- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iPhone topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Képeken a Samsung Galaxy A26
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Marty8
tag
Sziasztok!
Azt tapasztalom, hogy egyszerűen a legtöbb alkalommal nem találja meg a készülék a GPS jelet.
Se Waze, se Here, semmi. Csak vergődik.
Nem tudja valaki h mitől lehet? Esetleg valami gyógymód?
Előre is Köszönöm!M a t y a s
-
redface
tag
Sziasztok! Szerintetek mi megkapjuk a windows 10 frissítést? Mert a vodafone letesztelte,de az 535 nics köszte! Pedig jó lenne!
-
SQX_Barto
addikt
Sziasztok, van egy 535-om, amin eltorott az egyik SIM erzekelo pocok. Alapban voltak mar bajai es gondolkozom egy 535 Dual-on (640 Dual is lehet egy alternativa)
A dual jobban szivja az aksit? (es van-e kulonbseg, ha ket vagy egy kartyaval hasznalom?)
Fentvan a mostanin a W10 preview es az is alapbol jobban szivja erzesre az aksit.If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
SQX_Barto
addikt
válasz Zolly444 #2958 üzenetére
Koszi a gyors valaszt, azert a "szerintem"-nel megalapozottabb velemenyt szeretnek a Dual SIM-es kerdesre
Kulsore jobban tetszik a mostani netes kepek alapjan, de majd megnezem a 640-et is kozelebbrol.Egyebkent a 640-nek nem kellett volna mar 10-zel jonnie?
[ Szerkesztve ]
If I were God, just for a day I would be guilty of letting the whole world slip away | Battlenet: bARTO#2309 | Steam: sqxbarto https://www.pathofexile.com/account/view-profile/bAR7O/characters
-
marci30
tag
Sziasztok! programok lementésére van lehetőség erről a telefonról?
Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
JamesFinn
senior tag
-
marci30
tag
válasz JamesFinn #2965 üzenetére
Úgy néz ki sikerült, úgyhogy minden ok. Nálam a telefonom 1 töltéssel, kevés használattal, elég sokáig bírja win10 mob alatt! Nem e tudom hogy erősebb aksit ezekhez külön nem lehet rendelni? 4500mahst? pl?
[ Szerkesztve ]
-
mefistofeles
addikt
Olvasom többen felpakolták már a win10-et. Mik az álltalános tapasztalatok, stabilitás, net, wifi stb. terén?
Egyeseknek mindenük megvan. Öregek, csúnyák szegények és betegek. Másoknak semmi sem jut......
-
redface
tag
Sziasztok! Az lenne a kérdésem, játékokat hogy lehet telepíteni,az áruházon kívűl?
-
JamesFinn
senior tag
válasz redface #2969 üzenetére
Csak a marketből tudsz telepíteni appot. Régen volt arra lehetőség, hogy letöltötted az appot a gépre, majd sdre másolva lehetett telepíteni a telefonra. De ugyanúgy ellenőrzte a market (sőt, csak ott láttad, a megfelelő menüpont alatt) hogy érvényes e az app, és csak így lehetett telepíteni. Illetve ha fejlesztői jogosultságod van. Szerencsére wp-re nincs warez.
[ Szerkesztve ]
-
Zolly444
aktív tag
válasz marci30 #2967 üzenetére
Ha lehetne se lenne egészséges a telónak. Külső aksit tudsz venni hozzá pár ezer ft-ból.
mefistofeles:
Aránylag stabil, néha vannak érdekes pillanatai, teljesen használható mindennel, az edge viszont meghal lassú mobilnettel. Az új kamera appal minden kép zajos(abb) (főleg ilyen időjárás mellett). Nem ms appoknál a navigációs sáv eltakarja a tartalmat, ha el van tüntetve is. Egyébként mindennapi használatra is oké. (De ha létfontosságú dolgok vannak az eszközön akkor ne telepítsd fel, bár nekem nem tűnt el semmi, volt rá példa.) -
marci30
tag
Oks! Persze nekem nem ez az 1 telefonom van, meg. Nekem még van egy Samsung galaxy advance s-m is androidos, azt szoktam nyúzni androidos játékokkal. A kamera az 535ön, tényleg érdekes, tegnap fotóztam vele a hóesést, hát nem valami jól fotóztam le, nem úgy ahogy én láttam., Telefonban egy minimális uefis bios van, "megnéztem egy progival" secureboot enabledre van állítva, ami ugye más op rendszerek futtatását nem engedélyezi, csak windows féléket. Eddig márió szerű meg pinbal, és dungeon hunterrel játszottam rajta, ami full 3d és akadás mentesen ment, külső aksim van, de az 5V 1amperrel tölt, az nem gond? Ha jól láttam van lg tv remote control távirányító app is, ami a tvmhez okés. meg az otp windows app se rossz. Témát keresgéltem, de csak egy androidos appot találtam, de azt meg hagyjuk.
-
F22Raptor
csendes tag
Sziasztok én is felraktam a Windows 10 Mobilt miután befejezte a frissítést csináltam egy telefon alaphelyzetbe állítást a biztonsági mentés nem lett visszaállítva és azt vettem észre,hogy a névjegynél a hardver verziószáma megváltozott már nem 3.0.0.0 hanem 1.0.0.0 ez hogy lehet?
-
marci30
tag
válasz F22Raptor #2974 üzenetére
Hali! Nekem is 3.0.0.0 ás ra változott, Jó kérdés, nem tudom hogy miért. Lehet hogy csak szoftveresen van 3.0.0.0.Ként azonosítva. Szerintem sokat nem változtat a dolgokon. Nem csak nálad van ez. .
[ Szerkesztve ]
-
MrChef
aktív tag
Nektek melyik böngésző vált be? Úgy látom, hogy egyik sem tökéletes. Kilép, lefagy, nem tud visszalépni, nem működik...
Az, hogy nincs youtube progi, hanem pótmegoldások, megszoktam. Nincs rendes videónéző, ami feliratot kezelne kilépés nélkül. A Térkép jó, de sz@rik a Google maps mentéseimre. -
Zolly444
aktív tag
Én személy szerint az IEt használom és semmi bajom vele. Youtube-ot is böngészőből nézem javarészt, ha háttérben akarok zenét akkor használom a metrotubeot. Moli Player úgy tudom hogy kezeli a feliratokat is rendesen és próbaverziója is van. A google cuccaidról meg javarészt lemondhatsz sajnos.
Remélem segítettem. -
marci30
tag
Találtam egy lehetséges megoldást, ami másképpen telepíti az android appokat. Szerinte okés 535re is. Én nekem nem lesz időm a hétvégén ezzel foglalkozni. De aki ráér, nézze meg a videót, és ki próbálhatná, köszönöm!
-
bepken
veterán
válasz marci30 #2978 üzenetére
látom, Te ezt tényleg hobbiként űzöd lassan
megerősítő cikket hirtelen nem találok, de hidd el, ha mondom, a projectet egyszerűen leállították. egyszerűen nem érhető már el ez a feature a jelenlegi buildekben (tehát, ha csak nem egy közel fél éves buildet használsz, akkor nálad se)
ha csak ezt az XDA topicot megnézed, láthatod, hogy fokozatosan kihalt a téma...egyébként ahogy emlékszem, az L535 nem is volt a támogatott készülékek között.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
miqlas
őstag
Sziasztok!
A képernyõ érzéketlensége megoldódott már az 535-ön vagy erre nincs gyógyír?
42
-
Becksman
őstag
Az egysime változatok között is sok a kijelzőhiba?
Xperia SPm eladom és egy ujszerü telekomos variánst néztem ki.Samsung A54 5G 8+256GB
-
marci30
tag
Sziasztok! Nekem tegnap jött egy windows 10 frissítés, nem e tudom hogy nálatok is e?
Pontosabban windows 10 10586.36. A kamera mintha javult volna, és néhány hibán javítottak.Az Úgy kezdődött, hogy a 3d-s nyomtatóval nyomtattam egy 3d-s nyomtatót...
-
Becksman
őstag
Akitöl venni akarom irta hogy hátul az akkun 2015.06. Dátum van. Az újabb kiadásokban javitva van a kijelzö hiba??
Samsung A54 5G 8+256GB
-
ThePatriot
csendes tag
Sziasztok!
Megfigyeltem, hogy a képernyő akkor "őrül meg" és ugrál össze-vissza, ha a display túl zsíros, ujjlenyomatos. Valahogy mintha hibásan érzékelné, vagy nem tudom mi a baja... A megoldásom ilyenkorra a képernyő tisztítása, ami általában beválik.Többen írták itt anno, hogy fóliával sikerült kiküszöbölni az efféle hibákat. Szerintetek érdemes beszerezni egy screen-shield féle fóliát? A cél egyértelműen az lenne, hogy megszűnjenek az ujjlenyomat és kosz okozta érintő problémák.
Illetve még annyit kérdeznek, hogy mennyit érdemes rászánni egy ilyen fóliára? E-bay-en láttam 1-2 centér, de az valahogy nekem nagyon gyanús
Köszönöm előre is!
-
bagoly71.
tag
válasz ThePatriot #2991 üzenetére
"Üvegfóliát" neki (tempered glass)
Annyira nem vészes árban! Egy kis választék : ebay
-
Zolly444
aktív tag
válasz ThePatriot #2991 üzenetére
Tessék bevinni szervizbe. Ingyen kijelzőcsere.
-
csirad82
csendes újonc
Hát ez nem semmi!.Van aki azt irja hardvare-es gond,mások meg hogy kijelzö csere.na most akkor mi van????végül is mi nyujt megoldást?
-
Becksman
őstag
Ez sokaknak segített nem?
http://mobilarena.hu/hir/fellelegezhetnek_a_lumia_535_tulajdonosok.html
A ram windows 10-nél is bőven elég?
[ Szerkesztve ]
Samsung A54 5G 8+256GB
-
skroy
senior tag
Akkor nekem mákom volt a független DS 535-tel. Soha semmi gondom nem volt az érintővel. Tökéletesen üzemel.
Apropó, napokon belül eladóvá válik. -
Zolly444
aktív tag
A kijelzőtéma röviden: Sz@r -> Garancia.
Új hozzászólás Aktív témák
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Call of Duty: Black Ops 6
- Újít a Visa, később is ráér majd fizetni a termékekért
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Apple iPhone 13 Pro Max - őnagysága
- Projektor topic
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest