- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Android szakmai topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
-
Mobilarena
Megkésve bár, de törve nem végre bemutatkozott az LG várva várt zászlós hajója, az LG Optimus 4X HD.
Mint azt sokan tudjuk ebben az évben kicsit döcögősen indult el az LG hadjárata, kivételesen a HTC One X került először a piacra, ezután az Samsung csatahajója a Galaxy S3, majd ezt követően az LG 4X HD. Bár a bejelentés már ez év februárjában megtörtént, ami beszámolt a készülék specifikációiról is, és elhintett 1-2 fotót is, a megjelenésre ezúttal még sokat kellett várni.
De megtörtént, bár nem úgy ahogyan azt a Samsung tette a Galaxy S3-al, aminek persze visszhangja is volt, de lényeg hogy itt van, megvoltak az első tesztek, és már kis hazánkban is kapható.
Új hozzászólás Aktív témák
-
eladogeppc
veterán
Mi vicces ennyire ? S2 nem melegszik, 2Ah akkuval röhögve 2 nap.
4 magot, tegrát alig támogat valami is.
Hiába a 14epont ha nincs mi kihasználja.Ígyhát nem annyira röhejes a dolog. Max a kijelző miatt érteném, de más miatt semmiképp !
- Használhatóság -Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
törölt tag
Ja, a nokia 3210-em meg 10 napig bírta újratöltés nélkül. Szerintem az volt az ász telefon, nem ezek a szutyok, okosnak mondott telefonok. Ezek csak egy-két napig bírják.
Most újítottam a számítógépem, kapott új alaplapot, procit, ramot, videokarit, pedig ritkán játszom. A 4 magot is alig használja valami. Az ikariamhoz meg nem kell core i5 3570k + nvidia 560ti.
Lehet, vissza is térek egy pentium 4-re, mert elég az xp meg egy ati 1900-as videokari is internetezni....[ Szerkesztve ]
-
eladogeppc
veterán
válasz #84221696 #8704 üzenetére
Nem feltétlen azon van a hangsúly, amit firtatsz. De vegyük már észre, hogy a 4X HD mellett is vannak jó telefonok.
Kezdem nemszeretni ezt a felesleges LG imádatot.
! OBJEKTIVITÁS !
Nagyon fontos, hogy ne felejtsük el, ez nem egy hibátlan tökéletes telefon.
Van nagyon sok hibája - mint a többinek is - kamera, program támogatás hiánya, lassú os frissítés, kamera , stb...
Tehát többnyire nem ez a világ legjobb telefonja !
Azért ne feledjük el a legújabb ZTE Grand S , a ZTE Grand X In telefonokat sem, amik ezen árkategóriák.
Szeretem én is , imádom, de nem tudom miért , ez vonzalom, de az agyam nem azon kattog, hogy ez mennyire isteni készülék.Szerk: LG-kre amúgy nagyon jellemző a hanyag szoftver frissítés.
Most nem akartam, de szóba hozom, hogy régi kernellel hajtott ICS-ünk van. /kösz tegra/
Illetve azt se felejtsük el, hogy egy szutykos Xperia Neo V-hez mikor is adták ki az ICS-t ?
Ahaammmmm. Szóval ott nem kellett fényéveket várni.[ Szerkesztve ]
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
toto0569
addikt
válasz eladogeppc #8707 üzenetére
bírd már ki azt a kis időt...számolj el háromig!de lassan...egy kis türelem. itt a JB. a sarkunkban.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz eladogeppc #8707 üzenetére
Én sem vagyok behugyozva az LG-től! Korábban 2X-em volt, így van tapasztalatom bőven. A telefonnak a hibáival tökéletesen tisztában vagyok, meg azzal is, hogy hibátlan készülék nincs. Még a nagy SIII sem az. De a hibáival tökéletesen együtt tudok élni.
De azt sem szeretem, ha valaki kismilliószor basztat it mindenkit, hogy szar a kamere, halk a hangszóró, pixelhibás stb. Mivel sok esetben ez szubjektív ( a pixelhibán kívül), nincs értelme ezen kattogni.
Amikor csak egy xperia x8-am volt, én azzal is megvoltam.
Ha valakinek ennyire fáj az élet, illetve ennyire csalódott ebben a készülékben, az vehet ám másmilyet is. Lehet, hogy még itt is találna vevőt a készülékére. -
eladogeppc
veterán
válasz toto0569 #8708 üzenetére
Jólvan na, csak nem bírom az elvakulást !
OT-995-ösöknél kifikáztak, mert porrá aláztam azt a szart. Pedig nem volt rossz, de anyaghasználatban, egyebekben.... pfffff.Nem véletlen váltottam én is LG-re. Volt 2X-em, Blackem, meg ez a szépség !
Sikerült kínából töltenem új firmware-t. V18a !!
Ha kell a link szóljatok !Szerk:
Basszus.... tégla !
1 óra szenvedés után ezt írta ki !Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
susuka95
csendes tag
ilyen osztott kijelzős dolgot lehet okoskodni a telefonra? (láttam appot a marketen, de fizetős így nem tudom kipróbálni)
-
jooker82
nagyúr
-
jooker82
nagyúr
-
törölt tag
válasz eladogeppc #8713 üzenetére
Pedig nem rossz vicc!
-
jooker82
nagyúr
Valóban itt a JB...[link]
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
eladogeppc
veterán
válasz jooker82 #8716 üzenetére
"Ebben a csatolt fájlt, ez lehet egy Jellybean változata a LG-P880. A megfelelő KDZ archívum valóban valójában az LG szerverek, de védi a különleges "User Agent" Run-of-lock letöltése előtt."
Találgatás !
Majd ha igaz lesz, akkor !
Voltak: Z71,Defy,SGS,SGSSII,XperiaNeo,Arc,ArcS,LGW7,LG2X,LG3D,LGBlack,Wave2,G300,OT-995,O4XHD
-
Quqesz
nagyúr
válasz motoflug #8698 üzenetére
Az én véleményem az,hogy gondold végig mire szeretnéd használni és meddig akarod megtartani.
1.Ha netezés,telefonálás,sms,mailek,gps,irodai alkalmazások a területed,akkor ez a te géped.Ha fotózni(bár írtad nem létfontosság,arra viszont jó),játszani akarsz akkor van jobb is,de a te helyedben előre néznék és nem hátra(SII,jó tudom ocso).Játék terén inkább a tegrás optimalizálás lett elhanyagolva,pedig a gép tudna(ha visszalapozol párat ki lett vesézve).
2.Ha az első kritérium kilőve,akkor hogy meddig akarod megtartani.Van sok 2 magos olcsó és drága is,de a jövő és a jövőbeni fejlesztések a min 4 magra fognak irányulni.Ezért sztem ha már költesz,akkor 4 magos.
Frissítések.Sok sápitozás megy itt miatta,de én okt 4-én vettem és azóta volt két frissítés(F és H) 2 hónap alatt. Namost nekem Nexus S-em volt előtte és ott ez így alakult:2010.szept 3. a vétel.Egyből frissült 2.3.6-ra,majd dec 16-án elindult az ICS 4.0.3 frissítés,amit 2 nap múlva leállított a google. Manuálisan raktam fel január közepén és vmikor márc vége fele jött ki a 4.0.4,szval nem hamar.Július közepén kapta meg a 4.1-et és okt közepén a 4.1.2.Hát lehet szidni az elgét,de máshol sincsen nagyobb ütem,főleg,hogy a nexus mindég egy tesztgép volt az új rendszernek és bizony mi szívtunk vele előszőr,a többiek már csak a javított verziót kapták.Azt még hozzátenném,hogy ok LG kiadása óta a 4.0.3-at nyomja,de közben javítgatták a rendszert,míg nexuson csak mindég egy új rendszerverzióval kerültek fel javítgatások(és volt mit),vagy főzött romok esetén,ha vki foglalkozott vele.
De ez a te döntésed se rá,se lebeszélni nem akarlak.Én nem bántam meg,mert éppen tegnap vettem el asszonytól kicsit a nexust és hát 4.1.2 alatt is lassabb a megjelenítés(szmút) mint az LG-n,nem is beszélve a hátam mögé mutató iránytűvel,ami soha nem volt pontos,vagy a lassú és menet közben képtelen helyzetmaghatározást elvégező gps,stb...[ Szerkesztve ]
Fotóban nincs gixer, ha van nálad egy Pixel! 7pro
-
eladogeppc
veterán
Azért az LG 2X-nél betelt a pohár 2 év alatt 2.2-ről 2.3.6-ra, és onnan ICS-re....
-
törölt tag
válasz eladogeppc #8720 üzenetére
Annó én is azt mondtam, hogy lg-t soha többet.
-
jooker82
nagyúr
válasz eladogeppc #8717 üzenetére
ugyanigy volt a 2x-nél is,előbb kijött egy v28a béta és rá pár hétre a végleges v30a....
Nekünk majd egy v20 lesz a végleges..ezt a 18a-t nem tudom mért törölték...LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
Quqesz
nagyúr
válasz eladogeppc #8720 üzenetére
Volt nekem is három alcatelem:311,BH4,C550.hát ocso volt
Amúgy én is szemeztem a Huawei-el és a ZTE-vel,de komoly modelljeik nem jöttek el hozzánk,az ascend P1 meg ennél is drágább volt 2 maggal(sőt még 110e alá sem tudtam alkudni).Pedig egyre jobbak....[ Szerkesztve ]
-
Mivel most a szervizben van a telefonom gyakran olvasgatom a fórumot, hogy egy kis 4x adagot legalább kapjak.
Sajnos egyre kisebb lelkesedéssel teszem ezt. Mást sem látok csak, hogy a tulajdonosok szapulják a saját készülékeket,vagy bizonygatják, mégsem olyan szar ez.
Nagyon kevés építő jellegű hozzászólás érkezik.
Pl. nem derült ki okozhat-e melegedést a szilikon tok a játékok alatt.
Sokan szidják a kamerát, de nem tudom kipróbálta-e valaki az alábbi fix-et és milyenek a tapasztalatok:http://forum.xda-developers.com/showthread.php?t=1855818
Továbbá az általam fölvetett grafikus gyorsítóról sem indult beszélgetés (ok, lehet ez csak engem érdekel )
Jó lenne valamiféle tudásbázist létrehozni, ami segíthet az újaknak, (pl a készülékek összeírása szerintem jó ötlet volt),engem például érdekelne az is hogy lehet-e valamit profitálni a HoX fejlesztésekből (nem tudom mennyire különbözik a hardver, ill. mennyire akadályoz a zárt bootloader), szívesen olvasnék trükköket, javításokat amiket használtok, felkutattok (Pl a mod-ok az autós cuccokhoz jó volt).Szóval nem anyázni akarok, csak úgy érzem kevés a hasznos információ itt, szerintem nem érdemes naponta többször elolvasni, hogy akkor most szar vagy nem mondjuk a kamera.
[ Szerkesztve ]
-
Takhanto
őstag
Az újságírás abból áll, hogy az olvasókkal,akik nem is tudtak arról, hogy Lord Jones élt, közlik, hogy Lord Jones meghalt.
-
Lac-coo
őstag
Szilikon tok biztosan ad egy plusz szigetelést neki, de ahogy én észrevettem nem nagy különbség.A gyári műanyag lap eleve nem vezet el semmi hőt, szóval majdnem mindegy ... ( Bár amilyen kellemes hőfokra melegszik a műanyag is, el sem tudom (merem...) képzelni milyen lenne egy jól vezető fémmel ...)
Sok okosság nincs hozzá, kb senki nem tud semmit, legalább is én semmi érdemlegeset nem találok....
Tipp-trükk se sok, mihez is lenne ....Javítás kellene de azt LG-től kell várnunk ...[ Szerkesztve ]
I love latte-avokado !
-
belua27
tag
Szerintem a tok nem fog nagyobb melegedést okozni mintha nem lenne rajta mivel ezen nincs szellőző rács amit eltakarana én van hogy 1,5 órát játszok egyhuzamban és persze felmelegszik de nem olyan drasztikusan mint azt páran állítják az lg logó felmelegszik de 10 perc pihi után már semmi. A kamera teszi a dolgát nem fényképező gép, de egy átlag usernek aki nem nagyítgatja 100x osra, meg nézi hol van "kromatikus aberráció" vagy mi (lehet hülyeséget írok) annak megfelel . A garfikus gyorsító geforce ulp ami ha minden igaz 540 mhz ketyeg és valahol az erős közép mezőnyben van jelenleg és van is az arénán azt hiszem egy cikk mobil gpukról de ha rá guglizol is sok összehasonlító tesztet találsz. Főzött romról még nem tudok rootolásnak több módja van állítólag a HOX root progija is mükszik vele. Én már sokat csesztettem a telót ez az egyik hobbym de a 2x el ellentétben stabil a gyári cucc ugyhogy sztem kár baszkurálni ha csak nem ez a mániád mint nekem
-
Quqesz
nagyúr
válasz Takhanto #8726 üzenetére
Sajnos a tesztelő uriember kapot egy nyitott telót vszínű a gyártól és nem is fejezte be a munkát,ő is a bootloader felnyitás hiányára utal,ami nem biztos hogy kizáró tényező.Ha követni akarod az eseményeket itt megtalálod:[link] (ő rakta fel a videót is csak júliusban,ami már rég volt)
[ Szerkesztve ]
-
-
kexksz
addikt
válasz eladogeppc #8678 üzenetére
Én arra használom a rootot, hogy adblockert rakjak fel. Így nincs semmi hirdetés egy appban sem. Ja meg Titanium Backup.
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
Tegra 3 kiveséző cikk by Dr. Kind (minőségi írás)
Hehe... kereken egy éves cikk[ Szerkesztve ]
Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
jooker82
nagyúr
Pár napja,valami adatfelhasználási figyelmeztetést kaptam és egy felkiáltójel vigyorog az értesitési sávba...Hogy kell ezt eltüntetni??
LG G2 32 GB 4.4 AOS
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jooker82 #8736 üzenetére
Le fog jarni a net kereted, de most van honapfordulo szoval no para. Amugy azt kezileg te allitottad be. Beallitasok -> Adatfelhasznalas (csak akkor tudod allitgatni a figyelmeztetesi es max. hatart, ha be van nyomva a mobiladat)
Ciklust is lehet allitani, hogy melyik szolgaltato mettol meddig szamol. A telenor 27-27-ig.Szakmai kérdésekre privátban nem válaszolok! Használd a fórumot! | R.I.P PH!TV!
-
toto0569
addikt
válasz Lac-coo #8738 üzenetére
Ha jól figyeltél akkor láthattad,hogy mindent kitárgyaltunk már és azért nem beszélünk róla mert már nincs mit.Ennyi bájcsevej belefér nekünk "trolloknak". De ha valamit nem értesz csak kérdezz nyugodtan és egy lelkileg nyugodt hozzád pozitívan álló embertől biztosan kapsz segítséget.
OPiiPO:neked sem kell szítani a tüzet... -
törölt tag
válasz jooker82 #8736 üzenetére
Ilyen nekem is volt, szívtam is vele, mielőtt megtaláltam, hogy lehet eltüntetni. Nekem csak 500 mb adatfelhasználási keretem van, de aztán felemeltem manuálisan 2gb-re, így most nem pofázik.
Belua27: az nekem is szívfájdalmam, hogy nem lehet romot cserélgetni, mint a 2x-en, mert szintén szeretem ezt a műveletet. A stabilitással egyetértek!
[ Szerkesztve ]
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz jooker82 #8742 üzenetére
A grafikonon tudod mozgatni a vonalakat, van egy riasztási és egy max. vonal azokat tudod mozgatni értelemszerűen fel - le
A mobiladatforgalmi korlátozások -nál be kell pipálni a checkbox-ot.
[ Szerkesztve ]
-
firemanus82
senior tag
A tolto nekem is ciripel ha nincs radugva a telefon. Ha feltoltott kihuzom es utana meg picit ciripel. Gondolom akkor sul ki. Kulonben erdemes kihuzni, mert mar tobb lakastuznel is voltam,ahol az adapterrol indult a tuz.
LG Optimus Black => LG Optimus 4X HD => LG G2 32Gb => LG G5 Titan => Samsung S8 => Huawei P20 Pro => Huawei P30 Pro => Huawei P40 Pro => Honor Magic 4 Pro=> A tűzoltó nem azért rohan be az égő házba, mert rettenthetetlen, hanem mert az elhivatottsága erősebb a félelménél. John C. Maxwell
-
eladogeppc
veterán
Szintén ciripel, de miért gond ? Van benne egy tücsök !
-
DJ. Ru$y
félisten
válasz firemanus82 #8746 üzenetére
Az komoly... köszönjük a tanácsot, és azt hiszem érdemes is megfogadni. Én is leszoktam már róla, de régen a Nokiának az első nagy bumfordi töltőit mindig úgy hagytam egy hosszabbítóban...
-
eladogeppc
veterán
Most toltam fel a kamera modot.
Bár teljesen felesleges ebben a Topikban úgy látom bármiféle mod közzététele, mert rajtam kívül nem
sokan élnek vele.Korábban linkeltem játék modokat, 2 emberkén kívül senki nem reagálta le, hogy neki jó volt-e vagy nem.
Új hozzászólás Aktív témák
- LEGO klub
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Még javulhat az Arrow Lake-S platform teljesítménye
- Politika
- Posta, csomagküldés
- Öregszem
- Mazda topik
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- IPhone 14 256GB gyári független megkímélt 12 hónap szav
- IPhone 15 Pro max gyári független közel 3 év jótállás névre szóló számlával!
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- IPhone 13 Pro 128GB alpesi zöld akku 95% 12 hónap szavatosság
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest