tudod Chrome-ban, ha a home gombra nyomsz (és ha engedélyezve van a beállításokban)
-
ndavey
tag
Sziasztok! Amióta frissítettem ota-n Oreora azóta úgy merül a telefonom, mint a Titanic.. kb percenként 1%-ot, ami botrányos.. Google Play szolgáltatások van elől a fogyasztásban 24%-al, míg az Android rendszer és a Képernyő csak 12% és 5%.. Hogyan tudnék javítani ezen a helyzeten? Recoveryben nyomtam Wipe cache-t, töröltem a Play szolgáltatások adatait, de nincs javulás. Van még esetleg valami trükk? Vagy csak az fr?
-
Boli77
tag
Igaz én még csak egy napja használom az Oreot és csak úgy ahogy jött OTÁn frissitettem. Elsőre nagyon merült 45%-ról 35%- ra . Na gondoltam fasza :-( . Erre ott meg is állt . Estig bele sikerül tenni 1 1/4 óra kijelző időt és maradt 20%- on.Gondoltam ez jó. Ezt követően töltés . Így reggelig tétlenül volt de minden bekapcsolva ,nem merült 3% többet. Viszont ahogy másis írja Gmailnél nem villog a led :-( . Fb messengert durván haza vágja valahol jó is meg nem is. Hívás lista tetszik ,hogy aki hívott ki húzza pirossal a nemfogadott hívást. Állapot sor is szebb ,persze nekem .Gyorsasággal nincs idáig baj.
-
bl0ck
tag
Üdv.
Autós tartót használ valaki, ha igen milyet, esetleg honnan szerezte? Nem sokat autózok, de lehet praktikusabb lenne, mint ülésről matatni, vagy boxból.
Köszönöm. -
zhata
senior tag
Hivatalosan is megjelent az Oreo frissítés, és felkínálta a letöltést a telefonon is, a full romot. 4.5.1 van fenn, a telefon rootolt.
Igaz az, ha felteszem, könnyen bootloopba kerülhetek, mivel a TWRP-m nem Oreo kompatibilis? -
pampika
őstag
-
Tibko8
senior tag
Én így vettem csomagban. [link]
De külün is van [link]Nagyon jó stabil. Szilikon tokon keresztül használom és nem esetle még le soha és nem mozdult odébb sem.
Ja és észre sem lehet venni annyira vékony.Lada(racing.hu) 2107 "Őrület Ez!" & Reanult Clio IV Grandtour 1.5 dci OnePlus One (CYANOGEN) ---> OnePlus Three(3) ---> OnePlus 7T Pro --> Nothing Phone 1 --> OnePlus 10 Pro 5G /Never Settle/ --> Honor Magic 5 pro
Új hozzászólás Aktív témák
Hogy egy kicsit rendezzük sorainkat és hogy átláthatóbb legyen a topik, ezért az elkövetkezőkben a rendelési és szállítási tapasztalatokról szóló hozzászolásokat a fent láthatól OFF topikba írjátok. Továbbá oda kerüljön minden, ami nem kapcsolódik a telefonhoz,tartozékaihoz, azok együttes működéséhez, ezek rendeléséhez, beszerzési helyeihez. Ahogy már korábban kértük, a számlával kapcsolatos kérdések, válaszok továbbra is nemkívánatosak. Az összefoglalóban a lényeg ott van ezzel a témával kapcsolatban. Ami pedig abszolút nem tartozik ide, azt valahol máshol, másik kompetens topikban adjuk közre! Ez utóbbiakat törölni fogjuk!!Köszönjük szépen a szíves együttműködéseteket! :R
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest