- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Magisk
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
cbatesz
tag
Azt hiszem kicsit nagy a forgalom az Eustocknál, nem győzik feldolgozni a rendeléseket, bejött a Meizu
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Most nézem a gls csomagkövetését 11-14 között jön
-
törölt tag
Beszállok én is a klubba, remélhetőleg holnap hozza a futár Kíváncsi vagyok, hogy milyen lesz, remélem beválik. Kicsit a méretétől tartok, de majd elválik.
-
Norb€€€
aktív tag
No, nekem meg is hozta a futár. Sikerült a Sim nyírását sem elrontanom, a kijelzővédő üveg is mindenféle por/elcsúszás nélkül ráment, úgyhogy minden teljesen rendben van:_D
-
cbatesz
tag
Ide is megérkezett
-
Susana
tag
Én az ipaky toktol nem estem hanyatt! A szilikonnal még nincs is gond de a keret... 10 forintos fröccsentett műanyag. Nem illeszkedik a szilikonra 2-3mm holtjátéka van. Papírfecnivel kellett alá pockolni hogy kintébb nyomja a szilok. Igy már ráfeszült.
Ja és alul a töltő résznél ugy elált a szilikontol hogy megfeszült és a kissebbik része megrepedt.
Gondolom kifogtam az ezerből az egyet. -
Norb€€€
aktív tag
Sajnos valószínűleg akkor egyéni hiba lesz. Amit én rendeltem, az mindenhol megfelelően illeszkedik, semmi hézag, vagy rece, összes nyílás a helyén van, csodálkoztam is, hogy ~1800-ért ilyen minőségű hamisítványt kapok (nyilván nem eredeti).
Mondjuk enyém eBayről jött, nem Eustocktól. -
veterán
Engem sokszor zavar a gépelésnél a kijelző szélének az érintésre való reagálás hiánya. Értem én, hogy ez jó dolog akar lenni, de engem akkor is bosszant.
"A HELYESEN alkalmazott bölcsesség a hasznos" Prédikátor könyve 10:10
-
rajo1911
csendes tag
Sajnos Telenor-ba se 3G se 4G nem akar bejönni. felbukkan egy 3G majd eltűnik és nem akar internetezni. 2G-be szintén eltűnik a hálózat jelzése majd vissza áll a térerő de internet nincs.
Samsung Galaxy: S21 FE, A70, Buds Live.
-
törölt tag
ekem meg a billentyűzet vált át egy csupa nagybetűsre és az istennek sem tudom a gyárit visszaállítani
a jelző fényt hol lehet bekapcsolni?[ Szerkesztve ]
-
rajo1911
csendes tag
válasz rajo1911 #712 üzenetére
Na meg van az APN beállításokat kell megadni mert az nem volt okés és nem engedte a telenor csatlakozni ha az APN nem Online...
#713 Cfc_Boy
Jelző fény gondolom az értesítési LED
nem találtam különösebb beállítást csak a DND módjában lehet készenlétre rakni. Amúgy alapvetően be van kapcsolva ha a képernyő le van zárva. Aktív képernyőnél nem világít a LED.Samsung Galaxy: S21 FE, A70, Buds Live.
-
RBJ
addikt
Nem teljesen ide vág de kis tesója /mini/ ha kikacsolt állapotban van töltőn és bekapcsolom utána 1% értéket ad annak ellenére, hogy fel van töltve. ha visszateszem töltőre 94% mutat. Kalibrációs gond van.
Lehet idővel beáll? flyme betegségre gyanakszok.
Érdemes valamit lekaparni a flyme alkalmazások közül? Note is minden kínai szervezhet van kötve? ha témát akarok váltani stb.
Vagy az A oldalon vagy minek hivják itt van egy alkalmazás köz... és személyes ikon, alkalmazás, ezek fontosak lesznek vagy le lehetne őket kaparni mert csak kínai nyelven van. Mik ezek?
4.5.3i rom international vagy indiai? mindkettőt ezzel a néven találom.
Gyári karbantarató szoftvere ér valamit vagy lehet kukázni és használja a jól megszokott dolgaimat.
Hála nincs sok dologgal telerakva a készülék de nekem így is pár feleslegesnek tűnik, pl a böngésző is furi, ez saját flyme os?
Vagy meg kell szokni, hogy ez nem stock android és ez van ami van. /OFF]Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
blaki
csendes tag
Szerintetek a Honor 6 megeri a felarat ehhez képest? Azert kerdem mert az edigital akciojaban lefoglaltam egyet, de ez a telefon is eleg meggyozo.... Es joval joval olcsóbb
-
SLYM
veterán
gondolom 80-ért rendelted a honor 6-ot (asszem ennyiért láttam). 50 az M2 note. a különbség gyakorlatilag annyi, hogy az 5 colos, ez meg 5.5, illetve egy nagyon kicsit jobb vas van az alatt a teló alatt. ennyi. 1 éve 100-ért nagy vétel volt az a telefon, de ezekkel már nem igazán tud versenyezni szerintem, ha az ár/teljesítmény a lényeg
[ Szerkesztve ]
-
RBJ
addikt
Nekem a mini töltöttség állapotban hülyéskedik. Kikapcsolva, feltöltve majd bekapcsolás után 1% on van. Restart után se javul, sőt még bekapcsolt állapotú töltést is csináltam akkor is ugyan ez a helyzet újraindítás után. Note nál nem voltak ilyen gondok a flyme al?
Ubuntu / Realme GT2 / Fitbit charge 6 / Gaggia Classic / Xbox Series S
-
törölt tag
Első tapasztalatok
Zenfon 2-ről váltva
Nem hiányzik a +2 giga ram
Kijelzője ennek szebb
Sokkal jobb rajta gépelni kevesebbet nyomok félre
Akku fényévekkel tovább bírja első töltés kb 4óra SOT 50% az asuson ez jó ha 2,5-3óra volt
Pillanatok alatt hozzá lehet szokni az egy gombos használathoz, hogy ezt miért nem mindenki így csinálja
A dualaktív nem tudom mennyire fog hiányozni, de itt legalább mind a két kártyahely tud adatforgalmat bonyolítani
Negetivum a tárhely feleakkora és a dual sim miatt nem tudom bővíteni egyenlőre nem zavar a redminél is bőven elég volt az 5+8 giga
Az asus wifije erősebb volt kb a redmi note 4g szintjét hozza[ Szerkesztve ]
-
Aryon87
félisten
Sziasztok!
A "Melyik okostelefont vegyem?" topikból érkezem, miután félig meddig informálódtam egy s másról.
3 kiszemeltem van, ezek egyike ennek a topiknak a főszereplője, a másik 2 a Xiaomi Redmi Note 2 és a Honor 4c.
Nem azt fogom kérdezni melyik az ajánlott, hanem hogy a tapasztalaitokat osszátok meg röviden és tömören.
Tudom friss még a készülék, de azért már csak van tapasztalati infó róla.
MA tesztet végigolvastam, ill youtubon nézegettem pár videót róla.Lényegében 76 éves nagymamámnak szeretnék beszerezni egy jobb telefont a mostaninál. Skype miatt kell, így a "minek neki?" kérdéseket mellőzzük. 500Km-el arrébb él a szomszéd országban. Wifi nincs, 3G mobilnetje van, 4G lefedettség nincs a városban.
Mik a pozitív és negatív tulajdonságai a telefonnak? Ami fontos lenne: tartós hardver (azaz több évig is kitartson), erős hangszórók, hogy az idétlen skype csilingelést meghallja egy közepesen erős hangzású tv mellett is, stabil rendszer, amin a skype sem dadog és akad meg, valamint hosszú üzemidő.
Szoftverfrissítés mellékes, nincs ki megcsinálja, így ami van, az marad (ha megkapja a 6.0-t, akkor az "majdeccer" felkerül dolog.)Segítő tanácsokat/válaszokat előre is köszönöm.
Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
törölt tag
-
törölt tag
Na, megjött az én telefonom is, eddig nagyon bejön. Bár a méretét nem szoktam még meg, de érzére legalábbis nagyon könnyű. Az üzemidő is elég jónak ígérkezik így elsőre, de még csak éppen sikerült belakni.
-
Norb€€€
aktív tag
Valakinek sikerült már dekódolnia, hogy ez mit takarhat?
-
Susana
tag
Nekünk két ilyen telefonunk is van. Amit röviden eltudok mondani róla:
Stabil rendszer sosem fagyott le se lassulás. A flyme egy egyszerű átgondolt átlátható rendszer. Ami azért idős embernek nem utolsó szempont. Nin cs telegorva mindenféle appal.
Nekem beállt 2napos üzem időre de akadt olyan is hogy 3napig birta. Azért le lehet meriteni simán 1nap alatt is.
A hanggal smmi gond. Gyerek zsivaj+tv mellett kihangositva hallható és a csörgése is.
Elülső kamera nagyon jo. Gondolok itt a videóhivásra.
Ami talán probléma lehet az egygombos megoldás. Ami nagyon jo és megszokható de egy idős néninek nem tudom... meg talán a mérete. -
törölt tag
A beépített adatforgalom számláló nálatok működik? Nekem semmit nem jelez ki, pedig beállítottam a korlátokat.
-
-
Aryon87
félisten
Koszonom a leirast. Igen az egygombos hasznalattol tartok en is, mert hasonlo mint az Almae.
A merettel nem lesz gondja, kezebe adtam az 5.5" kijelzos G4emet, nem akart kiesni a kezebol gondolom a Meizu picivel nagyobb a keszulekhaz miatt.
Beszelgetes milyen kihangositva skypon?Xiaomi 14 Ultra / Huawei Mate50Pro & Huawei Watch GT2 Sport / Honor Magic 5Pro / Huawei P40Pro / Xiaomi 12X // Huawei P8 Lite / LG G4 / Xperia SP
-
dr.dre bike
csendes tag
Hali Tegnap elértem a 2 napos használatot visszafogottabban simán megvan Olyan problémával találtam szembe magam a napokban h gyakran a messenger chat fejeinél ha billről megyek a messengeres smylekra a bill fölé teszi a listát ami elég irritáló tud lenni , ezt leszámítva omndjuk nincs baj , lehet h csak a messenger bugja mert a gyári bill-el is ezt csinálja viszont ha az appon belül maradok akkor jó minden
-
Sigiusz
tag
Sziasztok! Pár elfogulatlan véleményre lennék kíváncsi, amennyiben ez lehetséges. A mostani mobilom egy használt Iphone 4s-re vagy Meizu M2 Note-ra cserélném le. Ti melyiket ajánlanátok?
Egyikről sincs túl sok infóm de az egyik tulajdonság ami az Iphone esetén bejön, az összeszerelés és az anyag minősége. Nyilván a utóbbi esetében a jóval erősebb proci tetszik.
Mit gondoltok?[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Azért itt van egy elég jelentős méretbeli eltérés is. A 4S szerintem elképesztően kicsi, azon a 3,5"-os képernyőn manapság már kínszenvedés bármit csinálni, megnyitod a billentyűzetet, és mindent kitakar... Az M2 Note azt leszámítva, hogy fényes műanyag házban van, nagyon jó minőségű, kellemes csalódás ilyen szempontból.
Ráadáusl a 4S már elég öreg hardver, még megkapta a 9.1-es iOS-t, de már inkább csak a verziószámot, funkciókban nem nagyon bővült tudtommal, és a következőt nem nagyon kapja már meg egyáltalán. -
Sigiusz
tag
Igen, ezekre én is gondoltam. Olvastam a mobilarenás cikkeket is, de persze összehasonlítani nem lehet hiszen az Iphone 4es már többéves modell.
Lehet, hogy blöd kérdés, de az M2 belefér zsebbe? Nekem fontos lenne, hiszen ha valahova megyek nem vinnék csak ezért egy táskát magammal, szatyorba meg elég szarul nézne ki. -
törölt tag
Nekem belefér simán, főleg a lekerekített formája miatt, persze nem feszülős farmerben. De ha a méret probléma, akkor érdemes lehet megnézni a sima M2-t is, az 5", jóval kisebb. Igaz, hogy hardverben is gyengébb cserébe. Vagy állítólag hamarosan jön a Pro 5 mini is, ami megint kisebb méretű lesz, erős hardverrel, csak persze drágábban.
Új hozzászólás Aktív témák
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Intel Core Ultra 3, Core Ultra 5, Ultra 7, Ultra 9 "Arrow Lake" LGA 1851
- Politika
- Xbox tulajok OFF topicja
- Automata kávégépek
- Hivatalosan is elkészült az NVIDIA App
- Call of Duty: Black Ops 6
- Hogy is néznek ki a gépeink?
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Külpolitika
- További aktív témák...