Hirdetés
- Magisk
- Apple iPhone 13 mini - miért nem veszik elegen?
- iPhone topik
- CES 2026: A Lenovónál már akasztják a jövőt
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Poco F8 Ultra – forrónaci
- CES 2026: Színre lép a Motorola Razr Fold
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Új hozzászólás Aktív témák
-
sziro74
csendes tag
350 euro
Hello,
Thanks for your interest in the phone (HTC TOUCh HD). It is brand new, factory sealed, with full accessories, Original from the manufacturer. It is still available for sale and it cost 350€ inclusive of shipping fee, insurance and tax.
Warranty/Guaranty
We are a registered quoted liability limited company and we deliver worldwide under 36hours. Shipping is insured and will get to your doorstep in right time. Also, the product comes with two years international warranty.Shipping/Payment
Kindly get back to us with your full shipping details and your order. We will get back to you on how you make the payment.Delivery/Promotion
Your order will be delivered 36hours after your payment has been confirmed by our accounting clerk.Regards.
Petr,
MSN: petrmarek@live.com
+447035946550 -
Kika
csendes tag
165e-rol indult a HTC Touch HD, de mar 180e az ara a gyorsboltban...

-
runner 125
nagyúr
Valóban,novembert akartam.
Én úgy tudom igen!
Bővebb infóért katt ide.
Üdv.M -
csab2
veterán
válasz
runner 125
üzenetére
Gondolom november elejét akartál írtni.

Venni egyiket sem fogok, csak ha nyerek a lottón.
Komoly, hogy a híradásokban megjelent HD pro csak fake? -
runner 125
nagyúr
De várj,nyilván majd október elején jelenik meg a HD, a "HD Pro" még csak egy virtuális típus,amit pár ügyes kezű grafikus dobott össze.-ah én olvastam forumokon.
De ettől függetlenül ha megcsinálják valóban durva készülék lesz,bár egy HD-ért hajlandó lennék eladni a Kaiser-t.
Üdv.M -
-
csab2
veterán
A Touch HD pro nagyon durva! A sima HD is, de a pro-ban jól jöhet a bllentyűzet. Király!
-
törölt tag
az a baj, hogy attól, hoyg egy házba teszik, attól nagyjából a kijelzőt leszámítva mindenből kettő kell neki. végfok legalábbis igen. plusz a cpu-ból sem árt, valamint az akksi sem bírná sokáig (már egy sim-nél sem olyan fenomenális a készenléti ideje ezeknek a wimo-s gépeknek). arról nem is beszélve, hoyg nem lenne annyi vevője, hogy megérje.
-
battag
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Értem én de ha két simes lenn,e nem lenne kötelező kihasználni, mint ahogy most is lehet használni sim nélkül is... Nem hiszem, hogy nagyon megdobná ezeknek a gépeknek az árát a dualsim
-
Kika:
Nem.
Volt már tapasztalatom mindkét fajtával, a gyári megbízhatóbb minden esetben, mint az utángyártott.Persze, vannak/lehetnek olyan gyártók, mint pl. tokban/fóliában a Brando, akiknek a terméke, még ha utángyártott is, minőségi darab.
battag:
Én azért nem bánom, hogy két telefont (hétfőtől egy PDA
és egy telefon) használok, mert a PDA alapvetően nem telefonlásra való. Méretében és telefon funkciókat tekintve sem. -
battag
aktív tag
Ezekből a szupertelefonokból (touch diamond, omina, touch hd, iphone) miért nem készítenek dual sim-es változatokat? Ha lenne, biztosan megvenném, így odzkodom attól, hogy kiadjak 100-150 eft-ot és ugyanúgy 2 telefont kell magammal cipelnem...
-
Kika
csendes tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos nem gyari, hanem utangyarott a Touch Diamondhoz az 1800mAh-s akku, de lassuk be, csak a csomagolasa mas ettol

Lehet kapni gyarit is, az 2680mAh-s, de baromi nagy... A kis testvere, ami 1300mAH-s mar hasznalhatobbnak tunik. (A kicsi ranezesre kb akkora, mint az utangyarott 1800mAh-s, es csak kb 60%-kal kerul tobbe
)Es mar van a Touch HD-hez is nagyobb akku eredetiben es utangyarottban is

-
-
-
onkio
csendes tag
Beárazták a "gyorsboltban"!
Azért lesz ez még olcsobb is! Legalábbis remélem!
Br. 165 K -
Kika
csendes tag
"Amazon Germany asking €619 for Touch HD"
Ez a mai arfolyamon bo 160k, figyelembe veve a versenytarsakat meg egesz jo is az ar

Az akkuról meg annyit, hogy a Diamond-hoz most kaphato legnagyobb akku az 1800mAh-s, es mindossze 32$ ;) Szoval turelem, lesz ehhez is nagyobb

-
asadasad22
őstag
HTC Touch HD: Google Android a Windows helyett?
nemtom, hogy mennyi valóságalapja van, de ha ez igaz lenne, nagyon jó lenne. -
tween
őstag
-
BITBOYS
addikt
válasz
Viktor0610
üzenetére
A Vodánál biztos.
-
groni
csendes tag
Két Sim témában egy videó:
http://www.youtube.com/watch?v=5ChgHMjNyl8&feature=related
Ha a Diamond-dal akkor HD-val is lesz (van). -
Greg-77
aktív tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Sajnos a T-nél is ez van, lehúzósan sok pénz szvsz az átirányítás! Pláne ha azt vesszem h én abban a hitben voltam ha hálózaton belül irányítok át akkor az ingyenes!
-
válasz
úúútálatos
üzenetére
A Pannonnál biztos, a Vodafone-nál valószínű, a T-Mobile díjairól nem tudok nyilatkozni.
-
úúútálatos
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Ha "házon" (szolgáltatón belüli), akkor is? Nem néztem utána, de nem úgy gondolnám!
-
válasz
úúútálatos
üzenetére
Igen, és az átirányításra a gatyáját ráfizeti.

-
Nem mondtam, hogy ne lenne "frankó".
Bár én ilyen méretű készülékkel nem telefonálnék, szóval megelégszem a Kaiser egy SIM-kártyahelyével. 
Csak szerintem a HTC még kicsi ahhoz, hogy a két SIM-kártyás készülékek piacára belépjen. Később talán, de szerintem nem fog ilyet meglépni. A két kártyás készülékek piaca túl kicsi ahhoz, hogy ilyen készüléket is kiadjon a cég.
-
Dr. Bubó
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Miért nem lenne frankó? Samsungnál már vannak ilyen készülékek. A HTC-nél is jó lenne ha lenne.
-
-
Dr. Bubó
tag
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nem arra gondoltam, hanem arra, hogy 2 telefont kell cipelnem (saját és céges).
A céges nyilván a legócskább vacak. Ha vennék egy ilyen telefont, de mind kettő SIM-et bele tehetném, akkor nem kellene a cégest cipelnem.
-
-
Dr. Bubó
tag
Mikor jön ki a 2 SIM-es verzió ezekből??
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Áááá. Az a kis píz is kell.

Lassan már lehetne írni egy NAGY Touch Phone tesztet /van már jó pár/, mert a kamera teszt már uncsee.

-
joey04
titán
válasz
Sunyi Sanyi
üzenetére
októberban valamit veszek
ha nehéz dönteni vegyél egy moto F3-t akkor ott lesz az érzés hogy vettél valamit és tudsz tovább filózni, miközben a pénzed is megmarad!
-
csab2
veterán
OFF
Nekem nagyon praktikusnak tűnik az Omnia touchpad-je. Ugyanügy használható mint egy egér, csak egy kézzel. Igaz, én még sajnos nem használtam, csak videón láttam

ON
-
Sunyi Sanyi
senior tag
Pontos érkezéséről nem olvatam eddig sehol semmi fix időpontot.
Hogy most ez megjelent, megint gondolkodóba ejt........ I3G vagy ez.....
De ha december a megjelenés időpontja akkor bukó.... már annyit vártam, hogy kész (októberban valamit veszek)........

-
Avicularia
veterán
válasz
Viktor0610
üzenetére
Nekem is a d-pad kellene.
Az omniát csak azért írtam,mert a semminél még az is jobb
-
válasz
Avicularia
üzenetére
Nekem pont nem hiányzik az Omnia touchpadja, viszont egy "rendes" D-pad igen.

-
WiZARD
veterán
http://mobilarena.hu/hir/ket_tucat_foton_a_htc_touch_hd.html
-
erdoke
titán
A leülést elég nehezen oldanád meg mostanában Ferihegyen, vasárnap pl. már a földön se nagyon találtál volna helyet. Vagy Frankfurtban két terminál között húzva a táskádat, éppen elérve a gépet, nem igazán praktikus leülni, hogy csekkolj valamit, vagy válaszolj egy fontos mailre.

-
Kobe
veterán
válasz
AMD Power
üzenetére
Vodánál pl egész tűrhető előfizetéssel a másik új HTC, asszem a diamond, de az nem szimpi. Egy ilyen kütyüért viszont szívesen meghosszabbítanám T nél az előfizum, cska van egy sejtésem hogy nem fogják behozni. De reménykedni szabad. A design mindenesetre nagyon tetszik
-
Kobe
veterán
az i900 körüli mizéria után már teljesen lemondtam róla. Ez viszont kinézetben is tetszik, a menüvel még megbarátkoznék. Már cska meg kéne jelenjen amire remélem hamarosan sor kerül
bár félek lesz vagy 200 K az ára -
joey04
titán
válasz
Avicularia
üzenetére
hát én nem rajongok érte, szóval örülök hogy nincs rajta
-
Wajk
addikt
válasz
Avicularia
üzenetére
sok más típuson ott van, nekem spec nagyon nem hiányzik
-
asadasad22
őstag
brutális.
-
Avicularia
veterán
Csak nekem hiányzik róla a d-pad,vagy valami hasonló touchpad mint az omnián?
-
sien
aktív tag
semmi más nem jut eszembe róla csak az hogy S.T.O.N.E
majd valahogy visszatartom a bánat könnyeit a 65k szín miatt. -
RandomGosu
senior tag
nagyon szép! ez maga a tökély!
-
Kobe
veterán
pofás darab, de a kezelőfelület nekem nem jön be
-
Wajk
addikt
Informátoraim szerint a Megjelenés ezév 4. negyedében, valószínűleg Decemberben várható.

A Touch 3G és a Viva már októberben...
-
vehement69
senior tag
hűűűha! ez már valami! én nagy iPHONE 3G-s vagyok, és az LGtől vártam volna inkább valami hasonlóan SZÉP készüléket, na de pont nem a HTC-től (számomra eddig 'design' (már ha lehet náluk ilyenről beszélni
boccsi akit evvel megbántok) szempontjából a nokiával egy szinten álltak)!! Specifikációt elnézve igencsak jó telefon lesz, így látatlanban egyetlen gyengesége az oprendszer, de hát az meg nem az ő hibájuk! ha összedobják végre a WinMobile 7-et, és nyilván ha az tényleg jó lesz, akkor lesz itt ám konkurencia, kedves Apple!! -
erdoke
titán
válasz
(An)Dante
üzenetére
A 16:9-re elforgatott QWERTY nem rossz, főleg ha nem a plusz gombok seregével felturbózott verziókat használja az ember. Az iPhone virtuális billentyűzetét nézegettem minap, és fejvakarva konstatáltam, hogy a gombok függőlegesen nyújtottak, ellentétben az ujjaim hegyével. Elforgatva azért jobb a helyzet, és nem fontos, hogy egyszerre két hosszú sornál többet lássak az üzenetből. Márpedig a 3,8" az Omnia 3,2-jénél is több.
-
joey04
titán
2 bibi van vele: a proci meg az akksi.
ez a proci a diamondban is éppen csak elég volt, nem keveset kellett optimalizálni mire megfelelő sebességet kihoztak belőle.ekkora felbontásnál viszont úgy érzem kevés lesz.viszont ha erősebb procit raknak bele akkor az eleve éppen csak elégséges akku is borzasztó kevés lenne.erősebb akksival, erősebb procival meg qwertyvel viszont lassan laptop méretnél lennénk kis túlzással, sajnos itt már muszáj kompromisszumot kötni.
érdekes hogy ha már egy 5 megás kamerát beleraktak egy led igazán elférhetett volna, de majd a "HTC Touch HD Pro Extra Giga Mega Plus" megoldja ezeket a problémákat.
-
Ennek is a tetején a fedeltlen 3.5-es jack csatlakozó. Beleesik a szemerkélő eső...
Külsőre szép, letisztult, tudása, akkuja meg a tesztek, és a használat során kerül górcső alá.mrlujoak
-
erdoke
titán
Így is dögnehéz, QWERTY-vel +20-40 g (akksitól függően) és + 4 mm vastagság borítékolható.
Hátul az alján a dudor csak azért van, hogy ne a fotoapparáton billegjen letéve, vagy van benne görbe akksi is?
BTW az akksi kapacitásáról nincs hír? A megadott 12 mm-es vastagság és a 3,8" WVGA kijelző mellett félő, hogy még a Diamondénál is gyorsabb merülés a vége.Dr.Anonymus,
Guglibuziknak várni kell, de nem sokkal többet, mint erre a HD-re. Furcsa, hogy tesztek és tapasztalatok nélkül ilyen karakán álláspontot el lehet foglalni vmi ellen ill. mellett.
-
Dr.Anonymus
addikt
a htc jó lenne ha nem winmobilokat hanem androidokat adna ki a gépeire...
akkor meg is venném... amíg ott van a start gomb, addig antigravitáicós htc modell is kijöhet akkor se veszem meg
-
m@xsys
senior tag
Egy szóval: Pöpec
-
Jadro
veterán
Hű, ez szép! A 3G meg kavics, az nem tetszik annyira külsőre.
Ezt a batár kijelzőt meg atomerőművel kéne megtámogatni.
-
haze
csendes tag
mitől lesz gyors ez a gép?
ekkora felbontás mellett nem kellene valami grafikai gyorsító?

-
czipaocsi
aktív tag
válasz
Rickazoid
üzenetére
az akkugyártók picit lemaradtak a nagy technikai fejlődésben, így sajnos nincs megoldás egyenlőre...
Ami pedig ezt a készüléket illeti: lézer!
Pár kérdés: memória és annak bővíthetősége, TV-kimenet? A processzor nem kisebb, mint a Diamondé? Abban mintha 596 Mhz-en ketyegne és már ott sem hasít eléggé a
3D-s Touch FLO-val. Meglátjuk itt milyen lesz... -
BloodRay
veterán
Nem rossz, nem rossz... már csak egy bika akksi kell majd hozzá.

-
Rickazoid
addikt
Nem lesz kissé gyenge az akkuja? Úgy értem... van valami oka annak, hogy az ilyesmiket nem szerelik fel valami extra erős akkuval?
-
Kronk
őstag
utolsó mondat: "... érkezési didőpontja és ára egyelőre nem ismert."

-
Chrys_
addikt
Ezen a Qualcom procin milyen progik futnak? amik ARM jelzésűek, vagy ezek csak az Intel-cuccokon mennek?
Egyébként ez már tényleg nem rossz cucc, ha lehet bele mem.kártyát is tenni. -
AMD Power
titán
De komoly. Napról napra egyre nagyobb HTC Fan leszek.

-
Integra
titán
ég áldja a htc-t végre normális fejhallgató füles csatlakozó, hát ezt is megértük, 2008-ban!!

-
ThorsHUN
őstag
Ez a kijelzomeret mostmar valami uj szabvanynak szamit?
No meg remelhetoleg ezen mar futni fog az iGo8 is
-
eddie17
addikt
Na ebben tényleg minden benne van, úgy mond "tökéletes" telefon.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÚJ CORE I5 14400F GAMER MAX PC 16-32GB RAM 512GB NVME SSD NVIDIA RTX 2060 6GB DDR6 2ÉV GAR!
- Új (kibontott) Sage Express Impress SES876BSS
- ÚJ ASUS TUF AMD RYZEN 5 5600X GAMER MAX PC 16-32Gb RAM 512GB SSD ÚJ RTX 5060 8GB DDR7 2ÉV GAR
- Laptop hűtőpad 15' laptopokhoz
- ÚJ 4K CORE I5 14400F Gamer MAX PC 32Gb RAM 512GB NVME SSD ÚJ GAINWARD RTX 5060 8Gb DDR7 2ÉV GAR!
- Dell Latitude 7330 i7-1255U 16GB 1TB 400nites legjobb kijelző! 1 év garancia
- Xiaomi Poco x7 Pro 512GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G2 - i5-5GEN I 8GB I 500GB I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4145
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3070 Ti 8GB Zalman S2 TG GIGABYTE 750W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)