- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
mcsabi84
senior tag
Én is inkább megcsináltam a telóm, úgy nézem ebből húsvétra lesz inkább N4 mint karácsonyra.
-
Tigerclaw
nagyúr
válasz KillBorn #2450 üzenetére
Ráadásul most azt játszák, mint az Apple, vagyis ha "baj" van beszüntetik a kommunikációt. Sokkal jobb lenne PR szempontból, ha megmondanák, hogy melyik országban mikor várható legközelebb. Ha teszem fel azt olvastam volna tőlük, hogy 2 hét múlva lesz, akkor talán várok két hetet, de most ugye az a nem hivatalos infó terjed, hogy jövő év január-február és ez is csak az USA-ban. Jobb lenne ha lenne hivatalos info.
Az a baj a világgal, hogy a hülyék mindenben holtbiztosak, az okosak meg tele vannak kételyekkel.
-
KillBorn
senior tag
válasz <Mateus> #2452 üzenetére
Tehettek volna bele mást, mondjuk nem olyan cuccot ami 2013-ban megjelenő készülékekben lesz, és még alacsony a kihozatalni aránya, vagy még mivel az ennél régebbi hardverek teszik ki a gyártott alktarészek többségét ezért ezt pl. 80-20 arányban gyártják, így kevés van belőle. Mert, egyet értek, hogy valszeg kevés is lehet belőle, meg az LG is lassú, meg hajón is szállítják, meg usa az első.
Tehették volna bele a nexus 10 hardverét, az vígan elhajtja a 4.2-őt 2560 x 1600-on, és még szoftvert sem kellene fejleszteniük annyit.
Mert ebből az jön le, hogy nem csak telefont árulni nem tudnak, hanem gyártatni sem (jó ez kicsit erős, mert szeretem a nexus sorozatot, meg a goggle eddigi tevékenységét is, de most sokat akartak markolni és keveset fognak fogni)
Itt áll halomba a lóvé, és nem lesz az övék, mert amint látható az emberek többsége nem fog várni 1 hónapot, évközben lehet, de karácsony előtt nem.A qualcomm sem ezt a SOC-ot gyártja minden telelfonba, szal nem lehet azt mondani, hogy a többi megrendelő elszívja ezt a hardvert.
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
<Mateus>
tag
-
KillBorn
senior tag
válasz <Mateus> #2458 üzenetére
Nem tudom, hogy meg venném-e, de pl. ha az lenne benne mint a nexus 10-ben, akkor is meg szeretném venni.
De ez a hardver van benne, és azt tudom, hogy így is meg szeretném venni. Addig meg nem marad más mint a háborgás a helyzeten, és a várakozás Köszönöm a szótEgyébként miért ne adna a samsung, a nexus 10-nél is pont ezt teszi.
A qualcomm miért ad egyáltalán? Elvileg csak a droid dna-ban van ez a cucc, a többi ilyennel szerelt készülék pedig 2013-ban jön valamikor, és éppen ezért méregdrágának kellene lennie, mivel új.[ Szerkesztve ]
"I guess your purge wasn't efficient enough, Vader!"
-
mcsabi84
senior tag
Ha valamelyik gyár most nagyot akarna szakítani, akkor kihozna egy ilyen árfekvésű telót és elvinné az összes N4re várakozót. A nokia mindenesetre ezzel nagyot kaszál, ami a googlenek duplán pech, hiszen oprendszerben is átmennek a felhasználók a microsofthoz.
-
<Mateus>
tag
válasz mcsabi84 #2463 üzenetére
akkor már inkább htc 8, az még viszonylag normális áron van mivel a 920-as nokia 200k-t kostol
Eli577:
egyetérted, nincs az a pénz amiért wm-t használnék nah persze még hogy random kikapcsoljon a 200k telefonom az hiányzik az életemből, igen tudom, hogy jön ki a javitás meg mi egyéb, de akkor is nah
[ Szerkesztve ]
-
arsenix
tag
Sokan irjak hogy google/LG "benazas" miatt nincsen keszlet.
Szerintem inkabb arrol van szo, hogy a google megallapodott az LG-vel, hogy csak limitalt szamu nexust dobnak fel a playre, igy nem veszelyeztetik az optimus G eladasait.
Hisz megiscsak hazon belul csinalt ah LG maganak konkurenciat.
Meg az is lehet, hogy a karacsonyi rohamot megvarjak es csak januarban lesz nagyobb keszlet -
-
Kunsztler
senior tag
Samsung i9305 LTE Galaxy S III 2 Gb-os és szerintem jobb mint a nexus kezembe vettem
Nexus 5
-
Jannn
aktív tag
válasz rum-cajsz #2473 üzenetére
FragMaster kollégának igaza van, a One S-re gondoltam.
Ezt az oldalt mindenkinek ajánlom, be lehet úgy kalibrálni az oldalt, hogy a valós méretet mutassa:
[Méret hasonlító] -
agabe
addikt
válasz Kunsztler #2476 üzenetére
nekem nemcsak volt 9300 -as, és N4 -es is a kezemben , hanem használom/ használtam őket , és nem tudnám megmondani melyik a jobb, mert az N4 kerete miatt azt baromi jó tartani, és az S3 -assal sincs gond, de oda kellett a tok is hozzá, hogy tényleg kényelmes legyen.
S3 -as LTE -es verzió meg egyenlőre még függetlenül nem nagyon várható ha jól tudom...vagy mégis ?(#2477) Jannn :
One S esetében a méreten kívül nem értem miért írja az oldal külön a DLNA -t mint előnyt ... zappoTV app-al N4 is bármit átküld bármie amit DLNA-n lehet.(#2480) Kunsztler :
hivatalos 2 év samu garival nem láttam még.[ Szerkesztve ]
-
bigmasterg
addikt
Nem olyan óriási az az S3.
-
Jannn
aktív tag
Az előnyöknél sokszor hülyeséget írnak (pl. más telefonnál előnynek hozza a sorozatfelvételt, ebben pl a HTC elég nagy előnyben van a többi telóval szemben, mert marha gyorsan tud fotózni ha folyamatosan nyomod a kioldó gombot + pl. lehet ilyen 60 (v 90? mert azt írák 3*os slow motion és alapból 30 fps-sel vesz fel) fps-es videót csinálni, ami visszajátszva nagyon komoly lassított felvételt ad) úgyhogy leginkább a méret hasonlítgatásra jó az oldal.
[ Szerkesztve ]
-
twine
veterán
válasz mcsabi84 #2484 üzenetére
Nem kell mindenképpen megsértődni,,,de
"erre" mondják azt, hogy f@szhosszabítás....
Nem is kimondottan neked szánom,,inkább csak általánosságban....
Én is szeretem, ha új, friss hardvereim vannak,,,,
De egy ideje már más szemszögből nézem ezt a "piacot"....
A nézőpont az, hogy kiszolgál e vagy sem....engem![ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz mcsabi84 #2484 üzenetére
Egy nexus lényege nem abban áll amit gondolsz. Ezt leírták feljebb. A hardverre meg mi panasz lesz akár fél év múlva pl.? A galaxy nexus nem volt erős a mezőnyhöz képest megjelenésekor, kb a kijelzőn kívül voltak jobbak is mégis jól megállja ma is a helyét. Erre a N4 a megjelenésekor az egyik legjobb hardveresen ami elérhető.
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
mcsabi84
senior tag
válasz FragMaster #2487 üzenetére
Persze, vágom, hogy mi a nexus lényege és nem is azért írtam, hogy nekem aztán mindenképpen szükségem van a legjobb elérhető hw-re, csak szimplán vicces, hogy mire ténylegesen kapható állapotba kerül, addigra kijön a gyártótól két újabb készülék.
-
madexx
tag
Mától büszke tulajdonosa vagyok egy Nexus 4 telefonnak, még ropog, friss, de szívesen várok 1-2 felmerülő kérdést.
U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
-
BanJoeJack
csendes tag
A kijelzősárgulás nálad is jelentkezik, ha elkezd hőt termelni a cuccos? Bár nem hiszem, hogy annyira zavaró lenne, azért érdekelne. Meg esetleg a gps, elég gyorsan talál pozíciót?
Más: Anno olvastam, hogy sokan azért nem ajánlották az androidot, mert ilyen random hülyeségek történtek, pl. nem ébresztett a telefon (ami azért elég gáz tud lenni). Ilyen már egy N4-el nem nagyon történhet meg, ugye?
Bár már váltottam is pénzt euróra, Spanyolországból vagy Franciaországból fog jönni, ha végre lesz készleten. Szerencsére én annyiból jobb helyzetben vagyok, hogy ez lesz az első okostelóm, így nem akkora kín még 1-2 hónapig nyomkodni a jó öreg w595-öt.
[ Szerkesztve ]
-
FragMaster
addikt
válasz BanJoeJack #2492 üzenetére
Nem ébreszt a telefon? Az android miatt? 2009-ben olvastad ezt?
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
djgeg
őstag
Ébresztő?
Te gyerek akkor még nem hallottál az iPhone fiaskóról xD
Nekem vagy 5X nem ébresztett és egy fontos eseményt is elfelejtett jelezni!
Ezek mellet nekem több láthatatlan bug volt az iOS nél mind az Androidnál... Androidnál legalább szembetűnő xDEgyébként ilyenek vannak és lesznek! Ezek az telefonos oprendszerek már nem túl egyszerű félépítésűek, és mivel emberek készítik őket ezért vannak és lesznek is ilyen kis gikszerek, de, hogy pont ez megint? Az nem valószínű.
Egyébként pont most volt egy Bug Android táján 4.2 nem volt December hónap xD... vagy valami ilyesmi."640 kByte memória mindenre elegendő"
-
assemble
addikt
Ebresztos bug nem remlik hogy lett volna Android-ban. iOS-ben ellenben volt, tobbszor is elofordult hogy a vilag egyik iOS eszkoze sem ebresztett egy-egy napon.
-
BanJoeJack
csendes tag
Jól van, akkor csak én vagyok lemaradva.
Talán 1 éve olvastam ezt itt a fórumon, valakinek ezt hozták fel érvként, hogy miért jobb a WP. Hiszek én amúgy az Android jóságában, szó se róla. Anno még úgy gondoltam rá, mint egy nagyobb kompromisszum iOShez képest (fontos nekem a sok szirszar de igényes app, amiben az ios jobb ), de már nem aggasztó ez. Androidot a népnek, na. -
madexx
tag
válasz <Mateus> #2490 üzenetére
Nem eladó
Kint vagyok Angliában, ingyen adtak egyet, havi 35 fontért, korlátlan data, 5000 text meg 1000 perc bármilyen hálózatba, 2 éves szerződés.Kijelző sárgulásról eddig szó sincs, haver is vett egyet, neki se volt még semmi ilyesmi, pedig töltőről megy a telefon, és nyomdossuk ezerrel
U11+ / bnet Bocskay#2256 - OW
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest