Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
Arenastag
csendes tag
Hali
Aki VADM-ot használ, jól müködik a Wi-Fi-je? Mert nekem csak keres-keres, és nemtalál semmit. De meg tudom szakítani, szval nem fagy le. -
BK87
senior tag
Sziasztok!
Szeretném frissíteni a telefonom fw-jét V10P-re, de az e2flashben az usb map wizzard nem ismeri fel a telefont. Már mindent kipróbáltam, felinstaláltam, de semmi. Valaki tudna megoldást? Előre is köszi![ Szerkesztve ]
-
Arenastag
csendes tag
Win 7 alatt érthetetlen okokból nem szokott menni. Ha nem ilyened van, akkor próbáld meg a: Vezérlőpult--Eszközök--Nem telepített eszközök keresése (vagy valami ilyesmi). Ha itt sem látja, akkor próbáld másik gépen.
És nincs leírva a FAQ-ban, de jó lenne ha kikerülne, hogy amikor csinálod a Map Wizardot, és kihuzod a kábelt, UGYANABBA a portba dugd vissz!!Más: A WeTravel menüjét, meg egész nyelvezetét hogy tudom magyarra állítani? És én Pc Suittal sem tudtam feltenni a 9 megás szótárat, mert amikor a telo kiirja h telepitem e, utána kiirja h tul nagy jar.....
-
CoRt3z
tag
Kiski!
Feltetted már a videót? Most átnyálaztam a hozzászólásokat, de nem találtam.
Engem érdekelne az általad kreált videó! -
iistii
tag
A modolókhoz lenne egy kérdésem:
Úgy működni fog-e ha a 10. fls file-t átkonvertálom és kiveszem belőle az AMD-OEM.bin tartalmát majd ha készen vagyok teljesen akkor nem visszakonvertálom .fls-be (mert ugy a méret nem fog eggyezni) hanem csinálok belőle egy bin file-t és azzal irom felül a telefonomon lévőt???TWRM_00 (VADM mod)
-
Schrift
tag
A cookie-sok tudnak valamit amit mi nem. Tudom, h csak téma, meg lassú, de akkor is durva.
[ Szerkesztve ]
-
risnos
tag
válasz Arenastag #16755 üzenetére
A Menu-Settings-Advanced- Screen details- Languages - Lang HU-Options -OK sorral tudod magyarra állítani a WeTravelt.Ha olyan csomagot tettél fel a memkarira, amiben benne van a Lang HU is . Ebben a csomagban bizti benne van [link] Válaszd a Regular download-ot!
[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Rabidsnail
senior tag
Hali! Ha valakit érdekel az általam összerakott Fw javított változata,itt megtalálja! Köszönet a szerzőknek,akiknek a munkájából válogattam,Hege barátomnak és természetesen Kiskinek!
[link]
[link]
[link]
[link]
Képekre most nincs időm,holnap talán tudok feltenni. Szép estét![ Szerkesztve ]
Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Rabidsnail
senior tag
válasz iistii #16758 üzenetére
Ezt most nem vágom! Az AMD-OEM.bin-t a telóból tudod kivenni és nem a 10.fls-ből! Szerintem! De javítsatok ki,ha tévedek! Miután a tartalmat módosítottad,konvertáld vissza és csinálj egy frissítést.
-
iistii
tag
válasz Rabidsnail #16762 üzenetére
De az AMD-OEM.bin (amit telorol szedek le) meg a 10.fls-ben teljesen ugyan az van, csak azért szeretném igy mert akkor nem kell feltenni az összes szoftot a telómra (és leszedni a bint) amiből válogatni szeretnék
TWRM_00 (VADM mod)
-
greenmeister
tag
Valaki írta hogy megjelent az ARENEW 1.1. Linket kérhetnék???
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
Rabidsnail
senior tag
A képek! Nem minden változást fotóztam.
[link]Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Murdah
csendes tag
válasz greenmeister #16764 üzenetére
tessék itt a link
ui: új win7 moddolt szoft is kijött
[ Szerkesztve ]
-
kiski
aktív tag
válasz Rabidsnail #16766 üzenetére
Nagyon korrekt! Rendkívül szép munka, és ahogy elnézem alapos... Hirtelen nem is tudnék belekötni semmibe! Csak így tovább, nagyon jó lett!
kiski
-
törölt tag
Én kb 2 hete visszaraktam a gyári V10V szofrot és azóta semmi problémám nincs...nem fagynak az érintögombok,tudok fényképezni állandóan és elég gyors is!
-
dr.gumimaci
csendes tag
Gratula neked nagyon szép!
Mióta tudok szoft.csereberélni,ami mondjuk nem volt régen
Azóta ha tudná elsirná magát a teló ha az adatkábel csatiával körelitek felé.
De ezt is muszáj feltegyem. -
Lien
aktív tag
Na. 3 hónap után nagy erőt vettem, és az alap T-Mobile-s szoftver helyett (v10j_00) rátettem egy másikat. (v10f_00 moddoltat)
Bevallom, egész szép. Jó gyors a net, bár a YouTube-s videókat nem tölti be. Pufferelésnél meghal. Mondjuk az a gáz, hogy nem tetszik ez az Apple-s ikonrészleg. Valami szebbet esetleg más tudna? -
Peti_KM900
tag
Az ikonok 3d-sek vagy sem, mert 2d és 3d-s képek is vannak.
-
szepsuti
aktív tag
válasz Rabidsnail #16761 üzenetére
nagyon szép munka, tetszik. fel is csaptam telefonomra köszönöm a fáradozásod
-
szepsuti
aktív tag
válasz Peti_KM900 #16773 üzenetére
v10P-ből van csinálva, de sztem nagyon rossz. képeket már nem tudok feltenni mert másikat tettem fel. de az egész szürke volt unalmas, szvsz lassú is. képernyőzáron az animált óra alatt a dátum rosszul jelent meg(nem a mai dátum, pedig be volt állítva) ennyi tűnt fel a röpke fél óra alatt
-
Rabidsnail
senior tag
válasz szepsuti #16775 üzenetére
Én köszönöm! Csak néhány dolog ami az én munkám és az összeválogatás. A választható ikonok 2 dimenziósak,mivel a szemem már nem a régi és a 3d elvesz a méretből. A fix ikon 3D-s! Ha valakinek a választható is 3D-ben kellene,szívesen elküldöm,hiszen egyetlen fájlt kell csak cserélni!
-
Rabidsnail
senior tag
Bocs,már nem tudtam szerkeszteni! Itt a link a 3d-s választható ikonokról!
[link]
Vui\Res\Idle\Shortcut könyvtárban lévőt lecserélve ilyenek lesznek a választható ikonok!Samsung galaxy Note 4 (N910f) Root, MM 6.0.1 "Ember embernek farkasa!"
-
Turbobacsi
senior tag
válasz Rabidsnail #16777 üzenetére
Hello...
Felettem az FW-det (ez az elsö frissitésem) mellbevágó a design változás a T-Mobile V-után. Elárulnád hogy ennek az FW-nek mi az alapja? Ja, és ha gondom lenne, esetleg visszatenném az eredetit, azt hogy kell? A gyári firmware frissítő progi visszateszi?
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
Erdelyit
tag
Üdv!
Egy jó tanács a szoftverfissítőknek!
Akinek ezt: "merged file open fail!! where is your image file to download into phone?" a hibát írja a wdb kicsomagolásánál, figyeljen oda a SW verzió beírásánál mert csak a nagy betűvel beírtat fogadja el.
Igaz ez írva volt az elején, de én is csak legyintettem amíg rá nem jöttem hogy tényleg nem mindegy.[ Szerkesztve ]
-
Rabidsnail
senior tag
válasz Turbobacsi #16779 üzenetére
Én egyszer simán visszatettem a T-s szoftot a gyári frissítővel. Egyébként a VADM az alapja,aminek(hiszen az is egy mod) pedig ha jól tudom a V10H_00,de ez nem tuti!
[ Szerkesztve ]
-
Murdah
csendes tag
válasz Peti_KM900 #16773 üzenetére
ezekből nagyjából kiderül mi hogy néz ki
http://www.youtube.com/watch?v=8yYVuPeXsGs
http://www.youtube.com/watch?v=sqbO0XOzRu0
ui: jah és V10P_00-re épül az egész szoft[ Szerkesztve ]
-
Turbobacsi
senior tag
még1 hüle kérdésem lenne: melyik játékokat érdemes feltenni, amik érdekesek, játszhatóak (tudom hogy ez szubjektív, mert kinek-mi, de azért érdekelne mi próbáljak ki) Egy rakat touchscreen gamest szereztem innen-onnan, de nincs türelmem végigpróbálgatni őket...A kérdés így is feltehető: kinek-mi van fenn/használatban...
"A pisztácia kifogyott! Van vanília, karamell, tutti frutti, rumos dió és kávé!"
-
kiski
aktív tag
válasz Turbobacsi #16783 üzenetére
Én a CrazyPingvinCatapultot javaslom, ill én szeretem még a monopoly-t, a diamond twistert-t is, és a rizikó (Risk) is bejön...
Ill. még a tuch defense (vagy vmi milyesmi) is tetszett...[ Szerkesztve ]
kiski
-
Murdah
csendes tag
válasz Turbobacsi #16783 üzenetére
én touchscreen unozok órán leszokott kötni
-
CoRt3z
tag
Valaki tudna nekem linket dobni ahol leírják hogy miben javult a win7 1.1?
Lehetőleg angol legyen, ne spanyol!
Köszi -
törölt tag
Nos kipróbáltam a cégnél, xp alól a frissítést. Detto ugyanazt a hibaüzenetet kapom mint win7 esetében (Merged File Open Fail!!! Where is your image file to download into phone? )
Pedig több FW-vel is próbálkoztam már, többek között azzal is ami a FAQ-ban volt linkelve.
Jelzem, pontosan úgy csináltam mindent ahogy ott le van írva (nagybetűket is figyelembe véve)
Próbáltam az összemásolgatós dolgot is (mindent 1 mappába, az E2flash-en kívül) ez sem segített.Kész, ennyi..tanácstalan vagyok ...
-
Arenastag
csendes tag
Hali
Én is megkapargattam a hátlapot, és a goggle maps már pontosabb lett, csak átálítodott oroszra Segítenétek megmondani hol hanyas menüpointot válasszam a visszaállításhoz?
köszi -
caverinha
aktív tag
van egy eléggé szembe tűnő problémája a windows hack v1.1-nek,konkrétan az,h nem tudom fogadni a beérkező hívásokat,nem csörög a teló meg semmi,kizárólag üzenetben küldi el,h volt x nem fogadott hívásom,nagyon örültem neki,amikor megláttam,itthon én is felhívtam magamat az itthoni telóról és a hívott szám nem elérhető szöveget adja be nekem,visszatettem az előző fw-t azzal érdekes már el tudnak érni,szóval ez így eléggé nagy hiba v1.1-nek,nem h javítottak rajta,hanem beleraktak egy ilyen hibát :S
-
bwinke
csendes tag
Ugyan az nekem is.
Pedig innen indulna egy fw készítése hogy felehessen egymást hívni#felhomusic
-
Murdah
csendes tag
nekem ez megy viszont megpróbáltam nyomni egy fr-t és teljesen megfagyott szal kezdhettem előről:S csalodtam benne eléggé , meg elvileg ha bemész a nevekhez ott vmit ügyködsz(nem emlékszem mit) akkor újraindul. sajna ez nem előrelépés lett:S
-
risnos
tag
válasz Arenastag #16791 üzenetére
Halihó!
A Google Maps- Menű -Súgó Google térkép alaphelyzetbe állítása futó feliratra tapi. Megnyílik egy szöveg, amiben azt is írja, hogy a beállításokat is alapba tesz. A kurzorral keresd meg alul a futó "A Google térkép alaphelyzetbe állítás. Rátapi! Ekkor a progi kilép, indítsd újra. Tán eltűnik az orosz nyelv. Másik tipp, ha ez nem jön be, a telefon visszaállítása gyári alapra. Alsó sor kurzorai-Telefon -Visszaállítás- Az összes beállítás alapba kerül. Folytatja? Igen- Aztán a négy nulla biztonsági kódnak és mehet. Utána lehet molyolni a telefonkönyvvel, a widgetekkel, stb, hogy saját arcodra szabd újra a telót.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
törölt tag
Szia!
Szívesen kipróbálnám de eddig megjártam a moddolt FW-kkel...2 hiba mindegyiknél előfordult :
1- sokszor az érintögombok nem reagáltak hivás esetén.
2- sokszor nem tudtam fotózni mert "nincs elég rendszermemória"Ha a tiédnél ezek ki vannak javitva akkor felrakom
-
llaci63
tag
Üdv!
Légyszi segítsetek! Milyen soft a KM900AT_V10p? Kártyafüggetlennek vettem, de jó lenne tudni, ez is valamilyen T-s soft-e, vagy esetleg valamilyen más, de nem gyári? És ha lehetne gyárit rátenni, melyiket ajánlanátok?[ Szerkesztve ]
llaci63
-
sBc
aktív tag
válasz risnos #16795 üzenetére
Nekem sikerült rájönnöm a GPS beüzemelésére. /Vodafone, VADM/
Én is kapargattam, meg minden, de soha nem volt pontos és nagyon lassan talált műholdat.
1. Google Maps az adótornyok segítségével behatárolja a saját helyzeted, ez hogy pontosabb legyen, a hálózat típusát ne rakjátok át energiatakarékosság miatt 2G-re, maradjon automatikus.
2. Kapcsolatok>GPS típusa>AGPS-t állítsátok be, majd még egyszer nyomjatok az AGPS-re és akkor lehet kapcsolatokat választani. /Vodafone Live, Vf Internet stb../
Én alapból a Vodafone Live-t választottam, mert az a szolgáltatásom van előfizetve, de nem működött vele. Reményt vesztve rányomtam a Vf internetre. Majd a Service Menu-ben turkálva /1809#*900#>Others>A-GPS test>Get Position/ észrevettem, hogy talált műholdakat./azelőtt nem/3. Legyetek mozgásban, mert állóhelyzetben nem tud pozíciót számolni.
Szerintem, hogy működjön az AGPS, ott kapcsolatoknál kell próbálkozni, megtalálni azt a kapcsolatot, amelyik segítségével le tudja tölteni a műholdak helyzetét, így gyorsabban pozicionál. Teszteljétek a szerviz menüben.
Most működik a GPS, egy percen belül megmondja, hol vagyok. Próbáltam Google Maps-al, City Cruser-el, MGMaps-al. Remélem másoknak is összejön így.
Most már nem érzem átverve magamat, mert tudja a telefon azt, amit tudni a kell. 3x hurrá!Csak egy Visepilot szintű ingyenes naviprogram kellene. Vagy a Google Maps az Androidos verziója jönne javára.
Illetve s Nokia nyílt forrásúvá tette a Symbiant így azt simán átportálhatják Arénára így lenne Symbian-os Arénánk.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest