- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen okostelefont vegyek?
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD Power
titán
Jó utat és kitartás a munkához!
-
törölt tag
LOL.
Altalaban elso alkalommal repulok szoktak vicces dolgokat csinalni, hugom meselte, h Nemetorszagba utazott vmi fapados jarattal es amikor elkezdett gurulni a gep a kifutora egy nyanya tovabbra is ott kolbaszolt a ket ulessor kozott a folyoson, kozbe folyamatosan ment a hangosbemondoba eloszor magyarul utana angolul is, h "kerem a helyet elfoglalni es a biztonsagi ovet bekotni". Aztan mar a kifuton gurult a gep amikor az utolso pillanatban ket legikisero odament a nyanyushoz, lerakta az ulesebe es bekototte.
Azert sok sikert a MWC-n!
U.i.: Na es HAJRA PICK!
-
istnag
addikt
HUAWEI, Zte, Lenovo, LeTv ...na bakker
. Egy érdekes lesz az LG, ja meg SAMSUNG.
-
ToZo85
tag
Sok " Mobile World-ot" és jó időtöltést!!
-
H.Istvan25
senior tag
Na várom az Idol 4S-t
-
csorbajeno
veterán
válasz
Luck Dragon #38 üzenetére
Bog az Bog. Az ő cikkeit mindig is öröm olvasni. Én is sajnálom, hogy ritkán látni tőle irományt.
-
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bakosszabolc #1 üzenetére
Most nézem h nem neked akartam, bocs
-
desolator
senior tag
A doogee standjat legyszi ki ne hagyjátok
-
Aryon87
félisten
Na szerencsésen megérkeztetek
Legalább az ágyak kényelmesek? Az iromány alapján nem a legjobb helyet kaptátok, főleg ha az áram kapacitását vesszük figyelembe. Szerintem most teszteljétek le hogy a hálózat elbírja az elektronikai eszközeiteket? (nemtom mennyi laptop van nálatok, de érdemes lenne bekapcsolni az összeset + a mobileszközök töltőre rakva, hogy azt elbírja-e, ne az anyagok írásakor érjen meglepi)
A repülős sztorin jót nevettem
-
Bog
HÁZIGAZDA
Hát, voltunk már jobb lakásban...
Elég pronyó, lepattant, a vízforraló leveri a biztosítékot, az asztal 4 személyes (ezt meghaxoltam két térdeplő és egy dohányzóasztal összeépítésével), wifi csak az egyik szobában van, de direkt hoztunk repeatert, most 20/5-ös, az elég lesz.
Az erkély elég fikányi, minden némiképp mocskosnak látszik, de van elég hősugárzó, van mikró, frigó, meg nem is vagyunk rossz környéken, szóval elleszünk.
A repülőgépen a Pick Szeged kézilabdacsapatával jöttünk, ami jópofa lett volna, ha nincs egy hangadó nőci, aki nem bírt magával és végig kurjongatott, hogy PIXEGED! meg azt ordibálta, hogy BÉLA, aki nem reagált, utána azt, hogy EDINA, aki mindig azt válaszolta, hogy TESSÉK és itt megszakadt az ígéretesen induló beszélgetés. És amikor leszálltunk, akkor is volt egy EDINA-TESSÉK, aztán egy KATI-HM? kombó, ami után nyugtázta, hogy JÓ, AKKOR MEGVAGYTOK. És kérdezem én, hogy tök komolyan, mégis, hova a búbánatos istenbe tűnhettek volna el egy repülőről menet közben vajon??? -
Matada2.3
veterán
Tartalmas hetetek lesz, hogy tartalmakat osszatok meg velünk.
Jó utat srácok, várjuk a híreket és amint látom egy-két buli is lesz szóval annyira nem sajnállak titeket.
-
Jó útat kívánok!
-
riszter
senior tag
Hajrá, sok KAS-t kívánok nektek némi alkohollal keverve!
-
Neurotoxin
őstag
Jó utat, most se hanyagoljátok az "off" anyagokat a blogról!
-
jacis
nagyúr
Jó utat a csapatnak
Kiváncsi leszek mi lesz az Alexes sztori vége (valójában milyen ember).
-
Scholes9
nagyúr
válasz
bakosszabolc #1 üzenetére
Szép is az a Barcelona, jó utat, jó időtöltést
-
zozzo72
aktív tag
Jó utat! Remek riportokat!
-
mtcob
senior tag
Nagyon várós, jó utat
G5-re és a szokásos Ken Hong interjúra vagyok kíváncsi leginkább. -
Mr.Silkó
veterán
Nagyon jó utat nektek, srácok!
🛫🏖
Várjuk a friss, ropogós híreket!
📱
-
Fejvadi
nagyúr
Jó utat és sok jó riportot.
-
törölt tag
válasz
kakuk.tamas #10 üzenetére
A 2010-es (?) hosteles ausztrál vagy újzélandi csaj sztorinál nagyobb szerintem úgyse lesz
-
törölt tag
válasz
holozis_HUN #3 üzenetére
Megboldogult ífjúkoromban (pedig még csak 35 vagyok) egy német céggel voltam Barcelonában egy kereskedelmi vásáron fordítani/tolmácsolni
Ott jött oda a standunkhoz egy ürge, aki miután az angolra németre nem reagált megkérdeztem spanyolul h segíthetünk e, mire elkezdte, h honnan jöttünk. Mondom Berlinből. Mire ő: na és milyen nyelvet beszélnek ott? Mondom németet. Erre az ürge: akkor itt miért spanyolul beszél nekem, EZ KATALÓNIA!!!!!A blogot/coverage-ot illetően JLE! (jó lesz ez, mivel itt gondolom kevesen olvasnak jégkorongblogot
)
-
beccyboy
aktív tag
Jó utat nektek!
Azért a kedd délután egy kicsit erősnek tűnik... Ha végigtoljátok, lehet, hogy gond lesz a szerda reggeli ébredéssel -
gerii
addikt
A hőkamerás CAT-ből kérjetek tesztre valót, ha tudtok.
-
Soulfly842
addikt
Mentális popcorn, figyelő szemek előkészítve.
Írni fogtok mobiltudós cikket is?
-
moleculez
veterán
Ja igen, a spanish chicha jöhet ám nagytetelben😁 akár hands-on is😁
-
Franklin
addikt
"fél terrányi" - jaj Bog, ne már
-
kakuk.tamas
addikt
Csodálom, hogy senki se írta még:
Alexről, és a suncikról egy 100gigát minimum kérünk, minden szögből.Hogy itt mekkora geekek vannak.
-
lettyke
tag
Sziasztok. Blackberry-t légyszi faggasátok ki, hogy mi a jó fenét akarnak? Köszi jó utat.
-
biggamer
veterán
S7 - G5 ... már nagyon várom őket ... mobilteló vásárlás előtt állok
-
kasata91
tag
Jó utat.
Ha elbasszák a G5-öt akkor légyszi a nevemben is borítsátok rájuk az asztalt! -
holozis_HUN
addikt
Jó utat
Pár alap (bár ott nem igazán szeretik a spanyolt, inkább a katalánt...)
Me llamo (me llyámo) xxx = Az én nevem xxx
¿Qué tal? (ké tál) = hogy vagy?
Buenos días (buenosz díász) = jó reggelt/napot
Buenas noches (buenász nóchesz) = jó estét
Hola mi belleza (olá mi bellyeszá) = szia szépségem (ez jól jöhet
)
Soy húngaro (szoj úngáro) = magyar vagyok
Hirtelen ennyi
Ha akartok tudni még valamit írjatok
-
Jó utat!
Idén alapvetően két dolog fog érdekelni: Az interjú Ken Hong-gal, és a Canonical stand.
-
bakosszabolc
tag
Jó utat! és Jó munkát!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- TCL LCD és LED TV-k
- Argos: Szeretem az ecetfát
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Kivégzi a Firewire-t az új macOS verzió?
- World of Tanks - MMO
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- További aktív témák...
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD Magyar
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 8/512 Iris Xe FHD Magyar
- 512 Gb-os NVME-k
- Eladó autós gyerekülések, Römer és Peg-Pérego márkák
- Újszeru GIGABYTE G5 - 15.6" FullHD 144Hz - i7-13620H - 48GB - 1TB - RTX 4050 - Win11 - 1,5 év gari
- TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 TomaHawk R5 3600 16GB DDR4 512GB SSD RX5500 XT 8GB Rampage SHIVA TT 530W
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest