Hirdetés
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Csúcskamerával jöhet a szupervékony S25 Slim
- Milyen okostelefont vegyek?
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Motorola Razr 50 Ultra - ajtó, ablak
- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- Fotók, videók mobillal
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
Új hozzászólás Aktív témák
-
kiski
aktív tag
válasz Janika.Hu #16196 üzenetére
Végülis miért ne?! Az msn címem és a mail címem is megtalálod az adataimnál. Érdemesebb a mailt használni, mert nemrég tértem meg (vagyis át a linuxra), és elég gagyi msn kliens van...
Meglátjuk, hogy Linux alatt mit tudok produkálni, ha semmit akkor marad a jó öreg Winfos.kiski
-
Viper26
nagyúr
Épp filmet néztem a telón mikor hívtak...a beszélgetés után elvileg a filmnek kellett volna tovább menni, de ehelyett kaptam egy szép zöld kijelzőt, a hang ment tovább de a teló semmire sem reagált...
Garmin epix™ Pro
-
Raul1987
csendes tag
Hello ma vettem egy ien telót és az a gondom hogy az adatkábelt ha össze dugom a gépet és a telót csak tölti semmi mást nem csinál nem dogbja ki a kérdést hogy hogy akaorm használni :S olvastam itt pár HSZ t na már most egy MS cx600 laptopon is próbáltam oldalt is meg hátuli USB n is és egy PC n is próbáltam ami egy ASUS A7n8X alaplapos olvastam h lehet gond az asusal próbáltam ezt is hátul is elől is mindig csak tölt bármit csinálok letöltötem minden drivert pc suitot mindent tényleg de semmi a telóba is az van állitva h kérdezen az usb kapcsolatnál van valami 5letetek amit még meglehetne próbálni?
-
kiski
aktív tag
válasz Viper26 #16207 üzenetére
én meg megtapasztaltam az 1. beégéstem, így lassan 7 hónap után...
annyi volt, hogy amikor csatlakoztattam a telót a pc-hez először adattár módban (véletlenül), akkor kiírta, h indítja a progit. Csak linuxon nehéz, mert nincs... Szal kihúztam, és adattár módban újra csatlakoztattam, de nem akarta az igazságot, és a töltő ikon ugyebár villogott, és nem tűnt el teljesen a kis téglalap, hanem halványan ottmaradt. (Másik USB porttal utána tökéletesen, beégés nélkül ment.)Janika: Válasz is ment...
[ Szerkesztve ]
kiski
-
Bavid
senior tag
Valaki nemtud valami jó kis touchos retroshooter szerű játékot?
-
caverinha
aktív tag
Nem tud véletlenül vki a snaptu-n kívül egy önálló java-s facebook alkalmazást???
-
TCr
veterán
Sziasztok!
Ezt a dolby-t mp3 csengőhangokra nem lehet beállítani?
Sokkal szebben csipogna úgy a telefon.https://flickr.com/photos/norbertkassai/
-
kiski
aktív tag
Nem hinném, hogy lehet, de ha sz.gépen javítasz kicsit az mp3 minőségén, és úgy használd csengőhangnak... Én részemről meg vagyok vele elégedve a Dolby nélkül is, 15-20Mb-os mp3akat hallgatok, XtraBass hangszínben, gyári fülessel. Teljességgel vállalható a hanghatás, bár egy CX500 nagyot dobna az élményen...
[ Szerkesztve ]
kiski
-
greenmeister
tag
válasz Haemathemesi #16213 üzenetére
Tudnál írni egy helpet hogy hogyan kell belőni az arénát úgy hogy tudjam irányítani vele az XBMC-t. Amúgy linuxos XBMC-re gondoltam.
MSI B150A GAMING PRO - G4560 - Raijintek Aidos Passive 8GB DDR4 2133MHz - OCZ 60GB Agility 3 SSD - Sapphire RX 570 - THERMALTAKE V3 BE - EVGA 750GQ - Logitech MK320 - Grado SR60 - Microlab Solo 6c
-
technoboy19
tag
Hali
valaki tudja, hogy az miért van, ha otthoni routerra csatlakozok akkor nem tudok youtube-ra felmenni. (ez egy tp-link router)
viszont pl a kfc-be ha akkor simán megy a gyári böngészövel.
t-mobilos vok jelenleg KM900at_V10v firmwarem van, érdemes ezt lecserélni?
illetve ezt a java alapu gps-t a Wetravelt prónáltam telepiteni, de azt írja ki hogy a fájl mérete túl nagy pedig átmásoltam a memokártyára.
üdv. : Andris
[ Szerkesztve ]
ÉRTÉKELÉS: http://prohardver.hu/tema/kivel_erdemes_uzletelni_topic_4/hsz_47415-47415.html http://www.phmegbizhatosag.atw.hu/
-
babli
tag
válasz technoboy19 #16219 üzenetére
TP-Link-ekkel csak a baj van, én már a másodikkal szívok! Szarok, vegyél linksys-t...
✂– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – (itt vágd le)
-
kiski
aktív tag
Én is az vagyok, én lecseréltem, mert nem jöttek be a színek. Egyébként nálam néha fagyott a V10v. Belkin routerem van, és simán ment vele a youtube. Valahol a beállításokban van olyan, h streaming beállítások, ott állítsd a wifi-re. Ill. a net hozzáférést is állítsd wifire.
greenmeister: Jól eltűntél, de én is áttértem a linuxra, és tök jól működik minden. Azért még kéne néha 1 kis segítség.
kiski
-
Viper26
nagyúr
Képernyőzár képeket másolok/másolnék fel...van lehetőség a többi mellé az alapértelmezett képekbe másolni ezeket?
Garmin epix™ Pro
-
törölt tag
sziasztok!
Melyik a legújabb T-s FW?
Valaki be tudná linkelni a KDZ-t?
kösziVisszarakom mert a VADM-al állandóan probléma van a kamerával... "nincs elég rendszermemória".
Már megpróbáltam mindent. -
risnos
tag
A wetravel jar, jad nem lehet nagy, ezt tudnia kéne telepíteni bármelyik Egyebek-könyvtárból (memkari , teló). Kivéve, ha egy komplett csomagot találtál. Ha ilyen, akkor PC Suite-tel tedd fel. A nagy java fájlokat (pár megás) gond nélkül felnyomja.
Itt [link]sok Wetravellel kapcsolatos tippet , linket találsz.
YamatoVTEC: a V10v-nél még sajna nincs újabb T-s fw.[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
Janika.Hu
csendes tag
Tudja esetleg valaki, hogy be lehet-e állítani a GPS vevőt, hogy NMEA-módban dolgozzon?
-
-
Janika.Hu
csendes tag
Én sem találtam meg. :-)
Az extgps programot próbáltad már?
Ha igen, akkor a gps sora zöldre váltott, vagy maradt piros?
Nekem piros marad, ellenben lát műholdat, de nem közvetíti a laptopnak.
Nem egyszerű az élet. -
hhaby
csendes tag
-
kiski
aktív tag
Egyetértek veled, hogy a T-t már nem nagyon fogja érdekelni a terméktámogatás, viszont az LG (ahogy minden más mobilgyártó is) az MWC-re koncentrált az elmúlt hónapokban...
Szerintem még nem adják fel az Arénát, ez az egyik legjobban keresett mobiljuk, ha nem a legjobban keresett...kiski
-
KennyONE
aktív tag
sziasztok!
Már kemény 3 napja van nálam ez a teló,és egyenlőre nagyon jó.
Letöltöttem a Format Factory-t és hogy milyen formátumba érdemes lementeni a videókat?Mert kiválasztottam a "mindent->mobileszköz" opcióból az LG arenát.De átkonvertáltam pár south park részt de azt írja ki a telefon hogy:"nem támogatott!".Hogy kéne átállítani hogy működjön?
Előre is köszi!
-
Haemathemesi
csendes tag
-
Haemathemesi
csendes tag
válasz greenmeister #16218 üzenetére
Hát egy egyszerű megoldás, hogy letöltöd az anyremote csomagot és a frontendjét - gany vagy kanyremote ki mit szeret, szerintem xfce rulez- azt elindítod onnan eléggé egyértelmű. Természetesen egy párosított eszköz kell. A telefonra a javas klienst a frontendből tudod feltölteni. A szerveren egy sor programhoz tudsz szolgáltatást indítani azt látod a listából illetve magad is tudsz csinálni.
Mivel én egy erre dedikált gépet hajtok én az XBMC freak liveról telepítettem -ez ubi mid edition alalpú - és nem nagyon használom a régi w580i-m jelenleg főállású távirányítóként üzemel.
Aláírás
-
törölt tag
ejha,nem is olyan lassú a V10V...
csak a szin ne lenne ilyen -
törölt tag
V10V_01 :
Jbenchmark2 : 533
Image : 196
Text : 776FR nem volt,memóriaürités nem volt.
-
risnos
tag
válasz Janika.Hu #16233 üzenetére
Kipróbáltam az extgps programot. Nekem is piros maradt a GPS-nél. A bluetooth működik, van kapcsolat a számítógéppel, de, ha nincs adat, nem tudja küldeni a teló. Szerintem ez a progi azért nem jó Arénára, mert nem a szabványos és nincs benne a korábban hiányolt NMEA-SIRF protokoll, ami ehhez a progihoz kellene. De! egy külső bluetooth-os GPS vevőben benne van egyik,másik, mindkettő. Hát ezért nem műkszik Arénán e progi.
[ Szerkesztve ]
Lehet bár bölcs az ember, másoktól tanulni mindig érdemes...
-
DeLu
csendes tag
Sziasztok! Már egy jó hete figyelem a topic-ot, elég sok hasznos dolog le van itt írva, viszont az én problémámra nem találtam semmit. Szeretném neten keresztül hallgatni a rádiót, jópár netrádiót próbáltam már, de nem megy. Webes felületen megjelennek a kis ikonok, (play, stop...) úgy tűnik mintha játszaná a rádió adását, de semmi sem történik. Ugye a .pls és .m3u fájlok meg nem támogatottak.
Próbáltam a saját böngészővel, Opera-val, még egy Bolt-nevűt is felraktam. WiFi-n netezek, V10h-s szoftver fut, frissítve még nem volt, nem is szeretném ha nem muszáj, hacsak nem jön egy olyan verzió amiben minden apró dolog (nem is olyan aprók) ki van javítva.
Van valami ötlet? Előre is kösz
-
PierNight
aktív tag
én is kénytelen leszek nemsokára újra tenni a szoftvert az utóbbi időben egyre többször jelentkeznek problémák. pl:
-nem tudok java-t feltelepíteni (eddig tudtam pár napja nem megy) rámegyek, h telepítés de nem reagál...
- naponta legalább 1x nem működik az érintés érzékelés hiába tapicskolom nem reagál..ilyenkor megkell várnom, hogy újra elsötétedjen a kijelző és utána már jó..
-tegnap észleltem elöszzör, hogy amikor pörgetek lefelé nevekben, fáljlokban nem csúszik lefele a lista (de nehéz elmagyarázni) szóval eredetileg ugye ha erősen "meglököd" akkor magától csúszik lefelé...hát nekem ez tegnap nem ment csak annyit halad lefele amennyit húztam rajta..restart után jó volt.
-beégés már megszokott
egyébként v10f szoft.
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest