- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
dr.dre bike
csendes tag
UU Valaki tud valamit a hivataslos frissítésról ? Már irritál a chat fej Ez 6.0-ás droidot is jelent vagy csak flyme update ? Pórbáltam egy Nexus 6-on és az engedélyek módosítása nagyon bejött nem bánnam ha lenne Marsmallow :3
-
uszipajtas
tag
válasz Tewe013 #1441 üzenetére
A leírás tökéletes, én is így csináltam, annyi, hogy a fájlokat nekem az SD kártyára kellett tenni. Próbálkozni lehet, először nem ment fel a telepítés, mert nem az SDn voltak a fájlok. Illetve, ha nem sikerül a telepítés akkor marad minden a régiben. Én teljesen gyalultam az egészet, hogy tiszta lappal indíthassak.
U.I.: a supersu apk valamiért szarakodik. -
dr.dre bike
csendes tag
Bocsi a főverziót észrevettem közben
-
Tewe013
őstag
válasz Norb€€€ #1452 üzenetére
Nem töröltem, de miután felraktam akadt, így utána töröltem mindent. (Goole appok is eltűntek, de azokat is flasheltem, így már minden működik). Szerintem jobb megoldás, ha már előtte törölsz mindent és, ha úgy se lenne jó akkor utána is.
(#1454) uszipajtas: Nekem SuperSU-val sincs problémám, még.
[ Szerkesztve ]
-
Tewe013
őstag
Ez volt az. FlashFire-rel flasheltem.
-
törölt tag
Beleolvasva a note2/prime topikba örülök, hogy ezt vettem az asszonynak meg magamnak is semmi nem változott a xiaominál egy év alatt ugyan olyan gány ost adnak ki hetente mint anno a note 4g-nél
-
uszipajtas
tag
én eléggé be voltam ilyedve mikor a 4.5.4.2vel találkoztam először. hiba hiba hátán. a xposedet alig tudtam felrakni, de turelmem meghozta gyumolcset, de nem ezt vartam tole. egy biztos ezt a rendszert nem lehet ugy moddolgatni mint a miuit. viszont az a velemenyem, hogy ez inkabb elony, mint hatrany. a developerek egyertelmuen jol vegzik a dolgukat azt kell, hogy mondjam. es, ha azok a feature josagok amik benne voltak a 4.5be meg atkerulnek majd az 5 be is teljesen elegedett leszek a cuccal.
Megvaltasnak tekintem egyebkent ezt az uj romot! (elonyere valt a telefonnak egyertelmuen) -
chriss23
tag
Nos en is feltoltam a Flyme 5-ot es nem bantam meg. Szerintem jo iranyba mentek el es jok az ujonnan megjelent featurek. Egyelore tetszik minden, sot az egesz jobban bejon. Siman feltolta es nem csinaltam resetet, android varzio ugras nem volt. Gyonyoruen porog es simulekony. Root tokeletes. Viper droid es minden mukodik. A hangerot meg nem ellenoriztem eldobta e a rejtett menuben.
Kepekben:chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Magnum_
nagyúr
válasz chriss23 #1462 üzenetére
Hivoszam kijelzest meg tudod oldani? Ellenorizd kerlek. A hangerot is pls, en remelem, hogy eldobja, nekem valahogy resetelnem kellene defauktra, de a HR se oldotta meg.
Ha ezekre valaszolsz, akkor lehet, hogy en is felnyomom, jo nekem az angol nyelv.
I humbly and respectfully decline™
-
-
chriss23
tag
válasz Magnum_ #1464 üzenetére
Root siman be volt kapcsolva a system menu pont alatt. Busbyboxnal mar kerte is. Feltelepult es megy a viperroid. A szervuz menuben semmit nem dobott el. Tenxleg mindent megtartott a telo csak updateelt egyet. Hivoszam kijelzes is bekapcsolva marat de meg nem telefonaltam rola. Elmeletileg mukodik. Nalam Telekom halaozat van amugy. 4G es minden mas is megy tokeltesen.
chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
chriss23
tag
Tovabbi plusz info az uj launcherrol.
Vegre okosodott. Majdnem olyan mar, Miui launchere.
Uj funkciok:
- razassal rendezheto adott oldalon levo alkalmazasok
- oldara legyintessel atdobhato a masik oldalra egy app, nem kell konkretan athuzni
- appok rendezesenel eleg kijelolni oket es csoportba fogja majd alul rahuzod arra a kepernyore, amire atrakod
- mappa keszitesnel figyelembe veszi, hogy milyen appot raksz bele es magatol elnevezi. Eddig egy Tools mappat sikerult magatol elnevezni
- widget kihelyezesnel atkerultek egy also sorba a widgetek, ahonnan valasztani lehet. Tovabbra irja a meretet.
- a racs meret 5x4. Ha jol remlij az 4x4 volt idaig. Legalabb is nem fert el eddig plusz egy sor ikon a fokepernyomon a 2 Widget alatt.chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
chriss23
tag
válasz chriss23 #1468 üzenetére
Nos volt amihez kellett a SuperSU. Playbol felraktam elinditottam katf katt amire kell es ujraindit. Utana a kinkelt kepen brallitod neki hogy engdelyezve es kesz is. Fleshfire csak igy mukodott, mert a gAppsokat ujra kellett raknom. Csak manulaisan engedtr szinkronizalni hat gondoltam kitorlom a felhasznaloimat (amit erdekes modon engedett pedig csak egy gmail fiok van megadva) es utana sehogy se akarta engedni hogy ujra megadjam. Egy ujra flesh megoldotta a goggle account gondot.
Mellesleg a gyari galareia appban ki kehet kapcsolni a nem kivanatos mappakat. Nem tudom ez benne volt e idaig.chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
chriss23
tag
Ugy nez ki talaltam egy sulyos bug-ot. Mikor kulso alkalmazast megnyitsz es visszalepessel kilepsz akkor ott van a futo alkalmazaoskban. Le is zaroltam pl a vibert meg a weather widgetet de mikot megnyitom a vibert majd kilepek ott van. Amint megnyitom appot akkor a viber eltunik a futo alkalmazasokboles a widget marad ott. Ugyan ez forditva. Gyari appok nem tunnek el a futo alkalmazasok kozul.
Igy most nem is jelzett a viber mikor uzit kaptam sot meg hivasnal sem csak mikor megnyitottam..chriss23 felhasználónak 4 pozitív és 0 negativ értékelése van a fórumon!
-
Susana
tag
válasz chriss23 #1471 üzenetére
Nekem is csinálja ezt hogy nem küld üzenetet ha nem gyitom meg 4.5.1. alatt. De nem csak erre hanem emlékeztető naptär stb... Kicsit idegesítő ujrainditom a telot minden kikerül a memóriából és addig se üzi se emlékesztető amíg be nem lépek az alkalmazásba. Persze visszemenőleg megkapom hogy tegnapra volt egy tennivalóm
-
plutox
csendes tag
Nem tuti, hogy megoldás, de azt ellenőrizd, hogy a
Biztonsági központ -> Spórol az energiával -> Katt a jobb alsó 4 kockára -> Alkalmazáskezelő oldalon az általad szükséges program ne legyen leállítva tétlenség esetén!Más. Nekem nincs semmi gondom a Messengerrel, nem villognak a fejek. Mondjuk az alkalmazást nem frissítettem már kb. két hónapja. Lehet, hogy annak akinek villog vissza kellene valahogy térnie egy korábbi Messenger verzióra.
-
musicproo
tag
Adott egy M2 note, amelyet eustockrol vásároltam.
2db világos pixelhibával.Üzenetemre a következő választ kaptam:
"A készülék kijelzőjén megjelenő hibás pixelek esetén az ISO 9241-302, 303, 305, 307:3008 szabvány szerint Class 3 besorolás szerint járunk el."
Valaki tudná értelmezni ezt?
Neten bárhogy keresek rá, nem találok semmit. -
qamu74
őstag
sziasztok.
Beszeltem a wayteQ szervizzel es a szoft frissités 5,2kilo hátlap 3kilo.
-
Tybe3e
tag
válasz musicproo #1476 üzenetére
Ha jól sejtem eszerint 5 halott pixelig nem cserélnek. De javítson ki valaki ha tévedek (másik forrás is alátámasztja ezt)
[ Szerkesztve ]
-
musicproo
tag
flyme 5 betat felraktam azota, valamint rootoltam.
ebben az allapotaban visszakuldhetem? -
kipu147
csendes tag
Sziasztok! Pár hete használok egy note 2-t. Eleinte nagyon jó volt az aksi üzemideje, azonban mostanában mintha gyorsabban merülne. Jelentős különbség nincs a mindennapi használatban, néha online zenehallgatás van adatkapcsolaton keresztül. Olvastam, hogy nem érdemes "túltölteni" vagy nagyon lemeríteni az aksit. Utóbbira kétszer volt példa, hogy éjszaka rajta hagytam a töltőm. Ez okozhatott változást az akkumulátor időben?
-
bozont
veterán
Valahol a Biztonsági központnál van egy Memory Acceleration Whitelist (kicsit más helyen van a Flyme 5-nél mint 4.5 esetében), ott hozzá kell adni minden ilyen appot, beleértve a Google Play szolgáltatésokat és a Framework-öt mindenképpen. Nem tudom pontosan magyarul hogy van ez a menüpont, én angolul használom a telefont.
De több fórumon is olvastam, hogy probléma van az értesítésekkel és a fenti módszer segíthet rajta. -
musicproo
tag
Valaki valami leírást, hogyan tudom visszarakni a beta flyme 5-ről a Flyme OS 4.5.4.2I -et?
-
-
Susana
tag
Szerintem találtam valami hasonlót! Biztonsági központ-->jogosúltság-->indítás
Azok az alkalmazások amik ki-be kapcsolás után nem jeleztek azok itt nem voltak bepipálva. Kiváncsi vagyok hogy a napokban hogyan fog reagálni.(#1486) musicproo: letöltöd az sd kártyára a 4.5.4.2. Átmásolod a gyökérbe majd indítod frissül és visszazár!
[ Szerkesztve ]
-
rjg
őstag
Én majdnem tíz éve így töltöm - éjszaka töltőn van - napi rendszerességgel a telefonjaimat és nem vettem észre egyiknél sem ebből adódó jelentős teljesítményromlást. Mindezt úgy, hogy a telefonjaim többsége családon belül marad, pl a lányom máig egy Galaxy S3-at használ és abban kb két hónapja cseréltem ki a három éves akksit.
MacBook Pro 16" M1 - Galaxy S24 Ultra
-
oba
addikt
Én olyasmit olvastam hogy töltés ciklust figyel az akku és az alapján veszít a kapacitásából, élettartamából. Hogy mennyire van így, nem tudom. Mindenesetre a tervezett elévülés nem ismeretlen fogalom a mai fogyasztás központú gazdaságban. Oké, egy akkuról beszélünk, pár ezer forintos tétel, és nem is arról van szó, hogy sokkal tovább húznák az akkuk ha nem lenne szándékosan beszabályozva az élettartamuk. De biztosan nem használ nekik ha egész éjjel töltőn vannak, főleg úgy hogy alig merülnek éjjel 1-2% -ot a telefonok.Ha a tervezett elévülésről szeretnél többet hallani ajánlom a youtubeon is fent lévő villanykörte összeesküvés c. doku. -t.
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
-
darthdenes
tag
üdv!
Ma reggel óta nincs mobilnetem, Tmobilos vagyok és a T saját alkalmazása szerint van még 160mb ami ha el is fogy csak korlátoz. Több újraindítás is volt, de semmi eredmény. Sőt volt olyan, hogy nem is látott hálózatot. Sim-et kiszedtem és visszatettem. Már csak a gyári beállítások visszaállítása van hátra az ötlettáramból. Valaki másnak van tippje, hogy mi lehet a gond? Központi hiba esetleg a Tnél? -
merqree
őstag
Mit kell érteni azon, ha egy webshopban azt írják a készülékről, hogy "EU-International, nem a Kínai belpiacos készülék!" ?
-
APippo
tag
válasz darthdenes #1495 üzenetére
A hiba a T-nél van. Nem te vagy az egyetlen megnyugtatlak.
#1496 merqree
Azt, hogy nincsen tele mindenféle kínai applikációval és normális szoftver lesz rajta, amivel nem kell szórakozni hogy tudd használni. Valamint, hogy támogat mindent ami a mindennapi felhasználáshoz kell.
[ Szerkesztve ]
-
Norb€€€
aktív tag
Nem bírtam várni, végül felraktam én is a Flyme 5-öt, viszont a Messenger chat fejek nem akarnak működni...
Eddig ugye ugráltak, de most egyáltalán meg se nyitódnak. Hiába megyek rá, hogy "Open chat heads", nem rakja ki. Ha írnak sem jön elő. Valakinél hasonló probléma?:S -
oba
addikt
Szerintetek szükséges a kijelzőre fólia? Van valami hivatalos vagy megerősített hír, hogy milyen anyagból van a kijelző? Neadjisten gorilla glass vagy ilyesmi? Mert az aliról rendelt üvegfólia a bal felső sarokban elkezdte elengedni magát kb 2 hét után. Az ujjlenyomatokat is 10x jobban gyűjti mint maga a kijelző... Quality product . Ha nem muszáj nem rendelnék újat, valószínűleg ugyanígy járnék vele. Vagy esetleg linkelhettek valami jót, ami nektek már bevált, ami nem gyűjti az ujjlenyomatokat és véd a karcok ellen. Még csak üvegfólia sem fontos, jó nekem a hagyományos is.
[ Szerkesztve ]
Kézzel készült óraszíjaim - https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/oba/index.html
Új hozzászólás Aktív témák
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- PlayStation 5
- Okos Otthon / Smart Home
- Call of Duty: Black Ops 6
- Milyen SSD-t vegyek?
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Politika
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Poco X6 Pro - ötös alá