Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
-
Mobilarena
..:: Motorola Moto G ::..
Új hozzászólás Aktív témák
-
contaxg
veterán
válasz TaylorPro #6901 üzenetére
Aha, hát nekem állandóan megszólal a hangszóró recsegve-ropogva, mikor véletlenül rákattintok az Alzheimer-kóros kezemmel a progi ikonjára.
[ Szerkesztve ]
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
///Krisz\\\
senior tag
Tudnátok nekem segíteni abban, hogy hol találom azokat a beállítási lehetőségeket, hogy: Saját szám megjelenítése kimenő hívásnál, Hívástartás engedélyezése és a Hívásátirányítások?
Mert előző Androidokon megtaláltam a Hívás menüpont alatt, de 4.4 alatt nem találom."Ha pókerezés közben körülnézel az asztalnál, és nem tudod megmondani, ki a vesztes, akkor te vagy az." | BFBC2 & COHTOV: HKrisz
-
Lovi24
senior tag
válasz ///Krisz\\\ #6903 üzenetére
App drawer-phone/settings/call forward és additional settings
Nem fogok szellemi harcot vívni azzal, akinek nincs meg a megfelelő fegyverzete!
-
Baloo27
aktív tag
válasz ///Krisz\\\ #6905 üzenetére
hujujujjj
hívás gomb- jobb alul 3 pont-settings-legalul additional settings-caller id
[ Szerkesztve ]
-
atomanti19
aktív tag
válasz ///Krisz\\\ #6905 üzenetére
Kék telefon a kezdőképernyődön vagy a menüben. A settings fül pedig a három kis négyzet a jobb alsóban.
Sok ember azthiszi hogy az anyukája méhéből csúszott ki mint valami szépséges medúza, de a bajnokok tudják hogy az apjuk tökéből jöttek!
-
Fulmi
senior tag
Sziasztok!
Megvan a dual moto g 16-os telefonom, de valamiert nem latom az Android Device Manager-ben a telefonomat, azt mondja, nincs aktiv telefon. A Motorola honlapjan pedig nem talalja meg a Lost Device nevezetu ful alatt, valami problemaja van (Sorry, we were unable to locate your device. It could be powered off or have poor network coverage.) Mi lehet a gond? (mobilnet es wifi is tesztelve volt.)
Koszonom
FulmiUi: nem rootoltam, stock 442 van rajta.
-
contaxg
veterán
24 hours, one big Moto X sale. Stay tuned for details
A jó zenehallgatáshoz nem feltétlen kell minőség. Az egy intellektuális kaland, amit mindenki a saját szintjén élhet meg. A hifi egy eszköz ami ezt az élményt fokozza, de nem feltétlen szükséges hozzá.
-
TaylorPro
addikt
Üdv!
Nem nyugodtam és tovább kutakodtam. GPE romon működik a rádió root után!
Ezzel a programmal. Az XDA-n igazítottak útba. Meg is vettem. Öröm boldogság!
Pixel 9 Wintergreen 256
-
bigmafa
tag
Sziasztok,
hogy lehet iGo-t varázsolni a masinára, tudnátok segíteni? Köszönöm
-
-
bigmafa
tag
-
heidricha
őstag
válasz bigmafa #6917 üzenetére
Részlet:
o ''Wareztevékenység'', vagyis a szerzői és szomszédos jogok (vagy általában a hatályos magyar jogszabályok) által védett bárminemű szoftver/adat/hanganyag/filmanyag/stb. jogosulatlan
- használatának elősegítése (pl. regisztrációs szám, crack megosztása, linkelés ezeket tartalmazó weblapokra)
- használatára buzdítás,
- segítségkérés ezek beszerzésében, használatában;Bár engem spec a kérdés nem zavart, de ebből privát üzenet lesz előbb utóbb, nyilván ehhez sem akar az üzemeltető semmilyen segítséget nyújtani.
-
pete_21
addikt
válasz kelly416 #6857 üzenetére
Utólag jutott eszembe, hogy múltkor már egyből a hívás kezdeténél elment a kép. Szóval a proximity szenzor megy, csak valami az útjában volt. Az is lehet, hogy a fólián volt egy kicsi zsírréteg (miért is ne lehetne?), és az már sok volt a fóliával együtt.
Általában tényleg működik a proximity, szóval elég véletlenszerű hiba.
A kétszeri power gomb nyomásnál nincs jobb megoldás az élesztésre, ugye?Igen, már a GG1-nél is voltak tesztek, hogy pengével, kulcsokkal karcolják, de meg se kottyant neki. A por/homokszemeket viszont nem szeretik, azok tényleg könnyen meg tudják karcolni. És kár lenne egy ilyen szép nagy kijelzőért.
Egy membrane fólia csomag nem egy nagy összeg, ennyit szerintem simán megér, és ahogy írtam, elég nagy biztonságérzetet ad. -
kbalint
csendes tag
Udv Mindenkinek!
Beleptem en is a klubba egy dual simes valtozattal, Defy CM11 utan.
Gyari rom art -on, nem is akarok per pillanat mast, eddig minden remek.
Gyari toltoje 500mA -es, tolti vagy 4-5 orat, de igy meg jobb is.kbalint
-
contaxg
veterán
válasz TaylorPro #6925 üzenetére
Nekem nem indult el normálisan. A GUI betöltődött, de többre nem volt képes. De ha gondolod szívesen kipróbálom a Te általad vásároltat.
[ Szerkesztve ]
-
contaxg
veterán
-
őstag
Sziasztok,
böngészem egy ideje a topicot, de már teljesen összezavarodtam a garit, ügyintézést illetően.
Ha az Expansysról rendelem akkor 1 vagy két év garit kapok? Az ő oldalukon nincs egyértelmű válasz.
Érdemesebb-e a amazon.de-ről rendelni? (Gariztatást is figyelembe véve) -
pete_21
addikt
Akkor a boltnak viszed vissza, és ők továbbítják külföldre.
(#6935) dni: Úgy tudom, hogy az Expansys 1 év garit ad rá, de javítsatok ki ha tévedek.
Szerintem ha nem jársz rendszeresen külföldre, akkor érdemesebb az Expansystól megvenni, ha nem jelentősen drágább. Egyszerűbb az Expansyshoz eljuttatni, mint egyből Németországba. -
Vattavári
csendes tag
Végül megrendeltem az angol amazontól. Olcsóbb volt, mint az expansys vagy más magyar bolt. (59 vs 65) Az usa amazon garanciával pozitív tapasztalatom van. Remélem itt nem kerül rá sor vagy ha mégis akkor nem lesz gond vele. Valakinek van ezzel valami tapasztalata esetleg?
-
diegho
nagyúr
Egy kis közvélemény kutatást szeretnék tartani. Melyik a legjobb tok, vagy megoldás a teló zsebben hordására? Jelenleg egy alap tokom van, amiből ki kell húzni a telót, ezt használtam a lumia 520-hoz is, de gondolkodtam flip shell, grip shell, frame bumper-en is, nem tudom mi lenne a legjobb, esetleg van még más alternatíva is?
-
Gippo
senior tag
Sziasztok!
Érdeklődnék, hogy általánosságban milyen ez a telefon? Eddig csak az 1gb ram miatt aggódom. Nagy álmom volt mindig is a nexus 4, de ahogy jött az 5, felment az ára, így már nem éri meg, azonban láttam, hogy elég jó áron kapható ez a készülék. Nem akarok futtatni hiperszuper játékokat, egy stabil telefont akarok, ami mondjuk elbír egy folyamatosan futó dropboxot és ezt azt, nem adja meg magát kicsit rosszabbul optimalizált programoknál sem (van ilyen elég). Megtalálnám a társam a Moto G-ben?
Garancia ügyben miújság?
Most egy Sony Xperia Sola-m van egyébként, azon hezitálok, hogy eladjam-e nagyon nyomott áron gyorsan, vagy felvegyem videóra, ahogy darabokra töröm
-
Fulmi
senior tag
Hello!
Lenne par Android stock 442 beallitas amit nem talalok, es a segitsegeteket szeretnem kerni:
. Hogy lehetv eltuntetni a google search bar a home screenekrol felulrol?
. Hogy lehet mas funckiot is mogetenni a haziko jel hosszannyomasa utan feljovo reszbe, hogy ne csak a google now jojjon be?
. Hogyan lehet a fentrol ket ujjal lehuzhato kapcsolo menut konfiguralni, pl kepernyo forgatast hozzaadni?Koszonom
Fulmi[ Szerkesztve ]
-
mobilizmo
addikt
Ismerem ezt az érzést, nekem U-m volt. Karácsony előtt, egy évesen sikerült nem is nagyon nyomott áron eladni. A kollégámnak N5-je van (egyszerre vettük) persze az jobb, de a G is baromi jó. Az U-hoz úgy tudnám őket hasonlítani, hogy az egyik ahhoz képest a Proxima, a másik az Alfa Centaurin van. Bátran ajánlom.
Bonyolult problémákra mindig akad egyszerű, könnyen érthető, téves válasz.
-
-
ginola
addikt
válasz pete_21 #6936 üzenetére
EXPANSYS többnyire a UK Motorola csatornájából vásárol.
Garancia/Szavatosság: 12/24 hónap
Hol, hogyan érvényesíthető:
Hazai vagy nemzetközi márkaszervizben érvényesíthető. Ha a hazait nem kedveli, kényelmetlen, avagy nem fogadja be az esetét, akkor az EXPANSYS-t is kérheti, hogy intézze, juttassa el minősített márkaszervizbe, ez többnyire UK-ben történik. A kijuttatás akkor fizetős, ha amúgy a hazai márkaszerviz is kezelné az ügyet, de Önnek az nem szimpatikus valamilyen okból. Egyébként a garanciális esetek kezelése díjmentesen kérhető az EXPANSYS-tól. Értelemszerűen ha nincs adott gyártónak hazai márkaszervize, akkor is az EXPANSYS a felelős.
Hogy mi a garancia és a szavatosság között, hát.......
-
diegho
nagyúr
1 hét után írnék egy véleményt.
Több kínai telefon (nem az alja) és egy lumia 520 után jöttem rá, hogy nekem a tökéletes telefon valahol 130mm magasságnál van, ezért gondoltam, hogy bevállalok egy ilyent. A kijelzője nagyon konkrét, a betekintési szögek, a színek, mind szuper. A soc maga gyors, nem melegszik, a 4.4 nagyon szépen fut rajta. A kamera az 5mp ellenére elég szép képeket tud lőni, a 4.4nek köszönhetően a sorozatfelvétel nagyon szuper. A slow motion pedig igazán vagány. Az akksi nálam 3 napot bír. A tárhellyel nincs gondom, akinek több kell ott a 16gb-os. A hangszórója nagyon jól szól. Imádom a hátlapon a süllyesztet M jelet, maga a telefon fogása is igen szuper. Én egyelőre megtaláltam azt a telefont, amit kerestem.
-
Gippo
senior tag
Még egy kérdés (egyéb vélemény jöhet még ha van, reflektálva az előző hsz-emre):
Érdemes dual sim-est venni? Egyáltalán nem sok a felár érte, nem hiszem, hogy a közeljövőben kihasználnám, de... mégis jobb nem sokkal drágábbért (ha esetleg később eladom, előnyt élvezhet)
-
kbalint
csendes tag
Ez az uj bootscreen kicsit gagyira sikeredett: hoember, virag, madar...
Google Company helyett: Powered by Android -
Strike111
csendes tag
Szia
Kerdesem az lenne hogy mennyiert tudnal nekem behozni egy moto g (8 GB) mindennel egyutt??
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 5G Onyx Black, 1 Hetes, Karcmentes, Gyönyörű Állapotú, Független, 1 Év Garancia
- Samsung Galaxy S21 5G Phantom Gray, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Fekete, Garanciális
- Samsung Galaxy S21 FE 5G 128GB Olive, Karcmentes, Újszerű Állapotú, Független, Garanciális
- Samsung Galaxy A55 5G 128GB Awesome Ice Blue, Bontatlan, Új, 0 Perces, Független, Kék, 1 Év Garancia
- iPhone 16 Pro Max 256GB Független Hibátlan/2025.10.25.Apple gar./p3790
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest