Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
HeTaMester
csendes tag
Helló!
Tudja valaki hogy hogy lehet a java progikat elforgatni???
Köszi előre is! -
Peti_KM900
tag
válasz HeTaMester #17351 üzenetére
El lehet egyáltalán?
-
Barbi^^
csendes tag
HI!
Most vettem egy arena-t használtan, függetlenül(nem próbáltam ki a boltban..... )
kiderült, hogy nem független,visszavittem,megcsinálták,elhoztam.
Ma kezdtem el úgy isten igazából nézegetni,beállítgatni a dolgokat,mikor is olyan dolgokat kezdett produkálni, hogy csak néztem:-sms írásnál elforgatott billantyűzetnél nem reagál a pontra, meg a kijelző alján lévő dolgokra néha
-csinált olyat, hogy a soros menünél a nevekre (legfelül)"nyomtam" és a telefon beállításokat nyitotta meg ( ami ugye lagalul van), és ezt nem is egyszer csinálta
-fényképezőnél zoom-oltam, és hirtelen kilépett ebből az opcióból és utána nem lehetett megnyitni se a fényképezőt se a videót.csomó próbálgatás után kikapcsoltam,és újbóli bekapcsolásnál hajlandó volt működni.
Nem tudom mit fog még csinálni,amit nem kéne....
Ez normális, mindíg előfordulnak kisebb furcsaságok, vagy szar az egész és vigyem vissza?A másik, hogy szeretnék betenni hívóképet az emberkékhez, de nem találom a "kép hozzáadása" opciót!
-
Barbi^^
csendes tag
válasz Peti_KM900 #17352 üzenetére
nem hiszem, hogy el lehet....nálam csak a menüt, fényképezőt/videót/képnézegetőt lehet...
[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz Peti_KM900 #17355 üzenetére
ahhoz az uj felbontáshoz igazított tartalom is kéne
btw, pm-et nézz„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
iistii
tag
-
Turbobacsi
senior tag
-
gigi18
csendes tag
Hi all!
Mindenféle képen próbáltam videofelvételt csinálni /hangfókusz belső,külső,bekapcsolva,kikapcsolva/,de 1x-űen nekem nagyon halk a felvétel,de érdekes ahogy váltogatok /tapicskolom/ azt nagyon lehet hallani,csak nálam merűlt fel ez a probléma!? Köszi.....[ Szerkesztve ]
-
Barbi^^
csendes tag
válasz Turbobacsi #17358 üzenetére
Turbobácsi!
Köszi!én is így próbáltam,de nem jött össze,aztán rájöttem, hogy hogy is lehetne másképp:
rá kell menni a névre>kis kocka a "nevek" mellett>megjelenítés>készülék>vissza a névre>szerkeszt>kép hozzáadása.
(csak azért, ha valakinek szüksége lenne rá! ) -
Arenastag
csendes tag
Hali
Nem tudtok valahol olcsón: Érintőpantelt, fém keretet a kijelző köré, és az a köré való króm keretet?
Sikerült kicsit összeb"sznom az Arénát -
kiski
aktív tag
Sziasztok srácok! Figy, mit tudtok a mozgásérzékelős, távolságérzékelős szundi funkcióról? Én úgy tudom, hogy VAN, néhányszor ment is, v10f-fel. Tök jó cucc, próbáljátok ki, ha ébreszt a telefon, (most egykicsit szleng leszek) fordítsátok pofával előre, le az asztalra. Ha be van állítva szundi, akkor pihizhetsz 1 darabig, ha nincs, akkor csörögsz tovább. Tőlem újabban megkérdezi a drága Arénám, hogy "mennyit szeretnél még aludni kedves?" és felsorolja, hogy mennyit aludhatok még: 5-10-15...stb perc (ahogy a szundi menünél az ébresztőben). Ilyen gondoskodó és figyelmes telefonom van. Nem is kell nekem nő! Na, de visszatérve: Tőletek is megkérdezi? Ha lefordítjátok, akkor visszaalszik? Mert nekem a VADM moddal nem akar... (v10f-fel ment, moddolttal is)
kiski
-
wadindian
csendes tag
Sziasztok
Rájöttem, hogy a képstabilizátor miatt csúszik a fotózás hangja és a tényleges fotózás. Ha ki van kapcsolva, akkor szépen a hang alatt fotóz.
(Lehet, hogy ez csak nekem felfedezés, de még nem láttam leírva.) -
RaveForce
veterán
válasz Arenastag #17364 üzenetére
szintén zenész
én majd ma mobile meetingen megkérdezem az LG illetékeseit h mennyi lenne egy üvegcsere„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
sagesz93
addikt
Kiski, ezt mindjárt megnézem megy-e nálam
Más: felraktam a csájnából jött fóliát, hát, durva nagyon!
1: A távolságérzékelő fólián át nem megy, de ha egy kicsit lejjebb teszed rá a fóliát(tényleg nem nagyon, alul épphogy lelóg, akkor hibátlan.
180ft-ot megért, mintha a színeket egy kicsit hülyén adná vissza.
De a tükör része üt -
Schrift
tag
Túl prohardveres ez az új dizájn... De azért szeressük.
-
nembilgéc
csendes tag
t-mobilosbó függetlenitett teló használtan vettem.Nem ébresztett a kis szemét kb minden 3.-ébresztés kimaradt. e2tol-al fölraktuk a v10f magyar szoftot beraktam a pannonos kártyámat usim lock . Vihettem vissza az eladóhoz függetleniteni. most v10p van rajta és igy is néha kihagy az ébresztés. Várom az ötleteket amik nem ugy kezdődnek hogy frissités... Előre is kösz
-
kiski
aktív tag
-
greenmeister
tag
válasz Peti_KM900 #17212 üzenetére
Nekem kell ha lesz.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
greenmeister
tag
válasz Murdah #16672 üzenetére
Ez már a végleges verzió vagy 1.1a vagy 1.1b????? Mert nem tudom eldönteni hogy ez már a végő..??
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Arenastag
csendes tag
Hali, nincs valakinek szüksége kijelzővédő fóliára vagy tollra a kijelzőhöz? Fogok rendelni az E-bayrol, de csak több darabbal lehet
-
technoboy19
tag
válasz CoRt3z #17382 üzenetére
nekem meg akkor nem ébresztett amikor sokféle ébresztőt állítottam be, amint kitöröltem az összeset, és csak egyet állítottam be azóta minden ok
ÉRTÉKELÉS: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_47415-47415.html http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
Barbi^^
csendes tag
Sziasztok!
Kicsit kétségbe estem: fent írtam, hogy problémák vannal a telómmal.most megint találtam hibákat, és szeretném tudni, hogy más is tapasztalt ilyeneket, és ez a telcsi ilyen, vagy vigyem vissza....???
Légyszi segítsetek!
Sms/jegyzet írásnál-de a súlyosabbik para az sms- nem reagál a pontra,/p betűre, ha el van forgatva. alap helyzetben a "pqrs" okoz neki gondot.
+ amit fent írtam.(v10j)
-
beni18
tag
Sziasztok!
Nekem olyan problémám lenne hogyha új névjegyet akarok létrehozni egyszerűen újraindul a teló, először azt hittem hogy ez fw probléma de most föltettem a V10P_00 és úgyanúgy fennáll ez a probléma már csináltam factory resetet is de az sem segített. -
DjKoxi
senior tag
válasz Barbi^^ #17387 üzenetére
Szia! A pc suite meg internetkapcsolat segítségével frissítsd a szoftvert v10v-re, ha T-mobilos a telefonod.
Az érintőképernyőt lehet tesztelni a szervizmenüben. Ezt kell bepötyögni 1809#*900# és aztán megkeresed az érintőképernyő menüt. Vigyázz, nehogy a factory reset-re rábökj. -
haxxika
senior tag
válasz SsPL711 #17367 üzenetére
Nekem is ezt csinálta v10f-el de mondjuk én akárhogy tartottam megkérdezte mer a koliban az ágy alá rakom be a mobilt Csak most vmi baja van, egyáltalán nem akar ébreszteni, nem azt csinálja mint a v10b_02-vel hogy felsül, hanem egyszerűen nem érzékeli hogy 6:15 van... Simán továbbmegy az ébresztés, illetve a videofelvételnél nem vesz fel hangot, akárhogy van, most még mindig v10f van rajta de nemtudom mire rakjam át ha szükséges, tudtok segiteni?
OnePlus 10 Pro | Eladó cuccaim: https://hardverapro.hu/tag/haxxika
-
RaveForce
veterán
válasz risnos #17350 üzenetére
arra tudnál esetleg megoldást mondani,h miért lehet az, h feltelepítem, elinditom, elsö inditásnál autmatice megkerestetem vele a saját mappáját a telon, beállítok mindent ahogy irtad, a saját mappáját, mégegyszer menüböl a biztonság kedvéért, azt h beépitett GPS-t használja, meg az atlas zoomoutot, beállitom a narancs menüt, magyar nyelvet, teljesen pöpec minden, mutatta is utazás közben hol vagyok, aztán kiléptem és köv inditásnál egyszerüen befagy a kezdö képernyönél
a te általad irt elsö és második inditásnál kilépös modszernél a haramdszori inditásra egyszerüen csak a zöld nyil van meg az idö meg h no map data és a menü gombra kattolva semmit nem tesz :\fw: v10p win7 mod
[ Szerkesztve ]
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
kiski
aktív tag
Ugye úgy próbálgatjátok ezt az ébresztős dolgot, hogy a szundi alapból be van állítva?! Nem mindegy...
kiski
-
RaveForce
veterán
-
RaveForce
veterán
válasz KennyONE #17394 üzenetére
hát végülis mért lenne off? a telóhoz kapcsolódik
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Apakara
csendes tag
válasz Barbi^^ #17385 üzenetére
Hi! Elég nyűgösnek tűnik a készüléked!A kijelződet leellenőrizheted,így:1809#*900# --- Others---Touch Screen Test. Kiad egy négyzetrácsos felületet.44 négyzet van.Minden négyzetben célozd meg a számokat.Ha jol működik,minden érintésedre reagál(az érintés helyén)egy kis ponttal.Ha nem reagál "service"!Kár spekulálgatni tovább.Ott kezdjenek vele valamit.Hátha tudják kalibrálni,ill.kiderül,hogy rossz és azt is ők tudják orvosolni.Ha már ott vagy a többi"anomáliára"is lehet, hogy tudnak érdemi választ.Ha garanciás a készülék,ez tűnik a legkézenfekvőbb teendőnek.
Remélem sikerrel jársz,megjavul a készüléked és élvezed a használatát,mint mi itt sokan.
Üdv! -
risnos
tag
válasz RaveForce #17390 üzenetére
Azt nem tudom megmondani, melyik fw-n hogyan hülyül meg a Wetravel, de valamilyen befolyással bír a progi futására a szolgáltató és az fw is. Nekem T-s a teló és V10v az fw. A Wetravelből a v0.9.08 van fent jelenleg, de már kipróbáltam a v0.9.12-őt is. ( a Wetravel honlapról tölthető le csomagban.
A No Maps Data több okból jön elő :- 1. ha nem zöld fent a pötty , vagyis nincs GPS pozíció. 2. - ha nem jól van beállítva a térkép tipusa ( a Hotfiléről töltött Bezke -féle 300 MB-s Wetravelben a default zoomout a jó). Más térképcsomag esetén a kísérletezés marad.
3. a root directory rosszul van megadva.
4. rossz a WeTravel verzió a te telefonod fw-jének.
Jártam már én is így, de addig próbálgattam a Wt verziókat, amíg nem működött rendesen.
Az újabb verziók elég jónak tűnnek. Az rc26-tal befaragtam én is , de lehet nálam a memkari is ludas volt valamiért.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Schrift
tag
Szerintetek, ha bátyám az ő arénájával bemegy T-hez és viszi az én rossz fülesemet,mert az én arénámhoz nincsenek meg a papírok, akkor kicserélik a fülest? Persze a saját arénájához való papírokat viszi.
-
KennyONE
aktív tag
válasz risnos #17398 üzenetére
Nekem V10h szoft. van rajta, a teló független.
Én nem kerestettem vele semmit és amikor tovább ment is ment az "Enter city name"-hez és rámentem hogy "channel" és utána hát kiadta azt a képet amit ez előző hozzászólásomban bemásoltam és hiába nyomom a menu pontot nem csinál semmit.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest