- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Vodafone mobilszolgáltatások
- A Mobvoi eddigi legkeményebb órája a TicWatch Atlas
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Yettel topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- iOS alkalmazások
Új hozzászólás Aktív témák
-
knyitogato
őstag
válasz FragMaster #1149 üzenetére
Titkon én is erre számítok...Csak ezért a telóért vállalnék újabb két évet...
-
FragMaster
addikt
válasz knyitogato #1151 üzenetére
Én csakis kártyásban gondolkodom, kell a fenének rabiga azért a 10-20 ezer kedvezményért
"FragMaster felhasználónak 11 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!": http://goo.gl/vYc6Ml
-
feketepeti
aktív tag
válasz FragMaster #1156 üzenetére
A trémobilnál egyébként is nagyon szarok a készülékárak, gyakorlatilag az Iphone és a Blackberry ami támogatott, a többi cucc szinte ugyanannyiért megvehető rendes 27%-áfás számlával, gyári garival függetlenül.
Egy S3 pl 2.000 Ft-al olcsóbb, mint a speedshopnál. Persze akadnak akciók, de mondjuk 10% kedvezményért 2 év rabiga, meg függő készülék szerintem nem éri meg.
Mondjuk nekem fontos, mert én külföldön mindig beteszek egy kinti prepaid kártyát a net miatt, a sajátomat meg átrakom valami pici telefonba, amin csak beszélek.
-
Idiofil
aktív tag
Valaki tudott venni, vagy legalább ismer személyesen olyan embert, aki tudott venni?
"Those who want respect, give respect"
-
Integra
titán
válasz hallerlaller #1165 üzenetére
akár ez is lehet
most, hogy elkezdték kiszórni a 4.2-t a gnex-re is, nem hajt a tatár, azt szeretném tudni, mi van a 32gb-os n4-gyel. fene tudja, hogy a 32gb-os ha később érkezik, változtatna e valamit magában a telefonban vagy sem a 8-16gb user tapasztalatok alapján.[ Szerkesztve ]
...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
-
mcsabi84
senior tag
És akkor most random időpontban előre értesítés nélkül egyszer csak jön egy következő szállítmány? Vagy végre csinálnak egy előrendelést. Talán ha van egy kis eszük, akkor október 29-én nyitnak egy előrendelés menüt és látják, h mekkora a kereslet. Hihetetlen, hogy a google ennyire amatőr...
-
törölt tag
itt legalább nem kell a bolt előtt sorban állni érte
egyébként valószínűleg ilyen tételről lehet szó, esetleg régiónként ennyiről. tényleg nagyon bosszantó, remélem hamar jön a következő adag. azért azt tegyük hozzá, hogy a szifont jóval előre elkezdik gyártani, hogy tudjanak mondjuk milliós nagyságrendet szállítani belőle nyitásra. -
Atom_Anti
senior tag
Ha tennének rá limitet; 1db/ügyfél akkor sokkal többen telefonhoz juthatnának a meghirdetett áron. Igy 100 ebay-es troll elvisz fejenként 100at és 10ezer már el is fogyott...
-
Integra
titán
cimbora németországban a kedzetektől nem tudta megrendelni, pedig nézte az oldalt folyamatosan. egyszer csak átváltott neki ausverkauft-ba és ennyi. gyanítom nem fogják megmondani, hogy hágy db-ot sikerült elpasszolni pár óra alatt amit letudtak gyártani. pár százezret talán.
[ Szerkesztve ]
-
félisten
válasz Integra #1172 üzenetére
En kb. itteni ido szerint 7:50-kor raneztem, akkor meg nem volt elerheto. 8:05 korul kaptam az emailt, hogy kaphato, leultem a gep ele max 30 masodperc mulva, akkor mar nem volt 16G-s.
Erosen ketlem azt is, hogy par szazezret eladtak ennyi ido alatt.
while (!sleep) sheep++;
-
Integra
titán
-
assemble
addikt
Az azert eros tulzas hogy az ips minden mas szempontbol jobb: a feketeken kivul pl kontrasztban, szinskalaban, valaszidoben is barmilyen oled koroket ver a legjobb super-lcd-ips-akarmikre is.
Ami ket nagy elony az lcd mellett az hogy nincs kieges es az ebbol fakado jobb elettartam.Na, valakinek sikerult rendelnie nekem?
Allitolag 22 perc alatt elfogyott a 16 gigas, asszem tul optimista voltam amikor orakra tippeltem : [link]Uj szoftverrel benchmarkok - ez eleg erdekes, sunspider-ben pl szerintem a Galaxy Nexus-om ugyanilyet csinal meg a lassucska Chrome-ban is (1900 korul) (stock browserrel meg 1500-at), es ha a tobb mag nem is szamit js tesztben, az 1,5 GHz ill S4 volta azert jobban is latszodhatna. Na mind1, azert csak nem lassu ez, elvegre elvileg a vilag legjobb mobil hardvere van benne, adni kell neki egy kis idot
-
félisten
5 perc alatt nem visznek el par szazezer darabot, az tuti. Sokkal tobb olyan embert latsz a forumokon akinek nem sikerult mint akinek igen. Tehat feltetelezem, hogy az emberek nagyreszenek nem jott ossze.
Ha mondjuk minden negyedik embernek sikerult (a visszajelzesek alapjan korantsem, inkabb minden huszadik), es eladtak volna 300e darabot, akkor az nagyobb keresletet jelentene, mint ami az iPhone eseteben volt. Na ezt nem hiszem.
Sajnos nem fogjak publikalni az adatokat, de kicsit utanaszamolva mar inkabb par tizezer darabra gondolnek vilagszerte.
[ Szerkesztve ]
while (!sleep) sheep++;
-
assemble
addikt
"akkor az nagyobb keresletet jelentene, mint ami az iPhone eseteben volt."
Pedig siman realis lenne ha az emberek racionalisak lennenek, elvegre az N4 majd ketszer jobb telefon mint az iPhone 5 es fele annyiba sem kerul. Csak ugye ismerjuk az agyatlan hype felhot ami az alma korul van... -
agabe
addikt
válasz hallerlaller #1158 üzenetére
Ameddig nálam lesz lehet, hogy semmi érteleme
(#1181) assemble:
Az S3-nál elismerem nagyon jót csináltak már, de S2-ben, GN-ben lévő panelok sokkal gynegébbek, messze nem olyan szépek. Nagy fényerőn csökken a hátrányuk, de egy zárt helységben, vagy akár este lámpafénynél már nagyon mások ...lémpa nélkül sötétben meg még egy szint.
Amíg S2-esem volt jól elvoltam vele, de S3 uátn már nem volt kedvem visszatérni rá...GN-nél még el tudtam fogadni , mert mellette jobb volt minden tekintetben, de nagy a különbség.(#1185) bok92:
ez alapján lehetnek N4 -nél milliós nagyságrendek is 15-20 percek alatt, de majd megírják, és nem tudni mennyi idő múlva lesz ismét....ha esetleg csak pár nap (nem két hét) akkor nem gáz.[ Szerkesztve ]
-
zotyesz66
őstag
Android police-en egy hozzászólás:
Contacted Google a minute ago and customer service assured me they had not sold out but their servers crashed due to high demands, they are fixing the issue...(blah blah blah)....I WANT MY NEXUS 4...NOOOOOOOWWWW
Amerikában még nem is indult be.[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
na végre... http://www.techhunter.co.uk/mobile/lg-nexus-4-pre-order-uk/02526/
mégse... benéztem, ez vmi köcsög store, nem a google play
[ Szerkesztve ]
-
agabe
addikt
válasz zotyesz66 #1192 üzenetére
no igen, de ha innen nézzük, akkor mindegy az ok (jobban van optimalizálva) ha elvileg gyengébb hardveren is odaver másnak, akkor mégis az a jobb a felhasználó szempontjából ...de tényleg nem akarok sem flame-et, meg venni sem akarok épp iphone-t több ok miatt (de ha akarok majd veszek), és nem is a topik témája, így legjobb ha ezzel nem is foglalkozunk, max ha több teszt lesz egymáshoz hasonlítva lehet érdekesség (de akkor sem kardinális kérdés), vagy valaki kipróbálja otthon (ahogy én is szoktam ha érdekel valami) , és akkor lesznek konkrétumok, most csak benchmarkokkal, meg találgatásokkal nem is mennénk sokra.
[ Szerkesztve ]
-
assemble
addikt
Mert egy egyszalas bongeszos javascript benchmark a donto egy 4 magos CPU teljesitmenyenek mereseben ugye? Az aksi ellettartam grafikon pedig plane baromira relevans
A szilard tenyek szerint az S4 pro-nal ami a Nexus 4-ben van nincs erosebb CPU semelyik manapsag kaphato telefonban. De javits ki ha tevedek. Mas gyartok 600-800 dollaros flagship telefonokba teszik bele ugyanennek a procinak a 2 magos valtozatat, aminel ez elmeletben kereken ketszer erosebb tud lenni (tobbszalas felhasznalasnal persze).
Szerintem nem en vagyok itt a konnyen manipulalhato.
[ Szerkesztve ]
-
mcsabi84
senior tag
http://www.ebay.co.uk/itm/Google-Nexus-4-16GB-Unlocked-Brand-New-in-Box-/150946429333?clk_rvr_id=410193207908&clk_rvr_id=410204050915
Páran ma sokat keresnek a szerencséjükkel.
-
zotyesz66
őstag
Én szeretem az iPhone-t, bár nincs nekem (de volt, és a nejemnek most is van) és úgy gondolom, hogy ez az első androidos telefon ami a kivitel minőségében egyáltalán versenyre kelhet vele. Persze csak a képek és leírások alapján. Az Android... hát azt annyira nem szeretem, de használom. 4.1-el és 4.2-vel nincs tapasztalatom.
Flame-t én sem akarok. -
agabe
addikt
válasz mcsabi84 #1195 üzenetére
itt van egy még olcsón (0,99 font) .. kíváncsi leszek mikorra megy fel ennek is az ára 400 fölé ... szerintem pár órán belül
upsz ... máris 127 font
+upsz: már 285 font.van aki 3-mat is feltett ebay-re érdekes, hogy ez már nála van, és nem kell várnia kiszállításra.
[ Szerkesztve ]
-
Integra
titán
válasz zotyesz66 #1196 üzenetére
szerintem is.
a galaxy nexus már most is odaveri az iphone-t oprendszerre, tudásra, képességekre, de anyaghasználatban jóval elmarad tőle. a nexus4 viszon ezen a téren is absz felzárkózik hozzá, tudásban meg ugye már amúgy is jobb...egy fecske nem csinál nyarat, viszont egy hülye százat csinál...
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest