Hirdetés
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Megjelent az iOS 26.1 és iPadOS 26.1
- iPhone topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Két iPhone Air akkumulátorát kínálja egy papírvékony Huawei
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ed Hocken
csendes tag
Én nem találtam. Annyit tudok segíteni, hogy leírom, én mit csináltam, így utólag nem bonyolult:
- Lehetőleg mindent lementeni valahová külső eszközre, amire szükség lehet még (kontaktok, sms, könyvjelzők, programok beállításai stb-stb.)
- Rootolni kell a telót, ha még nincs: z4root innen - http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=833953
Jöhetnek a szükséges szoftverek:
- feltettem a CWM4-et (mivel nem jó az USB-m, ezért a 3.x nem jöhetett szóba nálam, mert akkor utána még RSD Lite is kell, az meg csak kábelen megy), de egyébként is javaslom a 4.x-et, mert így még egyszerűbb a dolog
Én innen szedtem le: [link]
- leszedtem az all-in-one.zip-et a CM7 blogból ([link]), és ment az SD kártya főkönyvtárába
- Elindítottam a CWM-et (Milestone 2 Bootstrapper), aztán Bootstrap Recovery, majd ha Success akkor Reboot Recovery
- ott csináltam egy backupot (Ez KI NE MARADJON!
), Backup and Restore/Backup- most jön az install zip from sdcard, itt kiválasztani a CM7-0828-nightly-build-all_in_1.zip-et, majd YES-el jóváhagyni
- dolgozik pár percet, majd jönnek a wipe-ok (ezek MINDEN beállítást törölnek a telórol, leveleket, kontaktokat, sms stb, ezért kell backupolni, az SD kártyához viszont nem nyúlt nálam):
- wipe cache partition
- wipe data/factory reset
- Advanced/wipe Dalvik cache
- Advanced/Wipe Battery StatsEzeket a lépéseket 2x egymás után meg kell csinálni, különben nem indul el az új rom (nálam is ez volt). Kb 3-4 perc alatt el kell indulnia, ha mégsem, battery ki
- nálam a CWM 4.x-el itt már csak újra kellett indítani (Reboot system now) és -. másodjára - ment is
Ha nem indul el, akkor bekapcs után a kék lednél a hangerő le gombbal be lehet lépni a recoverybe ismét, és wipe újra. ha ez sem segít, ezen az oldalom magyarul van néhány tipp: [link]
Nekem ennyi volt, nem bántam meg, szinte új telefon érzésem van

Új hozzászólás Aktív témák
- Impozáns lesz a következő Intel CPU generáció csúcsmodellje - is
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Arc Raiders
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Kockázatmentesen a helyesebb testtartásért
- Akciófigyelő: Egész hónapos Black Friday a mi.com-on
- Rendkívül ütőképesnek tűnik az újragondolt Apple tv
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Ne várj sokat a vásárlással: drágulás a láthatáron
- További aktív témák...
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB black titanium fekete titán független Apple 1 év garancia
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- Apple iPhone 15 Pro Max 256 GB Natural Titanium 1 év Garancia Beszámítás Házhozszállítás
- Iphone 13 PRO MAX 128GB GOLD 91% Akku! CSODASZÉP, DOBOZBAN MINT AZ ÚJ!
- Iphone SE 2022 64gb Új akku
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3288
- Telefon felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- Google Pixel 10 Pro XL Moonstone Super Actua 120 Hz, Pro kamera 5 zoom 256 GB Használt,Gari
- Hisense 43A6BG 108 cm / 43" 4K UHD Smart TV 6 hó garancia Házhozszállítás
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Space Black -1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3590, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
), Backup and Restore/Backup