- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
A texasi
aktív tag
esgabee
Egyetértek Veled;
arról nem is beszélve, ha még azt is figyelembe vesszük,
hogy milyen jó áron juthatunk hozzá ehhez az okostelefonhoz![ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Azért ne essünk túlzásba. A két utolsó telefonomhoz - N5 és Lenovo P70 - képest, ahol minden azonnal történt, itt nem egyszer kell várnom egy-egy alkalmazás elindulására. Ettől függetlenül jó telefon, pláne az ár/érték aránya, de ne legyünk már ennyire elfogultak.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
rjg
őstag
Nem tragikus, de nem is csúcs, hanem középkategóriás ilyen szempontból. A Te 0,2 mp-ed is inkább az alkalmazás indulása lehet, de utána még be is kell tölteni a tartalmat. Lásd egy e-book olvasó, Notes alkalmazás, pl. Keep, Evernote, vagy egy mail kliens. Ettől még valóban jó a multitasking, nem élhetetlen a készülék, sőt, de ha valaki vált, akkor legyen tisztába azzal, mit várhat, pláne ha erősebb telefont cserél le.
[ Szerkesztve ]
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
Susana
tag
2ms azaz 2másodperc akart lenni!! Ez alatt teljesen betölti. és azt még hozzá tenném hogy sok esetben csak azért ennyi mert internetes tartalom miatt le kell töltenie adatmennyiséget. Valóban középkategóriás az ára miatt! de azért jóval több ennél! A p70 sem mérvadó mivel csak Hdfelbontás persze azzal a rendszerrel nyilván jobb és gyorsabb! Akkor G3 se felső kategóriás volt mikor kiadták akadó rendszerrel? bocsánat nem kötekedni akarok!
pl én honor 7 akartam venni 120e körül mozog de mikor megláttam a kamerát... kicsit többet vártam egy csúcs készüléktől. helyette vettem 2 ilyet
[ Szerkesztve ]
-
slezsi
csendes tag
Sziasztok! Valaki próbálta már távirányítós fülessel? Működik hangerő vagy szám léptetés vele?
-
Susana
tag
Az a baj hogy sokan nem objektiven értékelnek! Aki ide benéz a fórumba azt látja hogy 'szar a kamera' és lép is tovább. Az összehasonlitási alapul pedig egy 100-150ft telefont vesznek alapul. Ugy hogy 2x 3x drágább de csak 1,5x jobb. Én se vagyok elfogult de a mindennapokban használható kamerát kap a felhasználó. Aki többet akar annak g4 s6 stb..
-
darthdenes
tag
Kameráról.
Igyekeztem mindig olyan telókat választani, ami jó fotó képességű. Sony Ericsson k750i, Se 800i (jaj de szerettem), Se 901, majd a droidos világból Lg 2x és Lg G2 emelném ki. Viszont idén nyáron szörnyű pofont kaptam a sorstól. Balatonon nyaraltunk. Én vígan dúroktattam a G2vel és megelégedéssel nyugtázták a jelenlévők, hogy hüm,,,,,,de szépek a képek a telón visszanézve. Egyik cimbi 20-30e körüli kompakt Canont hozott és ő is fotózott vígan. Azon visszanézve már harmatosabb volt az eredmény. Majd pár héttel később a Pana plazmámon néztük át a nyaralás képeit. Akkor már nem mosolyogtam annyira. A Canon képeit egyöntetűen jobbnak ítéltük.
A telók elvéreznek egy ilyen jellegű összehasonlításban. Ergó nyaralásra soha többé mobil....inkább egy kompakt. Viszont a minap jót nevettem egy Máv megállón talán Kiscsákó???? ahol pad híján 2 téglára volt téve egy deszka. Ennek megörökítésére tökéletesen elég egy mobil is. Ez a telefon bőven vállalható képeket készít. Ott gyengélkedik a leginkább ahol a nagyok is. Nincs fény, nincs jó kép. (Se 800i xenon vaku jajjjj de hiányzól)
Ha már szifon (Iphone) szóba került:
Talán 5 lehet vagy nem tudom, nem ismerem őket, de a story: egy ismerős képeit átnézve ami egy borgőzös éjszakán készültek feltűnt, hogy a kevés megvilágítású tartalmak esetén is csekély volt a bemozdulás!!!! ( állította, hogy még nem szelektált) napfényben készült képeken nem tűnt fel semmi + v. - , de az éjszakai discós képeken megakadt a szemem.
Végszó: a teló(M2 note) megüti a szükséges szintet, vegyétek, vigyétek (Fikázás esetén ajánlom a Doogie x5..... na az tényleg durva mit művel, persze negatív szempontból) -
törölt tag
A ms az hivatalosan miliszekundum, tehát a másodperc ezredrésze. Amire te gondolsz, az a mp rövidítés.
Egyébként tényleg nagyon korekt a telefon a maga kategóriájában, elég gyors, de azért vannak lassulások. Mondjuk nem csak úgy a derült égből, hanem mondjuk amkor valami kicsit erőforrásigényesebb dolgot szeretne az ember csinálni. Konkrét példa: Firefox böngész (Phony és uBlock pluginnel, desktop nézetre állítva), gsmarena.com megnyit, katt a keresődobozra, billetnyűzet (Swype) már gondolkodva jön fel, gépelni már nem tudok vag fél percig, mert nem jelenik meg semmi. Aztán nag ynehezen megjelenik, de olyan lassú az egész oldal ilyenkor, hogy alig lehet navigálni. Persze ha felhozom az alkalmazásváltót, és váltok mondjuk Whatsapp-ra, akkor az pillanatok alatt megtörténik, csak a böngésző használhatatlan ilyenkor egy ideig. De van néh olyan is, hogy visszalépek a főképernyőre, és bejön az üres háttér, majd kb 1-1,5mp alatt rajzolja ki szépen az ikonokat egyesével (Nova launcher pro).
Amúgy a legnagyobb bajom nem ez jelenleg, hanem a zene terén akadtak nehézségek. Beledobtam egy 128-as Samsung Evo kártyát, amin van olyan 70GB zene (vegyesen flac és mp3), és valamiért nem képes beolvasni, olyan 3-4 könyvtár után összeomlik a gyári zenelejátszó és kilép, más zenelejátszóval meg kapk egy hibaüzenetet, hogy "error playing music", pedig nem indítottam semmit még el, csak be kellene olvasnia a médiatárba. Próbáltam a gyári Music adatainak törlését, a MediaStorage adatainak törlését, de ugyanaz a helyzet, elhasal néhány könyvtár után. A kártyával biztosan nincs probléma, mert használtam egy Fiio X3k mp3 lejátszóban, egy Huawei phabletben és egy MiPad-ben is, midnegyikben hibátlanul működött.
Illetve sajnos nagyon hal róla a Sony XBA20-as fülesem, majdnem csutkára kell tekerni a hangerőt, hogy a normál (nem túl hangos) szintet elérje, de még úgy is szinte nulla basszusa van. A Lumia 930-ban ezzel nem volt gond, az normálisan meghajtotta (olyan 50-60% hangerőn).Ezeket leszámítva még mindig szeretem a telefont, de mivel nekem a zene fontos szempont, így idővel (ha találok jobbat elérhető árban), akkor majd azért váltani fogok.
-
kmarkk22
aktív tag
válasz #16820480 #916 üzenetére
A média könyvtár nálam is szarakodik, nem ismeri fel az összes zenémet, az újakat amiket meg rárakok egyáltalán nem és csak a fájlkezelőből tudom elindítani. Szerintem egy bizonyos szám felett már nem keresi a zenéket... De ez elég béna, viszont én megoldottam azzal, hogy xda-ról leszedtem a Sony Walkman zenelejátszót, ami a mappákat megtalálja, viszont az előadókhoz, albumokhoz ez sem rakja be az új zenéket, de legalább mappákat egyből berakja, nem kell keresgélni a fájlkezelőben.
Próbáltam visszaállítani, törölni az alkalmazásokat, mindent, de semmitől nem lett jó. Úgyhogy maradt ez a Sony-s megoldás, nekem úgyis külön mappákban vannak a zenék albumonként, így nincs semmi gond.És amúgy a gyári zenelejátszóban vannak a beállítások menüben a Dirac HD Sound alatt tök jó beállítási lehtőségek, amitől nagyon jó hangminősége lesz, (és az egész telefonra érvényes lesz, minden alkalmazáshoz azt állítja be, még a Sony zenelátszóhoz is), és ha emellé még a szervíz menüben felveszed a maximális hangerőt, akkor qrva jó lesz zenéhez is.
[ Szerkesztve ]
-
Susana
tag
Nekem 10gb zene van fent az előző két telefonomon csak a poweramp volt képes beolvasni. A gyári zenelejátszók valamiért csak 1gb zenét mutattak. Igyhát nem lepődtem meg mikor átraktam ebbe a kártyát hogy nem mutatja a gyári a zenemappát. Pedig szépen rendezettek mapákban előadók szerint és aminek nem volt idtag3 az kitöltöttem egyesével..
Ui. A power amp mindent be fog olvasni!Még tavaly vettünk (nyaralási célból) egy samsung wb200f fényképezőt. Gondoltam jo lesz nekem a hétköznapokban a munkámhoz is. 5000kép van a telefonon ezek fele munkával kapcsolatos. Díszletek (szinház) fotózäsához kellett volna a vaku akkora térben használhatalan. Csalódnom kellett mert az visszanézve a képeket a fekete részeket összemosta a sötétebb részekkel. Nem lehetett látni hol kezdődik és végződik két fekete takarás vagy a diszlet. Az előző telefonom lg p936 jobb képet készitett beltérben. Persze a fényképező nappal és vakuval brillirozott de beltérben nem. Igy hát azóta csak nyaraláskor van elővéva vagy állatkerbe menet.
[ Szerkesztve ]
-
D@niel
addikt
valaki használja az apple music appot?
𝕧𝕒𝕡𝕖 bemutatók, kedvezmények: facebook.com/Dan1el1031
-
FET-MEN
veterán
Ismét M2 Note tulaj lettem. Z3-ról váltottam.
Iphone 7
-
keszo
őstag
tudnátok ajánlani valami normális MO.-on beszerezhető autós tartót
olyan érdekelne ami szélvédőre tapadkösz előre is
Attila
-
depe95
tag
Sziasztok,
karácsonyra tervezek egy ilyen telefont venni, viszont egy kis zavar van most az információkkal kapcsolatban nálam.
Olvastam, hogy most az eustock-ról éri meg legjobban megvenni a telefont, viszont az ottani változatban nem megy az LTE.
Igaz, hogy az edigitalos változatban megy itthon is az LTE? Megérné azt a plusz pénzt?A másik kérdésem, hogy van hozzá jófajta műanyag tok, amiben ha le is esik a telefon, azért nagyobb eséllyel ússza meg a törést?
Előre is köszi a válaszokat. -
Norb€€€
aktív tag
Az első részét előttem megválaszolták, a tokkal kapcsolatban pedig:
Ipaky tok, alapvetően gumi tok, de műanyag kerettel, baromi minőségi, kényelmes, jó vele fogni, és rendkívül jól passzol a telefonra. Eustocknál szintén kapható.
Az előlapon kicsit túlnyúlik, így arccal lefele is lelehet rakni a telefont.[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Milyen szervizmenüben? Nem vettem fel semmit rajta eddig. Viszont nem tudom, hogy ez hatással van-e a kimenő teljesítményre, mert nem csak a hangerő volt kevés, hanem a fülest nem bírta eléggé megtolni, tehát frekvenciától függően voltak bizonyos hangok kevésbé hallhatók.
murkika: Annyira nem szeretem az ilyen hangot befolyásoló cuccokat. Arra lenne jó a DAC chip, hogy az ilyenekre már ne nagyon legyen szükség. De egyébként ettől még sajnos az USB audio az akadozik rajta, ezen szerintem a szervizmenü sem segít.
-
törölt tag
Köszi, kipróbálom majd.
Mondjuk ettől még beolvashatná a zenéket rendesen Az SD/Music alatt vannak, igaz van vagy 2300 fájl, vegyesen flac és mp3. Most a Flyme boltból letöltött PlayMe lejátszóval hallgatok róla zenét, de azért ez elég fapados sajna. Amíg egy 32 gigás kártyán volt benne pár album, addig tökéletesen ment akármelyik lejátszóval.
-
gabor231
tag
válasz darthdenes #918 üzenetére
ja szerviz menü.az hol a tökben van?de sehol nem talàlom de mèg utalàst se.biztos hogy kiüti a szemem.de akkor sem talàlom.köszi
Na meg is van.köszi mèg1x
[ Szerkesztve ]
-
donbula
újonc
Sziasztok! Lassan egy hete megvan a készülék és rendkívül meg vagyok vele elégedve! Gyors, remek a multitaskingja (memória kezelésből 10/10). Komyabb feladatokat is ellát és közbe alig melegszik. A hangerőn kívül más panaszom nincs rá, de azt is feljebb húztam picit és így már tökéletes. Aki tokon gondolkozik annak az Ipakyt ajanlani tudom. remekül passzol a készülékre és jól is néz ki! Csinalt ugyan egy furcsa doldot az egyik nap: valahogy mintha nem tetszett volna wifim és hiaba voltam csatlakozva, nem akart betölteni semmit (FB browser 9gag).De nagyon szeretem ezt leszamitva.
-
uszipajtas
tag
Találtam egy ilyen romot XDAn keresztul. Kicsit meg van poccintve a rom. Nem kell benaskodni semmivel csak ezt kellene elvileg feltolni a telora.
Tudna valaki segiteni benne merre induljak el?
[link] -
chriss23
tag
Sracok. Mint feljebb irtam a hangerovel kapcsolatban mar leirom itt megegyszer. En AKG Y20-as fuleet hasznalok, jetaudio plus pro alkalmazast es viper audiot. Szerviz menuben felhuzva a hangero es a viperben a tobbi beallitva igy szamomra tokeletesen szol mind minosegben mind hangeroben. Viperben lehet tolni meg +6dbt es nem torzul be plisz rengeteg finom hangolast lehet a bovitett menu elohivasa utan.
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
törölt tag
Most éppen a Playme-t, mert más ne olvassa be a kártyán levő zenéimet.
Dave™: Sony XBA2-vel használom. Érezhetően gyengébb a hangzás, mint akár a L930, akár a Fiio X3k lejátszómról. Nem is tiszta a hang, elvesznek a részletek, dinamika gyenge és a mélyek is kevésbé vannak jelen. Nem szeretem amúgy a nagyon hangsúlyos mélyeket, de ez így jelenleg nagyon világos hangzás, és minőségben sem igazán jó. Például BT-on át a Sony SBH20-ról hallgatva sokkal sokkal kellemesebb hangot kapok, pedig az is egy ilyen 6 ezer forintos headset (csak ugye az maga alakítja át a hangot analógra, nem a telefon).
-
uszipajtas
tag
válasz uszipajtas #939 üzenetére
Találtam egy ilyen romot XDAn keresztul. Kicsit meg van poccintve a rom. Nem kell benaskodni semmivel csak ezt kellene elvileg feltolni a telora.
Tudna valaki segiteni benne merre induljak el?
[link]Hmmm?
[ Szerkesztve ]
-
Dave™
nagyúr
válasz #16820480 #944 üzenetére
Hát nem tudom, én sem vagyok igénytelen, a fejhallgatós rendszerem egy ATH-AD2000 egy Xonar Essence One-ról, de ennek ellenére sem érzem rossznak a Meizu kimenetét. Egy CKR9LTD-vel is tökéletesen jól elvan, ami ugyan érezhetően jobban szól az Essence One-ról, de az a DAC több mint 2x annyiba kerül, mint a telefon. Szóval szerintem nincs vele semmi különösebb gond.
-
törölt tag
válasz uszipajtas #945 üzenetére
Köszi, nagyjából ismerem ezeket a cuccokat, de annyira nem jelentenek jó minőséget, főleg nem ilyen árban. Meg ez csak erősít, ha jól látom, ami nem tud jó jelet csniálni a rossz jelből, csak felerősít mindent, ha zaj van a bemeneten, akkor abból csak több zaj lesz a kimeneten.
Dave™: Igen, tudom, hogy nem vagy igénytelen. Lehet, hogy csak ezzel a fülessel ilyen gyatra. Majd megnézem valami mással is, csak most nem nagyon vannak füleseim már. Plusz ezt a jó szigetelése miatt szeretem, és kényelmes is.
-
álarc
aktív tag
válasz #16820480 #944 üzenetére
Próbáltam a VLC-t, ment tökéletesen, de a hang szétesett, részletszegény, és dinamika hiányos lett.
A gyári lejátszó hozza magát, sajnos butácska, de hangban tökéletes.
A zenéket a Music mappába kell rakni a kártyán, és minden ok, d ezt írták már előttem.
(onnan tudom én is)
Mélyek feszesek, lehet ez fura kissé, de nem észleltem hiányt.
Most egy fülbedugós SoundMagic E-10 van, ez kissé erős mélyben, lehet azért nincs hiányérzetem.
De akusztikus zene más világ.
Nagyon szép tere van, levegős. Szerintem ebben a kategóriában abszolút helytálló!
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Milyen monitort vegyek?
- Cyberpunk 2077
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Samsung LCD és LED TV-k
- Politika
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Fotók, videók mobillal
- TCL LCD és LED TV-k
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...