Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
geosz
tag
Operáról jut eszembe, kijött a az 5-ös végleges változata.
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
technoboy19
tag
Egyébként hogy a böngészöböl mikor töltök le dokumentumot miért ir ki mindig hibát arra van esetleg valami ötlet, nincs külső memóriakártya benne és 98% nál mindig kommunikációs hibát ir ki.
ÉRTÉKELÉS: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_47415-47415.html http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
sBc
aktív tag
válasz volvoguy #17042 üzenetére
suti_88: A getjar.com-on találsz rengeteg programot Java-ban, amit az Aréna futtat, de sajnos nem mindegyik működik tökéletesen. Átváltó /pénznem/ meg van alapban a telefonon.
A kinézet meg nem olyan egyszerű cserélgetni, kell vele szöszölni, moddolni.
Olvasd el a FAQ-ot, és jóval többet fogysz tudni az Arénáról!
[ Szerkesztve ]
-
Levin01
őstag
Valszeg lecserélem Diamond2-re vagy esetleg HD2-re az Arena-t.
Nagyon kicsi a kijelző netezéshez és a bővíthetőség is gond, a lassú szoft-ról meg a fagyásokról nem is beszélve. -
iistii
tag
válasz Levin01 #17056 üzenetére
A fagyás meg lassúság csak szoftverhiba nekem már 2 hónapja nem fagyott egyszer sem, majdnem minden napom úgy indul, hogy töltős trükk, így a sebességével sincsen probléma. Nem bővíthető? Hát ez tény, de ezt tudnod kellett volna a vásárláskor is, ha tudtad hogy neked ez nem jó, akkor miért vetted?
TWRM_00 (VADM mod)
-
spykedd
tag
válasz technoboy19 #17052 üzenetére
Próbáld esetleg úgy h még1x elindítod a letöltést amikor kommunikációs hibát ír. Nekem egyszer volt ilyen de így sikerült megoldani.
-
RaveForce
veterán
válasz technoboy19 #17048 üzenetére
a kapcsolatoknál állítsd be h wi-fi-n keresztül csatlakozzanak a java alakalmazások a netre.
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
Mieza
tag
Én egyáltalán nem bánnám, ha az állandóan nyavalygók lecserélnék az Arena-t egy másik telefonra.
Majd rájönnek, ha telenyomják azt is zenével és filmmel, akkor azok is be fognak lassulni.
Elég csak olvasgatni a többi telefonos fórumot... -
gigi18
csendes tag
Hi all!
Rabidsnail ez ua. a link amit a 14-én tettél fel,vagy valami változás lett ahhoz képest!?
Köszi... -
Oracle
senior tag
Már egy jó ideje használom a telót sok fw-t is kipróbáltam jelenleg V10P_CIS_LITE van rajta de az a fránya ébresztő bizony nem mindig működik, mi lehet a gond? Ne mondjátok hogy frissítsem mert már volt frissítve jó párszor e2flash tools-al.
-
RaveForce
veterán
válasz Oracle #17065 üzenetére
állítolag widgetröl állítva bombabiztos, nekem rendesen is működik, win7 hack moddal, az első fajtával
„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
gaucho
tag
Valaki nem tudna abban segíteni,hogy gyári hangot akarok újra feltenni?Egész pontosan feltettem a Windows 7 hack fw-t,és gyönyörű,eddig nincs is vele gond csak az ébresztő hangom a Chello volt(vagy vmi ilyesmi,azt hiszem) a gyáriak közül és ez az fw nem tartalmazza az alap,gyári hangokat.Úgy emlékszem,hogy talán az alapértelmezettek között a 34.(?) volt.Valaki megnézné,hogy igazam van-e és nem tudná elküldeni nekem?Hálás lennék!
-
wadindian
csendes tag
sziasztok
Friss arenas vagyok, eddig tetszik.......V10h szoftver van rajta.
Két kérdésem lenne:
-Megoldható-e, hogy a telefonkönyvben a névhez csatolt fotó ne szerepeljen a fotó mappában? (Nokiárol átküldve a névjegyet először nincs ott, de később megjelennek, ha meg csinálok a fotó mappán belül egy mappát és az abban lévőt csatolom hozzá, akkor készül egy másolat megint a fotó mappába.)Felraktam az Opera mini 5-öt ami szépen teszi is a dogát.
-Hogyan tudom rávenni az Operát, hogy kérje a Logint-t és a Password-öt egy kódolt WIFI hálózat esetén?
(Ha az iskola WIFI-hez csatlakozok, akkor netezéshez a beépített böngészőt kell elindítanom elsőnek, azon megnyitni valamilyen oldalt, és a felugró lapon beírni a Neptun Logint-t és a Password-öt. Ezek után szépen megy a net az Operán is. Ha az operát indítom a WIFI hálózat kiválasztása után, és megnyitok akármit, akkor nem ez a lap jön be, hanem közli egy üzenetben, hogy nem okés a kapcsolat (nyilván mert nem tudtam megadni a Logint-t és a Password-öt). Ha átmásolom a címet a beépített böngészőből, amin meg kell adni a Neptun Logint-t és a Password-öt, akkor arra is az ugrik fel, hogy a kapcsolat nem jó.)
(A laptopomon a firefox-ot meg kellett kérni hogy importálja az explorer beállításait és azóta megy.)Előre is köszönöm, ha valaki tud segíteni!!!.........
-
Erdelyit
tag
Üdv!
Valaki feltöltemé nekem valahova a Win7 hack ikonjait? Köszönöm előre is!
Napok óta keresem de nem jöttem rá valamire. A bejövő SMS-ek egyből a készülékre mentődnek. Nem lehet beállítani hogy a Sim kártyára érkezzen meg?
wadindian! Sajnos csinál egy másolatot (érthetetlen okból) a névjegyekhez a fotókból.
Ezt a Wifis dolgot nem értem. Ha már csatlakozol amikor bekapcsolod a wifit, akkor utánna már mennie kell az operának is.[ Szerkesztve ]
-
RaveForce
veterán
válasz wadindian #17071 üzenetére
ha beállitasz telkönyve képet vkihez, akkor kimenti a beállitott képet a képek-gyökérkönyvtárában, az eredetit amiröl beállitottad már nem lesz szükséged, de a frissen létrejöttre igen.
töltös trükk: telo kikapcs, töltöre felrak, bekapcs, lehúz, ja va gyorsul ~30-40%ot„egy mobilarenás topik terebélyesedésével annak az esélye, hogy valaki a samsunggal vagy az apple-el von valamilyen párhuzamot, közelít az egyhez. Kiegészítés 2017: a xiaomi is jön fel, HMD Global topikban főleg. ” RaveForce's Law
-
technoboy19
tag
válasz spykedd #17059 üzenetére
próbáltam, de az eredmény ugyanaz a letőltés megszakad, majd még opera 5-tel meg fogom nézni hátha, ugy megy, viszont téleg megy a gps wifiről ha előtte bekapcsolom a wifit csak én azt hittem mobilnetre akar felmenni
ÉRTÉKELÉS: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_47415-47415.html http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
wadindian
csendes tag
válasz Erdelyit #17072 üzenetére
Az első oldal betöltésekor bejön egy oldal, ahol meg kell adni a Neptun kódot meg a jelszót, utána lehet csak használni a hálózatot (az MSN is csak utána tud bejelentkezni).
Az Opera nem hozza be ezt az oldalt, hanem közli, hogy nem okés a kapcsolat. A saját böngészőben meg tudom adni a kódot és a jelszót, utána megy az opera is. -
wadindian
csendes tag
válasz caverinha #17076 üzenetére
Elindítom a beépített böngészőt, beírok akármi címet, és rányomok az OK-ra. Elkezdi betölteni, de nem az a lap jön be, hanem a https://hotspot.bmf.hu/login=dst(itt egyéb karakterek társaságában van az eredetileg kívánt oldal címe), és itt tudok bejelentkezni. A hálózathoz már előzőleg csatlakoztam. Amikor beírom a kódot és a jelszót majd OK-ot nyomok, akkor jutok a kívánt oldalra. Ez csak az első oldal betöltésénél kell, utána nem zaklat.
Az iskolai hanlapon ennyit írnak:
"BMF-hotspotBMF-hotspot elérése nem igényel speciális hálózati eszközt, akár régebbi laptopok is tudják használni. A bejelentkezéshez szükséges egy böngésző program elindítása, és egy tetszőleges oldal megnyitása. Amennyiben még nem adtuk meg a munkamenetben a használathoz szükséges azonosítónkat, automatikusan a bejelentkező oldal nyílik meg. A böngészőben ajánlott engedélyezni a https://hotspot.bmf.hu/ címről a felugró ablakokat, mivel így bejelentkezés után rögtön tövább lesz irányítva a kapcsolat az eredetileg kért oldalra."
Nem működik úgy sem, ha a címet átírom az Operába, mert akkor is azt mondja felugró üzenetben, hogy nem jó a kapcsolat.
-
slayerenkala
tag
Valaki tudna segíteni a hivatalos frissítéssel kapcs.?
Már megfordult sok fw a telomon,p,f,vadm sokféle verziója, de most nemtudom vissza tenni amit a pc suite kínálna.
T-mobile-os függő a készülék.
Legutoljára vadm-nál azt írta az egyik módszernél hogy nincs frissebb fw, a másik módszernél pedig mikor csinálnám azt a 10 lépést az usb driver telepítése után, akárhogy csinálom a lépéseket nem akar tovább engedni... miért van?
win7 64 bit adtam teljes hozzáférés jogotmindenhez.
Amikor csatlakoztatom a készüléket a 10 pontnál, akkor mindíg pc suite módba kell vagy adattár?(lényegtelen mind2 módszerrel probáltam) -
geosz
tag
válasz slayerenkala #17078 üzenetére
Nem tudom milyen 10. lépésről beszélsz.
A hivatalos Tés 10v:
PC Suite mód, Eszköz, telefon frissítése, katt-katt kész. Ennyi.LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
kiski
aktív tag
Legend tesztet olvastátok? Lehet hogy cserélni kéne az arénát? Sajnálnám eladni a drágámat,de úgy néz ki, hogy a HTC legyilkolja...
kiski
-
Bavid
senior tag
Ja néztem a telót, nagyon bejövős. Végre van fm rádió már ahogy mondod csak a transmitter hiányzik. és ez a kezdő ár is nagyon baráti szerintem és menni fog rendesen le, mivel jön ki a desire meg az új iphone ami nagyon lenyomja majd a 3g/S ek árát és a miatt szerintem többi hasonló szintű telefoné is fog csökkenni rendesen.
-
geosz
tag
válasz slayerenkala #17084 üzenetére
Tés V10j-ről frissítettem V10v-re még augusztusban mikor kijött.
Nem raktam rá másikat. Volt itt régebben téma, hogy talán lehet válogatni, de az is lehet, hogy az szürke import vagy független telefon volt.
Akik már próbáltak másik szoftokat azoknak kéne megnézni, mit ajánl fel.LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
spykedd
tag
válasz slayerenkala #17084 üzenetére
Próbáld meg E2-vel frissíteni v10v-re. Itt megtalálod: [link]
-
-
Poloploid
csendes tag
Hello,nemrég vettem egy ilyen Lg csodát.Frissiteni szeretném,de mikor eljutok oda az E2 Flash programban h megkeressem a telefont usb keresztül,akkor a telefont meg leli egy kis ideig,csak utánna lekapcsol a telefon a gépről mert usb szeretné tölteni a telefont.És emiatt nem tudom frissiteni a telefont.Ötleteket várok, hogy mi erre a megoldás vagy hogy hohyan lehet kikapcsolni a telefonban h usb-ról töltse az aksit
Eszembe jutottam !!!
-
-
gigi18
csendes tag
válasz Rabidsnail #17066 üzenetére
Hi!
Mik a változások,esetleg képeket tudnál linkelni?
Köszi... -
Poloploid
csendes tag
válasz Turbobacsi #17090 üzenetére
igen ki van véve minden,de mikor bedugom az usb-be akkor elkezdené tölteni az aksit megy az aksi töltés kb 5 másodpercig és kikapcsol(ekkor lekapcsolódik a gépről és a progi sem látja)
Eszembe jutottam !!!
-
-
Nancho
csendes tag
Sziasztok!
2 napja bűvölök egy független arenát de már akadt vele egy kis problémám.
Fagyás hálistennek még nem jelentkezett, de többször előfordult,
hogy amikor telefonálás után elveszem a telefont az arcomtól, nem
jön vissza a kép és így le sem tudom rakni. A nővérem hangpostájába,
ma fél percig "beszéltem" mert nem tudtam lerakni miután kicsörgött.
Ez sötétben talán még gyakoribb. Amikor megvettem a telefont 2500
forintért raktak rá vmi fullos védőfóliát ami állítólag egy évet bír.
Lehetséges, hogy ez zavar be a távolságérzékelőnek? Vagy vmi más
az oka? Van vmi gyógymód erre? Vagy vigyem vissza gariba?Egyébként a telefon szép is, okos is és jól használható ezt leszámítva
de ez nagyon zavar. Válaszaitokat előre is köszönöm! -
RaveForce
veterán
-
spykedd
tag
válasz slayerenkala #17088 üzenetére
Nemhiszem h lenne különbség a két szoft között, de azért még mások véleményét is várd meg.
Mit szeretnél gariztatni? Mert nálam a tés srác a simet cserélte és nézett nagyokat a ciril betűs bejelentkezőképen, de nem szólt semmit.[ Szerkesztve ]
-
LG_Info
csendes tag
válasz Nancho #17094 üzenetére
Szia,
nem javasoljuk a fólia használatot, lszi szedd le. Ha a távolság érzékelő elé, vagy a fóliára vmilyen szennyeződés kerül, akkor fordulhat elő ez a gond. Egyébként, ha nem jön vissza a kép, akkor a bekapcsoló gomb rövid megnyomásával újra vissza tudod hozni a képet.
Üdv
LG Info -
spykedd
tag
Lehet h hülye kérdés, de hol van a visszaszámláló? Ha van egyáltalán
Új hozzászólás Aktív témák
- iPhone topik
- Autós topik
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- Tőzsde és gazdaság
- Vezetékes FÜLhallgatók
- NVIDIA GeForce RTX 3080 / 3090 / Ti (GA102)
- Futás, futópályák
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest