- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- iOS alkalmazások
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Samsung Galaxy Fit 3 - keveset, de jól
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- iPhone topik
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
meg lehet valahogy mondani egyszerűen, hogy egy milestone-t melyik régióba gyártottak (ha már mondjuk új fw-t toltak rá)? úgy tűnik, hogy mégis ilyen telóm lesz, mert a nexus one csak a google oldaláról rendelhető függetlenül postai szállítással (legalábbis normális áron), úgyhogy letettem róla.
vagy van valami, amire vásárlásnál figyelni érdemes? -
törölt tag
nem, igazából nexus-ra pályáztam, de csak szerződéssel lehet itt is kapni, illetve a kugli oldaláról rendelhető, ami meg postán jön meg, de semmi infó a szállításról meg ilyenek, szóval nem szivesen rendelek meg úgy egy ilyen drága cucot, hogy esetleg nem ér ide mielőtt kijelentkeznék a hotelból.
ilyen zugboltokban meg kb 130ezer, annyit meg nem adok érte. főleg úgy nem, hogy amkor pénzt váltottam, akkor még jobb volt a forint, és így átszámolva csak olyan 85ezer a milestone.kíváncsi vagyok, hogy milyen amúgy eddig jónak tűnt egy próbálgatásnál.
-
törölt tag
a Milestone? én most 3900hkd-ért vettem meg, ami a középárfolyamon váltva nagyjából 98 ezer forint. mondjuk ez ázsiai változat (tehát vagy Hong Kong vagy Szingapúr a régiója). van ennél olcsóbb is (kb 5000huf differencia), de ez a bolt kicsit szimpatikusabb volt.
szerk: ja, ez a szürkeimport ára, amúgy a hivatalos Motorola garis az 117 ezer huf átszámolva.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Ja,hogy az
Ha a google oldalarol veszed, akkor olyan 105 ezer forint, 529usd, es csak ugy lehet megrendelni, ha vagy az USA-ban, UK-ben, Hong Kongban vagy Szingapurban vagy a rendeles ideejere. A vicc az, hogy szamlazasi es szallitasi cimnek meg lehet adni akar Magyarorszagot is...
Ha meg siman ilyen zugboltban akarnam megvenni, akkor kb. 130ezer forint lenne. -
golyóbis66
csendes tag
Mikor kapja meg a milestone az android 2.1-et ?
-
MTbc
senior tag
válasz golyóbis66 #465 üzenetére
Szerintem hamarosan Droid körül megy a huzavona ebből gondolom hogy ha droidra kiadják akkor milestone-ra is megcsinálják.
-
törölt tag
válasz golyóbis66 #465 üzenetére
úgy emlékszem, hogy márciusra ígérték nagyjából, de a 2.0.1 is késett...
-
törölt tag
másnak nincs baja az ébresztővel? nekem valamiért úgy működik, hogy ha reggel ébreszt, akkor kb 2 másodpercig szól, aztán magától snooze módba megy. ez kicsit idegesítő, nem lehet valahogy normálisra beállítani?
-
-
Ezt meg a G1-em is tudta egyebkent.
Az ebresztos bug is 2.0-n volt, a Solutor-fele 15-os build felrakasa ota az ilyen piti bugot kihaltak szerencsere. Maradt az MP3 es az alacsony akkunal elgyengulo vaku, de szerencsere ez utobbi nem okoz problemat.“All nothings are not equal.”
-
törölt tag
köszi, hát akkor nem tudom... most feltettem egy másik ébresztőt, megnézem az mennyire használható, aztán majd elválik. végülis általában felébredek simán ennyire is, csak fura, hogy ilyen hamar abbahagyja.
-
törölt tag
van még egy kérdésem: biztos rohadtul triviális, csak én nem jövök rá, de hogyan lehet olyat csinálni, hogy amikor írok egy új üzenetet, akkor a "to:" részre kattintva lehessen válogatni a címzettek közt, és ne nekem kelljen elkezdeni begépelni a nevet?
illetve hogy lehet egyszerre több embert kijelölni, ha nem egyesével szeretnék egy sms-t több embernek küldeni? egyáltalán akármilyen művelethez hogy lehet több kontaktot kijelölni? -
-
törölt tag
hát az elég gáz... ezt még a Meizum is tudta simán alapból a legősibb fw-vel is. nem is értem a dolgot igazán. de gondolom akkor nem is lehet 3rd party programmal megoldani, ha nem csináltak még ilyet.
az "elkezdem begépelni" módszerrel meg az a baj, hogy valamiért csak a latin betűkkel működik a dolog, nekem meg a telefonkönyv fele nem így van...
-
törölt tag
igen, igazából működik, de csak két betűtől kezd el keresni, illetve két írásjegytől, ami a kínaiak esetében azt jelenti, hogy gyakorlatilag beírtam a nevét már teljesen... kényelmes lenne, ha odakattintva megnyitná a kontaktokat, hogy lehessen beilleszteni címzetteket. meg persze az is jó lenne, ha a kínai neveket abc sorrendbe rakná a névjegyzékben, nem pedig a Z betű után ömlesztve... de ezt mondjuk nagyjából a régi E2-esemen és a meizn kívül az összes telefon így csinálja...
erdoke: ez az evaluating azt jelenti vajon, hogy már kész van, csak átnézik a kiadás előtt, vagy még most tervezik majd csak a fejlesztést? nekem asia-pacific van, oda kéne gyors update
-
válasz #16820480 #481 üzenetére
A többi régió/eszköz frissítési dátumából ítélve inkább azt jelenti az evaluation, hogy filóznak, hogy egyáltalán etessék-e a népet 2.1-es ígéretekkel, vagy inkább hanyagolják teljesen azokat a területeket.
Sokat dob a telefonon egyébként a francia eredetű 01.15-ös build, a custom nandroid backupot simán megéri megpróbálni.
“All nothings are not equal.”
-
törölt tag
mondjuk az az érdekes, hogy a 2.0.1 az kb erre a régióra jött ki először, akkor hogyhogy az újabb frissítésnél meg már elmaradnak...? mondjuk majd meglátjuk, de azért örülnék egy 2.1 frissítésnek, szépen néz ki, bár szerintem sok gyakorlati haszna nem lenne számomra, ha ezeket a dolgokat nem orvosolják...
-
törölt tag
flight mode-ban nem ébreszt a telefon?
eleinte ébresztett, aztán mivel a gyári alarm nem volt szimpi, felraktam az openalarmot, és azóta már nem teszi. hiába szedtem le a cuccot, nem ébreszt flight mode-ban... -
törölt tag
igen, a marketen volt ilyen a kommentek közt, hogy valamiért nem ébreszt az openalarm... viszont nekem most a rendes sem ébresztett valamiért. még a taskmanagerre gyanakszom, hogy valamiért folyton lelövi ezt a process-t, pedig leszedtem az auto-kill listáról...
másik érdekesség, hogy friss boot után egy rakás megnyitott programmal 95MB körül van a szabad ram, de 1-2 napon belül lemegy 60-ra, pedig a taskmanager szerint a rendszereszközökön kívül semmi nem fut.
[ Szerkesztve ]
-
Konflikt
addikt
sheratan es MTbc: lehet irtatok mar (most igy hirtelen nemtalaltam) nektek is megvan az MP3 bug? ha nincs akkor milyen romot hasznaltok pontosan?
[ Szerkesztve ]
Commodore Amiga 500 - es a kepzeleteinek tobbe semmi nem szab hatart! // VCIX-DCV&CMA
-
törölt tag
ötletesen "task manager" a neve, 1.1.0-s verzió, de most nézem a marketen, hogy már van 1.1.1 is, csak most nincs a közelben éppen wifi, hogy frissítsem.
Konflikt: gondolom nálam is megvan ez a bug, ha egyszer gyakorlatilag mindenkinél jelentkezik, de nem használok 3G-t egyáltalán, így nem igazán érint. sőt, egyelőre zenehallgatásra sem nagyon használom, mert elég fapados lejátszó van benne sajna.
néha kicsit visszasírom a meizut, olyan (alap) dolgok nincsenek az androidban, hogy félelmetes, pedig a potenciál meglenne a rendszerben... -
törölt tag
válasz Konflikt #491 üzenetére
ilyen apróságokra, amiket eddig is írtam a topicban, mint hiányosságokat. például, hogy ha új üzenet írásakor rányomok a címzett mezőre, akkor elkezdhetem begépelni a nevét, és kiegészíti a kontaktlistából, de nem lehet tallózva hozzáadni. ez azért zavaró (nekem), mert leglaább 2 karakter kell a keresés beindulásához, ez pedig egy ázsiainál sok esetben a teljes név egyben, illetve a nevekben szereplő karaktereket jellemzően fél órát kell keresgélni a szövegbevitelnél, mert nem a gyakran használtak közül kerülnek ki.
bosszantó az is, hogy nem tudok egyszerre több kontaktot kijelölni (például másolás, küldés, vagy címzettként hozzáadás céljából). nincs olyan funkció, hogy egy sms-t, vagy egy bármilyen lista elemét oldalra csúsztatás mozdulattal törölje, pedig ez nagyon kényelmes, helyette menü-törlés kell egyesével (kijelölés???). bár pont sms-re van ilyen progi, amivel lehet csoportosan törölni, de másra nem találtam még (igazából rendszerszinten kéne támogatni a dolgot).
a "phone" program nem jegyzi meg melyik fülön voltam utoljára, amikor használtam, hanem mindig a a tárcsázóra dob.
az is kicsit bosszantó, hogy nem lehet tudni egyértelműen, hogy most akkor kilépett egy programból, vagy sem. jó lenne, ha ehhez nem kéne mindig a task managert kutatni. oké, sok proginál van külön kilép opció, de ez jó lenne egységesen az egész rendszerben.
a zenelejátszó egy fapad, de az még egy dolog, viszont a kezelőfelület keveset tud, nem olyan jól használható, mint a meizun. azt már nem is mondom, hogy a hangminőség milyen. a videólejátszónál meg még erőteljesebb a különbség, főleg a formátumok kezelésében (igaz van egy fizetős progi, ami divx-et játszik, de nem tökéletesen, és csak 1-2 formátumot).
az sem tetszik annyira, hogy a menübe (programlista, amit azzal a szörke füllel varázsol az ember elő) megjelenik minden vacaknak az ikonja, ami "program" kategóriában van (tehát nem widget), még akkor is, ha csak egy funkciót ad hozzá egy már meglévő dologhoz, és semmi értelme kattintgatni).
ja, és plusz idegesítő dolog, hogy ha nem tud bejelentkezni a google fiókba, akkor nincs naptár. erre még kell valami megoldást keresni, mert oltári nagy kitolás (ennyi erővel a telefonkönyvet is meg az egész telefont letilthatnák...)dióhéjban ennyi, most nem jut több eszembe
-
tibi666
senior tag
mennyire karcolódik a telefon?
tok, vagy zokni, ilyesmi kapható hozzá?vagy felesleges? én pénzzel és kocsikulccsal hordom egy zsebben a telefont.
-
törölt tag
én sem vettem észre, hogy baj lenne a hangminőséggel... nem lehet, hogy a hálózattal van valami?
amúgy ez a naptár dolog eléggé bosszant, kicsit pofátlanság, hogy belépni sem tudok az alkalmazásba, ha nincs net, olyan blackberry vs. bis feeling. ráadásul nincs is igazából 3rd party program, ami kiváltsa. illetve van egy gtask nevű cucc, nem pont ugyanaz, de használható akár ilyesmire is.ja, amúgy lefelejtettem, hogy ami még a meizuban jó volt, az a fw update. mármint ha manuálisan csinálod, mert annyit kellett, hogy egy binárist bemásolni a memóriára a gyökérbe, majd újraindítani a telót, és a bootloadernél a frissítést választani. plusz ilyen rootolással sem kellett szarakozni, azt piszkált bele az ember, amit akart...
Új hozzászólás Aktív témák
- Bontatlan iPhone 16 Pro Max 256GB Natur Titan
- ÚJ ÉS HASZNÁLT GYÁRI APPLE IPHONE 15 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK ÉS FINEWOVEN TOK
- ÚJSZERŰ GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAGSAFE SZILIKONTOK SZILIKON TOK DENIM
- ÚJ, NEM HASZNÁLT, HIBÁTLAN GYÁRI APPLE IPHONE 16 PRO MAX MAGSAFE SZILIKONTOK FEKETE
- Samsung Galaxy S20 FE ( új állapot ) 128GB !
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest