- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei P40 Pro - kilökték a célegyenesben
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Vízben és fagyban verné a Vivo hajlíthatója a Z Foldot
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Galaxy Watch8 Classic-ot tessék!
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Android szakmai topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Új hozzászólás Aktív témák
-
Scalpel
senior tag
Igen, én is erre gondoltam... Google meg az adatkezelés... Hát már nem tudják hova növelni a profitot...
Én is most próbálkozom a Gmail-es accountom felszámolásával. Direkt azért az lett a primer, hogy nehogy má MS. Most meg már inkább MS... röhej... 'N still don't be Evil... -
blueMerle
veterán
A Google cuccok FELE nem megy a BB-ken, /8320,8100,Bold/...Elöször csináljanak normális, valóban müködöképes programokat erre a platformra mert ez mind szép és jo, de ha ezis szénné fagy mikor az ember el akarja inditani, mint a legtöbb Google cucc, akkor meg minek?!!?? Ezek nem tesztelik le vagymi? Nincs kéznél ott egy BB?
-
Morden24
nagyúr
Biztos rengeteg üzleti felhasználó van, aki szívesen szinkronizálja a névjegyzékét a neten
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series S 512GB játékkonzol garanciával hibátlan működéssel
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép PC Játékra! R5 8400F / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S23/Samsung Galaxy S23+/Samsung Galaxy S23 Ultra
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i9 14900KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 27GR93U-B - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDR 400
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest