- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Az első jel a Galaxy XCover 8 létezéséről
- Poco X6 Pro - ötös alá
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Üdv!
(A most kapható példányok kijelzőivel is akad érzékelési probléma, vagy az első szériákra volt csak jellemző?)
Jó, tudom, vissza kellene olvasni, szóval nemrég Vodánál vásárolt készüléknél jelen van...
Ez csak egy-egy darabnál létező hiba, vagy gyakorlatilag az összesnél megtalálható?[ Szerkesztve ]
-
ZTE_luky
aktív tag
Igen köszönöm ott volt megtaláltam!
Igen, szép magyar szó Pont ezért akartam előző telóm androidos volt, mindent a kártyára tett, átraktam most a WP-ba és az androidos alkalmazásaim megszűntek létezni szóval most ebben is mindent rárakok belsőbe, csak az adataim mennek külsőre. Hát a játékokhoz. Elég szépen viszi őket. A kibírhatatlan felbontás ellenére is
-
papesz5
tag
Megint xarakodik a telefon kijelzője,fura dolgokat csinál.Görgetésnél nem ott áll meg a weblap pl. ahol szeretném,hanem vagy tovább ugrik random,Vagy épp nagyít,kicsinyít.Pontatlan íráskor a billentyűzet,össze-vissza a kívánt gomb melletti karakter jelenik meg. Viszont elkevertem minden papírját.Így fizetős lesz a javítás,vagy az IMEI szám alapján van garancia?Mitévő legyek?
Bazinga!!
-
törölt tag
válasz papesz5 #2605 üzenetére
Lehet hogy hülyeség de próbáld meg, hogy clin ablaktisztítót vagy más hasonló jó tisztítószeres papírtörlővel áttörlöd párszor. Nekem a zsír új cserélt érintő nem működött míg le nem takarítottam, de olyan szinten hogy sehogy!!! (Hogy sikerült tesztelniük a Nokia Care-ben?)
Ilyen sz@r érintőt még nem láttam egyébként, szoftveresen és meg piszok feltapadásban is valami borzalom.
Szoftveresen hibára azt értem hogy fektetett helyzetben ha hozzáér a tenyerem egy része azt érintésnek veszi vagy téves érintésnek, na most ezt máshol meg tudják oldani mivel nem pontot érintesz hanem nagyobb felületet.
Piszok feltapadás, ha egy apró dolog is van valahol amit hirtelen nem tudok letörölni utána félreérzékel.Vicc...
-
susrev
újonc
Sziasztok!
A hétvégén vettem egy ilyen készüléket függetlenül, és mivel Androidos Samsungról váltottam, lenne egy-két buta kérdésem:
Pl. az mennyire normális, hogy töltés közben a telefon bekapcsol, avagy újraindul mindig, ha ki akarom kapcsolni töltés közben?
Köszi!
-
szitamas
csendes tag
Sziasztok!
Media Markt-ban Domino csomagban van ilyen telefon és azt írják Dual SIM-es.Van valakinek ilyen dominós telefonja?
-
bepken
veterán
válasz dredbiro #2617 üzenetére
szerintem arra értette, hogy nagylelkű a független telefon egy szolgáltatónál
mellesleg néha előfordul egy simes készüléknél is, pl. Motorola Defy/Defy+
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
-
inspiroyhome
senior tag
Eltelt egy hónap, vegyesek az érzéseim. Néha iszonyat bosszantó, hogy elkezdek felvenni egy videót, és semmi nem történik. Se telefonra, se SD kártyára beállított mentéssel. Ilyenkor újra kell indítani a telefont..
Ezt leszámítva elég jó, az akksija szerintem kiemelkedő. 38 ezret megért-e, hát nem tudom, 30e talán reálisabb.
-
DaWe94
senior tag
válasz inspiroyhome #2621 üzenetére
bármennyire szerettem, én is kezdek elpártolni a wp-től... nem rossz ez, nem rossz de még nem kiforrott...vagy hogy is mondjam..egy darabig még tűri az ember, hogy nincs ez-az, de bármennyire próbáltam bemagyarázni magamnak h elég nekem a wp és az alkalmazástára, rá kellett jönnöm hogy ez nem így van... a MS is szrik bele még mindig a win10m-be ahogy látom, hát nemtudom mennyire lesz ez sikeres a jövőben.. na mindegy.. érik már nagyon a váltás egy Xiaomi modellre... aztán ha változnak a dolgok még lehet visszatérek egyszer.. ennek ellenére csak ajánlani tudom a WP-t, annak akinek tetszik, és nem használ rettenet sok alkamazást és nem játszik
-
papesz5
tag
Nem értem azt az egészet.Feltettem a Win 10-et.A telefon látja a képek mappában a képeket,de a számítógép nem.Hogy nem szeretem ezt az új Wim-10-et.Ha el akarok menteni a netről egy képet,az sem egyszerű.Nem elmentené a képek közé,dehogy minden képnél keresd meg hová.Vicc.
[ Szerkesztve ]
Bazinga!!
-
inspiroyhome
senior tag
válasz papesz5 #2623 üzenetére
Ugye azt elolvastad hogy kb 20-szor figyelmeztetnek arról, hogy bugos a rendszer, mindennapi használatra nem ajánlott?
DaWe94: Az a baj hogy perpill egyik oprendszer sem jó számomra... iOS-t futtató eszközök enyhén túlárazottak, androidot ellenségemnek se, wp-ből pedig elég sok olyan funkció hiányzik, ami máshol jelen van.
(Tehát ami androidos bugos, vagy félig meddig működik, az WP-n egyáltalán nincs..)Erről mindig az jut eszembe, hogy mikor sony-m volt, és szidtam az androidot, akkor ááh nem az android szar, hanem a sony!!!!!! amikor samsungom volt, akkor se az android volt szar, hanem a samsung!!!! egy ismerősömnek motorolája volt, és ki nem találod mit mondtak neki.. nem az android szar, hanem a motorola!!!
[ Szerkesztve ]
-
papesz5
tag
-
papesz5
tag
-
hippo0315
senior tag
Azt szeretnem megtudni, hogy a pénztárca és a podcast alkalmazások miként tüntethetők el.
-
DaWe94
senior tag
válasz inspiroyhome #2624 üzenetére
Kicsit én is így érzem már magam. Kap még egy esélyt az android most, de ha ez sem vállik be akkor.... nemtudom mit csinálok
-
dredbiro
senior tag
nálam néha csinál olyat a messenger, hogy ha felnyitom a kisegítő sávot és tovább lépnék benne, akkor a kijelző fele fekete marad ahol az előzőleg nyitot menü volt és úgy is marad, ameddig ujra nem inditom a messenger-t, másnál is csinál ilyet?
Good hunting,STALKER !
-
snooze
veterán
sziasztok!
sd kártyárol hogyan lehet berakni csengöhangnak zenét?
azt vágom,hogy csak 30 másodperces zene lehet..le is töltöttem a ringtone makert..az honnan szedi a szerkeszteni kivánt zenét?a memokarin lévöt kellene megvágnom,mivel azon vannak az eredetik,de azokat ez a progi nem látja..mi a megoldás?köszi.GO Gunners!!!
-
pahynor
csendes tag
Sziasztok! A mobilarénán írják erről a telefonról, hogy a képernyő érintő része akadozva érzékel. Ez mennyire igaz, tényleg így van?
-
papesz5
tag
Csodás,nem engedi visszatenni a 8.1-et.Olvasási hibára hivatkozik.Azt hiszem,megy a francba a windows a telefonnal egyetemben.Eddig sem volt a szívem csücske ez a telefon.Lefagyott rengeteget 8.1-el is.A 10 meg katasztrófa.Tudom nem végleges,de csak fekete kijelző,semmi reakció? Zabálja az akksit,napi két töltés?Mi ez?
[ Szerkesztve ]
Bazinga!!
-
-
bepken
veterán
válasz papesz5 #2645 üzenetére
a Win10 még a tapasztalt WP használóknak sem igazán ajánlott, nem hogy a rendszert épphogy megismerők számára...viszonylag alaposan utána kell olvasni dolgoknak előtte, hogy ne kerüljön az ember ilyen helyzetbe.
a problémádra visszatérve: egy képernyőképet vagy pontos hibaüzenetet kérlek, máskülönben nem nagyon tudunk érdemben segíteni.
╔═══════ "Csak egy visszatérés létezik és az nem a királyé...hanem a JEDIÉ!" ═════╗ ╚════════════════ Xiaomi Mi A1 ═════ Huawei Nova 5T ═════════════╝
Új hozzászólás Aktív témák
- Az USA is versenyellenesség miatt készül vizsgálni a Microsoft felhőjét
- Autós topik
- Azonnali játékos kérdések órája
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Vezetékes FEJhallgatók
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Vodafone-ra áttért Digi Mobilosok
- BestBuy topik
- Fegyver topic
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S23 Ultra 12/512GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!
- S24 Ultra 512GB (Sárga)
- iPhone XR 128GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3821
- iPhone 11 64GB Független Használt/1-3 hónap gar./Akku 100%/p3820
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest