- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
geosz
tag
válasz Peti_KM900 #16330 üzenetére
"Ezzel azt mondod, hogy nem vagyok "épeszű?!?"
Ha annak veszed magad
"Egy kezemen meg tudnám számolni, hogy hány embernek "működött rendesen". Nekem se, pedig Risnos utasításai szerint csináltam."
Nekem meg működött, működik, pedig már legalább 4 változatát próbáltam.
Egy titka biztos, hogy van, ajánlott indulás előtt megvárni, hogy gps jelet fogjon.Mások a Google Maps-ra is siránkoznak, nekem az is bejön 10-30 méteres pontossággal, kb. fél-egy perc alatt fog jelet.
Hátlap kis négyzet óvatos kapirgálása megvolt?"Ha egy program nem működik egyformán 2 Arénán, akkor szerintem az nem jó."
Ébresztésre is mennyien panaszkodnak, mégis sokaknak hiba nélkül működik, úgy ahogyan kell."Bohóckodni lehet vele, de nem GPS, az tuti."
Erre egyedül jöttél rá?
Nem is mondta senki, hogy gps. A félreértések elkerülése végett: ez "csak" egy TELEFON, aminek van valamilyen gps modulja és sok egyéb kényelmi, szórakoztató kiegészítő szolgáltatása.LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
Peti_KM900
tag
Ne írkálj olyat, amit nem úgy gondolsz!! Gondolok itt az épeszűre!
Vissza kellen venni az arcodból. A többségnek nem jó, nekem se. Nekem még jelet se fog a GPS.
Szóval ne okoskodj itt csak azért, mert neked működik. Ha olvasnád a fórumot, látnád, hogy sokan szívnak vele. És csak kevesen írnak jót róla. -
geosz
tag
válasz Peti_KM900 #16353 üzenetére
Lázongó reagálásodból ítélve még elég ifjonc lehetsz és elég kevés élettapasztalattal rendelkezhetsz.
Látszik, hogy még nem tanultad meg, a negatívumokat sokkal előbb kürtöli világgá az ember, főként, ha magyar.
"A többségnek nem jó, nekem se. Nekem még jelet se fog a GPS.
Szóval ne okoskodj itt csak azért, mert neked működik. Ha olvasnád a fórumot, látnád, hogy sokan szívnak vele. És csak kevesen írnak jót róla."
Sokakkal ellentétben az 1. hozzászólástól kezdve végigolvastam, olvasom a fórumot.
Elárulnád Te önérzetes fórumtárs,hogy miért okoskodás az, ha leírom, hogy márpedig működik és nem csak nekem?
A feltett kérdésemre persze nem reagáltál, gondolom észre sem vetted. Megkapirgáltad a kis négyzetet?[ Szerkesztve ]
LG KM900 Arena KM900AT_V10v
-
Peti_KM900
tag
Nagy élettapasztalattal bíró Geosz nagyúr!
Szakállad a bokádik ér?!?
"Erre egyedül jöttél rá?
Nem is mondta senki, hogy gps. A félreértések elkerülése végett: ez "csak" egy TELEFON, aminek van valamilyen gps modulja és sok egyéb kényelmi, szórakoztató kiegészítő szolgáltatása." - Ezek után legyek nyugod, és tűrjem, hogy beszólogatsz?!!??!!?
Amúgy is Te kezdted az épeszűvel, erre meg Te nem írtál semmit, ha már annyira az elszámoltatásnál tartasz. Miért írsz olyat, amit nem gondolsz komolyan?!?! Na!?[ Szerkesztve ]
-
gabboyka
csendes tag
VAGY LEGALÁBB KÉPEKET A KISKI FÉLÉRŐL HOGY MÉGIS MILYEN
-
mentor02
csendes tag
szerintetek érdemes elcserélni egy arénát egy nokia n79re.én nem tudom sajna eldönteni és félek hogy késöbb megbánom.
[ Szerkesztve ]
km900at_V10e
-
mentor02
csendes tag
válasz Peti_KM900 #16358 üzenetére
köszi a választ maga a telefon tetszik csak ez a sok kis szoftveres bosszúságok,"elfelejt ébreszteni,minden kikacsolás kikapcsolás után elfelejti a beállított nyelvet stb..."meg amúgy az érintő része nagyon ott van.
[ Szerkesztve ]
km900at_V10e
-
risnos
tag
válasz Peti_KM900 #16351 üzenetére
Nem forgatok ki semmit, csak jelezni próbálom, hogy -bármilyen furcsa is (s ezen magam is csodálkozom olykor) - az Aréna néha ugyanolyan szoftwerrel-másképp reagál ugyanarra a java progira. Még nem tudom, miért, csak sejtéseim vannak. Ezért lehet, hogy egyeseknek megy, másoknak nem a wetravel mondjuk. Ha figyeled a hozzászólásaimat ,láthatod , hogy nekem sem megy minden simán, hisz az rc 26 egyszerűen behalt a telómon, nekem trükközni kell a root directory felismertetésével. S ha látnád az Alkalmazások mappámat, jelen pillanatban 12!!! GPS-sel kapcsolatos progi van fent. Pár jól működik, pár nagyjából, pár meg szinte sehogy. Ezzel azt akarom mondani, hogy a tapasztalások, sok-sok munka -és persze kudarcok -eredményei is. Hagyni és segíteni kell azt , aki kiváncsi és próbálkozni akar mondjuk a Wetravellel. nem elbátortalanítani.
Hogy neked miért nincs még jeled sem, azt megint nem tudom a távolból. A kapirgálás a hátlapon nálam is bejött, s ha jó helyen vagyok olykor félelmetesen gyorsan pozicionál. Az is lehet, hogy vagy beállítási, vagy hardwer- hibád van e téren. A javás navikkal való kísérletezgetés helyett először a szervizmenűben lévö Other - A-GPS Test menü nyüstölgetést javaslom. Ott eldől , jó- e a GPS- vevőd. Ha igen, jöhet a WeTravel is, vagy bármi. Tényleg, működik az alapból járó Google Maps?
Ha elakadsz , kérdezz![ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Mieza
tag
válasz mentor02 #16359 üzenetére
Ezt meg melyik telefon csinálja?
Mert nekem ébreszt már több mint fél éve minden nap, a nyelvet sem felejti el, és még a GPS is fog jelet néhány percen belül (jelezve a fenti "párbeszédre").
Igaz én nem használok mindenféle moddolt szoftvert, és nem cserélgetem állandóan a verziókat.
A P teljesen jól működik, minek is cserélném le.
Amit ráadásul még az első frissítési módszerrel raktam fel! -
risnos
tag
Most látom , Geosznak is V10 v-s fw-je van. Nekem is és ugyanazok a tapasztalataink navis progik terén. Ez is egy lehetséges ok talán a sok közül, min megy , min nem- Persze, csak hangosan gondolkodom- ez még nem a tuti magyarázat a megy-nem megy-re.
Mieza egy másik stabil fw tapasztalatait mondja. Háááát...[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
Na az ember nem tud olyan helyre menni ahol nincs vita és veszekedés!
Tényleg ez a legnagyobb problémátok?Akkor nagyon irigyellek titeket
Legyen már PEACE! -
risnos
tag
válasz Peti_KM900 #16364 üzenetére
Ebben sok igazság van, ha jó a netes lefedettség . A 3G lenne mindenhol az igazi. Mivel az Aréna GPS -egysége egyszerűnek tűnik, az önálló mód lassúbb működést eredményez-példul egy városi környezetben. Vidéken, meg majdnem a fordítottja igaz.
A vita ,ha okos témában folyik, tanulhatunk belőle- van értelme. Néha kicsit túlreagáljuk egymást, lévén más vérmérsékletüek- de a vita szerintem se menjen el személyeskedésbe.
Az megint igaz, ha olcsón stabil netes gps-t, helymeghatározást, navigálást érhetnénk el, sokkal többen lennének elégedettek az Aréna eme szolgáltatásával. Az ingyenes , offline naviprogiknak meg időben, babrálások, kinlódások seregével fizetjük meg az árát.
De addig sem háborúzunk, amíg ezzel szöszölünk. Tehát béke van.Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
dunoobi
csendes tag
Sziasztok!
Szépen lassan összeszoktunk a telefonnal, megy rajta a we-travel is, de most olyat csinált, hogy egy kicsit megharagudtam rá.
Mivel fényképezni nem nagyon szoktam vele ezért eddig nem is tűnt fel, de ma este, ahogy fényképeztem és megpróbáltam visszanézni, hát nem találom sehol a képeket.
hiába állítom be, hogy a készülékre, vagy a memkarira, tök mindegy sehol sincs, a régebbiek megvannak, de ezek nincsenek.
fw frissítés nem volt, még mindig a t-s V-10v van rajta!valaki találkozott már ilyennel, esetleg megoldás?
-
*Tinkerbell*
csendes tag
Sziasztok! Ezt olvastam egy másik Arena forumon:
Aky Skype-t akar hasznalni az igy megteheti1.Telefonon felmesz a : skype.com/m
2.Kivalasztod:LG KE770 (Mivel Arena nincs)
3.Telepit kitolt es mar is cseveghetszOtt azt írták, hogy nekik működik, de nekem valamiért nem megy, mert amikor belépek az oldalra a telefonról ezt irja ki: Sorry. Skype is unavailable for your mobile. We add new handsets all the time so check back soon.
Megpróbálnátok, hogy nálatok működik e? Vagy valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
Köszi!!
-
Erdelyit
tag
Üdv!
Nekem is volt hasonló bajom a memóriával. De nekem a telefonra másolt fájlokat nem látta. A PC látta hogy ott vannak, de a telefon nem. Sokat szórakoztam vele. FR, memória visszaállítás, de nem törlődtek ki a fájlok, pontosabban a fájlok ezután is rejtve maradtak a telefon elöl, de a könytár mérete szerint mégis ott voltak. Legutóbb a Pc-ről csináltam egy "formázást" FAT32, "alapértelmezett foglalási egységgel", azóta jól működik. Ez eltart pár percig.
Lenne (egyenlőre) egy kérdésem, amire még nem találtam választ. Adott egy egykor T-mobilos Arena, de függetlenítve lett. Ha szoftvert frissítek (akár t-mobilost) az visszazárja a sim-zárat? Nem értem hogy a v10p-ből több is létezik? Mert most iyen van rajta, de állítólag valami orosz. Ebből a UK változat az más valamiben?
Köszönöm a válaszokat! -
risnos
tag
válasz Erdelyit #16369 üzenetére
Nekem is ez a gond megvan, A memkarit formáztad így, vagy a telót is? A hibajelenségem kiegészítve. A telefonnal készült fényképet, videót sem látja a teló, csak PC-ről vannak meg. A sok leírt művelet nálam egy napig hatott, aztán ismét ugyanaz a hiba.
-
-
néha
aktív tag
Sziasztok! lenne két kérdésem!
1, Az lenne hogy nektek is ha youtubon néztek videót nagyon gyatr a minőség? ha nem akkor nálam mi lehet a gond?
2, A másik pedig az h belehet azt vhogy állítani ha bevan dugvan a hedsetem és csörög a telóm, akkor csak a hedseten haljam, mert nekem akkor a teló is csörög külső hangszorón!Előre is köszi a válaszokat!
"Győzni sohasem könnyű, de megpróbálni azért érdemes." by: Kimi raikkonen
-
ThingAmy
csendes tag
azért köszi mindenkinek hogy így figyletek rám is....:S:'(
Vinki
-
ThingAmy
csendes tag
(#16350) ThingAmy Ez voltam...
Vinki
-
yara
csendes tag
Sziasztok!
Azt szeretném megkérdezni,hogy a WI-FI miért nem működik.Minden beállitás rendben van, a telefon mutatja az elérhető kapcsolatokat,nincs mellette lakat,tehát szabad,rákattintok,és nem kapcsolódik...(((
Köszönöm.
-
mentor02
csendes tag
Sziasztok mit lehet olyankor csinálni ha,minden ki és bekapcsolás után elállítódik az sms nyelve és a kamera beállításai is vissza állnak alaphelyzetbe előre is köszi a választ.
km900at_V10e
-
405
tag
válasz risnos #16370 üzenetére
Hello!
De ha kiveszem a memoriakártyát úgy csinálom a képeket, akkor látja a telefon !!!!!
Egyébbként kb.egy hete kérdeztem ezt, akkor nem volt ekkora érdeklődés erre a hibára
A WeTravel nekem is müxik ,hála Risnos kollegának !
Akinek nem megy !!!
próbálja telepíteni a legújabb verziót a memóriakártyáról JAD-al!!!
Térkép is a kártyán legyen!!!Ezenkívül még nagyon sok hibája van az Arenának aminek javítását az LG-től várjuk ne egymástól.
-Aki tervez ilyen telefont venni :családos ember NE vegyen ArenátOkos ember a más kárán tanul .....
-
yara
csendes tag
Mieza....vártam a buszt a városközpontban,aztán kipróbáltam...kidobott hármat,de egyik sem ment.....akkor gondolom,"talált"......
-
ablink182
csendes tag
Sziasztok!
Én a mobilarénán a tesztben azt olvastam, hogy minden office dokumentumot meg tud nyitni, de nekem sajna csak a txt-ket nyitja meg. Szóval hha nektek tényleg megnyitja az office dokumentumokat, és tudtok segíteni, léci írjatok!
Köszi -
Erdelyit
tag
Üdv!
Lenne (egyenlőre) egy kérdésem, amire még nem találtam választ. Adott egy egykor T-mobilos Arena, de függetlenítve lett. Ha szoftvert frissítek (akár t-mobilost) az visszazárja a sim-zárat? Nem értem hogy a v10p-ből több is létezik? Mert most iyen van rajta, de állítólag valami orosz. Ebből a UK változat az más valamiben?
MgMaps programmal szenvedtem egy napot, mire rájöttem hogy a google térképeket nem látja sehogy sem, csak a yahoo térképeit. Van rá megoldás hogy a mentett térkép
ek ne az "egyebek" mappába legyen, mert piszokul belassítja ezt a mappát a sok adat. Valaki írta hogy a gyökérbe tette, de nekem nem látja csak a telefon által létrehozott mappákat. Egyébként érdekes könyvtárszerkezete van az Arenának. Vagy csak nekem?
Köszönöm a válaszokat!risnos! nincs memkártya benne. A belső memóriát formáztam. Még mindig jól működik. Legalábbis remélem, mert most megy rá egy csomó zene.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz Erdelyit #16386 üzenetére
Idézek neked 1 fórumról (anno máshol is kérdeztem vásárlás előtt hogy mit tesz a telefon nevében a LOGO szócska)
Azt, hogy nem gyárilag független, hanem jó eséllyel pl angliából behozott vodafone függő. Ezért van egy vodafone logó a telefon borításán.
Persze full legális icon_ohmygod.gif Ha pl megpróbálsz rajta hivatalos úton szoftvert frissíteni jól megszívod, mert felismeri, hogy ez vodafone függő telefon és szépen visszazárja.
Csak azért mondom mert én is így jártam. De kb 26x rákérdeztem az eladónál hogy ugye nem lesz gáz vele minden szempontból úgy fog működni mint egy eredeti. Hát lófaszt. Eleve vodás szoftver volt rajta, így első dolgom lett volna szoftvert frissíteni, hogy rendes gyári menü legyen. Na ez volt a hiba, ettől visszazáródott a telefon és többé nem fogadta el pannonos kártyámat. Persze visszavittem és még az eladó húzta a száját, hogy milyen hülye vagyok, hogy elbasztam a szoftverét. Kb 5 napig könyörögtem neki, hogy csinálja meg, persze mindig másnapra igérte, sőt állandóan azt mondta, hogy fél óra múlva meglesz várjam meg.
-
Viper26
nagyúr
TP link routeren próbálom belőni a wifi-t,de nem látom a routeren a teló ip-jét, így beírni sem tudom sehová...
"Maintenance>System Tools>Statistics>..Itt a telefon MAC címe alapján másold le az IP címed /ami felette van pl.:192.168.1.108/"
Itt csak a két gépet látom, a telót nem.
Garmin epix™ Pro
-
SsPL711
őstag
válasz Viper26 #16388 üzenetére
Én azt vettem észre, vagy talán olvastam itt a fórumban is, hogy wpa2 titkosítást nem tudja az Aréna. Ezért én otthon MAC address szűrést használok.
A telefonnak fix IP címet adok.Így azt tapasztaltam, hogy mintha gyorsabb is lenne a netezés, kapcsolódás.
Valaki fentebb írta, hogy nem a fülesen csörög a telefon ha hívják hanem a telefon hangszóróján. Ezt sajnos én is tapasztaltam, mi erre a megoldás?NP(1), Garmin Venu 2, Garmin Instinct Solar, Garmin Fénix 7x Pro Solar Sapphire
-
Peti_KM900
tag
válasz ablink182 #16384 üzenetére
Idézet belőle: "Szeretném megnyitni a office és adobe pdf fájljaimat Arena-val, megoldható?
Igen, a készülék támogatja ezeket a formátumokat is, de sajnos csak korlátozottan. Ha túl nagy a fájl,(15mb-tól nagyobb),megmakacsolja magát a készülék, sokszor az újabb world-ben mentett fájlokat sem nyitja meg. De külső memóriakártyáról meg tudja nyitni a 15Mb-nál nagyobb pdf fájlokat is. Kiválóan alkalmas olvasásra is a telefon, elég szimpla html-be lementeni a szöveges fájlokat (mondjuk itt is él egy méretlimit, mert egyszer mindenhol elfogy a memória, de lehet több oldalt külön fájlba is menteni) és onnantól lehet lapozni az e-bookot."
[ Szerkesztve ]
-
*Tinkerbell*
csendes tag
Sziasztok! Ezt olvastam egy másik Arena forumon:
Aky Skype-t akar hasznalni az igy megteheti
1.Telefonon felmesz a : skype.com/m
2.Kivalasztod:LG KE770 (Mivel Arena nincs)
3.Telepit kitolt es mar is cseveghetsz
Ott azt írták, hogy nekik működik, de nekem valamiért nem megy, mert amikor belépek az oldalra a telefonról ezt irja ki: Sorry. Skype is unavailable for your mobile. We add new handsets all the time so check back soon.
Megpróbálnátok, hogy nálatok működik e? Vagy valakinek van ötlete, hogy mi lehet a baj?
Köszi!! -
olbaidhun
őstag
Hi mindenki! Kevés ismerőst látok most az elmúlt napokban. Végigolvasgattam a hsz-eket és csak 2 dolgot szeretnék megjegyezni:
- minek veszekedni, ha verekedni is lehet?
- van valamilyen tapasztalat amit érdemes lenne betennem a FAQ-ba?Amúgy minden kitartó Arena tulajnak Ez a telefon egy mese! Amióta fent van a v10p csak 1x fagyott ki ( hónapok teltek el és nem szoktam kikapcsolni sem )
7o/638-9O93 ► Telón érsz el leghamarabb \_(ツ)_/
-
vadmagyar88
csendes tag
Sziasztok!
Infóra lenne szükségem.Arena vásárlás előtt állok,van is egy tutinak tűnő készülék,4 hónapos,V10f szoft van rajta.Tapasztalatok,+és- élmények.Minden érdekel.
Előre is kössz!!! -
kaft001
csendes tag
hali. én elakadtam a a frissítésnél a 7. pontnál mint elég sokan. és mivel nem találtam megoldást a 10db fájl létrehozására ezér arra gondoltam h ha vki lenne olyan kedves és felrakná egy mappába őket a netre azt megköszönném. ja és V10P_00-hoz kellenek a fájlok.
-
babli
tag
válasz kaft001 #16396 üzenetére
Ne V10P-t írj, hanem V10P_00-t. Az utolsó lépésnél, mielőtt létrehozná a 10 fájlt.
Nálam is ez volt, így megoldódott!V10P a legjobb, én a trés szoftot ütöttem ki vele és hibátlan.
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest