- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
kristof_
tag
válasz szabyka95 #1849 üzenetére
Mint minden telefonnál egyszer-egyszer lehet találkozni apró megakadásokkal, de ez samsung s7-nél is előfordul. Teljesen smooth, mikrolag mentes és szerintem ennyi pénzért nem nagyon fogsz ilyen tulajdonságú telefont kapni, bőven megéri az árát.
Az üzemidőről már írtam, ha nem tölti az ember, de nem is játszik egész nap rajta, akkor tényleg kb másfél nap, tehát számolj az esti töltésekkel (mint a telefonok 90%-nál)
Én is G2-ről váltottam, nem fogsz csalódni benne. (és mellékesen az is képes volt azért csúnyán melegedni akármennyire szerettem)LG OLED65CX & Samsung HW-Q950T & PlayStation 5
-
Tawaga06
csendes tag
válasz kristof_ #1851 üzenetére
Tökéletesen igazad van......
Még némi vélemény:
Hasonló árú telefonokkal összehasonlítva jobb. S7 hez ne hasonlitsuk hiszen az jóval drágább mégsem tud 3x többet. Kamera szerintem jó, ne hasonlitsuk fényképező gépekhez hiszen én sem akarok
profi fényképezővel telefonálni. -
SgtSomeOne
csendes tag
válasz szabyka95 #1849 üzenetére
Nekem rootolt, de tuti hogy nincs limitálva az órajel, a négy Cortex A57 mag órajele 1.96 GHz a Cortex A53 magoké pedig 1.56 GHz alapjáraton
A négy nagyobb magot így kapcsolgatja a hőmérséklettől függően:
50 C foknál lekapcsolja a 4. és 7. magot, 40 C foknál visszakapcsolja
58 C foknál lekapcsolja az 5. magot, 45 C foknál visszakapcsolja
61 C foknál lekapcsolaj a 6. magot, 45 C foknál visszakapcsolja -
szabyka95
őstag
válasz SgtSomeOne #1853 üzenetére
Akkor gondolom xposedet is ralehet varazsolni.
Rooton kivul matattal mas fele is? Thermalenginet tweakelted-e?Wtf, 50 fok az semmi... Egybol -2 mag o.O
[ Szerkesztve ]
-
őstag
6-os droid update-nek semmi híre Flex2-re?
-
aya
addikt
Hirtelen annyit írtatok hogy azt hittem kint van a 6.0
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
szabyka95
őstag
ezt valaki mar probalta ?
-
SgtSomeOne
csendes tag
válasz szabyka95 #1854 üzenetére
Lehet rá xposed-et rakni...
Nem tweakeltem semmit, nem játszok és nem akarok benchmark rekordokat sem dönteni, szóval így nincs értelme, a másik nem akarom lefőzni a chipet a pcbről a G4 nél a CPU vagy a RAM hibás forrasztása okozza a bootloopot.Nekem muszáj volt rootolni a telefont, töröltem a laf partíciót (előtte nem rootoltam, mert azt gondoltam hogy működik majd a fastboot flash parancs), hogy legyen fastboot, de tiltva van minden parancs, a getvar és talán a update -et kivéve (ez nem egy update.zip, ez fastboot update.zip)
Így download mód nélkül és root nélkül maradtam, egészen addig amíg a CVE-2015-1805 sebezhetőséget kihasználva sikerült rootolni, majd visszaállítani a laf partíciót...v15a tól v15d -ig minden partíció le van mentve nekem biztonsági mentésként, még a download módot használva, kitudja mire lesz még szükség...
Ezt a bravia és x reality engine -t próbálgattam magamnak manuálisan (egy pár verziót) de oled kijelzőn Én nem vettem észre semmi különbséget, vagy egyáltalán nem is működött, vagy elvileg csak a sony albumban működik...
Meg a beállítások menüben, és a tárcsázóban irogattam át, meg cseréltem ki 1-2 képet, hogy a tabok olyanok legyenek mint az LG UX UI 4.0 -ban.
-
szabyka95
őstag
válasz SgtSomeOne #1859 üzenetére
azon morfondirozok, hogy a thermalengine-t kicsit megtweakelve szerintem throttlingmentesre lehetne hozni a telot. 2-2 magot kiiktatva (ertsd: ugy allitani be hogy pl 10 foknal kapcsolodjanak le ). 2-2 mag boven eleg kell hogy legyen..
csak kerulne a kezem koze 1.. -
Grecky
senior tag
-
kelly416
veterán
Igen, azért kérdeztem, mert sajnos én is bele-bele futok néha. Beakad, akkor reggeltől estig lemerülök. Máskor ez általában +24 óra ha nem vagyok a Párom közelében, +48 óra, ha egy városban vagyunk.
Szerk.:
Ja? Csak a lényeg maradt le, Sony Z2, 5.1.1, úgyhogy ennyire általános hiba.[ Szerkesztve ]
-
mtibee2
tag
-
blade4
aktív tag
Sziasztok!
Lehet veszek egy ilyen készüléket, olyan kérdésem lenne hogy milyen akkumulátor időre számolhatok, illetve Android 6.0 Marshmallow mikor fog érkezni rá ha egyáltalán fog?
-
mtibee2
tag
Szia!
Az akkumulátor üzemidőről tudok csak nyilatkozni. 12 órás teljes üzemidőhöz 6,5 óra kijelzőidő tartozik, 24 órás üzemidőhöz 5,5 órás kijelzőidő tartozik, 36 órás üzemidőhöz 4,5 óra kijelzőidő tartozik, 48 órás üzemidőhöz szűk 4 óra tartozik. Ezek úgy értendők, hogy folyamatosan be van kapcsolva a Wifi, nagyjából negyed órát telefonálok egy nap, 5 percenként ellenőriz 3 e-mail fiókot a telefon, 10 percenként frissül az Időkép widget, és játszani nem, csak böngészni szoktam Opera mini betával. Mindezt minimum fényerővel.
Készenlétben 3 óránként merül 1%-ot a telefon. A teljes töltöttséget készenlétben - 3%-ról töltve - 1,5 óra alatt éri el. Ha közben használod is a telefont, akkor kb. 4 óra a teljes töltöttségig eltelt idő.
Ha valamit kihagytam, kérdezz nyugodtan!
Üdv.:
M. Tibor[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
Hát, amit mtibee2 írt, azt nálam felezd meg vagy harmadold. Én keményen használom a telót, gyakran felveszem, ránézek, játszom is rajta, sokat böngészek, edzés alatt videót nézek rajta, emellett Viber, FB Messenger, GTalk és ki tudja mi minden fut még. Ja, és a kijelző is inkább a max közelében szokott lenni. Nálam így egy napot (értsd reggeltől éjjelig) kényelmesen kibír, kivéve, ha utazom és fotózok is közben, mert az nagyon szívja az akkut (utána wifin tölti a képeket Onedrive-ra stb.)
Tibi szupertakarékosan bánik az erőforrásokkal, neki biztos egy korsó sör is kitart egész este (Tibi, csak cukkollak, nehogy megsértődj! )
[ Szerkesztve ]
Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
mtibee2
tag
Én nem nagyon szoktam nézegetni, szinte csak akkor veszem kézbe, ha csipogott. Az időt is a karórámon nézem, szóval még azzal sem traktálom a telefont. Amúgy a Facebook app fogyasztására érdemes lenne vetni egy pillantást, mert elég sok helyről hallottam, hogy szívja az akkut, mint a rossz baj... Ha nem fontos állandóan jól informáltnak lenni - fogalmazzunk így -, akkor célszerűbb inkább webes felületen használni.
Ja, amúgy a Viber nálam is figyel, azt elfelejtettem írni. De nincs számottevő fogyasztása.Amúgy nem szeretem a sört, de tényleg kitartana egész este...
-
Zsolto
őstag
válasz mtibee2 #1878 üzenetére
A FB appot nem használom én sem, csak a Messengert, de azon se bonyolítok nagy forgalmat. Kinn van egy link a FB webes felületéhez, arra szoktam ránézni néha-néha. A Viber tényleg nem vészes amúgy. Csak hát sok kicsi sokra megy
-
szabyka95
őstag
válasz SgtSomeOne #1880 üzenetére
ha valaki csinalna egy full fekete temat... vagy full fekete temaju appokkal a telon ellehetne erni 6 ora kijelzoidot. gello browserben van ejszakai mod, tuti azt hasznalnam amoleden
-
Zsolto
őstag
válasz SgtSomeOne #1882 üzenetére
Nyugi, Őrmester, senki nem bántott, csak beszélgetünk.
-
Másik Medve
csendes újonc
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/160526/13313882_959407827461215_125807934_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/160526/13313882_959407827461215_125807934_o_www.kepfeltoltes.hu_.jpg[/url]
-
Weeman1
veterán
-
Zsolto
őstag
válasz Másik Medve #1884 üzenetére
Pláne, hogy ez így sehogy se működik.
-
Fail3D!
addikt
Kov heten, lehet bucsuzom es egy lg v10re valtok... Nagyon valtanek mar valamire... Bar felek az akksi ido miatt nem lesz tartos a baratsag...
[ Szerkesztve ]
-
Fail3D!
addikt
Ujdonsag varazsa, de teny, a nagyobb kijelzo(bar felek is a nagysagatol), jobb rendszer... Egyre gyakrabban laggol, illetve lassul a rendszer es zavar... Bar lehet jobb lenne egy note 5, jobb uzemido, kompaktabb meret a v10 hez kepest. A szoftver frissites nem erdekel annyira... Ha 1xer jo egy rendszer... Csak sulyos hibak ne legyenek benne Viszont ar ertek aranyban nincs meg egy ilyen telefon, mint ez, ebben biztos vagyok, ezert vacilalok mar hetek ota, hogy csereljek e v sem...
[ Szerkesztve ]
-
Zsolto
őstag
válasz Fail3D! #1890 üzenetére
Világos, köszi a választ.
Nekem is tetszik a V10, és kíváncsi voltam, te miért akarsz váltani. Nem tudom, hogy a V10 is a Flex2 kuriózum-sorsára jut-e, vagy rendesen odaáll mögé az LG. Engem sem zavar, hogy nincs még 6.0, de átérzem azoknak a helyzetét, akik megvették mondjuk 180e-ért, és most hetvenet se kapnak érte pár hónaposan... Vevői szempontból a Flex2 egy igazi nagy fogás.Ez vagyok én: https://sites.google.com/view/zsoltkaldos/home
-
mtibee2
tag
válasz SgtSomeOne #1880 üzenetére
Csak a kijelzőidőről tudok képet linkelni, az itt van: [link].
Egyébként ez úgy jött össze, hogy összesen 12 órát ment a telefon, ebből kb. 1 óra volt e-book olvasás, a többi, kb. 5,5 óra, webböngészés Operával Wifin. 5 percenként frissült 3 e-mail fiók, 10 percenként az Időkép widget. A fényerő végig a minimumon volt. Játszani nem játszottam.
[ Szerkesztve ]
-
enigmawutash
tag
ha valaki akkut kímélne vagy/és nem szereti a facebook appot ez egy elég jó alternatíva. ÉS témázható is feketére !!
https://play.google.com/store/apps/details?id=it.rignanese.leo.slimfacebook&hl=en
-
enigmawutash
tag
elkezdtem egy battery logot a gsammal [link] ha valakit érdekel. Hőmérséklet, kijelzőidő,válzotás arány stb..
https://goo.gl/photos/5rp4E3PsJkwkraUi6
-
szabyka95
őstag
ha valaki hasznal xposedet, ajanlom neki a powernap modult, nagyban noveli az akkuidot.
meg ajanlom az L Speed nevu appot is (csak root kell), ott beallitani az Assertive Displayt[ Szerkesztve ]
-
szabyka95
őstag
na, lehet hogy egy okosoraert cserebe + egy kulso HDD-ert kapok egy flex2t, mire figyeljek oda? mit teszteljek le rajta ?
Új hozzászólás Aktív témák
- Durva lett a Lian Li motorizált asztala
- Asszociációs játék. :)
- alza vélemények - tapasztalatok
- Elektromos autók - motorok
- Derail Valley
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Politika
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy ZFold6 256GB/16GB Navy Blue+ Ajándék adapter
- IPhone SE2 2020 64GB gyári független új akku 12 hónap szavatosság
- Bontatlan Iphone 14 Plus Starlight + Armor tok
- Eladó iPhone 12 Pro Pacific Blue 128Gb független Akku 80% ÚJSZERŰ ÁLLAPOT
- SAMSUNG FLIP3 8GB/128GB FEKETE, ÜZLETBŐL, GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest