- Hárommilliós AnTuTu pontszámmal büszkélkedik a Redmi K80 Pro
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
spykedd
tag
válasz Allianz BB #17893 üzenetére
Hi!
Én már több mint fél éve használom fólia nélkül és semmi karc nincs rajta. (a kijelző körüli ezüst szegélyre ez nem vonatkozik, de azt úgyse takarná a fólia)
[ Szerkesztve ]
-
KennyONE
aktív tag
Ja én is fólia nélkül hordom,igaz tokba és nekem is a fém keret kezd karcolódni meg egyszer leesett az asztalról és van a hátulján egy pici karc.
Még mindig nem talált senki se BL40-es moddolt SW-t?
És melyik a legmegbízhatóbb gyári sw.,ha nem találom meg a BL40-est?Mert eddig V10h volt rajta meg 2 moddolt. -
bandes11
csendes tag
Hi All!
Ha vkinek van eladó működő fülese jelezze
-
spykedd
tag
válasz KennyONE #17914 üzenetére
Hát most h elolvastam a piros szöveget nem biztos. Mi az h egy SW unlockolja a telót? Én még csak a fordítottjáról hallottam: azt h lockolja -> függővé teszi.
Szóval nemtudom. Egyébként is tegnap raktam fel egy új szoftot most nincs kedvem újból beállítani mindent.[ Szerkesztve ]
-
bageasy
csendes tag
Sziasztok, most raktam fel a VADM_02 by Sasa21 szoftvert, és lenne egy kérdésem a gurukhoz: Az időjárás előrejelző widget oroszul kommunikál, lehet ezt valahol állítani?
Köszi a válaszokat előre isLG G7 Thinq + iPhone se 2020
-
smatte
tag
Sziasztok!
Tervezem, hogy veszek egy arena-t, de olvastam, hogy a TL WR 542G routert (nekem olyan van)nem kedveli. Elég ellentmondásos infóim vannak. Valaki tudja, mi a helyzet jelenleg? Megoldható, hogy a 2 készülék kommunikáljon?
Előre is köszönöm! -
Allianz BB
csendes tag
Hi. Köszönöm a hozzá szólásokat a karcolodással kapcsolatban
-
Mercutio_
félisten
válasz spykedd #17916 üzenetére
Pedig jó lenne, ha unlock-olná
Egyébként kövezzetek meg, de nem találtam, hogy az oldalon hol lehetne letölteni az SW-t.Van olyan füles, ami ugyanazt tudja, mint az arénához adott gyári - esetleg jobb a hangminősége - és nem "agybadugós"?
[ Szerkesztve ]
Eladó/Cserélhető: GERE Kopar faládák, ÓRA:Orient Bambino II Bigsize, Parnis Pilóta, FANTASY könyvek, Garis keskeny MOSOGATÓGÉP, könyvespolcok, MOSÓGÉP
-
RaveForce
veterán
válasz Mercutio_ #17923 üzenetére
hát pont attól lesz jó minőségű,h agybadugós
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Bor
csendes tag
AGYAM KETTÉ ÁLL!!! VADMRE_00 szoftverrel sem ébreszt már ez a mocsok...
Jöhet a P-végű szoftver... egyszer csak találok egyet amin legalább az alap funkciók mennek... Hjaaaaajjj...."... Te mondd, hogy rablótámadás a Te hangod mélyebb... "
-
fiktív1
tag
Bor!
Háát.., igen.. sajnos ez van! Nem lehet megoldani semmilyen szoftverrel, ez a nem ébresztés teljesen rapszódikus. Tavaly nyáron elsők között jeleztem sok más hibával együtt ezt a jelenséget, amin a többiek akkor eléggé elcsodálkoztak. Nekem az egzisztenciámat vezsélyezteti az Arenának eme csodás hibája, nagyon fontos dologról késtem el, ami miatt majdnem kirugtak..... Abszurdum. Életemben 1 mobilt sem láttam még eddig, ami ne ébresztett volna...
Kivéve ezt. Tehetsz rá bármilyen szoftvert, ez előfordulhat mindegyiken, próbáltam. Nekem is P van rajta, a német, de soha többet nem lehet már megbízni a készülékben! Sajnos más ébresztőt is alkalmaznod kell, ha fontos dolgod van. Próbálkozhatsz a widget ébresztővel is, hátha jobb..[ Szerkesztve ]
-
Bor
csendes tag
válasz fiktív1 #17928 üzenetére
Asszem cserélek P-re mivel a zene ikonra kattintva a nincs elem felirattal találkoztam miközben tartalmaz a telefon és a memókártya is MP3-at...
Ébresztő órát meg veszek szerintem...
most pedig meg jött az első fagyás is... kb 3. napja van rajta a szoftver... hmmm jó sokáig bírta....[ Szerkesztve ]
"... Te mondd, hogy rablótámadás a Te hangod mélyebb... "
-
Norbi21
senior tag
Nekem október óta van meg a telefon. V10d szoftver van rajta, az nem tudom mennyire friss, annyira nem értek hozzá. AZ tény, hogy se a widget, se a sima ébresztésnél nem fordult még elő, hogy ne ébresszen, fagyni is csak ritkán szokott, én meg vagyok vele elégedve.
-
Szabaka
tag
Üdvözletem!
Frissítettem a kicsikém, és ha már itt jártam a leírások, és egyéb hasznos információk nyomában, szeretném megkérdezni, hogy van-e rá mód, hogy az Arena-val készített képeknek más formátumú nevet adjon a készülék? elég zavaró, mikor nézegetném windows alatt, és az meg szépen ABC sorrendben hozza őket....
Pl.: P1012_22-03-10.jpg
Előre rakja az órát/percet, utána meg a napot.... elég bugyuta szerintem... Mondjuk tud hasznos lenni, ha az a fontos, hogy melyik nap mit fotóztam éppen negyed 11-kor...
Elnézést, ha már szerepelt kérdés ként, de hirtelen nem leltem rá...
Köszi a segítséget!
Ami nem oldódik meg magától, azzal nem érdemes foglalkozni.
-
Bor
csendes tag
válasz Norbi21 #17931 üzenetére
Nekem is "d"-s szoftv volt rajta de sok volt a fagyás plussz a szokásos problémák...
V10P_00-ra rámegyek aztán lesz ami lesz... csak jó lenne már használni a telcsit... nem azon gondolkodni, beállítsam pl. a naptárat?.... vagy még lesz szoftver frissítés vagy factory reset... aztán kezdhetek minden előről..."... Te mondd, hogy rablótámadás a Te hangod mélyebb... "
-
Nordic
Közösségépítő
Üdv!
Jelentem a törött kijelzős arénám 2,5 hét után újra életre kelt. Sikerült itthon kicserélni a kijelzőt, csak beszerezni volt macerás. Ezúton szeretnék köszönetet mondani wlf fórumtársnak, akinek a segítsége nélkül nem ment volna. -
smatte
tag
Erre valaki?
-
KennyONE
aktív tag
Nekem V10h-val nem ébresztett,de ezt megoldottam úgy hogy kiraktam az óra widgetet és onnan kapcsolom be minden este és így jó mert reggel ki is tudom választani ha rákkatintok a szundira hogy mennyit akarok,mert nem biztos hogy minden nap 10 percet szeretnék szundizni...
-
risnos
tag
A T-s szoftwer nekem is rendre ébreszt. De egy fr-t nyomva lefagyott a drága és szerviz lett belőle. Most megint működik a kütyü. De a Kigston memkarit nem bírja (8 GB). Ha beteszem továbbra sem látom a frissen készített videót, fényképet- semmi trükköt nem vesz be. Mindjárt 1 éves lesz, már megkomolyodhatna
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Erdelyit
tag
válasz risnos #17946 üzenetére
Korábban írtam egy tippet, mert én is szívtam a memória bajokkal.
Nagyon gyenge akksival nem célszerű számítógépre dugni, mert könnyen ledobja, és már össze is kuszálódott a memória. Nekem azt csinálta, mintha ki-be dugdustam volna az adatkábelt. Ilyenkor már voltak fájlok amit a telefon nem, csak a számítógép látott. Csináltam egy formázást, és ügyelek rá hogy töltött akksival dugjam rá, és a telefonon levő gombbal szakítom meg a kapcsolatot, mert ha csak úgy kirántjuk a kábelt, (pendrive-ot csak úgy kirántom, de annak semmi baja) akkor összezavarodik a telefon rendszermemóriája. Ilyenkor fordul elő az is hogy a profilban van egy kis kavarodás. Gondolom más bajoknak is ez lehet a forrása.
Nekem szerencsére mindig ébresztett a telefon, és úgy általában nincs bajom vele. Lehet jó szoftot választottam, de őszintén szólva fogalmam sincs a v10p melyik verziója van most rajta. A v10f (valamelyik) szintén bevált. Egyébként honnan lehet megtudni melyik verzió frissebb a másiknál, mert én nem igazán jöttem rá, csak azt tudom hogy sok változat van a neten. -
405
tag
válasz risnos #17946 üzenetére
Nekem 4GB -os van, de a probléma ugyan az. ("Ha beteszem továbbra sem látom a frissen készített videót, fényképet- semmi trükköt nem vesz be") .Bár a múltkor volt kb.két hét amíg minden müködött ,és mindjárt megszerettem a telefonom
De nem sokáig tartott .....
A szerviz erre a problémára vajon mit mond? Nem mondhatja, hogy ne tegyél bele memóriakártyát. Megcsinálni meg úgysem bírja (tartósan)Okos ember a más kárán tanul .....
Új hozzászólás Aktív témák
- Betiltja a közösségi médiát a 16 év alattiaknak Ausztrália
- Hobby elektronika
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Építő/felújító topik
- Battlefield 2042
- Szólánc.
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest