- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Lesifotón és renderképen a Huawei Mate 70 Pro
-
Mobilarena
Motorola RAZR i XT890 - GYIK, hasznos információk
Kérlek olvasd el alaposan ezt a hozzászólást, mielőtt kérdeznél!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kront
tag
azért van hátránya is ennek az edge to edge designak. nekem már többször előfordult, hogy a készüléket tartó kezem ujja belógott 1-2 millimétert a kijelzőbe és kéretlenül simán elindított egy alkalmazást vagy csak elgörgette a screent.
-
loukie
tag
Sziasztok! Nem tudom még fenn áll-e a probléma a fentebb említett sd kártyával? Én ma -az olvasottak után kicsit félve- beruháztam egy általad említett Samsung 32Gb class10-es kártyába és tökéletesen működik a telefonban. Én a helyedben visszavinném, -ha még nem tetted meg- cserére!
[ Szerkesztve ]
-
Baranya24
tag
válasz zsirfecske #2053 üzenetére
"Stock browser tárcsás panel"
Felvilágosítanál az mi az isten?Amúgy már nagyon ideje lenne a JB-nek, a telóm kb 2hete érezhetően lassult , elég gyorsan is merül, de nem akarok 2szer reset -elni, igy várok az updatere . De hiába:@@@
Vicc amit a Motorola művel esküszöm.Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Baranya24
tag
válasz zsirfecske #2057 üzenetére
Köszi, ez hasznos kis cuccnak látszik, nem is gondoltam ilyet is tud a böngésző
JB-ben lesz Stock browser, vagy csak Chrome ? Mert én speciel nagyon szeretem a stockot is.. sajnálnám ha nem lenne.Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Schanyee
senior tag
válasz zsirfecske #2057 üzenetére
Ez tök jó, én még eddig sose indítottam el az alap browser-t, de igazából elég jónak tűnik. Na mindegy, sokáig már amúgy sem tudnám használni, de remélem előbb utóbb ez átkerül más böngészőkbe is, vagy ha már bennük van (főleg opera meg chrome ami érdekel) akkor tudomást szerzek róla
-
rpetercom
csendes tag
Sziasztok,
tudnátok tippet adni, mostanában hol lehet ezt a drágaságot kipróbálni?
Szívesebben venném meg úgy, ha volt is a kezemben, de az expansys esetén erre nincs sok lehetőség, a kis boltokban pedig csak azt kaptam, ha akarom, berendelik,... Ha van köztetek olyan tulaj, aki hajlandó 5-10 percet "beáldozni" az idejéből Bp-en a közösség bővülése érdekében, "házhoz is megyek" (részleteket priv-ben).
Üdv
rpeter -
Baranya24
tag
Sziasztok.
Kérdésem a következő:Ha szétszedetem a Razr i-t nem hivatalos szervízben, de olyan helyen ahol azért értenek hozzá, akkor vége a garinak ? (ki kellene pucolni mert azt hiszem a hangszóró telement vas porral érdekesen torzít és mintha recsegne )
Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
kelly416
veterán
válasz Baranya24 #2063 üzenetére
Szerintem, hangsúlyozom szerintem, nem jársz jól. A garanciád jó eséllyel ugrani fog, amikor érvényesíttetni akarod más egyéb probléma miatt. Magyarul, ha észreveszik, hogy megpiszkálták, búcsút mondhatsz neki. Persze, ha annyira jól dolgoznak, lehet, hogy észre sem veszik majd a hivatalos szervizben, de ennek kicsi az esélye.
Én a helyedben ezt is hivatalos úton takaríttatnám ki. Legközelebb meg leragasztanám a nyílásokat, amikor olyan helyen járok. -
Baranya24
tag
válasz kelly416 #2064 üzenetére
De "nem garancia elvesztős" szervízt hol találok? Mert arról beszéltünk már pár száz kommentel feljebb, hogy valahol az oktogonnál talán szervizelnek garanciában expansys -os telefonokat, de egy részt én Szombathelyi vagyok, másrészt nem hinném hogy a vaspor garanciális hiba lenne :$
Viszont ha valahogy ki tudom tisztíttatni, és fent áll még a hiba, akkor játszhat a garancia.. de nem tudom mi lenne a jó megoldás. Mert elég sok szervízes és boltos ismerős van, de garantálom hogy nem bontott meg egyik sem Razr -t.Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
honeker
őstag
válasz zsirfecske #2066 üzenetére
a mágnes rendbe van de ne fűvasad süritet levegővel meg sérül a membrán és még jobban recseg ...
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
Baranya24
tag
Mágnessel amit lehetett, eltávolítottam. Hátul és elöl is a rács sok mindent megfogott, de sejtésem szerint a nagyon finom port nem. Visszafelé viszont már nem akar jönni. Hiába tűnik a hátsó rács nagyon sűrűnek, nem tudok másra gondolni . Mert eddig nem volt ilyen. (Bár a a Motorola felirat alatti hangszóró már kezdetek óta furcsa. )
Amúgy valaki járt már expansys-os Razr-el az oktogonnál? Esetleg a bolt nevét, telefonszámot, mail címet ismeritek? Aztán egyeztetnék velük.Köszi a segitséget már az eddigiekért is.
[ Szerkesztve ]
Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Baranya24
tag
Egyelőre nem beszéltem a supporttal, mert még az sem 100% sajnos hogy expansysos a telefonom. Viszont volt róla már szó, hogy egy szerviz imei alapján is szervizel garanciában. És ezt szeretném kihasználni, ha lehet.
Meg abban sem vagyok biztos, hogy ha itthon /szombathelyen/ szétszedetem, tudnak rendelni hozzá esetleg hangszórót ha kell. Nem nagyon tudom mihez kezdjek. Hová menjek.Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
Kopogy
csendes tag
Sziasztok!
Gondolkodom egy ilyen telefon beszerzésén (régen volt Motorola V9-em és nagyon szerettem, különösen a hangminőségét) és érdeklődnék - mivel videókon láttam, hogy néha beszaggat görgetés közben a telefon, hogy ez nagyon jellemző rá? Kicsit félek az Intel procitól. Van egy ZTE Grand X in a családban és néha elég érzéketlenül működik.
Illetve azt szeretném még kérdezni, hogy a hívás közbeni hangminőség jó-e? A Defy-ken volt rá panasz, pedig a Motorola mindig kiváló volt a hangminőségben.
Egyébként a telefon nagyon szép, pont jó méretű, nagyon szeretném... -
honeker
őstag
észre vetétek a JB nem megy a fm rádió ........
Ha 84% az ukku ez le van irva az átverés ? -1
-
zsirfecske
addikt
jb update után biztos nem lesz gondod a sebességgel, nekem már ics alatt is bőven elég a tempó (itt még a gyári launcher meg megröccen néha, ezt láthattad de amúgy instant rajta minden). az intel proci is inkább menő mert különc, mintsem hogy bármi problémát okozna kivéve ha türelmetlen játékos user vagy (inkompatibilitás néha lassan javítódik game-eknél).
-
Kopogy
csendes tag
válasz zsirfecske #2077 üzenetére
A játék nem igazán érdekel, de a folyamatos működésre elég érzékeny vagyok - legalábbis ennyi pénzért - és szeretném ha jó lenne. Most egy HTC One X-em van, sebességben korrekt, de a mérete nagyon idegesít. Egyébként a hangminőség jó?
-
Schanyee
senior tag
A lényeget a többiek leírták, nem vagyok régi andoridos felhasználó, ez az elsőm, bár igyekszem kihasználni a tudását, de az hogy nekem nem szaggat be az nem biztos, hogy mindenkinek mérvadó, még az enyémen sincs 4.1-es frissítés. Egy helyen kell várni, a főképernyőre kitettem a telefonkönyvből egy nevet, arra ha rányomok, 1 mp várakozás után egyből hívja is minden további nyomkodás nélkül.
Inkább a hangminőségre:
Hangminőség nekem egy nokia e52-vel összehasonlítva elég jó, metrón is simán hallok mindenkit(nem is kell a max hangerő), olyan is volt már, amin nagyon meglepődtem, hogy az illető nem akarta elhinni, hogy a 3-as metrón megyek (ami talán a legzajosabb), csak amikor bemondták, hogy az ajtók záródnak. Kihangosítva is elég jó, múltkor hívtak, lehúztam a töltőről, és kb 1 óra 10 percet beszéltünk kihangosítva, kikapcsolt kijelzővel és 10%-ot merült az akksi. Állítólag az inteles rendszernek köszönhetően bírja bő 2-szer tovább egy töltéssel telefonálás közben mint a többi andoridos mobil. Meg olyan helyen ahol az e52-nél megszakadt a hívás térerő probléma miatt (épületben liftben) ott ezzel már nem kell lépcsőzzek, simán megy a hívás minőségromlás nélkül. De nem vagyok nagy mobil váltogató, előtte az E52 bő 4 évig volt, szóval nem nagyon tudom összehasonlítani mással, hogy az milyen minőséget adott, annyit tudok, hogy ott nekem nem reklamált senki a hangminőségről még kihangosítva sem.[ Szerkesztve ]
-
Drenadar
veterán
szerintem sem szokott a rendszer megállni, nálam még egyszer nem adta meg magát, nagyon nagyon apró berezzenések vannak, bőven tűrhető kategória... én imádom... pedig eleinte én is úgy álltam hozzá, hogy jaj mai világba egy magos cpu, meg főleg intel atom... de ma már örülök, hogy mégis ennek szavaztam bizalmat!
-
kelly416
veterán
Nézzétek, mit találtam ebay-es telefonkeresés közben:
Nem gondolta volna, hogy az is üveg...
-
zsirfecske
addikt
válasz kelly416 #2082 üzenetére
basszus, zongoralakk műanyagnak tűnt! akkor végülis nekünk is nexus/iphone4-ünk van dupla üveggel, hehe.
Kopogy: a hármas metrós dologhoz annyit, hogy motorola évek óta már csak 2 mikrofonos telefonokat ad ki (aka: duál mikrofonos aktív zajszűrés), ez azért nem ritka manapság, de biztos hozzájárul a szerintem is nagyon erős és tiszta beszédhanghoz (persze ezt csak mondták, alapesetben én is a másik felet hallom csak, amúgy azt is jó hangerővel).
-
Baranya24
tag
Egy jó tanács:
Ezt a típusú fóliát, annak ellenére hogy itthon is beszerezhető, NE VEGYEN SENKI!!!
Olyan lesz tőle a kijelző mintha nedves lenne, zavaróan pixelesedik, csillog/vibrál a világos színeknél. Elég irritáló.Motorola Razr i - Intel inside .... szerelem volt első látásra! ...
-
eventus
veterán
Sziasztok,
Az M valtozat gsmarena szerint tud gsm/ hsdpa halozatokat is kezelni. Ha tenyleg veszek egy ilyet, akkor gond nelkul mukodne itthon? Illetve a kijelzo miatt vagyok meg ketsegek kozt. Pentile kijelzot eddig csak galaxy s telefonban lattam sokat. Gondolom a nagyobb felbontas miatt nem olyan szuros a kep, mint a samsungban. Ez tart vissza csak :s. Koszonom
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
kelly416
veterán
válasz eventus #2085 üzenetére
Szia!
A kijelzőre nem sok panasz érkezett eddig. Persze nem HD meg fHD, de ha nem nagyítózod/mikroszkópozod, akkor rendben is van.
Viszont én csak akkor vennék "M"-et a helyedben, ha bemegyek, beleteszik a kártyámat, kipróbálnak mindent, működik minden. Merthogy legjobb tudomásom szerint az M amerikai kiváltság, azaz az Ő hálózatukon működik, a miénken nem. De ne csak az én véleményem befolyásoljon, olvass vissza, vagy várj még pár véleményt. -
zsirfecske
addikt
azért ha háklis az ember a szőrösségre én nem mondanám hogy nem fogja zavarni. a kijelző szerintem zseniális amúgy (színek és láthatóság), de az egyetlen negatívum számomra a telefonban a finom szövegek olvasása közbeni pentile szőrösség. amúgy videózni meg multimédiázni baromi jó a faltól-falig amoled! 720p rgb verzióban ez a teló lenne az álom, így meg csak a legjobb amit jelenleg ennyiért vehettem.
[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz zsirfecske #2087 üzenetére
Ok, nekem még nincs ilyen, úgyhogy erről nem tudok érdemben nyilatkozni. Amúgy is most éppen egy SonyEriccson W300i-t használok, na az után semmi nem lesz szőrös.
Viszont a másik része a kérdésnek, az szerintem fontosabb. Mármint a RAZR I vs RAZR M dolog, szerintem abban mondjatok valamit eventus fórumtársnak, nehogy lyukra fusson és költözhessen amerikába, hogy a telefonját használni tudja.
Szerk.:
link[ Szerkesztve ]
-
eventus
veterán
Koszonom Mindenki segitseget!
BlackBerry R.I.P. - Sony Xperia 1 V, Sony RX10 IV, Withings ScanWatch
-
MFalcon
tag
Valakinek véletlenül nincs tapasztalata biciklis telefontartó témakörben? Hasonlókat találtam, mint pl ez, de nem nagyon bíznék benne. Ha már valaki használt hasonlót, akár más telefonnal is, érdekelne a véleménye. Előre is köszi!
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
-
kelly416
veterán
válasz MFalcon #2091 üzenetére
Nézd meg a Premium Rush filmet, ott kaphatsz ötletet a kerékpáros telefonos dolgokra.
Egyéb tapasztalattal sajnos nem tudok segíteni, max. annyi, hogy én motoron belső zsebben tartom és fülesen keresztűl navigálok/kommunikálok. Nem bízom semmilyen tartóban annyira, mint a vízhatlan párnázott zsebben. -
drujan
csendes tag
Sziasztok!
Úgy néz ki én is a boldog tulajok táborát fogom erősíteni pár napon belül. Valakinek nincs véletlenül egy eladó atFoliX FX-Clear screen-protector for Motorola RAZR i fóliája Budapesten, vagy a környékén. Esetleg egy új rendelésbe is beszállnék.
köszi drujan
[ Szerkesztve ]
-
Schanyee
senior tag
válasz zsirfecske #2096 üzenetére
Kár, mert nem valami könnyű jó tokot találni, főleg nem free shippinggel Azt hittem az amazon az egy bolt és nem olyan mint az ebay.
-
Kopogy
csendes tag
Nem lakik valaki közületek Miskolc környékén? Ha lehetne megnéznék vásárlás előtt egy ilyen Motorolát.
-
MFalcon
tag
válasz kelly416 #2092 üzenetére
Köszönöm, majd belenézek a filmbe.
A legtöbb esetben nekem is elegendő ha zsebben hordom, de előfordulok ismeretlen helyeken, akár országúton, akár terepen, erdőben, ahol sokat ront a tekerés élményén, ha 50, 100 vagy akár 200 méterenként meg kell állnom hogy előbányásszam a telefont. A navigáció pedig nem működik terepen, meg nem is igen terhelném az aksit plusz navigációval egy hosszabb túrán.
Defy+ ---> Razr i ---> G2 ---> M4 Aqua ---> G3 ---> Honor8 ---> P20
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
- iPhone XS (gyönyörű állapot ) 64GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest