Hirdetés
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ap3x89
aktív tag
még régebben láttam hogy vettetek e-bayről valmilyen cuccot a telohoz. az megjött nektek rendesen nem volt semmi probléma? én most egy ilyet akarok hozzá :[link]
esetleg el tudná nekem magyarázni valaki a rendelés menetét? használ valaki ilyet a telohoz? nekem sportoláshoz kellene a cucc csak kifejezetten arenához nem találok ami normálisan is nézne ki.Xbox 360 slim --- Gamertag: apatizs
-
-
kiski
aktív tag
Köszi Bavid a reagálást, nem figyelem a pannonos árlistát, mert nem csípem azt a szolgáltatót. (A többit se nagyon) Egyébként most a Te szoftodat használom, és megvan még az a gyermekbetegsége, ami a többinek is: néha elfelejt zenét lejátszani. Illetve volt olyan problémám, hogy félreérzékelte az érintést, azt hittem, hogy szoftveres probléma, de utánaolvastam és nem az. Valószínűleg csak fel voltam töltődve elektrosztatikusan (műszálas ruha, gumitalpú cipő...stb), és ez bezavarta a kapacitív panelt. Akinek hasonló problémája van, földelje magát! haha
WiFi levelezéshez fogok csinálni egy txt-t, hogy pontosan hogyan kell beállítani a levelezőklienst. Ehhez szükségem lesz a TI visszajelzésetekre, ki milyen internetszolgáltatónál van? (Mert a kimenő levelek kiszolgálójához az internetszolgáltató levelezőszerverén keresztül tudnak a levelek menni.)
kiski
-
gabboyka
csendes tag
Kiski segítenél nekem a frissítésben? ha még itt vagy.
Olyan kérdésem lenne h mikor már itt járok:7, Vedd elő ismét a C:\LG-Utils\KP500-Utils-EN.exe-t. Most válaszd a „H” menüpontot, első kérdésre add meg az Inf_WebDnld.dll elérést (ne csak az elérési utat!), jelen esetben ez C:\111\Inf_WebDnld.dll
Ezután add meg a .wdb fájl elérését, ez a példában C:\111\V10P.wdb
Legvégül add meg a szoftver verziószámát, ez nálunk most a V10P_00.
A művelet végén a C:\111 könyvtárban ezeket az újonnan létrejött fájlokat kell találnod:Kiírja a a progi h loading és utana a menüpontokat de hiába várok nem lesz semmi nem jönnek elő azok a fájlok amiknek elő éne jönniük???? Valami segítség miért lehet??
-
gabboyka
csendes tag
Ja nekem a VADM_02vel van és én így csinálom és ezt írja ki utána
h
c:\111\Inf_WebDnld.dll
C:\111\VADM_02.wdb
VADM_02
Loading...Menu
-------------------------------------------------
A-
B-
C-
lab lab többit tudod csak leírtam h mégis h néz ki!
tényleg a j menüpont az mit jelent??? mert én végig csináltam és már csak a telefont kéne rádugni de nem merem neh tönkremenjen?!?![ Szerkesztve ]
-
Gabi 8906
senior tag
Az Arénám elkezdett fura dolgokat művelni.Van a 8 gigás beépített memóriája és tele lett olyan adatokkal(régebben azok videók voltak)amiket se megnyitni se törölni nem lehet(számítógépről is próbáltam,a gép se engedi hogy töröljem).Ezt csak a video mappában csinálja.Telón töröltem az 1-iket amit nagy nehezen észrevett,de amikor az Aréna kiírta hogy törölve akkor még mindig ott volt a fájl .Ez most szoftver vagy hardver probléma?
Valaki tudna nekem segíteni?(segítséget előre is köszönöm )
Üdv mindenkinekMotorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
Erdelyit
tag
válasz Gabi 8906 #17608 üzenetére
Amikor formázod állítsd be a foglalási egységnél az "Alapértelmezett foglalási egység"-et.
Nekem is volt ilyen problémám, főleg a V10P-vel. V10F-el nem volt gond. Egyébként azt vettem észre, akkor hülyül meg a memória amikor csak úgy leválasztás nélkül kihúzzuk a gépből a telefont. Most felraktam a v10p-t és felmásoltam egy csomó cuccot a telefonra, és csak felét látta.[ Szerkesztve ]
-
-
gabboyka
csendes tag
mostmeg ott aakdtam el h az e2toolsban vagyok és már ott járok h start és dugja vissza az usb kábelt a gépbe de annak nem tom mi az értelme h húzzam ki a gépből hát így nem érzékeli h rajta van a teló!!! valaki??? ja amúgy ezt írja ki:
Channel 1 is succesfully opened.
Please wait while setting up phone...Error getting target charge level.
USB mode not set. Close window and try again -
saphancs
aktív tag
Kicsit off... Nem tud valaki valamilyen autós kihangosítót ajánlani, amit ő is használ, és nem túl húzós az ára? thx előre is
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
saphancs
aktív tag
válasz gabboyka #17614 üzenetére
nem az értelmét kéne keresni, hanem megcsinálni ami oda le van írva... Több százszor módosítottunk ezzel a módszerrel szoftvert... betűről-betűre haladva a leírással nem futsz bele ilyen és ehhez hasonló hibaüzenetekbe
ja és a legelején a flash usb-t telepítetted?
vissza-vissza minden!!!
[ Szerkesztve ]
(((LG Optimus Black) Samsung Galaxy S2)) Sony Xperia M2))) Iphone 6S; IPad Air2; Iwatch
-
gabboyka
csendes tag
mostmár ok minden csúszik a telefonra a vadm_02. Nézdd meg a speedshop.hu-n h van e kihangosító elég megbízhatóak asrácok!!!
-
saphancs
aktív tag
-
gabboyka
csendes tag
jas a flash usb-t utána telepítettem az első próbálkozás után és az volt a hiba! de azért kösz
ha a speedshopon nincs akkor nézdd meg itt ők is megbízhatóak
http://www.edigital.hu/
[ Szerkesztve ]
-
gabboyka
csendes tag
olyan gondom lenne h mikor a telefon képernyőjének a tetejére kattitntok nem jön elő az smsm,blutut, wifi meg nem tom már minek kée előjönni ja meg a fényképezőnél is nem tom kezelni azt a fenti részt!! ez miért lehet????
-
saphancs
aktív tag
memóriarekesz ürítés-factory reset-memürítés hármas szentsége megvolt?
-
saphancs
aktív tag
válasz gabboyka #17623 üzenetére
1. Beállítások, Telefon, Memória info, ráböksz, visszaállítás---- törli az eddigi adatokat a készülékedről (mindegyik esetében azt, amit a rábökés után ír... pl: készülék közös mem 1. az sms, mms stb...)
2. khm.. le van írva a frissítés menetébe (mondom és tapasztaltad is, hogy érdemes követni ) 1809#*900# és ott factory reset (a dolga a törlés, tehát adatokat töröl) :-DAztán azt, amit az előbb leírtam azt megfordítod, tehát először FR, utána memürítés, aztán FR Csak, mert az előbb rosszul okoskodtam :-D
Keresgélek, van egy-két ígéretesebb (és olcsóbb) darab! De továbbra is lehet nekem tanácsot osztani!
-
gabboyka
csendes tag
így sem reagál! nem tudom mi lehet a baja! valami más tipp??? valaki?
-
sasa21
csendes tag
válasz gabboyka #17625 üzenetére
probáld meg tesztelni a kijelzőt.
1. 1809#*900#
2. Legőrgeted a menüt és belépsz az Others-be
3. kiválasztod a Touch Screen Test menüpontot.és tapogast a kijelzőt ha érzékeli az érintést akor kék ponttal megjelőli.
ezzel kiszürheted a hárdveres hibát.
De lehet újra kéne rakni a szoftvert.
Én még nem tapasztaltam ilyesmi hibát. -
SsPL711
őstag
Teló, kikapcs., akku kivesz, vissza tesz, bekapcs., volt már?
A másik az lett volna amit sasa írt.
Érzékeli-e a kijelző a fenti részen való tapicskolást?
A sasa féle módon lehet ellenőrizni.[ Szerkesztve ]
NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
saphancs
aktív tag
szerintem ez, ha eddig nem tapasztaltad a telónál, akkor szoftveres dolog... tedd újra fel ezt a szoftvert, vagy keress egy másikat...
Én haljak meg ha értem az arenákat..., 100-ból 99-nél hiba nélkül műkszik egy szoft, a maradék egy meg behal valamiért...
Persze azért szeretjük..., mert olyan egyedi!Jogos... Sspl711 (rem. jól jegyeztem meg a nevet ) hozzászólása... az már sok betegséget meggyógyított nálam is
[ Szerkesztve ]
-
Bavid
senior tag
Én se csípem, főleg a nagyon drága mobilnet miatt, de ez van náluk van az egész cslád, cég, szóval 20-30 emberrel kb ingyen beszélek....
Szofttnál meg igen én is észrevettem, "elfelejti" néha a fülesre küldeni a zenét, az az érdekes hoy néha napokig nem jön elő máskor 1 nap 3-4szer.
[ Szerkesztve ]
-
Barbi^^
csendes tag
405!
Nem a "hétfőn kell érte menni"-re írtam, hogy "szerintetek?"- hanem az egész szitura....
Atom Maki!
Hétfőn visszamentem a kicsikémért, és mondták, hogy kijelző csere.Lassacskán mehetek érte...Azért megkérdeztem, hogy ez még mindíg gariban megy, ugye?és mondták, hogy igen...."ha csak nem ejtetted le", mondtam, hogy arra sajnos még nem volt időm,mivel eddig jóformán csak a szervízben volt.
Gondolom ez ilyen kóstolgatás ,de azért a biztonság kedvéért utána jártam 1-2 dolognak a garival, visszafizetéssel kapcsolatban, hogy legyen mivel érvelni, ha kell...remélem nem lesz rá szükség .
Sajnos már nem örülök neki annyira, mint mikor megvettem...remélem ez megváltozik, ha tényleg megjavul -
Bor
csendes tag
Csáó!
KM900AT_V10d szoftverem van, minden jónak tűnik, egyetlen gondom van, hogy ha a menüben a zenét választom és hallgatok egy számot, a következő számnál automatikusan újraindul, de nem mindig, csak előfordult már. viszont ha pl. multimédia menüben (kedvencek) résznél indítom a zeneszámokat akkor semmi probléma, vált egyik szám a másik után... váltsak szoftvert??? vagy találkozott már vki ilyen problémával esetleg ezzel a szoftverrel???...
köszi a választ..."... Te mondd, hogy rablótámadás a Te hangod mélyebb... "
-
Fuksza
tag
szerintetek melyik teló a jobb n82 vagy KM900?
-
sasa21
csendes tag
-
saphancs
aktív tag
válasz sasa21 #17634 üzenetére
Hozzáteszem még, hogy a szoftver hibát nem úgy értem, hogy a te szoftvered hibája... Egyik arena ilyen, a másik olyan... nekem például az egyik V10p-s mod nem volt hajlandó működni sehogyan sem.. (crystal blue, talán...). Felraktam és egy bug volt az egész telefon. Semmi sem volt ami normálisan működött volna..., feltettem egy másik szoftot és tökéletesen ment minden, aztán egy idő múlva újra a crystal blue-t, és megint rossz volt...
Feltettük ugyanezt a szoft-ot egy ismerősnek... azóta is ezt használja!!!
Szóval egy szónak is száz a vége... az arena egy nagy talány... és én IMÁDOM!!!(amúgy nekem nagyon bejövős a szoftod, szerintem ma v. pénteken fel is varázsolom.. )
-
bandes11
csendes tag
Sziasztok!
Tegnap vettem egy arénát, és lecserélném rajta a szoftot valami jól működő gyárira amiben van magyar nyelv is vagy vmi moddolt fw-re ami még egész korrekt. Tudnátok ajánlani vmit?
A frissitésnél ki kell venni az aksit? vagy csak a kártyákat? Frissités után kell-e reset?
Válaszokat köszi. -
sasa21
csendes tag
válasz saphancs #17635 üzenetére
Értem és tudom h nem arra utaltál csak azért másoltam a szővegedet mert jo volt az amit irtál és nem tudttam volna jobb tanácsot adni én se.
kőszi őrülők neki hogy tetszik a Fw. ez volt a célom h minél tőbb embernek megtetszen.KennyONE : Várom a fejleményeket ha valami hibát találsz létszi szólj és javitom.
[ Szerkesztve ]
-
KennyONE
aktív tag
-
dadu7
tag
ez komoly h 500 smst bír el a telo? v nem lehet ezen vmit állítani? 8gbos memoria mellett ez mi? a 4 évvel ezelőtti nokiám sem telt meg kb soha...
-
Gabi 8906
senior tag
válasz Erdelyit #17611 üzenetére
Megoldottam a dolgot! (csináltam számítógépről egy töredezésmentesítést és egy hibaellenőrzést,aztán töröltem a telórol minden multimédiás adatot,és így lement róla minden.De legalább a hibás fájlok is).
Üdv mindenkinekMotorola Razr 40 Ultra+Lenovo Thinkplus-GM2 Pro+Sony SRS XG500
-
kiski
aktív tag
válasz gabboyka #17606 üzenetére
c:\111\Inf_WebDnld.dll -- ez rendben van
C:\111\VADM_02.wdb -- ROSSZ!!! a helyes: C:\111\VADM.wdb (érdemes ellenőrizni)
szoft neve: VADM_02Az 111-es mappában kell létrejönnie a 10 fájlnak. Nem olvastam végig minden hozzászólást, hulla vagyok, amennyiben szükséged van segítségre, az msnem a következő:
kiski@vipmail.hu
u.i.: Bárkinek segítek szívesen.
kiski
-
saphancs
aktív tag
Még egyszer, de utoljára zaklatom a nagyközönséget ezzel a kérdéssel, de nincs valaki akinek lenne tapasztalata autós kihangosítás terén? Egy-két készüléket kinéztem az olcsóbb kategóriából, de jobb lenne előre tudni, hogy mire számíthatok...
[ Szerkesztve ]
-
saphancs
aktív tag
Hát nekem nem jó kihangosítva... Se engem nem hallanak normálisan, se én nem hallom azt aki telefonál. Sokat vagyok úton, és sokszor szól útközbe a teló... Korábban én is a fülessel hidaltam át a dolgokat, de amióta a bal oldala behalkult leszoktam róla. Szóval valami olyat akarok, hogy beülök, csippantás, felismer, dübörög a rádió, szól a teló, rádió kikapcs magától, én jól hallok, más jól hall engem, tel lerak, rádió visszakapcsol magától...
-
Erdelyit
tag
válasz KennyONE #17643 üzenetére
Szerintem ne keresd. Én is kerestem sokáig, de nem jöttem rá. (Persze ez nem azt jelenti hogy ami nekem nem megy, az másnak se) Egyébként én attól kapok néha agybajt, amikor netezés közben kiírja hogy a "memória megtelt". Csak azt tudnám mivel.
Van még egy dolog amit nem értek. Ha wifivel netezek, pár perc múlva megszakad a kapcsolat. Ilyenkor wifi kikapcs, visszakapcs, és megint működik. Erre van orvosság? Próbáltam már több fw-t.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest