- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- OnePlus 7T - távolról pont tökéletes
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Redmi Note 8 Pro - Redmi, a profi
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Szinte csak egy nagy kijelző lett a Red Magic 10 Pro
-
Mobilarena
LG Flex 2
Új hozzászólás Aktív témák
-
őstag
-
Dealer95
őstag
válasz Cingáriusz #1101 üzenetére
Status bar, billentyűzet, alsó érintőgombok.
Nekem a Flex1-nél 1 év alatt pl a billentyűzet égett be.
Persze gariban cserélve lett. -
őstag
-
sricsi2000
csendes újonc
Sziasztok!
Vip-phone-tól én is megrendeltem a készüléket. Tehát átváltok erre a fórumra. A beégés miatt félek nagyon, okés hogy gariban cserélik, de akkor is kellemetlen ilyennel szórakozni még. Amúgy LG G2-ről fogok én is váltani.
Remélem megérte cserélni, majd ha meglesz, írok még véleményt.
Üdv Ricsi -
aya
addikt
válasz Cingáriusz #1103 üzenetére
Szerintem félreértetted, alapból bezárom a képernyőt, ha használom akkor nem megy 60% alá
悪魔城ドラキュラ , NINJA 外伝 , モンスターハンター Switch pro scorpio mi11i
-
aya
addikt
Na csak meglett a flex 2 azta mekkora egy lapát
-
Dealer95
őstag
válasz gipsztigris #1110 üzenetére
A sima Flex D955 sem volt éppen kicsi a maga 6"-jával de egy évig becsületesen kihúzta velem.
+Nekem a Note 4 fogása sem tetszett[ Szerkesztve ]
-
kelly416
veterán
válasz gipsztigris #1110 üzenetére
Én pont azért választottam a z2 pro-t utódnak, mert aligb nagyobb. Aztán most vettem Páromnak egy z1 compact-ot, amit amúgy másfél évig használtam. Hát had ne mondjam.
-
gipsztigris
addikt
válasz kelly416 #1112 üzenetére
Tudom, volt a kezemben Z2 Pro, sőt azt akartam venni csak épp nem volt "jóárasítva" egy sem, ezért vettem meg az G Flex 2-t. A nyers méretekben valóban alig nagyobb, de azért az LG egy kecses, légies darab a Z2 Pro-hoz képest. A Z1C-t pedig ismerem, a feleségemnek szintén olyan van.
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
kelly416
veterán
válasz gipsztigris #1113 üzenetére
Kecsesnek kecses az ívei miatt, légiesnek kimondottan légies ehhez képest, egyikkel sem tudok vitatkozni.
-
pit450
aktív tag
Hát srácok én úgy döntöttem hogy vissza küldöm nem tudok meg békélni a kijelzővel. Az alacsony fényerőn szemcsés dolog nekem nem fér bele.Egyébként is szerintem a kijelző a gyenge pontja a telonak hangsúlyozom szerintem. A g2 kijelzoje jobb. Ha ettől el tekintünk nagyon jó kis telo veszett gyors és nem melegszik.
[ Szerkesztve ]
-
aya
addikt
Nálam van még a G2 is, és mellé raktam a flex 2-öt, tényleg mintha jobb lenne a képe, de... az ív is közre játszhat, illetve alacsonyabb a ppi értéke az azonos felbontás nagyobb kijelző miatt.
Rájöttem a színtonus automata beállitást hol lehet kilőni azóta nincs bajom vele.
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #1113 üzenetére
nemsokára eladósorba kerül egy Z2 Pro
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #1121 üzenetére
nem az enyémről van szó
közös ismerősünknek rángatja a bajusszát a kíváncsiság.
ismerjük ezt az érzéstegyébiránt mostis van 99-ért eladó Z2 pro az aprón, mondtam neki, ha elakarja adni, akkor rendes árat kell rá kitalálnia
-
Luissimo
veterán
válasz gipsztigris #1123 üzenetére
-
őstag
-
Chevalier
tag
válasz Cingáriusz #1127 üzenetére
Ez hülyeség tényleg tök szemcsés. mármint G2-G3 után nagyon szembetűnik
Bármilyen FHD QHD telefon után sírás
Lehet hogy egy 720p-s Flex 1 után (amit szintén használtam, ó az az üzemidő..), annyira nem nyomja ki az ember szemét.einhorn az finkle
-
veterán
válasz Cingáriusz #1127 üzenetére
Engem a szemcsés kijelző még annyira nem is zavart,de azért jelen volt,nem kell 5-10 centiről nézni,messzebbről is látszik (ha jó a szemed ).
Én a max és min fényerővel voltam leginkább elégedetlen. -
őstag
-
őstag
válasz Chevalier #1128 üzenetére
IPS után AMOLED, persze, hogy más, DE azért legyünk már tisztában a ténnyel, hogy ez egy brutálisan best buy készülék ennyiért. Ne várjunk már 4K-s Samsung féle AMOLED-et 80ezer Ft-ért
Persze, ha kifejezetten erre figyelek, látom ezt a szemcsésedést amit mondtok, de nem erre koncentrálok. Jobban leköt az AMOLED-el járó szuper fekete és kontraszt -
aya
addikt
válasz Cingáriusz #1131 üzenetére
Én meg még képet se nézek róla hogy mi a szemcsésedés a flexen, mert most nem zavar, úgy meg azt lesném akaratlanul is . Avagy nem zavar ha nem keresem.
-
kispumi
csendes tag
Sziasztok!
Vacillálok 2 készülék között. Az egyik a Flex 2 lenne, a másik a Xiaomi Redmi Note 3 32gb.
Nektek milyen érveitek vannak a Flex 2 javára?Köszönöm a válaszokat.
-
Dealer95
őstag
válasz kispumi #1134 üzenetére
Redmi Note 3:
Pro:
3GB RAM
Nagy aksi
Valószínűleg magasabb fényerő mint a Flex2-nek
Contra:
sokkal gyengébb SoC mint a Flex 2-benFlex 2:
Pro
Erős hardver (IGP és CPU szinten is sokkal jobb)
OLED kijelző révén a fekete tényleg fekete és a kontraszt nagyon jó
Nagyon jól kézbe illik.
Gyári LG garanciával 1 évig nem lesz gondod mert az LG szervíz jó. Flex1-esemben 5 nap alatt cseréltek kijelzőt.
Contra:
Talán az aksija nem bírja addig mint a Redmi
Nyári napsütésben a fényerő nem biztos hogy mindig elég magas leszA Flex2-ben csak 13MP a kamera de nem tudom higy vajon a Redmi Nore 3 18MP kamerája jobb-e vagy sem. Mert nem csak a MP számít
[ Szerkesztve ]
-
-
aya
addikt
válasz gipsztigris #1140 üzenetére
Ez most egy szemcse a flex 2 kijelzőjéről ?
Ha eredeti árakat nézünk csak úgy lehet hasonlitgatni, Ami eredetileg pariban volt megjelenéskor, és árban.
78-83k árban nincs párja újonnan.
-
gipsztigris
addikt
Nem, csupán rájöttem, hogy hülyeséget írtam. A kolléga a Redmi Note3-ról írt, én pedig a Samu Note3-ra válaszoltam.
Az nem kérdés, hogy jelen pillanatban ár-érték arányban nincs ennél jobb telefon a hazai piacon! Az persze más kérdés, hogy 11 hónappal ezelőtt egy kissé túl volt árazva a készülék a maga 180-200 eFt-jával.
A lényeg, hogy aki olyan telefont akar magának ami nem (vagy csak a legritkább esetben) jön vele szembe az utcán, annak ez egy megfelelő darab a hibáival együtt. De azért ne essünk már abba a hibába, amit a zájfonosok csinálnak, hogy egymásnak dicsérik a telefonjukat!
Apropó ár! A Telenornál úgy látszik megállt az idő, mert kifutó darabként 150 ezerért adják előfizetéssel! Noormáááliiis?"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aya
addikt
válasz gipsztigris #1142 üzenetére
Legdurvább elöfizuval csak 53990ft
Pont tegnap néztem, 24x 17990ft meg a telefon ára.... ez de megéri....
[ Szerkesztve ]
-
2o1i
senior tag
Erről a szemcsés kijelzőről van valakinek egy fotója?
Kutattam a neten, de semmi értékelhetőt nem találtam.
S4 kijelzőjéhez képest milyen?
Nagyon jó árban van ez a kis teló, gondolkodóba is estem.
G2-nél nagyon megszerettem az LG telefonokat. Most, hogy búcsút veszek az S4-emtől kellene egy utód és nagyon jó lenne ismét egy LG! -
gipsztigris
addikt
válasz migabi24 #1146 üzenetére
A szemcsésséget úgy kell elképzelni, hogy a háttérvilágítás alacsony fényerőn nem egyenletes, hanem pici árnyalatokkal eltérő részek is vannak. Csak világos háttér mellett mutatkozik és csak annak aki kifejezetten keresi. Ugyanez van a "sárgulással" is ott is csak -érzésem szerint- a kijelző megvilágításával lehet gond, mert full fényerőnél minden rendben van. El kell fogadni, hogy a készülék Achilles sarka a kijelző! Nem tökéletes, viszont szép görbe!
"Mindig kész vagyok tanulni, de azt nem szeretem, ha kioktatnak" -S.W. Churchill-
-
aya
addikt
Viszont most hogy nem vagyok otthon és asszonyt hívtam huzamosabb ideig, rájöttem hogy nagyon kényelmes a telefon, nagy a fejem, de az ív és a méret miatt jobban hallani amit mondom pl.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- IPhone 14 Pro 128GB gyári független megkímélt 12 hónap szavatosság
- IPhone 15 Pro max 256GB gyári független 2027.03.22 Apple garancia névre szóló számlával!
- IPhone 13 Pro max 128GB gyári független hibátlan 12 hónap jótállás
- Samsung Galaxy Note 20 Ultra 12/256GB ÚJ 12 hónap szavatosság!
- Apple Iphone 13 PRO MAX/Sierra Blue/256GB/KÁRTYAFÜGGETLEN/AKKU 88%/Patika állapot
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest