- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- iPhone topik
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- November 19-én elindul Kínából a Vivo X200 és X200 Pro
- Exynos 2500-zal szerelt Galaxy S25+ tesztelt Geekbenchen
- Egy héten belül bemutatkozik a Nubia Z70 Ultra
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zolly444
aktív tag
válasz samu2062 #2845 üzenetére
Vagy Metrotube. Én azt használom. Zene megy lezért kijelző mellett vagy akár kilépek belőle és bármit csinálok, nem áll meg. A funfact pedig az hogy a hivatalos droid alkalmazás sem tudja a háttérben való lejátszást. Mégcsak lezárt kijelző mellett sem megy. Szóval ez WP only
-
Tyrel
őstag
Sziasztok!
Édesanyámnak van egy 535-je, és alapvetően nincs vele gond (pedig sokat nyomkodja), csak épp telefonálni k...va kellemetlen vele, merthogy amikor a füléhez emeli az ember olyankor a kijelzőnek esze ágában sincs kikapcsolni.
Ez normális??
Ahogy telefonál, mozog, folyamatosan random gombokat nyom meg a fülével vagy a rosseb tudja mivel a kijelzőn.
Ez gyárilag, by design ennyire félelmetesen gagyi lenne vagy van rá valami megoldás?
Azért egy telefon amivel gyakorlatilag nem lehet telefonálni, az úgy elég erős...[ Szerkesztve ]
Turenkarn
-
Marty8
tag
Sziasztok! Tudja valaki mikor érkezik nekünk 535-re a hivatalos 10? Előre is köszi! M
M a t y a s
-
Tyrel
őstag
válasz hroberto #2858 üzenetére
Igen, van, de elvileg az a része ki van vágva... Ettől függetlenül lehet megpróbálom majd leszedni, hátha...
Ez mondjuk anyám telefonja, nekem 925 van, érdekes módon arra tudtak olyan közelségérzékelőt szerelni amit egyáltalán nem zavar semmilyen fólia... Vicc ha tényleg ez a baja...
Turenkarn
-
F22Raptor
csendes tag
Idén már biztos, hogy nem lesz Windows 10 Mobile frissítés a régebbi telefon tulajoknak. Szerintem majd Februárban kapjuk meg mert addig még
csiszolgatnak rajta mert sok a baj vele legalábbis a L950 fórumon sokan panaszkodnak. Amúgy a Winmagazin írta, hogy nem lesz idén frissítés. -
dredbiro
senior tag
Sziasztok!
Vissza szeretnék térni win 10-ről 8.1re, ehhez ki kell vennem a memória kártyát a telefonból vagy nem fogja piszkálni a személyes dolgaimat rajta?Good hunting,STALKER !
-
törölt tag
A héten kaptam egy aluminium tokot a telefonhoz. Nagyon jól mutat vele a készülék. [link]
[ Szerkesztve ]
-
gthomma
senior tag
válasz #38464487 #2863 üzenetére
Szerintem a WP vonalnak lassan annyi Pedig a WP8.1 jól indult. Ma már sajnálom hogy váltottam.
Nagy bukta a Win10 desktop vonalon is, csak a héten, 4 gépre tettem Win7 Enterprise -t, eddig "próbálták"
megszokni a Win10-et, aztán hozták a gépet hogy olyan win7-et tegyek vissza ami soha nem frissül Win10-re.Csak azok érinthetik meg a szívedet és bánthatnak meg, akik jelentenek neked valamit. Következésképp sérthetetlen, aki nem törődik senkivel. Akár egy halott.
-
törölt tag
Nem vág.
gthomma Gépen szerintem jó lett ,nekem tetszik a 10.
Telón az bukás lesz szerintem is. Alkalmazásokat továbbra se fognak csinálni többet rá mert windows 10.
Ösztönözni kéne a fejlesztőket valamivel. Mert ez így nagyon 0.
Az android meg halál van egy Lenovo tabletem fél éve vettem már lassú mint a dög . Valamiék nap lett újra rakva azse segít rajta. Az alkalmazások egyre több hadvert igényelnek.
[ Szerkesztve ]
-
L7wy
őstag
meg tudja nekem valaki erősíteni azt a bugot a legújabb 10esen, hogy kamerában ha egyszer átállítom a makrot akkor nem lehet autora tenni?
[ Szerkesztve ]
Windows 10 x64 ----- Qihoo 360 TS
-
BenJoe80
senior tag
A zene kategórizálás a priblémád? Szerintem sokkal nagyobb baj (alap lenne), hogy a kapcsolatok adatait úgy alakíthasd, ahogy akarod (ne a szoftver mondja meg, hogy mit csinálj), meg hogy egyforma dolgokat mutasson a WPn, PCn és az Outkookban. Továbbá, ne legyenek ilyen gyerekes szarságok, hogy nem enged törölni bizonyos kapcsolatokat, bejegyzéseket...
Megisznak egy deci pálinkát. Miért? "Olyan savam vót, meg köllet innom egy deci pálinkát, aszittem megbolondulok." Aztán megisznak négy liter bort. Miért? "Há' semmi savam nem volt má'!"
-
30z.Samu
félisten
Sziasztok!
Azt szeretném kérdezni, hogy sikerült-e megoldani a Microsoft-nak a kijelző érzékenységét? Mert láttam és olvastam a teszten, hogy ez hagy némi kívánni valót maga után. Egyébként tetszene a telefon.
Sic Parvis Magna
-
Adam8199
tag
Üdv.
Olyan kérdésem lenne hogy van egy Microsoft Lumia 535 telefonom amire feltettem a windows 10 insider preview-t.Használtam egy darabig de már szeretnék visszatérni a jólbevált 8.1-re.Kérdésem azt lenne hogyan tudom visszatenni a telefonra a 8.1-et?
Válaszokat előre is köszönöm.Audi A4 B5
-
csirad82
csendes újonc
Valaki megtudná mondani hol lehet a javito csomagot letölteni?ma vettem kéz alol egy 535-t és az a problémám vele hogy össze-vissza reagál a kijelzöje.esetleg valaki valami megoldást tudna rá ajánlani?a segitséget nagyon megköszönném!!!!
-
-
csirad82
csendes újonc
-
bagoly71.
tag
Az a "javító csomag", nem a menet közben megjelent frissítések szerves része ?
-
törölt tag
A Microsoft Gyári flip tokot nem lehet 5000 ft-ol olcsóban valahol beszerezni ? Egy kicsit sok az ára én szerintem.
[ Szerkesztve ]
-
bepken
veterán
válasz csirad82 #2890 üzenetére
ez nem szoftveres probléma. még valamikor tavaly év elején volt egy javítás (de az is lehet, hogy még decemberben), de ez sajnos nem volt megoldás.
azért ajánljuk Neked is a kijelző cserét, mert kb mindenkinél ugyanez a probléma jelentkezett/jelentkezik, ami pedig csak így oldható meg
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
kispe82
tag
Letöltöttem email-ből egy csatolt fájlt.Azt hol tudom megtalálni?
-
Kokkantas
senior tag
Sziasztok!
A hibásan működő érintőpanel garanciális cseréje után három hónappal, letisztitva sem akar érzékelni. Másnál is előfordult ez a hiba vagy egyedi eset?
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Amazon Kindle
- Tudományos Pandémia Klub
- Apple asztali gépek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- Gaming notebook topik
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Házimozi belépő szinten
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
- iPhone XS Max 64GB Független Újszerű/1 hónap gar./Akku 79%/p3819
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest